Sveiki, esu po venų operacijos, šiandiena 7d jau, bet vienoje vietoje skauda, turbūt tai normalu, po operacijos antrą dieną turėjau kažkiek temperatūros, darė radiodažnumineVNUS, bus matyt kaip toliau
Gal dar kas yra nepasisakę apie Kaune esančius gydytojus? Renkuosi tarp Grigo ir Magalengos.
Jei nenorite viešai, lauksiu až
Jei nenorite viešai, lauksiu až
Sveikos,
Gal kas lankėsi pas Žaną Kavaliauskienę, eisiu konsultuotis dėl skleroterapijos, tai įdomu, kokie atsiliepimai
Skleroterapija atliekama 1 kojai ar iškart galima abiems?
Gal kas lankėsi pas Žaną Kavaliauskienę, eisiu konsultuotis dėl skleroterapijos, tai įdomu, kokie atsiliepimai
Gal kas skleroterapiją darėsi pas T. Pranckevičių?
QUOTE(Išmanioji @ 2019 01 30, 09:27)
Sveikos,
Lankiausi pas šią gydytoją.Patiko.
Pas mane smulkių kapiliarų tinklas kojose,tai deja daug kartu teko leisti vaistus.
Beje ,neapseita ir be komplikacijos: išbėgo vaistukai šalia kraujagysles ir gavosi žaizda,kuri jau 3sav negyja
QUOTE(edicike @ 2019 03 22, 13:17)
Lankiausi pas šią gydytoją.Patiko.
Pas mane smulkių kapiliarų tinklas kojose,tai deja daug kartu teko leisti vaistus.
Beje ,neapseita ir be komplikacijos: išbėgo vaistukai šalia kraujagysles ir gavosi žaizda,kuri jau 3sav negyja
Uzjauciu, linkiu greitai pasveikti man jau 4 ampules suleido, dar 1 laukia po savaitės, bet daugiau nedarysiu iki rudens/ziemos. Dariausi pas kita gydytoja. Kiek ampuliu jums jau suleista?
Papildyta:
Gal kas domėjosi ką gydytojai sako apie fotoepiliaciją (plauko svogūnėlio sunaikinimas šviesa) esant venų varikozei?
Gal kokias kompresines profilaktines 20 den pedkelnes kuno spalvos galite rekomenduoti?
Gal kas turite patirties
Man kojoje atsirado minkstas guzas, kaip po vabalo ikandimo. Pradzioje taip ir maniau, nors jokio geluonies nemaciau. Po dvieju savaiciu nuejau pas gydytoja, sake venos uzdegimas gali buti, israse Lioton ir geriamu vaistu. Praejo savaite ir viskas taip pat, niekas nepakito. Ar niekas neturejo tokios problemos?
Man kojoje atsirado minkstas guzas, kaip po vabalo ikandimo. Pradzioje taip ir maniau, nors jokio geluonies nemaciau. Po dvieju savaiciu nuejau pas gydytoja, sake venos uzdegimas gali buti, israse Lioton ir geriamu vaistu. Praejo savaite ir viskas taip pat, niekas nepakito. Ar niekas neturejo tokios problemos?
Sveiki. Gal kas turėjot panašios patirties... Pas mamą laaabai išsivertę venos, tiesiog gumbais tokiais Niekaip nesisekė pas daktarų nuvaryti, dievagojosi, kad neskauda jai ir viskas . Paskutiniu metu jau pradėjo temptis komresines kojines, tikrai ne iš gerumo... Klaisimas, ar kas turėjot panašią situacija? Ar įmanomas gydymas lazerine operacija? Ar be chirurginės čia jau niekaip?...
Sveikos. Rugsėjo 18 d man darė venų operaciją ( chirurginiu būdu). Pagal gydytoją man buvo gana didelis pjūvis+ daug smulkių pjūvelių. Toje vietoje kur didelis randas buvo atliekamas ir perrišimas. Praėjo beveik 3 mėnesiai. Blauzda vis dar patinus. Skausmas pastarosiomis dienomis intensyvesnis ( nurašau oro permainoms 🙂). Gal kas susidūrėte su ilgu gijimu? Prieš 10 metų buvo operuota kita koja. Operacija iki pat kirkšnies. Tiek ilgai tokių liekamųjų reiškinių nebuvo. O ir pati koja turėjo nedaug kraujosrūvų palyginus su šia ( visa blauzda buvo mėlyna ir iki šiol dar matosi).