gal kam reik Fraxiparine leidziamu vaistu, uz 5 ampules - 50 lt.
Vilnius
Sveiki, gal kas parekomenduotumėte kliniką ir gydytoją Kaune kojų venų operacijai lazeriu?
Laba diena,
Šiuo metu rašau savo magistro baigiamąjį darbą apie sergančiuosius venų varikoze. Gal atsirastų norinčių ir galinčių man pagelbėti? Tereiktų atsakyti į mano anketos klausimus. Būčiau labai dėkinga.
Galinčius pagelbėti parašykite į AŽ savo el paštą, į jį atsiųsiu jums anketą.
Šiuo metu rašau savo magistro baigiamąjį darbą apie sergančiuosius venų varikoze. Gal atsirastų norinčių ir galinčių man pagelbėti? Tereiktų atsakyti į mano anketos klausimus. Būčiau labai dėkinga.
Galinčius pagelbėti parašykite į AŽ savo el paštą, į jį atsiųsiu jums anketą.
Laba diena, man siandien buvo lazerine +chirurgine venu operacia. Pati operacija tokrai nebaisi. Mano kojyte buvo jau neblogai isvagota, tai dare apie 30 pjuviuku. Tikrai neskauda. Tikiuosi ir gis gerai
Po operacijos praeje kelios dienos. Visiskai nieko neskauda, bet kazkoks aptirpes didysis kohos pirstas. O einant ir lenkiat i save jauciu nemalonu dilgciojima, toks jausmas kad jauciu kazkokia kraujagysle. Ar man jau cia sunerimti, o gal gijimo procesas toksai?
Manau, kad tai normalu. Ar gydytojas tikrino venas echoskopu?
Man antradienį pašalintos venos radijo bangomis. Pagaliau prisiruošiau operacijai Dabar galėsiu džiaugtis gražiomis kojomis.
Rutaute, kiek laiko tau liepė dėvėti kojinę?
Man antradienį pašalintos venos radijo bangomis. Pagaliau prisiruošiau operacijai Dabar galėsiu džiaugtis gražiomis kojomis.
O praėjus kažkiek laiko po operacijos dar einate pas valstybinėje ligoninėje operavusius gydytojus echoskopijai,patikrinimui?
Tokiai konsultacijai vėl reikėtų siuntimo iš šeimos gydytojo,ar ne?
QUOTE(Nireglina @ 2015 03 20, 09:50)
Manau, kad tai normalu. Ar gydytojas tikrino venas echoskopu?
Na as ir manau jog nereikia nerimauti. Siandien lyg jau ir geriau. Taip sekancia diena buvau kad peristu kojyte, daktaras dar paziurejo echo. Sake kad viskas gerai. O koinyte tai teks kokias 3 sav. dar panesioti. Nors dabar kaip einu miegoti tai nusiemu as ja. Be to dar leisiuosi iki pirmadienio Zibor vaistus, i pilva.
Papildyta:
QUOTE(wer @ 2015 03 20, 10:26)
O praėjus kažkiek laiko po operacijos dar einate pas valstybinėje ligoninėje operavusius gydytojus echoskopijai,patikrinimui?
As operavausi privacioje klinikoje, tai daktaras paziurejo sekancia diena echo. Ir viskas daugiau nereikes pas ji eiti, jeigu viskas gerai.
Aš kojinę taip pat nešiosiu 3 sav. Kai reikėjo apsispręsti dėl operacijos būdo, gydytojas vardino radijo bangų pranašumą prieš lazerį. Dabar galvoju, kad tas pranašumas visiškai minimalus. Tik operacijos radijo bangomis kaina labai "skaudi". Rutaute, jei ne paslaptis, kiek kainavo operacija? Aš už savąją mokėjau 550
QUOTE(Nireglina @ 2015 03 21, 11:56)
Aš kojinę taip pat nešiosiu 3 sav. Kai reikėjo apsispręsti dėl operacijos būdo, gydytojas vardino radijo bangų pranašumą prieš lazerį. Dabar galvoju, kad tas pranašumas visiškai minimalus. Tik operacijos radijo bangomis kaina labai "skaudi". Rutaute, jei ne paslaptis, kiek kainavo operacija? Aš už savąją mokėjau 550
Na taip kainos tai oj oj oj, as uz savaja 700 eur. Sumokejau. Bet dabar kaip pagalvoju galejau ir chirurgine darytis, nes lazeriu tik pagrindine iki blauzdos sutvarke, o guziukus blauzdoje salino chirurgiskai o teko 30 pjuviu, zinoma labai nedideliu. Sake jog randu nesimatys.
Man taip pat smulkias venas ištraukė, o radijo bangomis sunaikino tik didžiąją, pagrindinė veną, dėl kurios ir kilo visos bėdos. Vis tik paprastos operacijos nenorėjau Mano tėvui ir vienai kolegei kadaise tokios buvo darytos. Tėvui kelias dienas labai skaudėjo, pakilo temperatūra. Reikėjo traukti siūlus, ilgai elastiniais bintais tvarstyti kojas. Kolegė labai sunkiai atsigavo po operacijos. Buvo kilę komplikacijų. Tad chirurginis būdas manęs neviliojo. Rinkausi lazerį arba radijo bangas.
QUOTE(Nireglina @ 2015 03 21, 18:36)
Man taip pat smulkias venas ištraukė, o radijo bangomis sunaikino tik didžiąją, pagrindinė veną, dėl kurios ir kilo visos bėdos. Vis tik paprastos operacijos nenorėjau Mano tėvui ir vienai kolegei kadaise tokios buvo darytos. Tėvui kelias dienas labai skaudėjo, pakilo temperatūra. Reikėjo traukti siūlus, ilgai elastiniais bintais tvarstyti kojas. Kolegė labai sunkiai atsigavo po operacijos. Buvo kilę komplikacijų. Tad chirurginis būdas manęs neviliojo. Rinkausi lazerį arba radijo bangas.
As tai pat lazeri rinkausi tik todel jog nebutu anesteziju i stubura ar bendros. O cia tik vietiskai viska vyko. Pasirodo musu operacija labai panasi Siandien sugalvojau vaziuoti apsipirkti, bet pavaiksciojus kelias val. Pradejo mausti koja ir jauciu toki sukietejima vienoje vietoje.Nireglina, o Jus nusimate kojine nakciai? Nes as jau dvi naktis nusiemu, tik ryte uzsimaunu.