Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikas nekalba 17 tema

QUOTE(Alchemie @ 2014 11 15, 21:38)
beje jis karvasudyje sildesi kojas ganydamas karves 4u.gif cia piemenuku priemone, o ne autizmo bruozas 4u.gif

lotuliukas.gif , aš skurdą turėjau omeny, ne autizmą lotuliukas.gif ...teta vienintelė iš 10-ties ir nesimokė mokykloje, buvo vyriausia, ganė, po to samdine dirbo, kad galėtų likę 9 mokytis.....
Atsakyti
Alchemi, mano teta- gydytoja JAV, tai as puikiai zinau, kad ten tevai i teisma paduoda VISADA kai tik advokatas mato nors menkiausia galimybe gaut babkiu, kiekvienas gydytojas yra apdraustas tam atvejui, ir draudimas dengia pacientu laimeta suma. O laimi del JAV teisines sistemos beveik visada. Ten visi teisiasi su visais, amerikietiskas poziuris: tu negali buti kaltas, jei tau kazkas atsitiko- reikia kalta susirast. Placiai zinomi atvejai kai zmogus apsipiles kava laimi dideles suma nes "jo neispejo kad kava karsta". Mano puske vairavo kai su mokyklos draugem padare avarija, viena patyre lengva kelio sumusima- praejo TIK!!! 11 metu kai ji padave mano puske i teisma ir laimejo nes "ji prarado pajamas, norejo buti profesionali sokeja, bet del kojos skausmo negali sokt". Koks ivykiu rysis? Joks, o byla laimeta. Sveciuose buves vaikas nuriedejo nuo laiptu, susilauze ranka, tevai laimejo byla- "seimininkai neuztikrino saugumo", tai kad "tukstanciai bylu" nera argumentas schmoll.gif beto, as net nzn is kur tie tukstanciai bylu, va cia gan gerai aprasyta kas vyko ir kaip

http://www.forbes.co...m-vaccine-link/

ir ten yra geri zodziai: bet koks medicininis veiksmas kelia rizika, na tikrai, bet jei visi tie finansai kurie skiriami irodyt teisme kad skiepai sukelia autizma butu nukreipti paaiskint kodel jie sukelia autizma ar nebutu prasmingiau? Jei yra mokslininkas, kuris tiki kad sukelia tai butu Nobelio premijos verta studija: konkreti grupe vaiku, konkreti vakcina ir studijoji KODEL, milionui be pasiekmiu, sitiems pasiekmes. Kazkaip man sunku patiket farmacininku samokslu, jie ir finansuoja tokias studijas, nes jiems patiems apsimoka zinot ir tobulint. Man zinomas bent vienas atvejis, kada klaida buvo propazinta ir visos konkretaus vaisto aukos gavo kompensacijas. Niekam nenaudingos nepageidaujamos pasiekmes. Beto, tu rasai "smegenys veikia kaip vaiku, kurie turi autizma"- kol kas nera objektyviu tyrimu, kurie parodytu kad kazkas turi ar neturi autizmo. Net zmonem, ka jau kalbet apie bezdziones unsure.gif

Kazkaip visvien, as visa reikala matau kitu kampu: manau mano vaikas taip sureagavo i skiepa NES jis turi problema, gal autizma, gal chromosomine anomalija, gal kazkokia igimta medziagu apikaitos liga, o ne problema jam atsirado del to, kad buvo paskiepytas. Beja, good news snd kazkiek kalba, daug maziau bet visvien ne tyla, kraujas parode alergine reakcija (galimai i skiepa, nes nieko naujo gyvenime nebuvo), patys gydytojai patare nuo tolimesnes vakcinacijos susilaikyt...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mergiona: 15 lapkričio 2014 - 21:30
Tavo vaikas ir budamas sveikas, bet galimu raidos problemu, kaip daugelis sveiku vaiku labai ramiai gali sureaguoti i jam suleistu konservantu kieki, o reakcijas gali but paralyzius, apatija, auksta temperatura, verkimas nenustojant visa para, kalbos dingimas ir t.t. Taip JAV visi teisiasi, esme, kad ten ne gydytojui iskelia byla (daznu atveju), o farmacijos kompanijai, kuri ir atsakinga uz sukurta rpodukta, man logiska, kad tevai, kuriu vaikas tampa luosiu, ar mirsta teisiasi su kompanija, nuo kurios produkto tai nutiko. kitas dalykas, kad pas mus pasirasai, jog neturesi pretenziju ir esi susipazines su pasaliniais poveikiais, ir prisiimi atsakomybe, t.y. jei mano vaikas mirs, liks suluosintas AS NIEKO negaliu apkaltinti, nes tai buvo mano sprendimas vaikui suleisti ta vaista/vakcina, o jei vakcina nekokybiska, jei suleidejas neismano, kaip tai daryti (TBC vakcinacijos metu blogai suleidus buna limfadenitas, kurio gydymas deja bjaurus ir vaistai jei ju reikia ardo kepenis) t.y. pas mus pats ir kaltas esi, o jau iki gamintojo tai toli saukia, kad galetum ieskoti teisybes.
Na maziuku iki 2 metu vaiku alergiju tyrimas buna, kad rodo arba viskam, arba niekam, dar sudetinga nustatyti, bet manau, kad siuo atveju teisingai gydytojai sako 4u.gif o paskui nuspresk, ko reikia, kada ir ko nereikia 4u.gif
o cia tevu istorijos po vakcinos HB
http://thinktwice.com/hepb.htm
Atsakyti
nemanau kad cia imanoma viena visiems tiesa, vaikai gali uzsikriesti buitiniu keliu, dabar lb daug seimu keliauja, inkubacinis periodas ilgas, uzkreciamu tampi iki simptomu, buitiniai valykliai mazai padeda, jei pakankamai nemazas procentas tevu atsisakys skiepo darzai taps pavojingi... ka jau kalbet apie keliones i Egyptus/ Turkijas, kur visokius zmones gali sutikt unsure.gif Na, bet koks skiepas panasiai unsure.gif as, pvz, pasirinkau neskiepyt nuo vejaraupiu unsure.gif ne tokia baisi liga, bet panoms augant net nzn... kuo toliau tuo sunkiau sirgs, darze buvo 3 "epidemijos"- nepasigavo unsure.gif Dar erkinis encefalitas... cia panasiai kaip su hepatitu- ten, kur gyvenan tikimybe susirgt lb maza, bet ten kur vaziuojam- visai reali, kaip ivertint rizika? Mano mociute sirgo erkiniu encefalitu, jie dviese tada "pasigavo"- vienas mire, ji isgyveno... pazistu vaika, kuris sirgo... pasiekmes visam gyvenimui... bet nuo visko-visko ir nepriskiepysi finansiskai ir rizika auga... o jei susirgs- uzsigrausi negyvai kad nepadarei...

kaip tik su drauge is Rusijos Skype kalbu: У нас тут это дело добровольное. Конечно прививки делать советуют, но можно вообще отказ написать. И в садик берут. Сейчас правда многие мамы одумались кто отказывался, т к у нас полно приезжих из Средней Азии, они везут болезни которых у нас тут давно не было, например полиомиелит, поэтому стали больше детей прививать.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mergiona: 15 lapkričio 2014 - 23:45
QUOTE(Mergiona @ 2014 11 16, 00:41)
vz, pasirinkau neskiepyt nuo vejaraupiu  unsure.gif ne tokia baisi liga, bet panoms augant net nzn...

Aš galvojau, kad jei iki 10 metų nesusirgs - skiepysiu. Nes pažįstamų turiu, kurių paaugliai baisiai prasirgo......Susirgo kaip tik 10 - ties.....Prasirgo labai labai sunkiai- sesutės sakė, kad dar taip nematė - med. studentus vedė rodyti, kas gali būt - ligoninėje su 40 temp kelias dienas...bet čia dar nieko...Visas kūnas - vienos pūslelės - ranka brauki - kaip tarka - visa galva pilna spuogų, burna, liežuvis, intymios vietos, padai, delnai, ausys - tai aš netepdavau vaistus, o pildavau....O kaip parsidėjo niežulys - vaikas nemiegojo - o sėdėjo lovoje ir lingavo - nepdėjo jokie antialerginiai... Visas pilvas ir dalis nugaros liko randuose....gerai, kad berniukas, ne mergaitė...Tai sūnus man po to sakė:"mama, kodėl nepaskiepijai manęs, kodėl?"
Dė encefalito irgi mąatau - ligoninėje mačiau vaikus su pasekmėm(neskiepo) doh.gif
Be to būnam sode(nemenčinėsplente), kur jų apstu ir 50 proc. užkrėstų - tai visada ant nervų doh.gif ....Jau kiek esu ištraukusi - svarbiauisa į galvą lenda......
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo shantal: 16 lapkričio 2014 - 11:14
Nu bet esme, kad skiepyti daug dazniau serga vejaraupiais dukart, nei neskiepyti doh.gif t.y. kad suserga po skiepo ir paskui dar siaip gyvenime, jei nesusidare pakankamas imunitetas po vakcinavimo doh.gif ...as irgi uz tai, kad jei zmogus nesusirgo, turetu galimybe apsisaugoti, pas mus viena studente reanimacijoje su vejaraupiais gulejo doh.gif bet paskiepytas turi saugotis visa gyvenima, t.y. revakcinacija darytis, o neskiepytas ir persirges zinia visam gyvenimui.
Mano vyresnelis irgi tris kartus buvo bandytas uzkresti, kol visai netiketai, is viso darzelio dviese buvo nesirge ir jis uzsikrete nuo nesirgusio berniuko budamas 6 metu, vos temperaturos ir 20 spuogu. o dukra 2 metu su visu darzeliu labai smarkiai visas kunas, tik veidas ne bigsmile.gif bet neniezejo, kas malonausia, randuku liko, bet nematomose vietose.
Antialerginiai tik del niezulio, dabar yra putos purksti ant kuno, jos gydo ir nuima niezuli, nes vejaraupiai herpes tipo susirgimas, virusinis, tai reikia ale acic tepti, bet vaikams didelio kuno ploto negalima doh.gif turi but spec. vaistai verysad.gif
Vat butent as salyse, kur daug atvaziuojanciu nuo polio irgi skiepyciau, bet iseme vienvalente vakcina doh.gif o kaip minejau ta infektologe minejo, kad skiepo MMR nukelimas galimas, jei nekeliauji su vaiku i Turkijas ir t.t. mes nekeliaujam, be to manau, kad irgi geriau persirgti raudonuke naturaliai, nei skiepyti, tik, kad dabar jos atveju net neregistruoja, nors serganciu yra..sugadins statistika doh.gif (cia drauges dukra poliklinikoje buvo, nustate, kad serga ta liga, bet nerase i kortele doh.gif )
Atsakyti
nu del vejaraupiu skiepo gal pasukausiu. Musu didysis sirgalius, skiepytas buvo pries darza is baimes, kad jei vel ka nors pasigaus, bus kajuk eilini karta su laselkom ir visu kitu. darze vejaraupiai kasmet po du kart (sitoj vietoj nu turbo darzas). paskutiniais metais jau visus zalius leido vest i grupe, nes visi tipo persirge. mano Vytautas nei sykio nepasigavo. nors sansu sakyciau nezinia kiek. pries mokykla paskiepijom antra karta ir tiek ziniu. vejaraupiu virusas irgi mutuoja ir tai, kad sirgom vaikystej negarantuoja, kad tai visam gyvenimui. pazistu asmeniskai bent du zmones, kurie labai sekmnigai prasirge vaikystej susirgo antra karta kartu su vaikais.

del encefalito skiepo, MB ilga laika buvo labai pries. esa tai Endemiko ispustas burbulas ir biznis. bet pries pora metu teko viena savitgali jam praleist infekcinej ligoninej, gerokai pasikalbejo su gydytojais (sake kaip savaitgalis, taip is Traku puses ezeru is kompanijos bent vienas iskrenta su encefalitu), visgi rekomendavo skiepytis. tai didziuosius ta proga siemet pagaliau paskiepijom.

del autizmo ir skiepo. as visgi laikausi pozicijos, kad max ka gali padaryt skiepas, tai suaktyvint kazka, kas jau yra organizme ir anksciau ar veliau islystu. juolab, kad pilna visokiu virusu, kur niekas nezino kaip veikia, kodel ir pan. Kestutis 1.8 m. amziaus buvo isbertas. bet taip, kad atrode, jog nuplikytas. berimas eriteminis, laikesi menesi ir tik viena kuno puse. kaip piestuku nubraukta per viduri butu. tyrimai, ka bande isgaudyt dermatologai, visi neigiami. Mb ant durniaus pasiule dar Epstein Baro padaryt. sitas vienintelis teigiamas. nors klinikos monunukleozes nebuvo pries tai jokios. kas zino, kar nebuvo kokiu nors vidiniu berimu kur nors kitur.
Atsakyti
Tai sergamumas antra karta pagal tyrimus yra didesnis tarp skiepytu, nei tarp normaliai persirgusiu, galiausiai, juk ir sergant gali susidaryti silpnas imunitetas, jei persirgta svelniai, o gal is viso ne vejaraupiai buvo unsure.gif nes visokios tridienes, penkiadienes irgi yra tos kilmes doh.gif
bet va, kad tie skiepyti JAV pradejo sirgti juostine pusleline, kuri labai skausminga ir iki mirties atveju, cia jau skalambija varpais, kodel JAV padare vejaraupius privalomu skiepu, juolab, kad ji suleidzia kartu su MMR, kuri irgi yra gyva vakcina doh.gif zodziu vakcina yra vaistinis preparatas, ir, kad ji labai saugi ir nieko nenutiks...na kaip minejau, ne veltui raso info lapelyje komplikacijas, todel, kad jos buvo (aisku raso jas ir prie ibuprofeno) bet esme, kad tai VAISTAI, kuriuos suleidzia vaikui ne grynus, o su priedais, kurie organizma veikia ardanciai, negana to, kad sukeliama liga ir darbas organizmui su ja kovoti. Tai nera kaip rusai sako "bezobidna". Skiepu temoje viena rase, kad nezino ka daryti, nes vienas draugu vaikas susirgo erkiniu encifalitu nuo erkes, o kitas vaikas tuo paciu susirgo po skiepo ir su dar sunkesnem pasekmem doh.gif vat ar skiepyti, ar ne? Kur didesne galimybe doh.gif ar busi tu tas, kuris sureaguos, ar tas, kuris uzsikres doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2014 11 16, 19:25)
Tai sergamumas antra karta pagal tyrimus yra didesnis tarp skiepytu, nei tarp normaliai persirgusiu, galiausiai, juk ir sergant gali susidaryti silpnas imunitetas, jei persirgta svelniai, o gal is viso ne vejaraupiai buvo unsure.gif nes visokios tridienes, penkiadienes irgi yra tos kilmes doh.gif
bet va, kad tie skiepyti JAV pradejo sirgti juostine pusleline, kuri labai skausminga ir iki mirties atveju, cia jau skalambija varpais, kodel JAV padare vejaraupius privalomu skiepu, juolab, kad ji suleidzia kartu su MMR, kuri irgi yra gyva vakcina doh.gif zodziu vakcina yra vaistinis preparatas, ir, kad ji labai saugi ir nieko nenutiks...na kaip minejau, ne veltui raso info lapelyje komplikacijas, todel, kad jos buvo (aisku raso jas ir prie ibuprofeno) bet esme, kad tai VAISTAI, kuriuos suleidzia vaikui ne grynus, o su priedais, kurie organizma veikia ardanciai, negana to, kad sukeliama liga ir darbas organizmui su ja kovoti. Tai nera kaip rusai sako "bezobidna". Skiepu temoje viena rase, kad nezino ka daryti, nes vienas draugu vaikas susirgo erkiniu encifalitu nuo erkes, o kitas vaikas tuo paciu susirgo po skiepo ir su dar sunkesnem pasekmem doh.gif vat ar skiepyti, ar ne? Kur didesne galimybe doh.gif ar busi tu tas, kuris sureaguos, ar tas, kuris uzsikres doh.gif

skiepyt reik du kart. tada tipo imunitetas visam gyvenimui.
mes siaip kai skiepijam, tai po viena skiepa. t.y. jokiu dvieju duriu vienu kartu. plius visiskai absoliuciai be itarimu sirgimui kokiam nors. pediatre biski bamba, bet mano pozicija zino del to. uztai mazgys iki siol be vejaraupiu skiepo. nes tuo metu, kai buvo sveikas ir buvo vakcinos poliklinikoj, ejo mmr skiepas. o veliau kai sveikas, nera vakcinos. dabar skiepyt nenoriu vien del to, kad kolektyvinis jau. is kur man zinot, kad artimiausias dvi savaites vejaraupiu darze nebus. zinant, kad arteja gruodis, o darze gruodis tradiciskai vejaraupiuojantis.jei kas garantuotu, kad persirgs lengvai, tai dar dar. bet jei bus kaip draugu 9 metei, kai isbere viska viska. ant kuno nei vieno laisvo centimetro. burna, lyties organai ir pan. vaika prause priesvirusiniuose vaistuose tiesiog. ir drauge, kuri siaip buvo uz persirgima sake, butu zinojus, butu skiepijus geriau. kitos drauges mergytei berimas toks buvo, kad lytines lupos maziukei kazkaip suaugo ar pan, reikejo operuot veliau. apie sasus nesneku net.

zinotum zmogau, pagalve pakistum.
Atsakyti
vat butent, kuo vyresni tuo sunkiau tie vejaraupiai verysad.gif irgi pazistu kas 10 metu lb sunkiai sirgo, mano vyresnei jau beveik 7... nzn ka daryt doh.gif

Maziuko kalba pradejo atsigaut kazkiek, bet... 6ta para po skiepo, gal kokie 3-5% to, kas buvo iki skiepo... Santarai zadejo kad nykstant alerginej reakcijai turetu viskas sugrizt, na bet unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mergiona: 16 lapkričio 2014 - 20:18
Mergiona, noriu paguosti, kad gal..vaikai po ligos, po kazkokios sunkios reakcijos paskui daro vystymosi suoli 4u.gif tikekimes, kad ir cia bus taip 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2014 11 16, 23:05)
Mergiona, noriu paguosti, kad gal..vaikai po ligos, po kazkokios sunkios reakcijos paskui daro vystymosi suoli 4u.gif tikekimes, kad ir cia bus taip 4u.gif

tikekimes unsure.gif

4u.gif 4u.gif
Atsakyti