Įkraunama...
Įkraunama...

2014 m. birželinukai

QUOTE(Trupinėlis @ 2014 11 18, 08:24)
Sveikos...
Vaikis nuo pirmos iki kokiu triju baisiai verke, tai vel supau,supau, jau galvojau pernakt taip bus, bet paskui siek tiek pamiegojo.
Ieva, as kaip ir galeciau ketvirtadieni, tik nzn ar su automobiliu busiu.

Už sunkią naktį 4u.gif

Labas rytas

Ir mes snd ankstyvos, mano mergina atsibudo 5val, pavalge, bet uzmigt jai nepavyko - apsikakino, kol sutvarkiau viska issisklaide jai miegai.. Dar bandziau migdyt, bet tik abi susinervinom doh.gif atsikelem po 6. Dbr vel migdosi, tai ir as nusnausiu
Atsakyti
labas ner nuotaikos ir jegu tai ir nerasau blush2.gif

QUOTE(ievuze123 @ 2014 11 17, 21:46)

O gal ketvirtadienį pas mane vėl pabandom meetą padaryt? lotuliukas.gif Amarantine, IS, natuliona, Spagetti, Trupinėli?

as pasuoju ...ziauriai sunkios musu naktys doh.gif siandien kas valanda kelesi...o pries 7 jau dukra kelt I mokykla reikejo.
ir dar biski sergam.
Atsakyti
Labas rytas.

Daug kelemes, bet bent jau be riksmu ir dideliu ceremoniju.

Trupineli, uzjauciu, zinau ka reiskia 4u.gif

Ievuze, valio M! Turim dar viena sliauzeja bigsmile.gif

Ketvirtadieni vyras grasina, kad reikes auto vezti tvarkyti, tai kol kas nezinau kaip bus.
Atsakyti
Labz rytas

QUOTE(Trupinėlis @ 2014 11 18, 08:24)
Sveikos...
Vaikis nuo pirmos iki kokiu triju baisiai verke, tai vel supau,supau, jau galvojau pernakt taip bus, bet paskui siek tiek pamiegojo.
Ieva, as kaip ir galeciau ketvirtadieni, tik nzn ar su automobiliu busiu.

O maniskis nuo 2 iki 4 30 tusinosi. Ir neverke,bet sukavo spygavo... taip ir likau nesupratusi doh.gif ir nemiegojusi
Atsakyti
Ana banana, tada pasidziaugti gali, kad nereke vaikas biggrin.gif
Atsakyti
Laba ryta
ana banana, meniasiadieni gal vaikas sugalvojo pradet svest mirksiukas.gif

QUOTE(Lexi_ @ 2014 11 18, 08:01)
Ir mes snd ankstyvos, mano mergina atsibudo 5val, pavalge, bet uzmigt jai nepavyko - apsikakino, kol sutvarkiau viska issisklaide jai miegai.. Dar bandziau migdyt, bet tik abi susinervinom  doh.gif atsikelem po 6. Dbr vel migdosi, tai ir as nusnausiu

Pas mus tas pats buvo tik apie 12, kai miegot susiruosiau biggrin.gif Aisku, dar teva vel vaikas kalbint sugalvojo...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Siurbelyte: 18 lapkričio 2014 - 09:30

Sveikos,

greitai tie vaikai auga: jau ir dantys dygsta ir šliaužioja. Šauonuoliai. Manoji irgi vartymosi būdu migruoja. Šįryt kol grįžau iš virtuvės, jau radau su kėdės koja bebendraujančią biggrin.gif

QUOTE(madrugada @ 2014 11 17, 16:42)
nežinau, iš kur, bet lietuvės mamos padėvėtuose kažkaip daug ką randa..
įtariu, kad ne. sversiu ketvirtadienį. Reik tą sviestą išsilydyt, vis kalorija papildoma  unsure.gif
kaip tavoji?

Būtent, kad randa...O tas ieškojimas ir laiko reikalauja, ir nebūtinai rasi tai, ko reikia. Jei nesunku pavardinki kelis vardus, kurie verti dėmesio. Sūnus turi kelis rūbelius Polarn on pyret, tai labai labai thumbup.gif Vilna- Cubus...Bet gal tai ne tai, kas verta dėmesio, gal yra dar geresnių biggrin.gif

svoris auga, bent jau taip manau. Juolab kad ir apetitu nebesiskundžia, kai mama krūties nebekiša lotuliukas.gif Nors tas nutraukinėjimas, tai labai labai atsibodo... blush2.gif

QUOTE(Siurbelyte @ 2014 11 17, 17:01)
O kurios kepet tuos keksiukus, ar nesijaute moliugo skonio?  g.gif

QUOTE(Trupinėlis @ 2014 11 17, 21:24)
Man tas keksas kažkoks įdomus, matyt ne mano gomuriui. Na valgomas, bet kad jis būtų toks skanus, nepasakyčiau. Morkų keksas man daaaaug skanesnis...

Ką gi. Kepėm. Moliūgo skonio nesijaučia, bet man šiaip skonio pritrūko. biggrin.gif Bet kuriuo atveju, visas suvalgytas, nors kt. kartą dar daugiau prieskonių dėčiau. Nors gal ir mano interpretacijos pakenkė, nes kepiau iš pilno grūdo miltų, o vietoj jogurto- pasukas pyliau g.gif Šeimos žodžiais, deja, į kepinių trejetuką nepateko, bet išlepę jie lotuliukas.gif Bandysiu dabar pagal kt. receptus. Trupinėli, dėki morkų kekso receptą biggrin.gif , to gero irgi pilnas senelių rūsys.
Atsakyti
QUOTE(Lexi_ @ 2014 11 17, 22:24)

Grazuole melynake wub.gif
Atsakyti
QUOTE(IdiotsSeductress @ 2014 11 18, 09:52)
Ana banana,  tada pasidziaugti gali, kad nereke vaikas biggrin.gif

Dziaugiuosi,bet dar labiau dziaugciaus jei pustu sau i usa tuo metu.

QUOTE(Siurbelyte @ 2014 11 18, 10:00)
Laba ryta
ana banana, meniasiadieni gal vaikas sugalvojo pradet svest  mirksiukas.gif

Matyt mirksiukas.gif ta proga ir bendradiene Lexi mergyte sveikinam 4u.gif

tas mamo burzgalas vel niekaip neuzmiega doh.gif
Atsakyti
labas rytas, kokį keksą kepėt? apelsininį moliūginį, ar tik moliūginį? tas apelsininis pernai patiko maniškiams, dar į žibintų šventę nešiau. Tik kai pati nėščia, nebegalėjau pažiūrėt visus metus į tuos moliūgus..

QUOTE(Bitelė @ 2014 11 18, 08:01)
Būtent, kad randa...O tas ieškojimas ir laiko reikalauja, ir nebūtinai rasi tai, ko reikia. Jei nesunku pavardinki kelis vardus, kurie verti dėmesio. Sūnus turi kelis rūbelius Polarn on pyret, tai labai labai thumbup.gif Vilna- Cubus...Bet gal tai ne tai, kas verta dėmesio, gal yra dar geresnių biggrin.gif

svoris auga, bent jau taip manau. Juolab kad ir apetitu nebesiskundžia, kai mama krūties nebekiša lotuliukas.gif Nors tas nutraukinėjimas, tai labai labai atsibodo... blush2.gif 

vilna iš esmės visa gera. Cubus nebrangi, bet testuose gerai įvertinta. Janus laikoma gera, nors man plyšta, tiesa, antrais nešiojimo metais. TomTrine ir reflex pigios, tai nepermokėkit už dėvėtus, mačiau jau, kaip lietuvės FB kainą užkėlusios umn.gif Bet nešiojas normaliai, tik modeliai nebaisiai gražūs. Vill traukiasi. Pierre Robert geriausi testuose šių metų. Visa kita brangoka ir turėtų būt kokybiška.
Polarn o Pyret aš neįperku biggrin.gif turiu kelis vasarinius rūbus, puikiai laiko, ir gražu man. Šiaip Didriksons kombiai pirmi testuose, gaudau nuolaidas dabar. Reima paskutiniais metais suprastėjo, bet dar lygį išlaiko. Vill prasti, reflex geri, Helly hansen geri, tik man sunkūs atrodo. HM peršlampa, lindex kažkokių nuodingų medžiagų sagose vienais metais turėjo, šiaip ok. Šiaip daug tų pavadinimų, dar kai daniški prisideda, pati visų nežinau esančių.

dėl nutraukinėjimo - aš kažkur buvau išskaičius, kad mp mažėjant naudingos imunitetui medžiagos koncentruojasi, ty vaikas gauna tą patį jų kiekį... tai ir savo E ramia širdim primaitinėjau mišinuku, svarbu, kad nors vieną porciją mp gaudavo, kad išvis mp nedingtų mažinant. Aišku, jis ten lengviau virškinamas ir visa kita, bet jau ir kūdikėlis nebe naujagimis...
Atsakyti
QUOTE(madrugada @ 2014 11 18, 09:36)
labas rytas, kokį keksą kepėt? apelsininį moliūginį, ar tik moliūginį? tas apelsininis pernai patiko maniškiams, dar į žibintų šventę nešiau. Tik kai pati nėščia, nebegalėjau pažiūrėt visus metus į tuos moliūgus..
vilna iš esmės visa gera.

tą moliūginį. Apelsininiam tingiu ruošti tyrę. Galvoju, kad gal tiesiog smulkiai sutarkuoti g.gif
aciu už rinkos apžvalgą. 4u.gif Vilną, tai naują perku, vis tik apatiniai. O polarn on pyret, tai tik Ukmergės turguj įpirkau biggrin.gif
O kaip ta Skogstag, ar kazkas panašaus g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bitelė: 18 lapkričio 2014 - 09:45
Siurbelyte,ir taviskis siandien svencia bigsmile.gif sveikinimai 4u.gif
Atsakyti