Sveikos,
Ateina laikas ir man susirupinti savo kojomis,tad uzsukau i sia tema.Merginos,kur patartumetes operuotis?Linkstu i Kauna (pati esu is Panevezio) ,gal Kaunietes patartu kur darytis lazeriu operacija?Kaip suprantu kainos nemazos ,bet noretusi ,kad ir gerai viska padarytu
Gal kuri daretes Kauno klinikose?
Viena pasikalbu
Viena pasikalbu
Sveikos, mano mamai labai rimta situacija nes jau ir opos atsivėrė- ji vis atidėjo, bet panašu, kad toliau vis blogiau. Reikia rimtai užsiimti. Ar buvo kieno artimieji susidūrę su tokiomis rimtomis būklėmis? Kaip elgėtės? Mama gyvena Alytuje, tačiau gal kas ką galit Vilniuje parekomenduoti? Dėkoju iš anksto
QUOTE(*Spyglė* @ 2015 06 30, 20:57)
o klinikose irgi lazeriu operacija daro?
QUOTE(sannda @ 2015 08 06, 14:19)
skaiciau,kad atliekamos,bet kaip ten istikruju,tai pati nezinau Gaila,kad i tema nebeuzsuka kas daresi,papasakotu
Panašu, kad ir man ateina laikas venas tvarkytis. Nuo vaikystės pakinkiai mėlyni, venų išvagoti. Mazgų kol kas nėra, bet sunkumas blauzdose miegoti neleidžia, vis kažkaip nepatogu, masažuoti norisi. Jau ir paskauda, patinsta vakarop, kojos pavargsta lipant laiptais... Mamos venos tragiškos, visos blauzdos mėlynos, tai jaučiu ir manęs tas pats laukia, jei ilgiau tempsiu...
Prie kelio ant blauzdos atsirado žaizdelė, apie 1,5 cm skersmens, gal čia irgi prie to pačio? Sunkiai gyja, niežti.
Kiek skaičiau, tai vilnietės turbūt dažniausiai Antakalnyje operuojasi. O ar Santariškėse tokias operacijas daro? Jei taip, kokios kainos, kaip gydytojai, kokiais būdais operuoja, kokios eilės?
Prie kelio ant blauzdos atsirado žaizdelė, apie 1,5 cm skersmens, gal čia irgi prie to pačio? Sunkiai gyja, niežti.
Kiek skaičiau, tai vilnietės turbūt dažniausiai Antakalnyje operuojasi. O ar Santariškėse tokias operacijas daro? Jei taip, kokios kainos, kaip gydytojai, kokiais būdais operuoja, kokios eilės?
QUOTE(sannda @ 2015 08 06, 15:19)
Kauno klinikose tai nezinau, bet Kauno respublikineje ligonineje tai taip. Pati pavasari konsultavausi, tik man deja jau reikia chirurgines operacijos.
Aš operavaus Nortway Kretingoje, eilių kaip ir nėra. Trečiadienį konsultacija o pirmadienį išoperuota. Greitai ir gerai Dabar jau trečia savaitė po operacijos , dar nešioju kojinę.
QUOTE(*Spyglė* @ 2015 06 09, 20:05)
Sveikos,
Ateina laikas ir man susirupinti savo kojomis,tad uzsukau i sia tema.Merginos,kur patartumetes operuotis?Linkstu i Kauna (pati esu is Panevezio) ,gal Kaunietes patartu kur darytis lazeriu operacija?Kaip suprantu kainos nemazos ,bet noretusi ,kad ir gerai viska padarytu
as pernai rudeni operavaus viena koja pas L, Velicka, ortopediniam pastate, kainavo 2400lt, dare ir lazeriu ir ne tik. konsultavaus kitoj privacioj klinikoj kur jis dirba net nepamenu kokoj, internete susiradau as patenkinta...
laukia ir antros kojos tas pats likimas, tik dar ner butinybes, tik vienoj vietoj matosi, bet sake, gali plisti...
QUOTE(Bazile @ 2015 09 16, 12:14)
Aš operavaus Nortway Kretingoje, eilių kaip ir nėra. Trečiadienį konsultacija o pirmadienį išoperuota. Greitai ir gerai Dabar jau trečia savaitė po operacijos , dar nešioju kojinę.
Po kiek laiko isejote jau i darba? Kiek laiko buna biletenis?
QUOTE(kle0patra @ 2015 09 16, 21:15)
as pernai rudeni operavaus viena koja pas L, Velicka, ortopediniam pastate, kainavo 2400lt, dare ir lazeriu ir ne tik. konsultavaus kitoj privacioj klinikoj kur jis dirba net nepamenu kokoj, internete susiradau as patenkinta...
laukia ir antros kojos tas pats likimas, tik dar ner butinybes, tik vienoj vietoj matosi, bet sake, gali plisti...
As pas ji irgi ziurejau,nes rekomendavo kaip gera gyd,.,bet galiausiai suzinojau,kad pas mus Panevezyje jau irgi atliekamos operacijos lazeriu ir atvyksta chirurgas kraujagysliu is Kauno,tad pas ji ir nuejau (kad nereiketu vazineti).Dabar laukiu operacijos lapkricio 4 diena
QUOTE(*Spyglė* @ 2015 09 26, 18:48)
Po kiek laiko isejote jau i darba? Kiek laiko buna biletenis?
As pas ji irgi ziurejau,nes rekomendavo kaip gera gyd,.,bet galiausiai suzinojau,kad pas mus Panevezyje jau irgi atliekamos operacijos lazeriu ir atvyksta chirurgas kraujagysliu is Kauno,tad pas ji ir nuejau (kad nereiketu vazineti).Dabar laukiu operacijos lapkricio 4 diena
Nedarbingumą sakė gali duoti 10čiai dienų. Bet aš pabuvau tik 4. Pirmadienį operavaus, o kitą pirmadienį išėjau į darbą. Ilgiau pasėdėjus koją lyg veržti pradėdavo- tai pavaikščiodavau ir praeidavo.