Gal žinote kiek laiko po operacijos chirurginiu būdu duoda bileteni? Ir gal aplamai apie pačią informaciją gėtumete pasidalinti informacija-kiek laiko ligonineje užtrukote ir kokia savijauta po to. Labai bijau, bet po apsilankymo pas gydytoja, supratau, kad tai neisvengiama. Aciu.
QUOTE(Juorita @ 2015 04 03, 11:18)
Gal žinote kiek laiko po operacijos chirurginiu būdu duoda bileteni? Ir gal aplamai apie pačią informaciją gėtumete pasidalinti informacija-kiek laiko ligonineje užtrukote ir kokia savijauta po to. Labai bijau, bet po apsilankymo pas gydytoja, supratau, kad tai neisvengiama. Aciu.
As operavausi chirurginiu budu privacioj klinikoj. . Biuleteni is karto dave 10 dienu. Po to jei nori dar seimos gydytojas tesia iki men. As labai gerai jauciausi po operacijos, ligonineje uztrukau apie val laiko,iskatant ir pacia operacija(operacija truko 45 min.). Siaip pagal savijauta po poros dienu laisvai galejau keliaut i darbeli, bet as biski paatostogavau...
Man dar yra keli mazgeliai. Didžiausias iš jų palietus, skauda. Vienoje vietoje oda vis dar apmirusi. Prieš operaciją maniau, kad viskas bus geriau . Laimė, kad koja bent jau beveik nebetirpsta ir neskauda.
Laba diena, gal galite patarti ka daryti? Tiesiog jau praejo 3 savaites po operacijos, bet vis nedingsta tas skausmas ties ciurna ir toje vietoje kur buvo ivestas kateteris. Net palietus toje vietoje reaguoja peda tokios skruzdes begioja. Labai nemalonu. Ar negali buti taip jog tikrai pazeistas koks nervas operacijos metu?
Rutaute, kaip koja?
QUOTE(Nireglina @ 2015 04 13, 15:11)
Rutaute, kaip koja?
Laba diena, na nuo to skausmo pageriau Nimesilio ir dabar jau visai gerai, dilgciojimas dar siek tiek jauciasi palietus, bet kaip suprantu galiu jausiti dar ir puse metu Menesis jau praejes galvoju gal jau ir koines nenesioti O kaip JUMS?
Man kasdien vis geryn. Skausmo nebėra, mazgelis beveik visiškai išnyko, bet jis dar šiek tiek jautrus. Dar ne iki galo išnyko nejautrumas vienoje kojos vietoje, bet jis vis mažėja. Pati koja dar negraži, matosi randeliai, vienoje vietoje (kur buvo venos mazgai) koja pajuodavusi.
Ar kuo nors tepate randelius? Man ilgai išlieka net ir nežymūs randai. Svarstau, gal kuo nors tepti randelius po operacijos, kad jie greičiau išnyktų
Ar kuo nors tepate randelius? Man ilgai išlieka net ir nežymūs randai. Svarstau, gal kuo nors tepti randelius po operacijos, kad jie greičiau išnyktų
Prieš valandą grįžau iš ligoninės po chirurginės operacijos. Vakar operavo. jau antrą kartą tą pačią koją. Prieš 8 metus buvo pirma operacija, tačiau varikozė vėl atsinaujino. Šį kart savijauta žymiai geresnė. Gal ir dėl to, kad buvo spinalinė narkozė, o pirmą kartą buvo pilna narkozė. Pirmą kart ir koja visa mėlyna buvo, db tik vietomis.Skausmo ar tirpimo jokio nėra, vaikštau palengva. Vienu žodžiu džiaugiuosi, kad apsisprendžiau ir prieš vasarą išsioperavau
Sveikos
Gal kuriai teko operuotis lazeriu Vilniuje? Koks gyd operavo ir ar likote patenkintos? Žiūrinėju Kardiolitą, Grybo diagnostikos centrą ir Santariškes.. jau galva susisuko nuo gydytojų ir pan..
Gal kuriai teko operuotis lazeriu Vilniuje? Koks gyd operavo ir ar likote patenkintos? Žiūrinėju Kardiolitą, Grybo diagnostikos centrą ir Santariškes.. jau galva susisuko nuo gydytojų ir pan..
QUOTE(Indula @ 2015 04 22, 10:23)
Prieš valandą grįžau iš ligoninės po chirurginės operacijos. Vakar operavo. jau antrą kartą tą pačią koją. Prieš 8 metus buvo pirma operacija, tačiau varikozė vėl atsinaujino. Šį kart savijauta žymiai geresnė. Gal ir dėl to, kad buvo spinalinė narkozė, o pirmą kartą buvo pilna narkozė. Pirmą kart ir koja visa mėlyna buvo, db tik vietomis.Skausmo ar tirpimo jokio nėra, vaikštau palengva. Vienu žodžiu džiaugiuosi, kad apsisprendžiau ir prieš vasarą išsioperavau
Sveika Indula, rašai, kad jau antra operacija. O taukaip išsivystė? įgimta buvo ar po nėštumo išryškėjo, labai įdomu. Aš pati dar negimdžiusiu, bet turiu įgimta vienai kojai matosi gerai, kitai dar ne, bet abiejuose yra vožtuvų nepakankamumas. Bet vis delsiu, galvoju, gal pirma pasigimdyti o tik po to bandyti tvarkytis.
QUOTE(smlga @ 2015 05 18, 09:21)
Sveika Indula, rašai, kad jau antra operacija. O taukaip išsivystė? įgimta buvo ar po nėštumo išryškėjo, labai įdomu. Aš pati dar negimdžiusiu, bet turiu įgimta vienai kojai matosi gerai, kitai dar ne, bet abiejuose yra vožtuvų nepakankamumas. Bet vis delsiu, galvoju, gal pirma pasigimdyti o tik po to bandyti tvarkytis.
cia kaip paziuresi. man sake- po gimdymo tik bloges. vieni galvoja- nu va, tai datempsiu kaip nors, o tada jau ir isioperuosiu.
bet man chirurgas pasake- kol lauksit- maza kas gali nutikt, jei voztuvu nepaeinamumas- tai gali ir trombas koks isivystyt per ta nestuma.. o taip rizikuoti..
as isioperavau koja-nors ji manes visiskai nevargino, nzn net per atisitiktinuma man nustate varikoze. tai po menesio viskas susitvarke, dabar jau praejo 2 men- viskas puikiai(nors ir pries tai man puikiai buvo, o vena jau nebeveike )
Papildyta:
QUOTE(jovy @ 2015 05 14, 22:06)
Sveikos
Operavausi Northway, pas gyd. Vilkeviciu.
likau patenkinta, nors buvo abejoniu ir visko.. man po keliu dienu ivyko savaimine tromboze- uzsitrombavo vena(panaikino tik dali jos su lazeriu). ziaurus jausmas, nulekiau pas ji, ir ne karta - nes man po menesio lauke ilgas skrydis, nors pries tai ramiai pasake kad skrisiu. ir ka- skridau, ir vaiksciojau po15 val i diena ir viskas puikiai!
kartais reikia pasitiketi, nors ir laaaaaaabai sunku