QUOTE(Mergiona @ 2015 01 16, 01:04)
man atrodo psichologus dbr lb pervertina mano akim beprotiski pinigai uz minimalia nauda Kai maniskei buvo isterijos, isterijos ir ISTERIJOS kur mes tik nebuvom, kokiu tik briedu as neprisiklausiau Vienintelis zmogus kuris realiai padejo buvo VRC psichiatre, bet ji dabar vaiko auginimo atostogose... Buvo pas kita neseniai, kuri dirba jos vietoje, prisiklausiau banalybiu ir tiek
jei nesusiduret su geru psichologu - tai ir sakot kad pervertina, darzelyje kuriame dirbau - buvo nereali psichologe - ka ji su vaikais isdarinedavo - tie jos pro sali praeit neleisdavo - net su nekalbanciais rasdavo veiklos, drasindavo juos, keldavo ju saviverte, bande ugdyti poreiki kalbai vartoti ir dar daug daug... Taip pat ir tevu konsultavimas, ivairiu grupiu tevams, vaikams organizavimas - daug ieina i ju darba darzelyje - nors jei reiktu samdyt - ko gero neverta, nes nei ji grupes organizuos - nebent del pagalbos sau - vaiko auklejimo klausimais...
QUOTE(easter @ 2015 01 16, 10:54)
hm keista..
kai po visu 'sienu' atsitrankiau ir atskambinau i PPT del trukumu spresti musu vidutiniams poreikiams( kad darzelyje nera psichologo), man buvo pasiulyta pasiieskoti privaciai arba kreiptis i poliklinika
kai po visu 'sienu' atsitrankiau ir atskambinau i PPT del trukumu spresti musu vidutiniams poreikiams( kad darzelyje nera psichologo), man buvo pasiulyta pasiieskoti privaciai arba kreiptis i poliklinika
nu gal tada nera pas jus, gal cia tik mazesniu miestu privalumas