Įkraunama...
Įkraunama...

Venų varikozė

QUOTE(Nireglina @ 2015 03 21, 11:56)
Kai reikėjo apsispręsti dėl operacijos būdo, gydytojas vardino radijo bangų pranašumą prieš lazerį. Dabar galvoju, kad tas pranašumas visiškai minimalus. Tik operacijos radijo bangomis kaina labai "skaudi".

Gal galit pavardinti tuos pranašumus? Visad galvojau, kad lazeris geriausias varijantas unsure.gif . Lazerinės operacijos kaina irgi ne iš mažųjų , sakot radijo bangų didesnė g.gif ?
Atsakyti
Laba diena, vis paskaitinėju jūsų temukę. Domėjausi ir tebesidomiu kaip gyvena mergaitės su tokiomis problemomis. Aš venas išsioperavau sausio 5 d. Nordway klinikoje. Rinkausi chirurginį būdą. Gavau pilną narkozę. Operavo 45 min. Po operacijos pabudau, apsirengiau ir tiesiai i mašiną parvažiavau namo. Nė trupučio neskaudėjo, faktiškai sekančią dieną į darbą pilnai galėjau keliaut. Nebuvo jokių pjūvių, siūlų. Kompresines kojines pirmas 10 d. nešiojau dieną ir naktį. Jas nuėmus blauzda buvo mėlynėmis nusėta, bet per tris savaites viskas išnyko. Pavasarį pasitiksiu gražiomis kojytėmis. Taip planuoju operuotis ir kitą koją.
Atsakyti
QUOTE(varsa @ 2015 03 22, 11:11)
Laba diena, vis paskaitinėju jūsų temukę. Domėjausi ir tebesidomiu kaip gyvena mergaitės su tokiomis problemomis. Aš venas išsioperavau sausio 5 d. Nordway klinikoje. Rinkausi chirurginį būdą. Gavau pilną narkozę. Operavo 45 min. Po operacijos pabudau, apsirengiau ir tiesiai i mašiną parvažiavau namo. Nė trupučio neskaudėjo, faktiškai sekančią dieną į darbą pilnai galėjau keliaut. Nebuvo jokių pjūvių, siūlų. Kompresines kojines pirmas 10 d. nešiojau dieną ir naktį. Jas nuėmus blauzda buvo mėlynėmis nusėta, bet per tris savaites viskas išnyko. Pavasarį pasitiksiu gražiomis kojytėmis. Taip planuoju operuotis ir kitą koją.

Kaip saunu jog viskas gerai pasiseke.
O po tu 10 dienu jau nenesiojot kompresines? Ar vaistu kokius reikejo gerti-leistis, kad skystintu krauja? Man dar liko 2 ampules ir viskas, o antradieni jau nusiimsiu pleistrus:)
Atsakyti
QUOTE(rutaute @ 2015 03 22, 13:08)
Kaip saunu jog viskas gerai pasiseke.
O po tu 10 dienu jau nenesiojot kompresines? Ar vaistu kokius reikejo gerti-leistis, kad skystintu krauja? Man dar liko 2 ampules ir viskas, o antradieni jau nusiimsiu pleistrus:)

Aš gėriau 7 d. Kažkokie labai brangūs. Kompr.kojines dar dienomis nešiojau kokį porą mėn.Man net smagiau būdavo su kojinėmis
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2015 03 21, 21:53)
Gal galit pavardinti tuos pranašumus? Visad galvojau, kad lazeris geriausias varijantas unsure.gif . Lazerinės operacijos kaina irgi ne iš mažųjų , sakot radijo bangų didesnė g.gif ?

Man gydytojas sakė, kad radijo bangos- pažangiausias venų šalinimo būdas. Mažiau skauda ir mažesnė komplikacijų tikimybė nei su lazeriu. Mane operavo Northway klinikoje Kretingoje. Ten operuoja tik paprastu būdu arba radijo bangomis. Nežinau, kaip yra išties, bet manau, kad tarp lazerio ir radijo bangų nėra tokio žymaus skirtumo kaip pasakojo man gydytojas. Pati būčiau pasirinkusi lazerį, nes pigiau.
Rutaute, nakčiai kojinę nusimaunu.
Man neskyrė jokių vaistų. Gyd. paklausė, kokio aš amžiaus, ar vartoju KT ir nutarė, kad vaistų man nereikia.
Varsa, jus tikrai operavo paprastu būdu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nireglina: 22 kovo 2015 - 12:12
[/quote]
Na lyg taip sake. Man teige, kad radio bangomis brangiau, o lazeriu dar brangiau. g.gif O gal as klystu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo varsa: 22 kovo 2015 - 13:47
[quote=varsa,2015 03 22, 13:46]
[/quote]
Na lyg taip sake. Man teige, kad radio bangomis brangiau, o lazeriu dar brangiau. g.gif O gal as klystu?
[/quote]
Gal klystate,gal visgi ne chirurginiu būdu operavo?
Pvz.valstybinėje ligoninėse po chirurginės venų operacijos leidžiama stotis ant kojų tik vakare,jei operacija dieną atlikta.Iki tol gulima lovoje.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wer: 22 kovo 2015 - 19:43
QUOTE(wer @ 2015 03 22, 19:41)
Gal klystate,gal visgi ne chirurginiu būdu operavo?
Pvz.valstybinėje ligoninėse po chirurginės venų operacijos leidžiama stotis  ant kojų tik vakare,jei operacija dieną atlikta.Iki tol gulima lovoje.

Aš tą patį pagalvojau. Be to po paprastos operacijos būna pjūviai, siūlės. Varsa rašė, kad pas ją to nebuvo.
Varsa, jus operavo privačioje klinikoje? Jei taip, pagal kainą galima suprasti, ar operavo paprastu būdu ar lazeriu (radijo bangomis).
Atsakyti
Operavausi privačioje klinikoje. Man operacija kainavo 1250Lt. Kalbėjausi su moteryte,kuri prieš mane iš operacinės išėjo, jos operacija kainavo 2250. Nebuvo pas mane jokių pjūvių, tik tokie lyg adatų dūriai pro kur pašalino tas negyvas venas. Ech ir paaiškinau ax.gif
Atsakyti
Laba diena merginos,
Iskilo toks klausimėlis g.gif Epikrizėje parašyta jog skiriamas gydymas Zibor 7d. Pirmąja ampole gavau dar klinikoje būdama, o kaip nuėjau i vaistinę dar 7 gavau. tai gautūsi 8 ampolės. Tad manyciau jog man tos astuntos jau kaip ir nereiktų? Kaip jūs galvojate?
Atsakyti
QUOTE(Nireglina @ 2015 03 22, 13:08)
Man gydytojas sakė, kad radijo bangos- pažangiausias venų šalinimo būdas. Mažiau skauda ir mažesnė komplikacijų tikimybė nei su lazeriu. Mane operavo Northway klinikoje Kretingoje. Ten operuoja tik paprastu būdu arba radijo bangomis. Nežinau, kaip yra išties, bet manau, kad tarp lazerio ir radijo bangų nėra tokio žymaus skirtumo kaip pasakojo man gydytojas. Pati būčiau pasirinkusi lazerį, nes pigiau.

Mat kaip g.gif . Visad maniau, kad geriausias būdas operuotis naujos kartos lazeriu naudojant žiedinį šviesolaidį. Kiek mačiau Nortway tinklapy rašo, kad atlieka ir lazerines operacijas, tik jie naudoja tulpinį šviesolaidį, kuris matyt yra pigesnis, nei žiedinis. Kažkur skaičiau, ar girdėjau, kad kai buvo išrastas žiedinis šviesolaidis, buvo bandoma daryti jo visokias kopijas, taip atsirado tulpinis biggrin.gif ...
Beje, jei ne paslaptis, kiek mokėjote už operaciją radijo bangomis? Man kainavo (čia dariaus) 2600Lt. Jums brangiau?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodai: 23 kovo 2015 - 12:39
Juodai, aš neklausiau kiek kainuoja operacija lazeriu, nes klinikoje, kur operavausi jos nebedaro. Vieną mano pažįstamą prieš kelis metus ten operavo radijo bangomis. Ji sakė, kad lazeriu buvo pigiau. Beje ji tuomet už operaciją mokėjo gerokai daugiau nei aš. Vadinasi operacija radijo bangomis Northway klinikoje atpigo g.gif Visada maniau, kad lazeriu pigiau nei radijo bangomis, bet dabar pradedu manyti gal buvau neteisi g.gif Gal skirtingose klinikose ir kainos smarkiai skiriasi g.gif Aš mokėjau 550 Eur + 27 Eur kojinė+ 15 Eur tvarsčių pakeitimas antrą parą po operacijos.

Papildyta:
QUOTE(varsa @ 2015 03 23, 10:06)
Operavausi privačioje klinikoje. Man operacija kainavo 1250Lt. Kalbėjausi su moteryte,kuri prieš mane iš operacinės išėjo, jos operacija kainavo 2250. Nebuvo pas mane jokių pjūvių, tik tokie lyg adatų dūriai pro kur pašalino tas negyvas venas. Ech ir paaiškinau  ax.gif

Man gydytojas net nepasiūlė operuotis tokiu būdu. Matyt finansiškai nenaudinga biggrin.gif Visada maniau, kad po jos sunkiau sveikstama. Pasirodo ne. Tik operacijos dieną sužinojau, kad klinikoje, kur kur mane operavo, venos šalinamos ir paprastu būdu. Kaina panaši kaip ir jūs mokėjote.
Atsakyti