Įkraunama...
Įkraunama...

Venų varikozė

QUOTE(dre @ 2017 01 10, 19:39)
Man šiandien sakė,kad skleroterapija daroma tik privačiame sektoriuje,valdiškai ligoniu kasos nekompensuoja.Ir jei kojos operuotos paprastai,tai lazeriu nebeoperuoja..Man pasiule tarpini varianta su vietine jejautra(cia prieš metus).
Šiandien gryžau po 5 koju venu operacijos.

Sveiki, nesuprtau jau 5 kartą darėtės operaciją? Ir peiliais? O taip pat domina ar tikrai nebegalima darytis lazeriu jei prieš tai buvo operacija su peiliais, kas jums čia taip pasakė?
Papildyta:
Gal kas neseniai darėtės operaciją Baltijos Amerikos klinikoje?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Carla: 15 sausio 2017 - 21:24
Laba diena. Ar gali būti taip , kad kitu būdu, nei chirurginiu padaryti venų operacijos negalima? Gydytojas apžiūrėjo, aš paklausiau , ar galėčiau lazeriu - tai pasakė - "jokiu būdu, tik chirurgiškai". Kuo toliau eina laikas, tuo man daugiau klausimų iškyla... Operacija jau paskirta kt mėnesį... unsure.gif
Atsakyti
Laba diena. Gal kas nors darėtės kojų venų operaciją lazeriu Mažeikiuose. Gal pasidalytumėte patirtimi. Čia ar až. Būčiau dėkinga. 4u.gif
Atsakyti
Būtų geriau čia, nes ir man aktualu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Carla @ 2017 01 15, 22:23)
Sveiki, nesuprtau jau 5 kartą darėtės operaciją? Ir peiliais? O taip pat domina ar tikrai nebegalima darytis lazeriu jei prieš tai buvo operacija su peiliais, kas jums čia taip pasakė?
Papildyta:
Gal kas neseniai darėtės operaciją Baltijos Amerikos klinikoje?

Taip 5 karta.Viena koja 2 kartus operuota.Kita jau 3 kartus operuota.Kad negalima po jau darytos paprastos daryti lazeriu,man gydytojas sake.Bet manau ,kad gal kiekvienam gali buti kitoks atvejis mirksiukas.gif .Nes su kitu gydytoju kai konsultavausi,tai jis butu ir po paprastos operacijos su lazeriu operaves.
Tai viena koja buvo paprastai operuota ir kadangi lazeriu nebedare,tai pasiule tarpini varianta su vietine nejautra.O kita koja buvo 2 kartus operuota paprastai,tai ir 3 dare tik paprastai su narkoze.Nes sake su lazeriu nebegalima.
Tai turejau 1 operacija su pilna narkoze,3 operacijas su spinaline narkoze(iki puses ),o 1 su vietine nejautra.
Papildyta:
QUOTE(rasų lanka @ 2017 01 18, 11:48)
Laba diena. Ar gali būti taip , kad kitu būdu, nei chirurginiu padaryti venų operacijos negalima? Gydytojas apžiūrėjo, aš paklausiau , ar galėčiau lazeriu - tai pasakė - "jokiu būdu, tik chirurgiškai". Kuo toliau eina laikas, tuo man daugiau klausimų iškyla... Operacija jau paskirta kt mėnesį...  unsure.gif

Jeigu venos per daug issiplete,tai nebegalima lazeriu.Cia jau gydytojas apziurejes pasako.
Bet nebijokite.Paprasta operacija tik su narkoze.O siaip pjuvius man mazus dare,kaip su lazeriu,kad daro,nebesiuvo.Ir po 2 savaiciu jau dirbu.Nors pries 2.5 metu kai operavausi Vilniuje,tai su siuliais siuvo.Gal cia nuo operuojancio gydytojo priklauso,nezinau.
Atsakyti
QUOTE(JuVyTa @ 2017 01 23, 22:27)
Laba diena. Gal kas nors darėtės kojų venų operaciją lazeriu Mažeikiuose. Gal pasidalytumėte patirtimi. Čia ar  až. Būčiau dėkinga.  4u.gif

Laba diena, dariausi tik chirurgine Mažeikiuose, dėl lazerio nelabai ką patarsiu smile.gif
Atsakyti
pas ką Mažeikiuose darėtės?
Atsakyti
QUOTE(Mil@na @ 2017 01 26, 12:44)
pas ką Mažeikiuose darėtės?

Viena pas Švažą kitą pas Berenį, bet po pirmosios operacijos koja kūdesnė 4cm, nervą gal kokį užspaudė, nežinau net, bet dabar važiuosiu į Klaipėdą, tiksliau važiavau jau.
Atsakyti
Labas, gaila, kad neatsiranda, kas operavosi lazeriu Mažeikiuose.
Dėkoju bernadeta193 už atsakymą. 4u.gif
Kai buvau konsultacijai, man sakė, kad būtų galima operuot abi kojas iš karto. ax.gif Ar kas nors darėtės taip? Kiek teko skaityti, tai daro vieną koją, o po mažiausiai 1mėn. -kitą koją...
Atsakyti
QUOTE(JuVyTa @ 2017 01 28, 14:21)
Labas, gaila, kad neatsiranda, kas operavosi lazeriu Mažeikiuose.
Dėkoju bernadeta193 už atsakymą. 4u.gif
Kai buvau konsultacijai, man sakė, kad būtų galima operuot abi kojas iš karto.  ax.gif Ar kas nors darėtės taip?  Kiek teko skaityti, tai daro vieną koją, o po mažiausiai 1mėn. -kitą koją...

Jei paprasta operacija,tai neoperuoja,nes ligoniu kasos nekompensuoja vienu metu uz abi kojas.Bet praktiskai operacija sake imanoma.
O lazeriu nezinau.
Atsakyti
Kojos operacija chirurginiu būdu buvo prieš 9 savaites, bet vis dar skauda kirkšnį, kartais net nuskausminančius vaistukus tenka gerti. Ar buvo taip kam nors? Ir kada pradėjot jaustis visiškai pasveikusios?
Atsakyti
QUOTE(Vora @ 2017 02 10, 13:03)
Kojos operacija chirurginiu būdu buvo prieš 9 savaites, bet vis dar skauda kirkšnį, kartais net nuskausminančius vaistukus tenka gerti. Ar buvo taip kam nors? Ir kada pradėjot jaustis visiškai pasveikusios?

Į darbą parėjau tik po mėnesio, nes darbas fizinis. skausmų buvo pirmąsias 2 savaites, aišku koja greičiau pavargdavo, bet po truputį po truputį atsigavau. Į darbą parėjus dar kokį mėn. jaučiau, kad kažkas yra daryta
Atsakyti