Įkraunama...
Įkraunama...

Venų varikozė

QUOTE(bernadeta193 @ 2017 02 10, 14:21)
Į darbą parėjau tik po mėnesio, nes darbas fizinis. skausmų buvo pirmąsias 2 savaites, aišku koja greičiau pavargdavo, bet po truputį po truputį atsigavau. Į darbą parėjus dar kokį mėn. jaučiau, kad kažkas yra daryta

O kiek laiko kojinę nešiojai? Ar nesijautė skausmo kirkšnyje?
Atsakyti
QUOTE(JuVyTa @ 2017 01 28, 15:21)
Labas, gaila, kad neatsiranda, kas operavosi lazeriu Mažeikiuose.
Dėkoju bernadeta193 už atsakymą. 4u.gif
Kai buvau konsultacijai, man sakė, kad būtų galima operuot abi kojas iš karto.  ax.gif Ar kas nors darėtės taip?  Kiek teko skaityti, tai daro vieną koją, o po mažiausiai 1mėn. -kitą koją...

Sveiki. Man Mažeikiuose operuos lazeriu 23 dieną (kitą savaitę). Vieną koją. Gydytojas Berenis ax.gif

Mergaitės. Ką reikia pasiimti į ligoninę. Sakė, išleis kitą dieną. Aišku, higienos daiktelius. O dar? - chalatą, pižamą, trenigus ?? Ar ten pabūsiu jų aprengtais rubeliais??

Ar esate girdėjusios ar naudojusios vaistą Eliquis (N10)??
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasų lanka: 17 vasario 2017 - 14:57
QUOTE(rasų lanka @ 2017 02 17, 14:48)
Sveiki. Man Mažeikiuose operuos lazeriu 23 dieną (kitą savaitę). Vieną koją. Gydytojas Berenis ax.gif

Mergaitės. Ką reikia pasiimti į ligoninę. Sakė, išleis kitą dieną. Aišku, higienos daiktelius. O dar? - chalatą, pižamą, trenigus ?? Ar ten pabūsiu jų aprengtais rubeliais??

Vežant į operacinę duoda tik naktinius ligoninė, o kada juos reikia atiduoti aš nežinau, nes juos atidaviau iš karto kai parvežė į palatą po operacijos, nes naktiniai suplyšę, viskas krenta biggrin.gif ir šiaip labai nemiela kai reikia visiškai nuogai būt smile.gif ai o šitie vaistai kiek suprantu dėl krešėjimo, bet jie tabletėm ar aš klystu, man bent jau abu kartus liepė nusipirkti ampules, kurias leidžia į pilvą
Papildyta:
QUOTE(Vora @ 2017 02 10, 17:55)
O kiek laiko kojinę nešiojai? Ar nesijautė skausmo kirkšnyje?

Man atrodo, kad dvi savaites, nes mėnesį neišnešiojau nors buvo rekomenduotina, didelis vargas su tom kojinėm, spaudė jos man, mėlynuodavo koja. skaudėjo kirkšnį, įdomus jausmas, skausmas beprotiškas nekankino, bet jaučiau pooperacinius skausmus
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bernadeta193: 17 vasario 2017 - 15:05
Bernadeta ,
O tai savo rūbelius persivilkot, kai grįžot į palatą?
Tie vaistai Eliquis (N10) ir yra nuo krešėjimo. Kai man darė ultragarsą kojai, tai tokiam lape pabraukė, ko reikia operacijai turėti. Tai buvo parašyta zibor arba Eliquis (N10). Man pabraukta Eliquis (N10). Zibor leidžiami ir kainuoja apie 30 eu. O Eliquis (N10) tabletėmis ir kainuoja 100 eu blink.gif blink.gif Nesuprantu, kodėl man tokius brangius liepė nusipirkti...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasų lanka: 17 vasario 2017 - 15:25
QUOTE(rasų lanka @ 2017 02 17, 16:16)
Bernadeta ,
Tie vaistai Eliquis (N10) ir yra nuo krešėjimo. Kai man darė ultragarsą kojai, tai tokiam lape pabraukė, ko reikia operacijai turėti. Tai buvo parašyta zibor arba Eliquis (N10). Man pabraukta Eliquis (N10). Zibor leidžiami ir kainuoja apie 30 eu. O Eliquis (N10) tabletėmis ir kainuoja 100 eu blink.gif  blink.gif Nesuprantu, kodėl man tokius brangius liepė nusipirkti...

Mano mamai po operacijos irgi šitas pačias tabletes būtinai liepė nusipirkti ir kaina panaši buvo, kaip jūs parašėt, tai vyras mano nupirko, nes sakiau mama jeigu būtų išgirdusi kainą vaistinėje, dar širdies smūgį būtų gavus...
Atsakyti
QUOTE(rasų lanka @ 2017 02 17, 15:16)
Bernadeta ,
Tie vaistai Eliquis (N10) ir yra nuo krešėjimo. Kai man darė ultragarsą kojai, tai tokiam lape pabraukė, ko reikia operacijai turėti. Tai buvo parašyta zibor arba Eliquis (N10). Man pabraukta Eliquis (N10). Zibor leidžiami ir kainuoja apie 30 eu. O Eliquis (N10) tabletėmis ir kainuoja 100 eu blink.gif  blink.gif Nesuprantu, kodėl man tokius brangius liepė nusipirkti...

Savo. Man tie leidziami irgi kainavo neblogai, lyg ir 5 ampules reikejo pirkt nelabai ir beatsimenu tos kainos, nes dar litai buvo tik zinau, kad nepigus. Aplamai man pirmoji operacija sukainavo apie 700lt, nes kol viska susipirkau ir tai cia ne su lazeriu, o chirurgine. O d. Berenis nieko nepaprase per konsultacija?
Atsakyti
Gal kas operavotės pas Vaidotą Zabulį? Kokie atsiliepimai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingaaa: 01 kovo 2017 - 12:35
Sveikos mergaitės,

Turiu venų varikozę. Ties kelėnais atrodo tarytum susiformavusios hematomos ir šalia vienos jau pradėjo formuotis keli mazgeliai. Išorinėje šlaunų pusėje matyti kraujagyslės. Esu dar pakankamai jauna, kad slėpčiau ir gėdyčiausi savo kūno, tad norėčiau sau padėti. Neesu dar naudojusi jokių vaistų šiai problemai šalinti.
Prašau, patarkite, ar nėra jokių tepalų, kurie galėtų padėti turint šią bėdą?
Internete radau išreklamuotą tepalą VARIKOSETTE. Rašo apie jį labai patraukliai, bet ar tai nebus eilinis akių dūmimas?
Labai prašau, patarkite. Ačiū mirksiukas.gif
Jai jokios priemonės nepadeda, manau teks kreiptis dėl operacijos.
Atsakyti
QUOTE(Rykliuke @ 2017 03 05, 20:01)
Sveikos mergaitės,

Turiu venų varikozę. Ties kelėnais atrodo tarytum susiformavusios hematomos ir šalia vienos jau pradėjo formuotis keli mazgeliai. Išorinėje šlaunų pusėje matyti kraujagyslės. Esu dar pakankamai jauna, kad slėpčiau ir gėdyčiausi savo kūno, tad norėčiau sau padėti. Neesu dar naudojusi jokių vaistų šiai problemai šalinti.
Prašau, patarkite, ar nėra jokių tepalų, kurie galėtų padėti turint šią bėdą?
Internete radau išreklamuotą tepalą VARIKOSETTE. Rašo apie jį labai patraukliai, bet ar tai nebus eilinis akių dūmimas?
Labai prašau, patarkite. Ačiū  mirksiukas.gif
Jai jokios priemonės nepadeda, manau teks kreiptis dėl operacijos.

Sveiki, manau tos hematomos apie kurias jūs rašot tai trūkę kapiliarai, turiu aš irgi tokį grožį ant vienos kojos blauzdos bene penkiose vietose, o jei tie mazgeliai susiformavę tai nemanau, kad kažkokie tepalai besukiš juos į vietą smile.gif na yra ir tos skleroterapijos nereikia operacijų, na, bet čia išsamiau gali daktaras patarti, nors man pirmąją koją išoperavo 20 metų lyg ir, ir niekas jau nebegalėjo padėti tik operacija, ir dabar po 4-5 metų vėl turiu tik kitoj vietoj. yra tepalas lioton juo reikėjo po operacijos teptis, mėlynes mažinti, tai kažkiek gal ir padėjo, nors neaišku ar čia tepalas ar detralex vaistai smile.gif
Atsakyti
Gal Šiauliuose yra koks normalus venų gydytojas?????????
Atsakyti
panos o kaip vadinasi kai venos(gyslos,kraujagysles) ant RANKU skauda,paliest rankos negaliu,patinusios,guzeliai keliuose vietose,angiohirurgas apziurejes israse Detralexo.
antra diena geriu+antibiotikus,negereja skaida baisiai kraujas rodo uzdegima,esu po krutu operacijos..viskas pries 2sav,kai ligoninej po kateterio isemimo pradejo skaudeti🙈🙈🙈 mane jau panika apemusi...
Atsakyti
Man po chirurginės operacijos jau daugiau kaip 3 mėn. praėjo, vis dar kankina kirkšnies skausmai, šlaunį paskauda ir ant šlaunies vakarais pasimato paviršiuj vena. Jau mėnesį geriu vaistus nuo uždegimo ir skausmo. Šiuo metu galvoju, kad operacija buvo viena didžiausių klaidų mano gyvenime.
Atsakyti