Įkraunama...
Įkraunama...

Venų varikozė

QUOTE(Nireglina @ 2015 03 24, 09:52)
Juodai, aš neklausiau kiek kainuoja operacija lazeriu, nes klinikoje, kur operavausi jos nebedaro. Vieną mano pažįstamą prieš kelis metus ten operavo radijo bangomis. Ji sakė, kad lazeriu buvo pigiau. Beje ji tuomet už operaciją mokėjo gerokai daugiau nei aš. Vadinasi operacija radijo bangomis Northway klinikoje atpigo  g.gif Visada maniau, kad lazeriu pigiau nei radijo bangomis, bet dabar pradedu manyti gal buvau neteisi  g.gif Gal skirtingose klinikose ir kainos smarkiai skiriasi  g.gif  Aš mokėjau 550 Eur + 27 Eur kojinė+ 15 Eur tvarsčių pakeitimas antrą parą po operacijos. 
Papildyta:

Man gydytojas net nepasiūlė operuotis tokiu būdu. Matyt finansiškai nenaudinga  biggrin.gif  Visada maniau, kad po jos sunkiau sveikstama. Pasirodo ne.  Tik operacijos dieną sužinojau, kad klinikoje, kur kur mane operavo, venos šalinamos ir paprastu būdu. Kaina panaši kaip ir jūs mokėjote.

Na tikrai idomiai su tomis kainomis nes man BMP Su viskuo kainavo 700 eur.
O kaip Jusu kojytės po operacijos atrodė? Siandien nusiemiau visus lipdukus tai oj oj oj gražumėlis doh.gif . Mėlyniu kiek tik nori, pasipuošus Velykom būsiu kaip reikiant smile.gif
Atsakyti
Na maniškės, nuėmus pleistrus baisokai atrodė. Nusifotografavau prisiminimui, tai dabar pažvelgus atrodo, kažin kada tos mėlynės turėjo pranykt. Ir dar pradžioje, braukiant per blauzdą jausdavosi mazgeliai. Tai aš tepiau Lioton tepalu, tai labai gerai buvo. Melynės nyko ir mazgeliai pranyko. Ir kirkšnyje tas pjūvis toks jautrus buvo. Problemas padejo išspręst Liotonas ir dar Heparoid
Atsakyti
QUOTE(varsa @ 2015 03 24, 20:35)
Na maniškės, nuėmus pleistrus baisokai atrodė. Nusifotografavau prisiminimui, tai dabar pažvelgus atrodo, kažin kada tos mėlynės turėjo pranykt. Ir dar pradžioje, braukiant per blauzdą jausdavosi mazgeliai. Tai aš tepiau Lioton tepalu, tai labai gerai buvo. Melynės nyko ir mazgeliai pranyko. Ir kirkšnyje tas pjūvis toks jautrus buvo. Problemas padejo išspręst Liotonas ir dar Heparoid

As tai pat prisiminimui nufotografavau smile.gif Pas mane ir tokie dar sukietejimai jauciasi, o pjuviai tai tokie mazi taskeliai tiktai. Pavaiksciojus daugiau dar jauciasi tempimas, na tikiuosi Liotonas pades smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rutaute @ 2015 03 24, 22:02)
As tai pat prisiminimui nufotografavau smile.gif Pas mane ir tokie dar sukietejimai jauciasi, o pjuviai tai tokie mazi taskeliai tiktai. Pavaiksciojus daugiau dar jauciasi tempimas, na tikiuosi Liotonas pades smile.gif

Nors mane operavo chirurginiu budu, pjuviai tik taskeliai. As labai gerai jausdavausi su kompresinemis kojinemis. Kazkaip saugiau. Va dabar jau nenesioju kojiniu tai retsykiais padilkcioja. Rezultatu pakolkas dziaugiuosi.
Atsakyti
QUOTE(varsa @ 2015 03 24, 21:18)
Nors mane operavo chirurginiu budu, pjuviai tik taskeliai. As labai gerai jausdavausi su kompresinemis kojinemis. Kazkaip saugiau. Va dabar jau nenesioju kojiniu tai retsykiais padilkcioja. Rezultatu pakolkas dziaugiuosi.

O kiek Jus laiko nesiojote kojinete?
Atsakyti
QUOTE(rutaute @ 2015 03 24, 22:48)
O kiek Jus laiko nesiojote kojinete?

Pradzioje po operacijos 10 dienu muvejau istisai diena ir nakti. Po 10 d. nusimoviau pirma karta, tada ir visus tvarscius bei pleistrus nusiemiau. Veliau beveik pora menesiu tik dienomis uzsidedavau.
Atsakyti
O gal sleroterapija kas esate gydziusis venas? Mano nera labai ziauriai issiverte, tik grozio atveju, tai baisu. Galvoju, gal pakaktu sio gydymo budo. Tik idomu ar jis veiksmingas, ar pasikeicia estetinis kojos vaizdas po jo? Aisku, uzsiregistravusi pas gydytoja konsultacijai, bet noretusi isgirsti nuomone kam tai buvo daryta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juorita: 24 kovo 2015 - 22:34
Pirmadieni operavo kaire koja radiochirurginiu budu Northway Kretingoje. Narkoze pilna, operacija truko apie valanda. Po operacijos apsirengiau ir isejau pats, draugas namo parveze. Nesuprantu, kas pasakoja kad kita diena nuejo i darba. Taip, koja neskauda, bet jin suviniota kaip mumija i binta, paskui kojine, o paskui iskart po operacijos dar ir ant virsaus bintas. Zodziu koja - kaip malka, sulenkti nepatogu ( bintas trukdo ties kelenu ), vakar ejau i Akra vaistu pirkti nuo kresejimo, kilometras i viena puse, eiti normaliai, slubcioji aisku, bet neskauda, tik kazkaip tempia. Neisivaizduoju, kaip butu galima nueiti i darba ( sedimas darbas ), butu labai nepatogu sedeti visa diena. Tai gerai kad pasiemiau nedarbingumo lapeli visam terminui ( 10 dienu ). Miegoti irgi nelabai patogu. O gal tai del tuo kad as kojiniu niekad gyvenime nemuvejau ? )))
Zodziu visi tie pasakojimai kad tai visisskai nereiksminga operacija - padare, pasokai ir begi i darba patenkintas - ne visai tiesa.
Kainos tokios - apziura 23 eurai, kojine 26 eurai, operacija 650 eurai, vaistai nuo kresejimo 27 eurai. Dabar dar vaziuosiu i perrisima - 15 euru.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 3apa3a: 25 kovo 2015 - 09:13
QUOTE(rutaute @ 2015 03 24, 18:04)
O kaip Jusu kojytės po operacijos atrodė? Siandien nusiemiau visus lipdukus tai oj oj oj gražumėlis  doh.gif . Mėlyniu kiek tik nori, pasipuošus Velykom būsiu kaip reikiant  smile.gif

Aš tik penktadienį nusiimsiu pleistrus. Tuomet ir pamtysiu tikrąjį vaizdą. Iš to kiek matosi dabar, įtariu, kad koja bus "graži" biggrin.gif
QUOTE(3apa3a @ 2015 03 25, 09:10)
Pirmadieni operavo kaire koja radiochirurginiu budu Northway Kretingoje. Narkoze pilna, operacija truko apie valanda. Po operacijos apsirengiau ir isejau pats, draugas namo parveze. Nesuprantu, kas pasakoja kad kita diena nuejo i darba. Taip, koja neskauda, bet jin suviniota kaip mumija i binta, paskui kojine, o paskui iskart po operacijos dar ir ant virsaus bintas. Zodziu koja - kaip malka, sulenkti nepatogu ( bintas trukdo ties kelenu ), vakar ejau i Akra vaistu pirkti nuo kresejimo, kilometras i viena puse, eiti normaliai, slubcioji aisku, bet neskauda, tik kazkaip tempia. Neisivaizduoju, kaip butu galima nueiti i darba ( sedimas darbas ), butu labai nepatogu sedeti visa diena. Tai gerai kad pasiemiau nedarbingumo lapeli visam terminui ( 10 dienu ). Miegoti irgi nelabai patogu. O gal tai del tuo kad as kojiniu niekad gyvenime nemuvejau ? )))
Zodziu visi tie pasakojimai kad tai visisskai nereiksminga operacija - padare, pasokai ir begi i darba patenkintas - ne visai tiesa.
Kainos tokios - apziura 23 eurai, kojine 26 eurai, operacija 650 eurai, vaistai nuo kresejimo 27 eurai. Dabar dar vaziuosiu i perrisima - 15 euru.

Man praėjusį antradienį darė analogišką operaciją toje pačioje klinikoje. Mokėjau 550 Eur. Nejau per savaitę operacija pabrango 100 Eur blink.gif
Kai pakeis pleistrus, taps lengviau. Koją galėsit sulenkti, miegoti be kojinės, maudytis. Gyvenimas prašviesės biggrin.gif
Aš taip pat stebėjausi, kaip žmonės iškart po operacijos eina į darbą. Aš būčiau galėjusi tai padaryti, bet būtų buvę labai nepatogu ir jausčiau diskomfortą.
Atsakyti
QUOTE(Nireglina @ 2015 03 25, 10:30)
Aš tik penktadienį nusiimsiu pleistrus. Tuomet ir pamtysiu tikrąjį vaizdą. Iš to kiek matosi dabar, įtariu, kad koja bus "graži"  biggrin.gif

Man praėjusį antradienį darė analogišką operaciją toje pačioje klinikoje. Mokėjau 550 Eur. Nejau per savaitę operacija pabrango 100 Eur  blink.gif
Kai pakeis pleistrus, taps lengviau. Koją galėsit sulenkti, miegoti be kojinės, maudytis. Gyvenimas prašviesės  biggrin.gif 
Aš taip pat stebėjausi, kaip žmonės iškart po operacijos eina į darbą. Aš būčiau galėjusi tai padaryti, bet būtų buvę labai nepatogu ir jausčiau diskomfortą.

Nezinau, as skambinau del operacijos kazkur vasario 15-ta diena ir man iskart buvo pasakyta kaina 650 €.
O ir internete nurodytos tokios pat kainos:

Flebektomija radiochirurginiu būdu (1 koja), kai dalį išlaidų kompensuoja TLK 2196.00 636.01

http://nmc.lt/inform...liu-chirurgija/

Taip kad nelabai suprantu, kodel Jums kainavo 100 € pigiau...

Vaziuosiu po valandos i perrisima, gal bus geriau...
Atsakyti
QUOTE(3apa3a @ 2015 03 25, 09:40)
Taip kad nelabai suprantu, kodel Jums kainavo 100 € pigiau...

Turbūt už gražias akis nuleido kainą lotuliukas.gif Jei rimtai, tai išties keista, kodėl aš mokėjau mažiau g.gif Pasisekė biggrin.gif
Atsakyti
bet tai kaip nusiprausti normaliai koja po tu pleistru nuemimo jeigu tik gulint lovoje galima nusiimti kojine? ar jau po to galima ir duse pastoveti "Visai" kaip nusiimi pleistrus? Nes iki siol tai labai reikejo saugoti kad nesuslaptu, o tai baisiai nepatogu doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rutaute: 25 kovo 2015 - 09:56