Įkraunama...
Įkraunama...

Venų varikozė

Gal kuri lankėtes pas Magalengą Kaune?
Atsakyti
QUOTE(saulgita @ 2015 09 28, 21:38)
Gal kuri lankėtes pas Magalengą Kaune?

Na as lankiausi, laukiu operacijos, spalio 12 d. pas ji paskirta data.
Atsakyti
QUOTE(Bazile @ 2015 09 26, 20:54)
Nedarbingumą sakė gali duoti 10čiai dienų. Bet aš pabuvau tik 4. Pirmadienį operavaus, o kitą pirmadienį išėjau į darbą. Ilgiau pasėdėjus koją lyg veržti pradėdavo- tai pavaikščiodavau ir praeidavo.

oho kaip greitai paleido i darba bigsmile.gif As noreciau truputi ilgiau pabuti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*Spyglė* @ 2015 09 29, 19:31)
oho kaip greitai paleido i darba  bigsmile.gif  As noreciau truputi ilgiau pabuti  lotuliukas.gif

Tai kiek skaičiau, kiti sekančią dieną po operacijos bėga į darbą smile.gif O čia net 10 dienų laisvai gali duoti. Gal šeimos gydytojas galėtų ir toliau tęsti- nesidomėjau. Kad iš tikrųjų viskas taip nekomplikuotai kad nė nereikia to nedarbingumo. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Bazile @ 2015 09 30, 07:09)
Tai kiek skaičiau, kiti sekančią dieną po operacijos bėga į darbą  smile.gif O čia net 10 dienų laisvai gali duoti. Gal šeimos gydytojas galėtų ir toliau tęsti- nesidomėjau. Kad iš tikrųjų viskas taip nekomplikuotai kad nė nereikia to nedarbingumo.  thumbup.gif

Kad lengvai viskas vyksta tai labai super,net narkozes sake nereikes thumbup.gif
Atsakyti
Ar cia yra tokiu, kurioms skleroterapija ne padejo, o tik dar pablogino situacija? Praradau vilti tureti grazias kojas cray.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LaumeLaima: 16 spalio 2015 - 12:09
QUOTE(LaumeLaima @ 2015 10 16, 13:08)
Ar cia yra tokiu, kurioms skleroterapija ne padejo, o tik dar pablogino situacija? Praradau vilti tureti grazias kojas  cray.gif

Aš, kai lankiausi pas gydytoją konsultacijoje, kabinete buvo sesutė ir praktikantė, tai ta sesutė jai pasakojo kiek mačiusi įvairių ir komplikacijų būtent po skleroterapijos, tai nesiryžtų ją kažkam net rekomenduoti. O kaip iš tikro yra nežinau.
Atsakyti
QUOTE(*Spyglė* @ 2015 09 29, 20:31)
oho kaip greitai paleido i darba  bigsmile.gif  As noreciau truputi ilgiau pabuti  lotuliukas.gif

Čia matyt nuo darbo pobūdžio priklauso, man būtų mažų mažiausiai menesį jei operuočiausi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Juorita @ 2015 10 17, 09:48)
Aš, kai lankiausi pas gydytoją konsultacijoje, kabinete buvo sesutė ir praktikantė, tai ta sesutė jai pasakojo kiek mačiusi įvairių ir komplikacijų būtent po skleroterapijos, tai nesiryžtų ją kažkam net rekomenduoti. O kaip iš tikro yra nežinau.

o neminejo ka vietoj jos rekomnduoja? Lazerini gydyma? Nes man taip sudirbo kojas, kad nebezinau ka daryti, netikiu kad ir lazeris pades
Atsakyti
QUOTE(LaumeLaima @ 2015 10 19, 12:20)
o neminejo ka vietoj jos rekomnduoja? Lazerini gydyma? Nes man taip sudirbo kojas, kad nebezinau ka daryti, netikiu kad ir lazeris pades

Neįsidėmėjau, bet man darė chirurginę operaciją, dar anksti ką sakyti, nes siūlus išims tik penktadienį, bet pačios operacijos tikrai nereikia bijoti, labai bijojau, tačiau skausmo jokio nejaučiau kolkas, po operacijos praėjus pora val jau vaikščiojau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Juorita @ 2015 10 19, 12:32)
Neįsidėmėjau, bet man darė chirurginę operaciją, dar anksti ką sakyti, nes siūlus išims tik penktadienį, bet pačios operacijos tikrai nereikia bijoti, labai bijojau, tačiau skausmo jokio nejaučiau kolkas, po operacijos praėjus pora val jau vaikščiojau  smile.gif

mano atveju chirurgine netinka. Smulkiosios venos/kapiliarai ant viso blauzdu pavirsiaus, po skleroterapijos isvis baisu
Atsakyti
QUOTE(LaumeLaima @ 2015 10 19, 11:34)
mano atveju chirurgine netinka. Smulkiosios venos/kapiliarai ant viso blauzdu pavirsiaus, po skleroterapijos isvis baisu

Manau turi praeiti daug laiko kad isnyktų mėlynės. Man skleroterapija darė gal prieš 10 metų ir toj vietoj kur buvo plati vena dar ir dabar mėlyne. Liotonas gal kažkiek padėtų. g.gif
Atsakyti