Laba diena.
Kreipiuosi į visas, kurios pastaruoju metu operavosi kojas ligoninėje (ne privačiai)? Ar kainavo ar kompensavo ligonių kasos? Mano mamai paskirta venų operacija ligoninėje Kaune, kaip ir kompensuojama, tačiau ji senoviško būdo, kai visi daktarus paskatindavo pinigėliais, tai ji ir dabar nori susižinoti kiek ir kam reikėtų papildomai "atsidėkoti" Galbūt turite nesenos patirties kiek pacientai linkę atsidėkoti anesteziologui, chirurgui?
Dėkinga už bet kokį atsakymą. Galima ir į privatą.
Gal kam teko pas Grinkevičių lankytis?
čia kažkaip tik antakalnio klinikos linksniuojamos, dar yra chirurgijos centras antakalnio universitetinėj ligoninėj, bet visai nerandu info apie juos.
čia kažkaip tik antakalnio klinikos linksniuojamos, dar yra chirurgijos centras antakalnio universitetinėj ligoninėj, bet visai nerandu info apie juos.
Sveiki , kas naudoja Fraxiparine injekcini tirpala - ampules, rasykit i az
Pajudinsiu tema As katik po operacijos chirurginiu budu. Operavo 3 ligonineje, Kaune, Dienos chirurgijos skyriuje, gydytojas Andriuskevicius. Nustebino personalo malonumas, pasirodo ir be vokeliu gali taip buti. Isoperavo 4dieni ryte, o 5dieni ryte jau vaziavau namo. Labai bijojau operuotis, bet be reikalo, jauciuosi gerai, koja labiau paskauda nakti, jei diena daugiau pavaikstau. Nekantriai laukiu kol sugis, idomu kaip atrodys koja.
Sveikos !
Ar kas daretes KAPIRIARU (ne venu) salinima lazeriu GK klinikoje? Ar likote patenkintos rezultatais? Ypatingai domina rezultatai praejus ilgesniam laikui.
Ar kas daretes KAPIRIARU (ne venu) salinima lazeriu GK klinikoje? Ar likote patenkintos rezultatais? Ypatingai domina rezultatai praejus ilgesniam laikui.
Noriu pasiulyti ampules, uz simboline kaina, rasyit i az
Galbūt kas nors operavotės Medicinos centre (Grybo gatvėje) ir kaip ten su kainomis? Rašo 525 eurų. Bet kaip perrišimas, vaistai, kojinė? Kiek tai papildomai kainuoja? Nes, pavyzdžiui, Kardiolita 725 už viską ima. Tai galvoju, ar susumavus, bus didelis skirtumas ar ne?
Labai laukiu komentarų su patirtimi
QUOTE(Kermisdude @ 2016 02 25, 12:14)
Galbūt kas nors operavotės Medicinos centre (Grybo gatvėje) ir kaip ten su kainomis? Rašo 525 eurų. Bet kaip perrišimas, vaistai, kojinė? Kiek tai papildomai kainuoja? Nes, pavyzdžiui, Kardiolita 725 už viską ima. Tai galvoju, ar susumavus, bus didelis skirtumas ar ne?
Man Nortway klinikoje kojine kainavo 27, perrišimas 15 ir vaistai apie 30 euru. Manau kitur būtų panašu
O pati operacija? Kiek reikėjo primokėti? Nes aš irgi dairausi į šią kliniką.
QUOTE(Bazile @ 2016 02 25, 13:03)
Man Nortway klinikoje kojine kainavo 27, perrišimas 15 ir vaistai apie 30 euru. Manau kitur būtų panašu
Baltijos Amerikos klinikoje perrišimas 30 eurų
QUOTE(Mil@na @ 2016 02 25, 13:05)
O pati operacija? Kiek reikėjo primokėti? Nes aš irgi dairausi į šią kliniką.
O pati operacija 650- radiodaznuminiu budu, Kretingoje.
ar esi patenkinta rezultatais?