Labukas
Vėl trumpam apsireiškiu
Kaip gera buvo perskaityti, kad ne aš viena kentėjau nemigo naktis. Jau ir taip nelengvas periodas pas mane, tai dar vieną naktį prasėdėjau su vaiku ant rankų, nes niekaip kitaip jam netiko miegoti tik glėby ir pageidautina su (.) burnoj. Net soskė netiko
O du vakarus išvis tik su Viburcol užmigo, nes žviegė, o aš niekaip nesupratau kodėl. Pilvo nepūtė, dantų dar irgi nematyt.
Praeitą savaitę dar pati apturėjau alia rota viruso apsireiškimą ir sugadinau Kauno mamyčių meetą. Bet och kaip blogai buvo... AčiūD nei M, nei B neužsikrėtė.
Mano M jau šliaužioja
Kai kas nors domina, tai ypač greit nukirminiuoja. Bet jau palikt ant grindų bet kur negaliu. Turiu žiūrėt ar nėra kokių aštrių kampų ar stalčių atsidarančių, nes vaikinas tik ir žiūri, kur kas prieinama.
QUOTE(Amarantine @ 2014 11 15, 11:32)
...
o dėl kakos tai
aš ant savo tėčio vis papykstu prie progos, nes augina DIDELI šunį ir šikdina prie namų savo
ir jis sakė nė už ką nerinks
nors imk ir kalėdom padovanok kakų maišiukų...
...
Kaip šuns turėtoja, nuoširdžiai nesuprantu, kaip galima nesusirinkti paskui savo šunį ir kaip po to patys gali po tas š jūras braidyti. Mes su B daug esam apdalinę maišiukais kieme kakojančių šeimininkus. Kai kuriems padėjo, kitiems nors kuolą ant galvos tašyk. Beje, baudos už teršimą padidintos - 500Lt.
QUOTE(Li_Ba @ 2014 11 15, 16:09)
Uz sunkias naktis
Mes sianakt daugmaz issimiegojom. Bet siaip jau nusibodo namie sedet, abu koseja snargliuoja. Buvom vakar pas gydytoja, tai visa laime kol kas jokiu rimtu ligu ner, mazam panasu i prasidedanti bronchita, bet darau masaziukus, traukiu is nosies viska intensyviai, gal pavyks isvengti.
...
Dar del kaku noriu paklaust. Ar yra tokiu vaiku, kurie vis dar kakina 4-5 kartus per para? Mano vaikas jau kelis men taip daro po pertraukos.
Sveikatėlės
Maniškis dažniausiai kakoja 3 kartus arba visai nekakoja
QUOTE(Bitelė @ 2014 11 15, 19:50)
Sveikos,
...
Eisim ryt į teatrą su didžiaisiais.
Ojez kaip pavydžiu.
Mane berniukai po Vėlinių buvo su drauge į koncertą išleidę, tai buvo smagu. O taip norėčiau su B pasikultūrinti. Greit negresia dar.
QUOTE(Siurbelyte @ 2014 11 16, 09:04)
Sveikos
Apziurejau, kad po skiepo (4men), kuri gavo penktadieni, atsirado guzas. Ar buvo kam nors? Ką reiktų daryt?
...
Pas maniškį dar yra guziukas šlauny, o jau mėnuo praeit baigia.
QUOTE(kristina.ieva @ 2014 11 17, 11:25)
Labas rytas, mamytės!
...
O įdomu, mamos, jūs turit kokius nors šiltus vokelius/miegmaišius žiemai? Ar jei turi šiltą kombinezoną, tai jų kaip ir nebereikia?
Turim pūkinį kombį ir vilnonį voką. Dar jeigu matysiu kad vėsu, yra vilnonis pledas užmetimui.
Papildyta:
QUOTE(Trupinėlis @ 2014 11 17, 22:24)
Man tas keksas kažkoks įdomus, matyt ne mano gomuriui. Na valgomas, bet kad jis būtų toks skanus, nepasakyčiau. Morkų keksas man daaaaug skanesnis...
Man morkų keksai irgi skaniau nei moliūgų
Nežinau, ar tikrai pavyks ryt atlėkt pasimatyt. B senelį ryt pašefuot turėsiu. Paskambinsiu tau.
O gal ketvirtadienį pas mane vėl pabandom meetą padaryt?
Amarantine, IS, natuliona, Spagetti, Trupinėli?