Įkraunama...
Įkraunama...

Venų varikozė

Sveiki, o koks chirurgas operavo Kretingoje??
Atsakyti
QUOTE(rutaute @ 2015 03 25, 09:52)
bet tai kaip nusiprausti normaliai koja po tu pleistru nuemimo jeigu tik gulint lovoje galima nusiimti kojine? ar jau po to galima ir duse pastoveti "Visai"  kaip nusiimi pleistrus? Nes iki siol tai labai reikejo saugoti kad nesuslaptu, o tai baisiai nepatogu  doh.gif

Aš ir dabar maudausi duše, nes pleistrai yra specialūs ir nebijo vandens. Kojinę maunu atsisėdusi lovoje ir ištiesusi koją. Gydytojs sakė, kad nebūtina gulėti. Jis parodė būdą kaip labai greitai ir lengvai užsimauti kojinę thumbup.gif
QUOTE(Mil@na @ 2015 03 25, 20:05)
Sveiki, o koks chirurgas operavo Kretingoje??

Mane Kretingoje operavo gyd. E. Araminas.
Atsakyti
Pries uzsimaunant kojine, ant pedos reikia uzsimauti silkine puskojine, kuri buna kartu perkant elastine kojine.Ja labai gerai slysta ir lengvai uzsimauna elastine kojine. Po to ta puskojine numaunama. Ir aisku pirmomis dienomis po pleistru nuemimo reukia atsargiai, nes blauzda jautri
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo varsa: 25 kovo 2015 - 21:43
QUOTE(varsa @ 2015 03 25, 22:43)
Pries uzsimaunant kojine, ant pedos reikia uzsimauti silkine puskojine, kuri buna kartu perkant elastine kojine.Ja labai gerai slysta ir lengvai uzsimauna elastine kojine. Po to ta puskojine numaunama. Ir aisku pirmomis dienomis po pleistru nuemimo reukia atsargiai, nes blauzda jautri

Taip tas jautrumas tai tikrai padidejas be pleistriuku, bet liotonas tai tikrai visagalis smile.gif siandien kokias 4 val pravaiksciojau parodoje ir visai normaliai sekesi. Rytoj turim jubilieju, aisku dar nesoksiu. Pasisaugosiu. O kazin vyno taure nepakenks? Ar geriau susilaikyti?
Atsakyti
Vakar tvarscius nueme, apklijavo pleistrais. Patapo zymiai geriau smile.gif Ir kasdien vis geriau. Principe pirmadieni jau butu galima ir i darba eiti. Bet bent trys dienas po operacijos geriau pailseti as manau.
Del vyno taures - o kodel gi ne ? biggrin.gif
Operavo gyd. Araminas. Kojine kolkas prisibijau nusimauti, bet rytoj jau bandysiu, zmona bus namie tai pades uzmauti jei ka biggrin.gif
Masina vairuoti truputi nepatogu, jei staigiau reikia sankaba paspausti, tai degina matyt kur pjuvis yra, taip kad vaziuoju svelniai, neskubant, taupiau, pusiau atsigulus biggrin.gif
Zodziu pirma diena tikrai buvo gan negerai, dabar viskas eina geryn...
Atsakyti
Pirmadieni bus dvi savaites po operacijos. Bet vistiek tas tempim9 jausmas nemalonus jauciasi. Tie pjuvio vietose sukietejimai ir jauciasi. Patepus liotonu atrodo po truputi jie nyksta, bet vistiek neramu. Sako po lazerines operacijos nieko neskauda. O as tada vadinasi isimtis.
Atsakyti
Rutaute, nesate išimtis. Po radijo bangų irgi atseit neskauda. Man ima skaudėti, jei ilgai sėdžiu ar stoviu. Apima toks jausmas, kad koja žiauriai sutino ir tuoj sprogs. Pjūvių vietos prisilietus šiek tiek skauda. Vienoje vietoje gana dažnai jaučiu dilgčiojantį skausmą net nepalietus. Keisčiausia, kad mano koja tartum apmirusi, nejautri tose vietose, kur yra sunaikinta vena. Nemalonus jausmas. Ar kam nors taip buvo? Jei taip, kada praėjo?
Vakar nusiėmiau plestrus. Gėda sakyti, bet skaudėjo, kai juos lupau. Pleistrai buvo taip prikibę, kad atrodė, jog nusilups su visa oda. Koja "graži" hihihi.gif Mėlynės su raštais. Matyt taip pasidarė nuo tvarsčių, kuriuos uždėjo iškart po operacijos.
Atsakyti
Tipo išdure smile.gif
Atsakyti
Laba diena, na ir kaip gyja JUSU kojytes? Man jau einasi vis geryn beveik neskauda ir mėlynės pamažu nyksta smile.gif
Atsakyti
O man blogyn unsure.gif Koja vis dažniau (ypač vakare) paskauda, tirpsta.
Atsakyti
QUOTE(Nireglina @ 2015 04 01, 15:06)
O man blogyn  unsure.gif  Koja vis dažniau (ypač vakare) paskauda, tirpsta.

Gal labai daug vaikstote per diena ir nuo to tada vakare skauda. Pas mane tai prie ciurnos kauliuko skauda net batas atrodo toj vietoj lieciasi tai ne kas. Nors ten niekas nedaryta smile.gif Bet auksciau tas kateteris ivestas buvo. Tai vis galvoju kad viskas cia susije.
Atsakyti
Kai vaikštau, gerai jaučiuosi. Vos tik ilgiau pasėdžiu, tampa nekas. Atmintinėje, kurią davė gyd, parašyta, kad negalima ilgai sėdėti ar stovėti. Vaikščioti nedraudžiama. Kai koja ima skaudėti, vaikštau. Padeda. Keisčiausia, kad iškart po operacijos koja nei skaudėjo, nei tirpo. Jei visa tai ilgai tęsis, teks važiuoti pas operavusį gyd.
Atsakyti