labas rytas, kokį keksą kepėt? apelsininį moliūginį, ar tik moliūginį? tas apelsininis pernai patiko maniškiams, dar į žibintų šventę nešiau. Tik kai pati nėščia, nebegalėjau pažiūrėt visus metus į tuos moliūgus..
QUOTE(Bitelė @ 2014 11 18, 08:01)
Būtent, kad randa...O tas ieškojimas ir laiko reikalauja, ir nebūtinai rasi tai, ko reikia. Jei nesunku pavardinki kelis vardus, kurie verti dėmesio. Sūnus turi kelis rūbelius Polarn on pyret, tai labai labai
Vilna- Cubus...Bet gal tai ne tai, kas verta dėmesio, gal yra dar geresnių
svoris auga, bent jau taip manau. Juolab kad ir apetitu nebesiskundžia, kai mama krūties nebekiša
Nors tas nutraukinėjimas, tai labai labai atsibodo...
vilna iš esmės visa gera. Cubus nebrangi, bet testuose gerai įvertinta. Janus laikoma gera, nors man plyšta, tiesa, antrais nešiojimo metais. TomTrine ir reflex pigios, tai nepermokėkit už dėvėtus, mačiau jau, kaip lietuvės FB kainą užkėlusios
Bet nešiojas normaliai, tik modeliai nebaisiai gražūs. Vill traukiasi. Pierre Robert geriausi testuose šių metų. Visa kita brangoka ir turėtų būt kokybiška.
Polarn o Pyret aš neįperku
turiu kelis vasarinius rūbus, puikiai laiko, ir gražu man. Šiaip Didriksons kombiai pirmi testuose, gaudau nuolaidas dabar. Reima paskutiniais metais suprastėjo, bet dar lygį išlaiko. Vill prasti, reflex geri, Helly hansen geri, tik man sunkūs atrodo. HM peršlampa, lindex kažkokių nuodingų medžiagų sagose vienais metais turėjo, šiaip ok. Šiaip daug tų pavadinimų, dar kai daniški prisideda, pati visų nežinau esančių.
dėl nutraukinėjimo - aš kažkur buvau išskaičius, kad mp mažėjant naudingos imunitetui medžiagos koncentruojasi, ty vaikas gauna tą patį jų kiekį... tai ir savo E ramia širdim primaitinėjau mišinuku, svarbu, kad nors vieną porciją mp gaudavo, kad išvis mp nedingtų mažinant. Aišku, jis ten lengviau virškinamas ir visa kita, bet jau ir kūdikėlis nebe naujagimis...