Lexi, Zvimt, ačiū už vaistų pavadinimus

tuos lietuviškus bandysim iškart
Dėl gertuvių ir man įdomų ką rinksitės, nes ir aš nežinau ko norėt

su didžiuoju avento turėjom ir TT. TT ta kur snapelis lankstosi ir dar kitą su minkštu snapeliu, bet ta išsiliedavo tai nepatiko. avento kietu snapeliu turėjom, tiko ir patiko.
Lexi, tikrai šaunuolė, kad jau mokai sysiuko

aš kaip Positive bandžiau metų, dar po to pusantrų mokinti - rezultato nulis, akivaizdžiai jam tas pats buvo. o va nuo 2ju metu atrodo, net mokinti nereikėjo, labai greitai suprato kas , kur , kada

aišku avarijų būdavo, ypač naktį, bet labai greitai kažkaip išmoko ir naktį nebesysioti.
QUOTE(madrugada @ 2014 11 14, 23:57)
. Bet aš iš esmės suprantu, man pvz. pardavinėti vaikų daiktus išaugtus kančia. O yra tikrai gerų, ir rūbų, ir daiktų visokių. Kol kas kaupiasi arba keliauja ratu per kitas vaikų turinčias draugų šeimas. Kai apkeliaus viską, nebežinau, kur dėsiu... labdarai
man irgi kančia

nu nemoku aš pardavinėti, niekas neperka iš manęs (čia kai bandžiau

). viską perleidžiu draugams ir labdarai. va ir dabar du baisuliniai maišai į labdarą sukrauti (ir suaugusių rūbai), nerandam laiko nuvežti tik.
Papildyta:
QUOTE(IdiotsSeductress @ 2014 11 15, 11:18)
Dabar ramiai isgersiu kavos, papuaryciausiu, o tada spresiu ka veikt. Tvarkytis namus ar I miska pikto sesko isvaikyti
o aš vakar tokia pikta buvau, kai pamačiau, kad vežimo ratas į šuns kaką įvažiavo ir dar taip baisiai riebiai. nu taip keikiausi, būčiau pamačius kieno tas tortas būčiau šeimininikui burnon sukišus

dar kokiom pamiškėm būčiau vaikščiojus tai dar dar, o vakarr vien šaligatviais ėjau.