Įkraunama...
Įkraunama...

2014 m. birželinukai

QUOTE(Li_Ba @ 2014 11 15, 16:09)
Uz sunkias naktis  4u.gif

Mes sianakt daugmaz issimiegojom. Bet siaip jau nusibodo namie sedet, abu koseja snargliuoja. Buvom vakar pas gydytoja, tai visa laime kol kas jokiu rimtu ligu ner, mazam panasu i prasidedanti bronchita, bet darau masaziukus, traukiu is nosies viska intensyviai, gal pavyks isvengti.

Del dantuku as dukrai naudojau ir dabar isigijau Kamistad N. Butent N, jis skirtas suaugusiems, tai tepdavau tik maksimum du kartus per para labai maza kieki, bet tikrai padedavo. Su gydytojos palaiminimu. Geriau du kartus per para stipresni nei desimt kartu silpnesni, kuris nepades... Dabar ketinu naudoti ta pati pries didziuosius miegus, kai tik bus aisku, kad tikrai dantys lenda.

Aciu atsakiusioms del akinuku. Ketinu isigyti ilgesniam naudojimui, kad ir i darba tiktu, tai ieskau tokiu a la 'vidurines klases'  lotuliukas.gif

Dar del kaku noriu paklaust. Ar yra tokiu vaiku, kurie vis dar kakina 4-5 kartus per para? Mano vaikas jau kelis men taip daro po pertraukos.

Ir mano U kakotoja žinok, ypač dabar. Nu tikiuosi, kai išlys dantys apstos, nes nusibodo nakti pampius keist. Viena karta apie 1val atsibunda ir beveik valanda uztrunkam, kol galutinai issi... doh.gif
Bet kadangi tokia kakse tai ir svorio jauciu bus lb minimaliai paauge...
Atsakyti
Sveikos,

dėl kėdučių. Pati dėvėtos nepirkčiau, nes teoriškai po auto įvykio reikia keisti kėdutę, net jei nesimato jokių pažeidimų. O šiaip dėl pardavimų, tai nemoku aš pardavinėti daiktų. Kol kas mūsų visi lyg ir sukasi ratu, bet va, jau kyla klausimas, kur dėti sūnaus rūbus, nes iš draugės grįžta, o daugiau lyg neturim mažų berniukų. O labdarai suruoštų rūbų maišai jau seniai kampe dulka, vis nerandu laiko nuvežti.

Jei apie pardavimus ir pirkimus, tai nemoku nei parduoti, nei pirkti doh.gif Žieminius batus pirkau per MM, tai sugebėjo jų taip ir neatvežti. Gerai, kad pinigų nebuvau pervedus, turėjau sumokėti, kai atveš. Pirkau nešynę, tai sakė, kad patys ją naudojo, bet visai atsitiktinai pastebėjau, kad ta pati MM narė ir vėl Ergo baby nešynę pardavinėja,tada dar pastebėjau, kurį laiką. Tai vis pardavinėjo, per kokias 2 sa. kokias 5 pardavė, tai kaip suprantu, ne pati ją naudojo. Gal tai ir nesvarbu, bet vis tik jaučiuosi apgauta. lotuliukas.gif

Kas dar, sūnus, per savaitę sugebėjo darželyje dvejas kelnes taip sudraskyti, kad nebepajėgiu sutaisyti. Tai teko važiuoti pirkti ir pasisekt tu man taip, kad pataikėme į OZO nuolaidų savaitgalį doh.gif Pavargau ir aš ir jis unsure.gif Grįžau pikta kaip šeškas, nors vyras sako, kad ne geresnės nuotaikos ir išvažiavau. cool.gif

Manoji kakoja kokius 3-4 kartus per dieną. Buvo sumažėję iki poros, bet kai pradėjo valgyti daržovienę , vėl padažnėjo.

Eisim ryt į teatrą su didžiaisiais. thumbup.gif
Atsakyti
Bitele i koki spektakli eisit? Labai pasiilgau teatro wub.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif

Ziuriu pastoviai tik pries nakti gaunasi prisest ir perskaityt viska. Dienom bandau uragana suvaldyt, tai su kompiuteriu kazkaip nesuderinami dalykai biggrin.gif

QUOTE(Siurbelyte @ 2014 11 14, 23:40)
Positive, nors ir pavargusi, bet tavo postai man siandien tokie posityvus...  rolleyes.gif

Is paskutiniuju bandau to pozityvumo nors laseli rast doh.gif Blogiausia, kad dabar visur aplink kaip uzkeikta, vien bedos ir nelaimes, seimoj du rimti ligoniai (ne be reikalo sakoma, kad beda po viena nevaiksto, butinai vienu metu abiem blogai turejo pasidaryt verysad.gif), as irgi visaip kaip padeti stengiuosi, bet ne kazka ir galiu padet, ypac, kai su abiem savo mazais ligoniukais namie esu, ir dar del to sazine grauzia unsure.gif Ir siaip stogas vaziuoja nuo viso sito kruvio/lekimo/nervu, reik restarto, bet susiimi, neigiamas mintis veji lauk ar isvis neprisileidi ir gyveni toliau, nes nuo asaru ir nervu niekam tikrai geriau nebus. Kaip sakydavo mano viena pazistama - ir tai praeis...

QUOTE(IdiotsSeductress @ 2014 11 15, 01:25)
Galit mane vadinti sugedusia ar kaip nors kitaip? Bet vis gi didzioji dauguma nesiulo gero produkto uz minimalia kaina smile.gif

drinks_cheers.gif buna isimciu, bet is esmes visiskai pritariu smile.gif

QUOTE(ana-banana @ 2014 11 15, 10:36)
Positive,tavoji jau eis i darzeli ar dar  namie siautes?

Pirmadieni siautesim, nes pas gydytoja tik po pietu, o tada jau ziuresim. Maldausiu, kad leistu biggrin.gif (nors turiu itarimu, kad dar sia savaite nores neleist.. doh.gif )

Li_Ba, maniske daro karta per diena (nu max 2), bet galingai, kaip uz Tevyne doh.gif Paskutini karta, kai pirkau Pampersus, nebuvo tu, kur pirkdavom visada ir nupirkau Active baby, o dabar keikiuosi, nes kiekviena karta reik vaika nuo galvos iki koju praust ir drabuzius taipogi, per virsu perbega viskas blink.gif

Drabuzelius pardavineju, buvo dalis, kuria isveziau i Carita, bet kurie geresnes bukles, sudejau i MM ir kabo ten sekmingai, tai viena, tai kita nuperka cool.gif Vat tik nelaukiu momento, kai mazoji isaugs graziasias dickes suknytes, nes jos man tooookios grazios, nu toooookios grazios, kad visai nenoresiu pardavinet biggrin.gif Ranka nekils skelbimus sudet, o sazine graus, kad tik vieta uzima ir vargiai ar dar kam musu seimoj prireiks.. rolleyes.gif

Bitele
, baltai pavydziu teatro ir as wub.gif Planavau su R kuri nors sekmadieni pasikulturinti, nueiti pirma karta i teatra, bet kol serga ner kaip, o kai pasveiks, vel visokiu planu milijonas bus ir neaisku, kada prisiruosim doh.gif
Atsakyti
Sveikos

Apziurejau, kad po skiepo (4men), kuri gavo penktadieni, atsirado guzas. Ar buvo kam nors? Ką reiktų daryt?

Li Ba, maniskis irgi dažnai rimtus reikalus atlieka 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Siurbelyte: 16 lapkričio 2014 - 08:07
QUOTE(Siurbelyte @ 2014 11 16, 09:04)
Sveikos

Apziurejau, kad po skiepo (4men), kuri gavo penktadieni, atsirado guzas. Ar buvo kam nors? Ką reiktų daryt?

Li Ba, maniskis irgi dažnai rimtus reikalus atlieka 4u.gif

Mums yra toks guzas. Klsusiau daktares,sake viskas gerai. Cia tokia reakcija, gali ilgai laikytis 4u.gif
labas rytas.

positive 4u.gif stiptybes tau.
Atsakyti
Labas rytas,

Nuo vakar galvoju, kodėl čia nei vienos žinutės iš SM, o pasirodo jau nauja tema biggrin.gif Kiškis kvanka aš tikrai jau biggrin.gif

Šią naktį pasnaudžiau šiek tiek, sumoje gal 3 val. bus.
4:30 mūsų vaikui jau RYTAS... doh.gif Kai darbo dieną dar kažkaip susitaikau, na bet savaitgaliais taip, tai abydna smile.gif

QUOTE(ana-banana @ 2014 11 13, 18:23)
Saunuole!
as su dukra nieko nedariau. Suejo du metai nuemiau pampa. 3 dienos ir viskas. Nakti pasiprasydavo diena irgi . Be skausmo ismoko. Atejo laikas ir tiek. Nezinau dar kaip su Jurgiu darysiu . Berniuko nesinori ilgai su pampais laikyt  g.gif

Aš taip pat nieko nedariau, nuėmiau ir tiek smile.gif
Su dukra visi tie atpratimai buvo labai lengvi - pampiai, (.), miegojimas kitame kambaryje. neturėjome vargo visai su tais dalykais.
Matyt dėl to, kad neforsavau, o išlaukdavau natūraliai - atėjo laikas ir tiek smile.gif

QUOTE(natuliona @ 2014 11 14, 13:19)
Nazinau ar miegojau siandien ar taip tik pagulejau  doh.gif

Va va, ta pati mintis pas mane kiekvieną rytą biggrin.gif
Aš vis pagalvoju apie "Dormikind", kad bent savaitgaliui gal duot blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Liepa18*: 16 lapkričio 2014 - 09:27
Valgė mažasis daržovienę, vienu metu tik klinkt į šaukštelį garsas - pažiūriu, o gi dančius vienas po nakties prasikalęs smile.gif
Brolis pirmauja, nes sesei pirmas dantukas išdyko 8 mėn.

Tiesą pasakius, norėjau, kad ir broliui kuo vėliau jie dygtų... Nes juk valyti reikės, o taip tingiu, kai toks kleckas mažas dar blush2.gif
Atsakyti
Labas rytas.

Pas mus kaip visada miegai nemiegai ir t.t. Paciai nusibodo smile.gif

Uzmigdziau poniute, pati susiruosiu ir jai pabudus varysim visa seima i miska. Taip tingisi kazka gaminti valgyti siandien. Gal reikes tevams pasiskambinti ir paklausti ka jie gamina? g.gif lotuliukas.gif

Liepa, su pirmuoju dantuku 4u.gif
Atsakyti
Liepa su dantuku jus!!!
o as sianduen netiketai inuciavau skladuko valyma. Tai irgi maisai i carita sukrauti ....
ir i rusi.... jus nepatiketumet kiek daiktu pas mus doh.gif ir trys rusiai-vienas turbut tik knygu prikrautas doh.gif ir dar namai pilnu knygu...

is ir tau uz miega nemiega 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Siurbelyte @ 2014 11 16, 09:04)
Sveikos

buvo ir mum, ilgai laikesi, kokį mėnesi tikrai. viskas ok.
QUOTE(*Liepa18* @ 2014 11 16, 13:24)
Tiesą pasakius, norėjau, kad ir broliui kuo vėliau jie dygtų... Nes juk valyti reikės, o taip tingiu, kai toks kleckas mažas dar blush2.gif

o mes čia baisūs tinginiai blush2.gif didžiajam nevaliau, tų pirmųjų prasikalusių
(na kalbu apie sąžiningą valymą kiekvieną dieną) paramakaluodavau karts nuo karto tą burną ir tiek. o dar buvo toks laikas nuo metų iki pusantrų kai atsiakydavo valytis kategoriškai. mes su vyru ir šokom ir dainavom, ir visokių gražiausių šepetukų pripirkom, ir meškiukam dantis valėm, ir patys rodėm kaip valom, o jis užčiaupia lūpas ir sukasi nuo dantų šepetuko, nu niekaip prie burnos neprieisi. va tada pergyvenau , kad nevalyti dantys. bet nieko. na manau, kad dantų gedimas arba negedimas yra paveldėjimo reikalas didžiaąja dalimi. geriausias Beno draugas jau turi 5 plombas pieninukuose, o ir valosi labai sąžiningai. o mūsu visi dantys sveiki, o saldumynu tikrai nevengiam, dabar valosi ir tikrai noriai, bet kiekvieną kiekvieną dieną tikrai ne, nes būna , kad pamirštam.

QUOTE(ana-banana @ 2014 11 16, 14:25)

o as sianduen netiketai inuciavau skladuko valyma. Tai irgi maisai i carita sukrauti ....
ir i rusi.... jus nepatiketumet kiek daiktu pas mus doh.gif ir trys rusiai-vienas turbut tik knygu prikrautas  doh.gif ir dar namai pilnu knygu... 

TRYS rūsiai ? blink.gif iš kur tiek daug biggrin.gif ? o mes nei vieno neturim, pavogė kaimynai mūsų rūsį ir nežinau kaip atgauti unsure.gif na šitam bute ilgai nuomininkai gyveno, nežinau kas tokie oavogė ir net rakto neturim nuo rūsio lauko durų, o mano mama neprisimena net kuris turėtų būt mum paskirtas rusys doh.gif vis žadu imtis šito reikalo, bet vis rankos nekyla. pasiguodžiau taip sakant , kad ir mes netelpam tarp savų rakandų biggrin.gif
Atsakyti
La,

savaitgalis visai neblogas, pirma mintis buvo rašyti - puikus. Vyras leido pamiegoti, tai atsikeldavau tik apie 9 val wub.gif Vakar ne tik teatre buvau, bet pavakare dar ir į knygų klubą išsiruošiau, tai dabar turiu sąrašą, kar reikia skaityti. Pagal tai kiek laiko galiu skaitymu skirti, tai jo užteks porai metų. O dar visi sveiki, tfu, tfu, tfu..., tai ko daugiau benorėti.

QUOTE(IdiotsSeductress @ 2014 11 15, 21:43)
Bitele i koki spektakli eisit? Labai pasiilgau teatro  wub.gif

QUOTE(PoSiTiVe @ 2014 11 16, 00:18)
Bitele[/b], baltai pavydziu teatro ir as wub.gif

Buvom V. Masalskio "Gybų karas". Bent jau man labai patiko. Vaikams kaip irgi, nors dėl šalutinių dalykų buvo įvairių nuotaikų biggrin.gif Kažkaip penktadienį ekspromtu sugalvojau, kad seniai kur su didžiaisiais nėjau. Vos ne paskutinius bilietus nupirkau. Gaila tik kad nepavyko iš namų laiku išsiruošti, tai teko bėgti, kad spėtume. lotuliukas.gif Pati tai, kai K laukiausi ypatingai daug spektaklių pamačiau, mat tuo metu eidavau į paskaitas apie teatrą, tai dėstytojas vis kokį nors spektaklį rekomenduodavo, ar eidavome pažiūrėti, o tada aptardavome. thumbup.gif Dabar bijau, kad ilgai su vyru neišsiruošime kartu, nes nebus kam linksmosios trijulės patikėti. Kažkaip bandžiau vestuvių metinių proga laisvą vakarą suorganizuoti, tai močiutės nebuvo ta mintimi sužavėtos, atsirado joms kitų reikalų...Bet čia jau mūsų seneliai tokie, nelabai jie prie anūkų veržiasi. Tad vis pagalvoju, kad gerai būtų turėti kokią auklę, kuri ateitų, kai mums reikėtų, ar norėtume. Tik kad labai jau nekyla rankos jos ieškoti.

QUOTE(Siurbelyte @ 2014 11 16, 08:04)

sūnui taip buvo, tai dėjau kopūsto lapą, kiek atslūgo. nelaukiu aš to 6 mėn. skiepo doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bitelė: 17 lapkričio 2014 - 09:49