QUOTE(Mergiona @ 2015 01 14, 16:53)
Bože-Bože kak vsio složno
O kokie susitarimai buna, pvz?
Nu visokie, o ka? Pvz. kad galiam ne pedkelnes mautis, priklausonmai nuo situacijos, o kas? labai domina, kokios problemos 5mete kankina
ivairios, tetis suvalge paskutini apelsina, suduzo mylima lekste ar dar kas nors, kas tokiam amziuje yra tragedija, bet ja galima sumazinti.
QUOTE(jurgita1999 @ 2015 01 14, 18:41)
mergiona, per tv1 rodo savaitgaliais laida ,,superaukle'', per ta laida ir parodo vadinamas ,, drausmes kedutes'' , jei vaikas neklauso arba kazka blogai padaro sodina ant ju
pati bent nebandzius
tik ten vaika pasodina ir palieka, as kalbuosi ir bunu salia
QUOTE(Mergiona @ 2015 01 14, 19:42)
ne, neatsaket, pat sakot "atsakymo nezinau, galiu tik spet", man ne atsakymas nepatiko, o atsakymo nebuvimas. Tiksliau kad reikalaujate is kitu, kad jie zinotu atsakyma kurio nezinot pats. Na bet cia ziauriai logiska, teisinga, moksliskai pagrista ir bla-bla-bla.
Dar pora nuorodu imeskit, tada gal visai dievuliu pasijausit, kai AFK problemu issprest (kur jau ten problemu, iki darzo loges nueit reikia forumo patarimu, o tai "nekalba"
) nepavyksta malonu inete pavaidint proto boksta.
Mergiona, sorry bet esi priekabi ir nervuota
kaip vyras gali tau patarti, kaip pasirinkti gera vyra tavo dukrai
vienai geras, kitai blogas..pvz. man kai kurios vyro vaikystes drauges stebisi, kaip as su juo galiu gyventi tiek metu
un gyveni, mokaisi gyventi su zmogum, bandai ji pazinti..daugybes dalyku as nezinojau, kol nenutiko viena nelaime, nenutiko kita, kai zmogus netiketai atsivere ir pasirode, kad butent delto ji pamilau, delto istekejau, delto gyvenu..zinojau gal pasamoneje, bet va pasitvirtino..tikrai yra kruva dalyku, kurie mane biesina ir as pykstu, dar kruva dalyku, kur mes esame tokie vienodi, kad vien delto mus abu tai nervina
Klausimas ko ieskos tavo dukra, ar prabangaus automobilio ir gero gyvenim, ar ismintingo, bet gal staliaus, o gal teisininko viso mandro.
O as manau, kad vyras, kuris iesko budu padeti vaikui yra protingas ir nesvarbu, kad gal forume paklaus viska zinanciu mamu, butent tu, kurios yra toje pacioje moteru bendrijoje, kuri vyrus isstumusi, del ju nesuprantingumo
QUOTE(jurgita1999 @ 2015 01 14, 20:23)
klopedija, zinau kad ne y tema, bet kur daugiau jei ne cia taves galima paklaust
ai krc.
ji gi logopede, ne psichologe