QUOTE(cile @ 2014 11 18, 14:05)
O ar labai negeras nuo jo kvapas? Jei kyla dvejoniu del sveikatos, geriau intensyviau prasukuot, kas labai apvalo oda ir kaili, na ir guoli dazniau pakaitaliot.
---------------------
Del kaciu mudvieju supratimas panasus, as ir galvoju jei jau imciau, tai kazkoki
katasuni...
nea,šuva nesmirda.Šiek tiek,šunišku prakaitu,kai labai arti prisikiši

. Guolis kas savaitė skalbiamas,dar po truputuką siuvu ir paklotuką-bus galima dažniau pakaitalot

Tik kad kartkartėm pilvą pasikasinėja-tai gal nuo to prakaito niežti...

Jei maudyčiau-tai tik vakare,kad pernakt ramiai išdžiūtų...bet ko gero,susilaikysiu-gal tikrai geriau dažniau prašukuot...

tai vava...diedas nori viršininką pavaidint,dar katinas pradėtų-nu jau neeeee...

o visus surikiuot "pa stoike smirno" -bais didelis darbas
Papildyta:
QUOTE(Agnnyte @ 2014 11 18, 14:12)
Aš saviškius maudysiu dar.
Dabar pats šėrimasis, tai iššukuosiu ir išmaudysiu. Tada suintesyvėja šėrimasis dar labiau ir greičiau baigiasi. Maniškiai labai voliojasi, tai stengiuosi maudyt, kai pašąla. Maudau savaitgalį rytą, po rytinio pasivaikščiojimo arba prieš savaitgalį/laisvas dienas vakare po pasivaikščiojimo. Tam, kad galėčiau ilgesnį laiką nevest į lauką ir pilnai išdžiūtų.
Apie katinus ir aš panašiai. Jei atsirastų koks nors, tai arba išvaizda turi būt ypatinga, arba charakteris bjaurus

Kitaip neįdomu
Vo geras

o aš jau pamiršau,ką reiškia kalnai plaukų-kasryt kai drėgnai valau-vos keli plaukai. Net ir iššukuot pamiršau šį savaitgalį

nu jau supratau,kad esi smarki