Kur Kaune sklerotarepija darytis? Kokios kainos? Pas ka geriau konsultuotis del venu?
Aš jau po operacijos. Darė atviru chirurginiu būdu. Darė spinalinę nejautrą ir dar suleido raminančių. Pramiegojau visą operaciją Nutirpimas praėjo normaliai ir pradėjau vaikščiot. Kojos visai neskaudėjo (10skylučių padarė) Net nereikėjo vaistukų nuo skausmo. Labai esu patenkinta, kad dariausi atviru chirurginiu būdu. Galvojau darytis lazeriu, bet niekur neradau informacijos kiek kainuoja, o daktaras pasakė, kad kai atvyksiu-spręsim, bet net neklausė kokios noriu. Sutaupiau nemažai pinigėlių ir rezultatas tas pats Šiandien antra diena po operacijos ir jokio diskomforto dėl kojos nejaučiu.
As kaip tik pries pora savaiciu dariausi vienos kojos lazerine flebektomija kardiolitoj. Sumokejau 725 + apie 400 damokejo ligoniu kasos. Taike tik vietine nejautra, siule pamiegoti per procedura, bet atsisakiau, labai jau buvo idomu Vis dar sutyne, guziukai, sukietiejimai, be kompresines kojines is vis nesijori buti. Operacija padate apie 17val, 20.00 iseido namo.
Kol kas negaliu pasakyti ar viskas idealiai man, nes vis dar melyna koja.
Bandau ikelti nuotraukas iki, ir 7d. po operacijos
Kol kas negaliu pasakyti ar viskas idealiai man, nes vis dar melyna koja.
Bandau ikelti nuotraukas iki, ir 7d. po operacijos
Labai jau baisiai man atrodo jūsų koja. Mano koja visai neištinus ir mėlynė tik vienoj vietoj, bet tikrai ne tokia kaip jūsų, o tokia kaip kartais susimuši kur. Negaliu nufotkint, nes dabar su kompresine kojine ir nenoriu jos dar nusiimti, nes sakė, kad po 5dienų nusiimti. Labai esu patenkinta. Ir nekainavo, ir rezultatas geras
QUOTE(Alri @ 2017 10 13, 17:16)
Labai jau baisiai man atrodo jūsų koja. Mano koja visai neištinus ir mėlynė tik vienoj vietoj, bet tikrai ne tokia kaip jūsų, o tokia kaip kartais susimuši kur. Negaliu nufotkint, nes dabar su kompresine kojine ir nenoriu jos dar nusiimti, nes sakė, kad po 5dienų nusiimti. Labai esu patenkinta. Ir nekainavo, ir rezultatas geras
Aha, labai baisiai, ir jausmas toks, kad koja ne mamo as jau miegot galeciau pagal daktaro rekomendacija be kojines, bet negaliu, net nuo kaldros prisilietimo skauda, o vaikaciot is vis kazkaip nemalonu, toks jausmas, lyg ta mesa atskirai nuo kaulo o ta kompresine lyg prilaiko viska savo vietoj, ir ne taip skauda. gerai, kad daktaras ispejo, kad neissigasciau
Po operacijos praėjo 9dienos. Šiandien išėmė siūlus. Labai viskas gražiai sugiję. Randų nebus, nes tokie tik dūriai. Kirkšnyj tai maždaug vieno centimetro randukas. Ten nesimatys, tai ir nepergyvenu. Net keista, jau viskas beveik pamiršta. Aišku, kojinę tai dar nešiosiu apie pora mėnesių(taip rekomendavo). jaučiuosi labai puikiai, nieko neskauda. Miegu be kojinės ir ta koja man netrukdo. Taip, kad nebijokit atvirų chirurginių operacijų, nes nelabai skiriasi nuo lazerio, o pinigėlių susitaupo. Sėkmės visoms
Sveikos, Gal atsiras kuri darėtės Šiauliuose venų operaciją? Reikia bet kokios info ;)
QUOTE(Alri @ 2017 10 13, 15:59)
Aš jau po operacijos. Darė atviru chirurginiu būdu. Darė spinalinę nejautrą ir dar suleido raminančių. Pramiegojau visą operaciją Nutirpimas praėjo normaliai ir pradėjau vaikščiot. Kojos visai neskaudėjo (10skylučių padarė) Net nereikėjo vaistukų nuo skausmo. Labai esu patenkinta, kad dariausi atviru chirurginiu būdu. Galvojau darytis lazeriu, bet niekur neradau informacijos kiek kainuoja, o daktaras pasakė, kad kai atvyksiu-spręsim, bet net neklausė kokios noriu. Sutaupiau nemažai pinigėlių ir rezultatas tas pats Šiandien antra diena po operacijos ir jokio diskomforto dėl kojos nejaučiu.
Kur daretes operacija?
QUOTE(Inguti @ 2017 11 30, 20:11)
Kur daretes operacija?
Respublikinėj Kauno ligoninėj (buvusi 3-čia ligoninė). Dar nėra nei dviejų mėnesių, o aš jau net pamiršus apie koją. Kaip nieko ir nebuvę, o koja kaip nauja.
Sveiki,
Kaip idomiai, man dare radiochirurginiu budu ir su pilna narkoze.
O man kaip tik begioti bent menesi neleido. Idomu nuo ko priklauso. Nors man tai ir neaktualu, nes nebegioju, o kilnoju svarmenis.
Tiesa, da ir pirti uzdraude, kas man yra didziausiais malonumas
Dariausi tokia pacia ir ten pat. Pries savaite, tad vis dar su pleistrais ir kojos nematau padoriai. Kaip ten su venomis po operacijos? At jos is kart sunyksta, at per laika?
Man pirma naktis po operacijos buvo kosmaras. Nors nesu jautri skausmui, bet ta nakti buvau be miego. Isgeriau stipriu nuskausminamuju- nepadejo. Tad visa nakti pravaiksciojau arba gulejau verkdama. Bet po to nakties jokio skausmo daugiau.
QUOTE(sagute2 @ 2013 03 16, 22:28)
Niekas nedaro pilnos narkozės kai operuoja chirurginiu būdu,
QUOTE(elemyte @ 2013 04 09, 09:21)
cia buvo kalbama del sporto-man gydytojas liepe nedaryti pratimu pilvo presui stiprinti ir rekomendavo begima bei plaukima.
O man kaip tik begioti bent menesi neleido. Idomu nuo ko priklauso. Nors man tai ir neaktualu, nes nebegioju, o kilnoju svarmenis.
QUOTE(3apa3a @ 2015 03 25, 07:10)
Pirmadieni operavo kaire koja radiochirurginiu budu Northway Kretingoje.
Dariausi tokia pacia ir ten pat. Pries savaite, tad vis dar su pleistrais ir kojos nematau padoriai. Kaip ten su venomis po operacijos? At jos is kart sunyksta, at per laika?
QUOTE(Nireglina @ 2015 03 28, 16:54)
Rutaute, nesate išimtis. Po radijo bangų irgi atseit neskauda.
Man pirma naktis po operacijos buvo kosmaras. Nors nesu jautri skausmui, bet ta nakti buvau be miego. Isgeriau stipriu nuskausminamuju- nepadejo. Tad visa nakti pravaiksciojau arba gulejau verkdama. Bet po to nakties jokio skausmo daugiau.
QUOTE(Wild DreaMer @ 2018 03 05, 16:47)
Sveiki,
Man rekomendavo sunkumu nekilnot tiktai
QUOTE(Wild DreaMer @ 2018 03 05, 16:47)
Sveiki,
Man operavo chirurginiu būdu ir aš norėjau pilnos narkozės, bet mane patikino, kad suleis daugiau raminančių ir tikrai miegosiu per operaciją. Taip ir buvo.
Pirties malonumais negalima mėnesį laiko naudotis. Sportuoti, sunkiai dirbti ne ankščiau kaip po 2-jų mėnesių. Svarbiausia daug vaikščioti.
O man jokių skausmų nebuvo visai, nereikėjo vaistų net pirmą naktį po operacijos. Rytojaus dieną jau ėjau į darbelį kaip sveikas žmogus. (mano darbas ne sėdimas). Aišku, kai nusiimdavau kojinę, jusdavau diskomfortą
Man atrodo, kad tai priklauso nuo mūsų organizmo.