Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikas nekalba 17 tema

Nu pas mus saldainiai neguli ant stalo, juos dozuoju as, nes kitaip sunus kilogramais suvalgytu doh.gif dukra irgi neatsiliktu. kai as prasau, sakysim susitvarkom kambari, ji negirdi as pasakau, kai prasysi nupirkti saldaini as irgi negirdesiu...labai gerai tai supranta.
jei salia kitas t.y. brolis, kuriam 15 metu valgo saldaini, o ji negauna, ji puikiai zino, kodel negauna. O siaip dalinasi, ir gauna vienodai abu prizus ir t.t.
Mano vaiku skirtingi amziai Mergiona ir problemos kitos. Tavo vaikai dar maziukai 4u.gif bet auklejimo skirtumai visur yra, klausimas kaip rasti buda isspresti problema..pagrindinis dalykas yra motyvacija 4u.gif
Atsakyti
na... konkreciai apie kambario tvarkyma as tai blush2.gif nes per savo beveik 40 metuku taip ir nesupratau nafig ji tvarkyt ax.gif mano kambariukas netvarkingiausias namuose bigsmile.gif
Atsakyti
biggrin.gif taigis, kad mes esame vaiku pavyzdys, delto, pvz. kai as turiu kviesti vyra 3 kartus valgyt doh.gif vaikams irgi buvo norma, kad as kvieciu protest.gif tada pasakiau, kad jie negerbia mano darbo ir daugiau negaminsiu. Tada sunus greitai "isauklejo" sese, o dukra jau nueina teciui moralu paskaityti, kad mama pietus pagamino, viskas susitvarke thumbup.gif
Nu kodel reikia dukros kambari tvarkyti tai...baisiai nemalonu, kai bandydamas pastatyti koja eidamas per kambari, uzlipi ant Lego kaladeles doh.gif o per kambari pereit buna beveik neimanoma doh.gif
Sunus tai susitvarko ir lova pasikloja, tik va su rubais sudetingiau...juos visa seima seja po namus doh.gif bet cia as priskiriu pasamoniniam instinktui,kur daikta padejai, ten tavo teritorija, taip visi teritorijas ir uzsiimineja biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alchemie: 11 sausio 2015 - 15:39
QUOTE(Alchemie @ 2015 01 11, 16:36)
biggrin.gif taigis, kad mes esame vaiku pavyzdys, delto, pvz. kai as turiu kviesti vyra 3 kartus valgyt doh.gif vaikams irgi buvo norma, kad as kvieciu protest.gif tada pasakiau, kad jie negerbia mano darbo ir daugiau negaminsiu. Tada sunus greitai "isauklejo" sese, o dukra jau nueina teciui moralu paskaityti, kad mama pietus pagamino, viskas susitvarke thumbup.gif

va cia man naturali pasiekme- neini valgyt-negaminsiu (nagi nereikia jei neateini). O nesutvarkysi-negausi saldainio kazkaip g.gif Tvarkymas tai laikas, tai tik laiko savoka imho logiska kalbet- netvarkysi-gaistam laiko-nebus filmuku, ne kaip bausmes, o tiesiog neliks laiko.
Atsakyti
as su saldainiais taip nedarau kad reiketu duot kazka gero padarius, tiesiog sutikau su ta nuomone kad, vaikas kai tu jam sakai supranta bet jis neklauso tikraja ta zodzio prasme, pas mane sudetingesne situacija
Atsakyti
Manau, kad dar ir psichologine situacija, jei tevai kartu negyvena...tokie vaikai demesio trigubai reikalauja...bent jau is savo patirties galiu pasakyti
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2015 01 11, 16:44)
Manau, kad dar ir psichologine situacija, jei tevai kartu negyvena...tokie vaikai demesio trigubai reikalauja...bent jau is savo patirties galiu pasakyti

nu ne znaju, ne znaju unsure.gif
Atsakyti
Mergiona jis vienturtis 4u.gif
As ne vienturte buvau, bet jaunesnioji, tecio dukrele...
Atsakyti
na taip rikalauja ir manau isgyvena bet jau cia kita tema, nenuklyskim y saly, tiesiog kiek as galiu tiek suteikiu jam to ko reik, bet tecio kitokia pozicija, ir vis del to, kaip galima rekianciam pasakyt kad nusiramintu neymanoma todel as jy stipriai apkabinu ir pasakau kad myliu tada kazkiek nurimsta.
Atsakyti
mano kuklia nuomone kaip tik lengviau kai vienas suauges, kaip nori taip daro
Atsakyti
QUOTE(jurgita1999 @ 2015 01 11, 16:51)
na taip rikalauja ir manau isgyvena bet jau cia kita tema, nenuklyskim y saly, tiesiog kiek as galiu tiek suteikiu jam to ko reik, bet tecio kitokia pozicija, ir vis del to, kaip galima rekianciam pasakyt kad nusiramintu neymanoma todel as jy stipriai apkabinu ir pasakau kad myliu tada kazkiek nurimsta.

Teisingai 4u.gif riksmas yra emocine iskrova, gali but protestas to, ko pasakyti dar nemoka, nesuformuluoja.
Atsakyti
mergiona, taip iseitu tavo zodziais ka nori tegul ta daro tai gali stoga nuimt nuo namo g.gif
Atsakyti