Įkraunama...
Įkraunama...

Venų varikozė

QUOTE(Vora @ 2017 03 20, 18:20)
Man po chirurginės operacijos jau daugiau kaip 3 mėn. praėjo, vis dar kankina kirkšnies skausmai, šlaunį paskauda ir ant šlaunies vakarais pasimato paviršiuj vena. Jau mėnesį geriu vaistus nuo uždegimo ir skausmo. Šiuo metu galvoju, kad operacija buvo viena didžiausių klaidų mano gyvenime.

Kaip ziauru verysad.gif o kaip gydytojas paaiskina? Gal taip turi buti kuri laika? Kaip supantu, Jums ne lazeriu, o chirurgiskai ipjovimus dare?
Atsakyti
Sakė taip randai formuojasi. Liepė tempimus per skausmą daryt, bet nuo to man dar tik žiauriau. Ir daugiau jis nieko nenori žinot, maždaug dink iš akių...
Buvau pas neurologą dėl tų skausmų, tai sakė, kad labiau savęs sužalot jau nebeįmanoma.
Atsakyti
QUOTE(LaumeLaima @ 2015 10 19, 15:01)
tai kad ten ne melynes. Suleido vaistus ir visos venos islindo dar labiau. Paryskejo ir nauju atsirado. Sake taip turi but, nes  gaunasi kaip uzdegimas, o per kelis menesius isnyks, bet deja kaip atsirado dar daugiau taip ir liko ziauri situacija

Sveiki, perskaičiau Jūsų seną žinutę apie skleroterapijos rezultatus. Norėjau pasiteirauti, ar praėjus ilgesniam laikui, situacija nors kažkiek pagerėjo. Aš dariausi skleroterapiją gruodžio mėn. Suleido vaistus ir visos venos išlindo dar labiau. Paryškėjo ir naujų atsirado. Kaip atsirado dar daugiau taip ir liko žiauri situacija. Kiek laiko turi praeiti? Ar taip bus dabar visam gyvenimui? Kaip atrodo Jūsų kojos dabar? Būsiu dėkinga už informaciją.
Atsakyti
Sveikos, as po vienos kojos operacijos. Dariausi valstybineje istaigoje, dare lazeriu, uz opercacija sumkojeau 256 Eur. + kompresine kojne kainavo berods 43 Eur. Ryte isoperavo, kita ryta keliavau jau namo. Koja atrodo nuostabiai, gyja graziai, jauciuosi puikiai ir esu rezultatu labai patenkinta.
Atsakyti
QUOTE(Odna @ 2017 04 13, 13:37)
Sveikos, as po vienos kojos operacijos. Dariausi valstybineje istaigoje, dare lazeriu, uz opercacija sumkojeau 256 Eur. + kompresine kojne kainavo berods 43 Eur. Ryte isoperavo, kita ryta keliavau jau namo. Koja atrodo nuostabiai, gyja graziai, jauciuosi puikiai ir esu rezultatu labai patenkinta.

O kur daretes? Ir pas ka? Ar daktarui papildomai reikejo atsidekoti?
Atsakyti
QUOTE(annushka @ 2017 04 13, 12:49)
O kur daretes? Ir pas ka? Ar daktarui papildomai reikejo atsidekoti?

Dariausi Kaune, niekam nieko nedaviau schmoll.gif nu ir ka - gyva.
Atsakyti
Pagimdysiu ir as darysiuos, desine koja absoliuciai visa su desrom. Tik as kazkaip apie chirurgini buda galvoju hmm.gif
Atsakyti
QUOTE(annushka @ 2017 04 13, 13:00)
Pagimdysiu ir as darysiuos, desine koja absoliuciai visa su desrom. Tik as kazkaip apie chirurgini buda galvoju  hmm.gif

O kodėl chirurginis?
Man pirmo nėštumo metu koja tik tino, o antro - isskoko venos. Tempiau 5 metus, kol galu gale prisiruosiau operuotis. Tai net nestitikejau tokio rezultato, nors laiko dar nedaug praejo 1,5 men., bet koja lygi, grazi, pagaliau nera tu isvagojimu po visa koja ax.gif Butinai ir kita koja veliau operuosiuos, nors ten ne daug, bet vis tiek reikia, nes su laiku kiek pastebejau si liga linkusi progresuoti, tu venu issipletusiu vis daugeja..
Atsakyti
QUOTE(Odna @ 2017 04 13, 14:45)
O kodėl chirurginis?

Ir mane sitas jau trecias nestumas dabaigibeja, labai pablogejo situacija, jau i Santariskes spejau nulekt, nes trombu issigandau, bet visos venos minktos, voztuvai aisku nesandarus. Visa laika su tom kompresinem ziauriom pedkelnem esu biggrin.gif be ju nekaip, ziauriai ziauriai skauda.
Santariskese du chirurgai apziurejo,, tai kazkaip abu rekomendavo ta chirurgini, net nezinau kodel. Po gimdymo, maitinimo aisku konkreciau jau reikes uzsirasinet ir kalbet. Nes dabar mano situacijoj net per daug i kalbas nesileido. Vienas isbare, kaip as taip neatsakingai su sveikata, kad net kartais tenka nestumus nutraukinet, kad tokias kojas iki pastojimo reik tvarkytis. O kitas kaip tik kazkaip pozityviai nuteike, neva minkstos jos, nieko cia baisaus, kad pagal ji mano atveju tai tik kosmetine problema, o pagimdzius turetu skaudet zenkliai maziau. Tai vat ir suprask smile.gif
Neisivaizduoju kaip reikes apsispresti ar lazeriu ar chirurgiskai...
Atsakyti
Sveiki

Turiu ir as grozius ant koju unsure.gif nestuke.gif padare savo. Mastau eit konsultacijai i 3lig. paziuret ka pasiulys valdiskai rolleyes.gif as kazkaip linkstu prie skleroterapijos. hmm.gif gal kas daretes?kazi ar valdiskai ja daro hmm.gif ale viena privati klinika nusiunciau savo groziu foto sake atsiet tinkama ir 1 ampules uzteks ir tik 90 euru.kazi cia realu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(EmIeJu @ 2017 04 15, 11:35)
Sveiki

Turiu ir as grozius ant koju  unsure.gif  nestuke.gif padare savo. Mastau eit konsultacijai i 3lig. paziuret ka pasiulys valdiskai  rolleyes.gif as kazkaip linkstu prie skleroterapijos. hmm.gif gal kas daretes?kazi ar valdiskai ja daro hmm.gif ale viena privati klinika nusiunciau savo groziu foto sake atsiet tinkama ir 1 ampules uzteks ir tik 90 euru.kazi cia realu  4u.gif

Eikit pas gydytoja ir ziurekit ka jie rekomenduos. Jei voztuvas nesandarus skleroterapija negalima reikia venas operuoti lazeriu arba chirurg budu. Paskui galima atlikti ir kosmetine skleroterapija, labiau skirta smulkiems kapiliarams salinti.
O kurie konsultuoja is nuotrauku tai visai nepasitikeciau. Nebent pas jus tikrai smulki kosmetine problema
Litais skleroterapija kainavo apie 300 viena koja
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ellinga: 15 balandžio 2017 - 14:13
QUOTE(Odna @ 2017 04 13, 14:45)
O kodėl chirurginis?
Man pirmo nėštumo metu koja tik tino, o antro - isskoko venos. Tempiau 5 metus, kol galu gale prisiruosiau operuotis. Tai net nestitikejau tokio rezultato, nors laiko dar nedaug praejo 1,5 men., bet koja lygi, grazi, pagaliau nera tu isvagojimu po visa koja ax.gif  Butinai ir kita koja veliau operuosiuos, nors ten ne daug, bet vis tiek reikia, nes su laiku kiek pastebejau si liga linkusi progresuoti, tu venu issipletusiu vis daugeja..

O kurioj ligonine daretes ir pas koki gyd?
Atsakyti