QUOTE(Carla @ 2017 01 15, 22:23)
Sveiki, nesuprtau jau 5 kartą darėtės operaciją? Ir peiliais? O taip pat domina ar tikrai nebegalima darytis lazeriu jei prieš tai buvo operacija su peiliais, kas jums čia taip pasakė?
Papildyta:
Gal kas neseniai darėtės operaciją Baltijos Amerikos klinikoje?
Taip 5 karta.Viena koja 2 kartus operuota.Kita jau 3 kartus operuota.Kad negalima po jau darytos paprastos daryti lazeriu,man gydytojas sake.Bet manau ,kad gal kiekvienam gali buti kitoks atvejis
.Nes su kitu gydytoju kai konsultavausi,tai jis butu ir po paprastos operacijos su lazeriu operaves.
Tai viena koja buvo paprastai operuota ir kadangi lazeriu nebedare,tai pasiule tarpini varianta su vietine nejautra.O kita koja buvo 2 kartus operuota paprastai,tai ir 3 dare tik paprastai su narkoze.Nes sake su lazeriu nebegalima.
Tai turejau 1 operacija su pilna narkoze,3 operacijas su spinaline narkoze(iki puses ),o 1 su vietine nejautra.
Papildyta:
QUOTE(rasų lanka @ 2017 01 18, 11:48)
Laba diena. Ar gali būti taip , kad kitu būdu, nei chirurginiu padaryti venų operacijos negalima? Gydytojas apžiūrėjo, aš paklausiau , ar galėčiau lazeriu - tai pasakė - "jokiu būdu, tik chirurgiškai". Kuo toliau eina laikas, tuo man daugiau klausimų iškyla... Operacija jau paskirta kt mėnesį...
Jeigu venos per daug issiplete,tai nebegalima lazeriu.Cia jau gydytojas apziurejes pasako.
Bet nebijokite.Paprasta operacija tik su narkoze.O siaip pjuvius man mazus dare,kaip su lazeriu,kad daro,nebesiuvo.Ir po 2 savaiciu jau dirbu.Nors pries 2.5 metu kai operavausi Vilniuje,tai su siuliais siuvo.Gal cia nuo operuojancio gydytojo priklauso,nezinau.