QUOTE(lututė @ 2014 11 18, 18:16)
skaičiau,kad šaltuoju metų laiku reikia suretint šunų maudynes,jei tai ne koki jorkiukai,kadangi nusiplauna riebalinis sluoksnis,kuris yra kaip papildoma apsauga nuo šalčio.
Tikrai taip, be to galva guldau, kad kuo intensyviau "skalbiamas" suo, tuo intesyvesne riebaliniu liauka veikla.
QUOTE(dilgelyt @ 2014 11 18, 20:15)
Su sampunu du kartus ir kondicionierium po visu sampunu, poto dziovinu ir sukuoju.Taip liepe veisejai ,sekmingai dirbantys 14 metu ir visi kiti mano suns veisles atstovai, kad plaukas iki zemes augtu sveikas ir grazus.
Maniske laksto esfaltu, pedutes lieka juodos,jas kaskarta plaunu vandeniu, o pats plaukas susiriebaluoja,kaip pas zmones panasiai, ties saknim.
Uztrunku apie 3 valandas kas karta,bet manau tai puikus budas suns ir seiminko rysiui stiprinti,nors ir seip juo nesiskundziu,bet daugumai,kaip matau cia paskaicius nepakenktu.
Nu joa, as jau geriau suni 3 val pusyne paganyciau su komandu pakartojimu intarpais - tai butu zyyymiai naudingiau tiek rysiui stiprint, tiek apskritai sveikatai, tiek sunu, tiek mano
Kai paskaitau diskusijas- "Gal kvapelis atsirado, nuo apmirusiu odos lasteliu ar pastovejusiu riebalu
O tai ne nuo to kvapas atsiranda? Beje, ar bandet suni ilgesni laika vesiai palaikyt..tarkim masinoj..smarve baisuline, butent del suintensyvejusios riebalu gamybos...
aj nu, bet giliai nosies neikisus nelabai dar smirda" Nu sorry, bet norisi ziaugcioti.
Man tai ziaugciot norisi nuo ne kuriu nariu blondinisku pareiskimu..na ir apskritai nuo
dekoraskiu turetoju mentaliteto ir elgesio
"Susals netekes riebalinio sluoksnio ant kailio"( ir to riebalo netekimo bijo seimininke, kasdien tukinanti savo suni kosemis, beje kuris anskciau gyveno lauke apskritai) .... Tai gal ir pati nesiplaunat daznai galvos,kad smegenys nepersaltu be riebalinio sluoksnelio?
Slapio i lauka isvaryt nebutina, o ir seip jei bute gyvena,kada jis ten susals ypac jei suo su pavilne ir i lauka iseina tik budamas sausas?
Ar tamstele su savo baltapuke temose nepasiklydot? Cia mixu ir jiems prijaucianciu tema..o ateiviai su izuloka bendravimo maniera itariu ne tik mane mazumele
uzknisa 
--------------
Lotishke puikios formos