Klopedija kopustai neturi siltai stoveti ir juos reikia kuo dazniau badyti pagaliuku tada neapkars ir tiesa jie turi but prislegti
Klopedija, ka reiskia suparalyzuotas liezuvis? Juk jei vaikais ji ir iskisa, ir apsilaizo per visokius pratimus tai reiskia viskas gerai?
Mes vakar kazkaip greitai daina ivaldeme: as dainuoju "kaip gerai, kaip gerai, kad as tave turiu", o sunelis tyliai pritaria "pupa"
Mes vakar kazkaip greitai daina ivaldeme: as dainuoju "kaip gerai, kaip gerai, kad as tave turiu", o sunelis tyliai pritaria "pupa"
QUOTE(Alchemie @ 2014 11 20, 23:08)
Klopedija kopustai neturi siltai stoveti ir juos reikia kuo dazniau badyti pagaliuku tada neapkars ir tiesa jie turi but prislegti
Kopūstai turi šiltai pastovėti apie savaitę, kol įrūgsta. Be abejo, reikia keliskart per dieną pabadyti. Paskui reikia slėgti ir laikyti vėsiai. Nekenkia net nedidelė minusinė temperatūra. QUOTE(Darlingkrbe @ 2014 11 21, 10:23)
Klopedija, ka reiskia suparalyzuotas liezuvis? Juk jei vaikais ji ir iskisa, ir apsilaizo per visokius pratimus tai reiskia viskas gerai?
o sunelis tyliai pritaria "pupa"
O kas sakė, kad paralyžiuotas? ***
o sunelis tyliai pritaria "pupa"
Jei atlieka valingus judesius, manyčiau, gali būti parezė, t.y., lengvos formos, dalinis paralyžius, kai judesiai vangūs, netikslūs, silpni ir t.t. http://www.lietuviuz...terminai/Pareze Priežastys gali būti ne tik tos, kurios paminėtos nuorodoje. Parezė gali pasireikšti po sunkesnės ligos (pvz., gripo), po operacijos dėl narkozės poveikio, dėl komplikuoto gimdymo, kai vaikas gimdamas pridūsta. Taip pat gali turėti įtakos nesklandumai nėštumo metu.
Parezės reiškiniai lengviau ar sunkiau pašalinami mankštomis, masažais, fizioterapijomis...
Jei paralyžių minėjo medikas, tai greičiausiai dėl "profesinio" nesupratingumo. Jam atrodė savaime suprantama, ką turi romeny, nepagalvojo, kad pacientui nėra "savaime suprantama".
Taigi, reiktų atkreipti dėmesį į judesių kokybę. (Apie tai mes lyg jau kalbėjome?.. )
Pažiūrėkit, kokie faini vaikai. Kvatojausi iki ašarų http://www.youtube.c...p;v=uVDNNoEk4PI
oi negaliuuuuuuuuu whats so funny gaila neparode, kaip namai atrodo, jauciu ten vaizdelis
QUOTE(klopedija @ 2014 11 21, 18:28)
Pažiūrėkit, kokie faini vaikai. Kvatojausi iki ašarų http://www.youtube.c...p;v=uVDNNoEk4PI
mano namu kasdienybe, tik pas mus ne dazai o makiazas bet vaizdas lb panasus, plius manikiuras-pedikiuras
Mano sunus taip kuno dazais buvo visa kuna issidazes bet idomiausia, kad raudona ir melyna spalva palieka ant odos atspalvi tai kuri laika jis buvo toks indenas
O dukra tai viska spalvina guasu
O dukra tai viska spalvina guasu
Aš ir turiu anekdotą dažų tema. Dukra, trečiokė, nuėjo į mokyklą ryškiai mėlynai nusilakavusi nagus (tiksliau vyresnėlis nulakavo)....... Paklausiau:"Ar mokytoja nieko nesakė, neliepė nusivalyt?'
"Ką tu, mama, nežinai???? Mūsų klasėje visi dažosi dažosi nagus......Net ir mokytoja...."
"Ką tu, mama, nežinai???? Mūsų klasėje visi dažosi dažosi nagus......Net ir mokytoja...."
O vat as suzinojau, kaip pagreitinti Kaledas
Dukra ateina ir sako:
-Mama, rytoj jau bus Kaledos?
-ne, o kodel? Dar geras menuo iki ju...
-Bet as jau suvalgiau Advento kalendoriaus saldainiukus, turi ateiti Kaledos
Gaila nera funkcijos kaip FB "like",paskutines dvi iki asaru...
Shantal, irgi turiu trecioke, be kalbos bedu uztad oi... su charakteriu..
O seip noreciau pasidziaugti savo berniuko (4.5) pasiekimais arba gebejimais, net nzn kaip ivardinti...
snd dziaugemes pirmu sniegu su daugybe vaiku kieme, vienas atejo ir sako: labas, koks tavo vardas? o maniskis atsako: labas. mano vardas X
taip ir sustingau... rupuziukas, reiskias moka kaip tame anekdote ""nemaciau reikalo ausinti burnos"
O seip noreciau pasidziaugti savo berniuko (4.5) pasiekimais arba gebejimais, net nzn kaip ivardinti...
snd dziaugemes pirmu sniegu su daugybe vaiku kieme, vienas atejo ir sako: labas, koks tavo vardas? o maniskis atsako: labas. mano vardas X
taip ir sustingau... rupuziukas, reiskias moka kaip tame anekdote ""nemaciau reikalo ausinti burnos"
Siandien valgome siurba su dziovintasi baravykais. Dukra praso:
-mama, man ipilk, be tu juodu, as ju nenoriu...o kas cia?
-Grybai dziovinti.
-As tai tokiu grybu nevalgau..valgau kitokius, tokius raudonus su baltais taskeliais (gavo is senelio dovanu meduolinius )
Egzitenciniai klausimai.
-Mama, kodel tu gimei pas savo mamyte? (mociute buvo sveciuose ir visada kyla klausimas, kaip mama, gali tureti mama)
-Na, as nuo debeselio ziurejau ir nusprendziau, kad sita mamytes bus pati geriausia man ir ja pasirinkau.
-O tai as pasirinkau tave ir buvau pirma, kuri spejo pas tave nusileisti o sau tyliai pridure, o Agnieska (kaimynu mergaite) tai buvo trecia, delto jai kita mamyte teko
-mama, man ipilk, be tu juodu, as ju nenoriu...o kas cia?
-Grybai dziovinti.
-As tai tokiu grybu nevalgau..valgau kitokius, tokius raudonus su baltais taskeliais (gavo is senelio dovanu meduolinius )
Egzitenciniai klausimai.
-Mama, kodel tu gimei pas savo mamyte? (mociute buvo sveciuose ir visada kyla klausimas, kaip mama, gali tureti mama)
-Na, as nuo debeselio ziurejau ir nusprendziau, kad sita mamytes bus pati geriausia man ir ja pasirinkau.
-O tai as pasirinkau tave ir buvau pirma, kuri spejo pas tave nusileisti o sau tyliai pridure, o Agnieska (kaimynu mergaite) tai buvo trecia, delto jai kita mamyte teko
QUOTE(Alchemie @ 2014 11 22, 23:34)
ot šaunuolė mergaitė O maniškis vyresnėlis, būdamas trečiokas, tai labai norėjo pagreitinti Komuniją. Jam taip nepatiko tos paskaitos.....Labai neįdomiai dėstė tokia davatkėlė tikybos mokytoja (jei eisit, tai veskit pas jauną kunigą su jumoro jausmu). Buvo spalio mėn., tai kai vesdavau, vis klausdavo:"Mama, ar dar ilgai, kiek dar čia vaikščiosim?" Sakau: "Sūneli, iki birželio mėnesio, kol pirmos komunijos priesi"...Tai tas kaip ėjo, taip ir sustojo...pažiūrėjo į mane ir paklausė: "O ką.....dar ir ANTRA bus?????"
Papildyta:
QUOTE(karikatura333 @ 2014 11 23, 00:54)
maniškė irgi...ojojojjjjj
Mes dažnai pasvajojam apie ateitį - kas kuo bus užaugęs, kur gyvens, kiek vaikų turės.....
tai dukra vis sako:"nu aš tai vieną, nu gal du...gal visgi du....". O mažasis visada 100, nei daugiau nei mažiau, būtinai 100 . Vienąkart dukrai nervai neišlaikė ir jam pareiškė: "Žinai ką, broli, gerai.......bet kada ateisi pas mane į svečius, tai...98 tavo vaikai pasiliks už durų".