Įkraunama...
Įkraunama...

2014 m. birželinukai

QUOTE(Bitelė @ 2014 11 17, 10:17)
patinka man skandinavu rubai, ypac vaikams i lauka...tik kad kaina galetu buti ne skandinaviska biggrin.gif

nežinau, iš kur, bet lietuvės mamos padėvėtuose kažkaip daug ką randa.. ir per MM, ir parduotuvėse, tokiomis kainomis, kad man nervai nelaiko biggrin.gif
QUOTE(Bitelė @ 2014 11 17, 10:42)
Aciu, aciu...mes tai vakare kartu maisysim. biggrin.gif

madrugada, kaip tavojo svoris? auga?

įtariu, kad ne. sversiu ketvirtadienį. Reik tą sviestą išsilydyt, vis kalorija papildoma unsure.gif
kaip tavoji?
Atsakyti
O kurios kepet tuos keksiukus, ar nesijaute moliugo skonio? g.gif
Atsakyti
Sveikos. Šiaip netaip mažį užmigdžiau, niekaip negerai. Tai daviau kitą (.) pavalgė ir užmigo. Gal pienuko apmažėję.. g.gif reiks dažniau maitint jaučiu..

QUOTE(kristina.ieva @ 2014 11 17, 11:25)
Skaitau, rimtos diskusijos čia apie auto kėdutes vyksta. Draugas prie mašinos gavo Mersedes Benz Duo Plus kėdutę, tai turbūt ją ir naudosim. Nors ji turbūt nėra tokia saugi kaip tos Maxi Cosi ir kitų firmų, kurios būtent ir specializuojasi vaikiškoje technikoje.  g.gif

Gali būti, kad dantukai 4u.gif pažiūrėk, ar nėra dantenos apatinės paburkusios, tokie du kauburiukai atsiranda labiau į vidinę dantenų pusę smile.gif
O šita kėdutė, tai man rods kaip britax tik apmauta pamušalu mercedes. Įvesk į google pavadinimą kur parašei ir paspausk vaizdai, matysi kad rodo ir tą ir tą smile.gif

QUOTE(IdiotsSeductress @ 2014 11 17, 12:50)
Atveze vakar uzsakytas sauskelnes. Labai laiku pataike, nes buvau tik plaukus issiplovus ir jau planavau antakius dazyti. Ot butu vaizdeli pamates tas vyriskis  lotuliukas.gif  Mano vyras kiekviena karta negali "atsizaveti" kai vaikstau tik su dazais uzteptais antakiais. Tiesa pasakius man ir paciai jie sukelia sypsena  biggrin.gif

lotuliukas.gif aš vakar tokia pati vaikščiojau ir atvažiavo mano krikšto mama su drauge ir vaikais iš konkurso pakeliui į svečius biggrin.gif gerai atrodžiau, bėgau valyt, bet bent spėjo nusidažyt biggrin.gif seniai bebuvau dažius, tai dar ir šiandien jaučiuos ryški biggrin.gif vyras irgi vis pasityčioja iš mano brežnevo antakių kai nutepu dažais biggrin.gif

QUOTE(Siurbelyte @ 2014 11 17, 17:22)
Mazius sianakt dvi valandas nemiegojo  doh.gif išmoko gulint ant nugaros pilvą kilnoti, tai tas dvi valandas taip ir darbavosi, lovyte braska tik, miegoti neįmanoma, pasiguldziau šalia - ir vėl sportu užsiiminėja, bandžiau ant rankų supt - žiuri tada plačiai atsimerkes, o jei MB pasimuisto - iškart kalbant tėvą pradeda  lotuliukas.gif žodžiu, daugiau tokiu nemieganakciu nenoriu  biggrin.gif

Įsivaizdavau šitą epizodą, tai juokiaus viena pati lotuliukas.gif sumąsto tie mažiukai. Orijus irgi prieš 6 buvo pradėjęs burbuliuot ir burgzt, bet šiaip netaip užkaišiojau soske ir užglosčiau biggrin.gif
QUOTE(Siurbelyte @ 2014 11 17, 18:01)
O kurios kepet tuos keksiukus, ar nesijaute moliugo skonio?  g.gif

Ne, nesijautė, permušė skonį prieskoniai ax.gif
Atsakyti
Mazius sianakt dvi valandas nemiegojo  doh.gif išmoko gulint ant nugaros pilvą kilnoti, tai tas dvi valandas taip ir darbavosi, lovyte braska tik, miegoti neįmanoma, pasiguldziau šalia - ir vėl sportu užsiiminėja, bandžiau ant rankų supt - žiuri tada plačiai atsimerkes, o jei MB pasimuisto - iškart kalbant tėvą pradeda  lotuliukas.gif žodžiu, daugiau tokiu nemieganakciu nenoriu  biggrin.gif

Visai nesenai ir pas mus vyko panasus performansai lotuliukas.gif 4u.gif

QUOTE(WoAiNi @ 2014 11 17, 18:21)
lotuliukas.gif aš vakar tokia pati vaikščiojau ir atvažiavo mano krikšto mama su drauge ir vaikais iš konkurso pakeliui į svečius biggrin.gif gerai atrodžiau, bėgau valyt, bet bent spėjo nusidažyt biggrin.gif seniai bebuvau dažius, tai dar ir šiandien jaučiuos ryški biggrin.gif vyras irgi vis pasityčioja iš mano brežnevo antakių kai nutepu dažais biggrin.gif

I antakiu tema
user posted image
Atsakyti
QUOTE(IdiotsSeductress @ 2014 11 17, 18:18)
I antakiu tema
user posted image

Jetau, pagalvojau, ka Tu cia savo E pridarei blush2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Siurbelyte: 17 lapkričio 2014 - 18:55
QUOTE(Siurbelyte @ 2014 11 17, 19:40)
Jetau, pagalvojau ka Tu cia savo E pridarei  blush2.gif  lotuliukas.gif

Aš pradžioj irgi taip pagalvojau lotuliukas.gif lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
Baikit panos lotuliukas.gif As megstu pasijuokti is E, bet sitaip dar nedrisciau lotuliukas.gif Bet yra mamos, kurios praktikuoja tai nuoroda biggrin.gif
Papildyta:
Sitas tikrai vienas is favoritu lotuliukas.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(WoAiNi @ 2014 11 17, 18:21)
Sveikos. Šiaip netaip mažį užmigdžiau, niekaip negerai. Tai daviau kitą (.) pavalgė ir užmigo. Gal pienuko...

Zinok,maniskis irgi kartais is vieno (.)neprivalgo.. turiu antra duot. Artinasi jau kosiu dienos .

prijuokinot su tais antakiuociais lotuliukas.gif
o papas mano vel su guzu zu zuzu doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ana-banana: 17 lapkričio 2014 - 19:31
QUOTE(Siurbelyte @ 2014 11 17, 17:01)
O kurios kepet tuos keksiukus, ar nesijaute moliugo skonio?  g.gif

Man tas keksas kažkoks įdomus, matyt ne mano gomuriui. Na valgomas, bet kad jis būtų toks skanus, nepasakyčiau. Morkų keksas man daaaaug skanesnis...
Atsakyti
Labukas 4u.gif
Vėl trumpam apsireiškiu smile.gif
Kaip gera buvo perskaityti, kad ne aš viena kentėjau nemigo naktis. Jau ir taip nelengvas periodas pas mane, tai dar vieną naktį prasėdėjau su vaiku ant rankų, nes niekaip kitaip jam netiko miegoti tik glėby ir pageidautina su (.) burnoj. Net soskė netiko doh.gif O du vakarus išvis tik su Viburcol užmigo, nes žviegė, o aš niekaip nesupratau kodėl. Pilvo nepūtė, dantų dar irgi nematyt.
Praeitą savaitę dar pati apturėjau alia rota viruso apsireiškimą ir sugadinau Kauno mamyčių meetą. Bet och kaip blogai buvo... AčiūD nei M, nei B neužsikrėtė.
Mano M jau šliaužioja thumbup.gif Kai kas nors domina, tai ypač greit nukirminiuoja. Bet jau palikt ant grindų bet kur negaliu. Turiu žiūrėt ar nėra kokių aštrių kampų ar stalčių atsidarančių, nes vaikinas tik ir žiūri, kur kas prieinama.
QUOTE(Amarantine @ 2014 11 15, 11:32)
...
o dėl kakos tai gun_bandana.gif aš ant savo tėčio vis papykstu prie progos, nes augina DIDELI šunį ir šikdina prie namų savo  doh.gif ir jis sakė nė už ką nerinks  doh.gif  doh.gif nors imk ir kalėdom padovanok kakų maišiukų...
...

Kaip šuns turėtoja, nuoširdžiai nesuprantu, kaip galima nesusirinkti paskui savo šunį ir kaip po to patys gali po tas š jūras braidyti. Mes su B daug esam apdalinę maišiukais kieme kakojančių šeimininkus. Kai kuriems padėjo, kitiems nors kuolą ant galvos tašyk. Beje, baudos už teršimą padidintos - 500Lt.

QUOTE(Li_Ba @ 2014 11 15, 16:09)
Uz sunkias naktis  4u.gif

Mes sianakt daugmaz issimiegojom. Bet siaip jau nusibodo namie sedet, abu koseja snargliuoja. Buvom vakar pas gydytoja, tai visa laime kol kas jokiu rimtu ligu ner, mazam panasu i prasidedanti bronchita, bet darau masaziukus, traukiu is nosies viska intensyviai, gal pavyks isvengti.
...
Dar del kaku noriu paklaust. Ar yra tokiu vaiku, kurie vis dar kakina 4-5 kartus per para? Mano vaikas jau kelis men taip daro po pertraukos.

Sveikatėlės 4u.gif
Maniškis dažniausiai kakoja 3 kartus arba visai nekakoja smile.gif

QUOTE(Bitelė @ 2014 11 15, 19:50)
Sveikos,
...
Eisim ryt į teatrą su didžiaisiais. thumbup.gif

Ojez kaip pavydžiu.
Mane berniukai po Vėlinių buvo su drauge į koncertą išleidę, tai buvo smagu. O taip norėčiau su B pasikultūrinti. Greit negresia dar.

QUOTE(Siurbelyte @ 2014 11 16, 09:04)
Sveikos

Apziurejau, kad po skiepo (4men), kuri gavo penktadieni, atsirado guzas. Ar buvo kam nors? Ką reiktų daryt?
...

Pas maniškį dar yra guziukas šlauny, o jau mėnuo praeit baigia.

QUOTE(kristina.ieva @ 2014 11 17, 11:25)
Labas rytas, mamytės! smile.gif
...
O įdomu, mamos, jūs turit kokius nors šiltus vokelius/miegmaišius žiemai? Ar jei turi šiltą kombinezoną, tai jų kaip ir nebereikia?  unsure.gif

Turim pūkinį kombį ir vilnonį voką. Dar jeigu matysiu kad vėsu, yra vilnonis pledas užmetimui.
Papildyta:
QUOTE(Trupinėlis @ 2014 11 17, 22:24)
Man tas keksas kažkoks įdomus, matyt ne mano gomuriui. Na valgomas, bet kad jis būtų toks skanus, nepasakyčiau. Morkų keksas man daaaaug skanesnis...

Man morkų keksai irgi skaniau nei moliūgų rolleyes.gif

Nežinau, ar tikrai pavyks ryt atlėkt pasimatyt. B senelį ryt pašefuot turėsiu. Paskambinsiu tau.

O gal ketvirtadienį pas mane vėl pabandom meetą padaryt? lotuliukas.gif Amarantine, IS, natuliona, Spagetti, Trupinėli?
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Nu jau antakiai antakiai lotuliukas.gif lotuliukas.gif gerai kad suvaldziau juoka, nes buciau mazge prizadinus biggrin.gif
Man netenka but pajuokos objektu namie, nes antakiu nedazau ax.gif

Pasikulturint ir as noreciau, bet dar ne tragedija, dabar su dukra man labai smagu wub.gif

Na ka, atrodo intensyviai kalasi dantukai U. Uzmigo tik kai patepiau dantenu kauburiukas su tepaliuku rolleyes.gif

Ievuze, uz vargelius ir negalavimus 4u.gif laikykis, mamyt!

Pasirodom http://private.fotki...7948265024.html
Papildyta:
Laba,
Ačiū pasisakiusioms dėl guzo, apie kopūstą nebuvau girdėjusi  blush2.gif

Smagus vaikas biggrin.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lexi_: 17 lapkričio 2014 - 22:20
Sveikos...
Vaikis nuo pirmos iki kokiu triju baisiai verke, tai vel supau,supau, jau galvojau pernakt taip bus, bet paskui siek tiek pamiegojo.
Ieva, as kaip ir galeciau ketvirtadieni, tik nzn ar su automobiliu busiu.
Atsakyti