Man FB tik dėl privatumo patinka, bet SM mielesnis Ką jau padarysi, kad visos išsilakstė.
O Vit D paskirtas, žuvų taukai? jei taip, tai manau visko per daug tikrai...
QUOTE(Bastete@ @ 2015 01 20, 09:02)
Labas,
as likusi SM, o FB neturiu paskyros ir vengiu i FB papult:D
Nors cia nebera kam patarineti, bet vis tiek paklausiu, gal kas atsakys, o gal pasisnekesiu su savim
Zodziu as dar maitinu MP, o mums pediatras be jokiu kraujo tyrimu paskyre gerti http://www.saulespuk...6_b-500x500.jpg
Na ir as mazumele pasimeciau pirkt ar ne, jei maitinu pagal ideja maziui turetu uztekti visko is MP
as likusi SM, o FB neturiu paskyros ir vengiu i FB papult:D
Nors cia nebera kam patarineti, bet vis tiek paklausiu, gal kas atsakys, o gal pasisnekesiu su savim
Zodziu as dar maitinu MP, o mums pediatras be jokiu kraujo tyrimu paskyre gerti http://www.saulespuk...6_b-500x500.jpg
Na ir as mazumele pasimeciau pirkt ar ne, jei maitinu pagal ideja maziui turetu uztekti visko is MP
QUOTE(infuzorija @ 2015 01 20, 13:12)
aš irgi jau į fb užsimaniau. kam negaila būtų mane pakviesti?
Kviesti gali bet kuri. Tu tik savo vardą ir pavardę (kaip fb esi) nurodyk ir pakvies. Gali kad ir man į až parašyti.
Papildyta:
QUOTE(*Liepa18* @ 2015 01 20, 14:48)
Man FB tik dėl privatumo patinka, bet SM mielesnis
Man irgi lygiai taip pat
o aš nesupratau, Bastete, tau ar vaikui paskyrė vitaminus vaikui neduočiau, sau pasidaryčiau kraujo tyrimą.
QUOTE(Trupinėlis @ 2015 01 19, 19:01)
O į ką kreipeisi? Reikia tave pakviesti pagal tavo FB vardą, pavardę
merginos, o kam parasyti savo varda pavarde?
manosi jis be pietu miego liko, nenulauziau, jau stogas vaziuoja
QUOTE(Inga1111 @ 2015 01 20, 16:34)
merginos, o kam parasyti savo varda pavarde?
Bet kuriai is musu gali parasyti, visos galim priimt
Labas mamytes, as irgi seniai beuzeinu cia, dazniau fb pasedziu, bet kad ieskohau jusu grupes ten ir neradau ar galeciau irgi prisijungti kaip nors?
Labas,
aciu visoms atsakiusioms
Is lempos kraujo tyrimo nera niekada maziui dare, nusiskundimu neturim, mazius auga sveikas, fu fu fu dar net slogytes neturejes...
Palinksejau as galva, bet darysiu pagal save...
Jo paskirta vit D 2 lasiukai ir zuvu tauku arbat. saukstelis.
Vaikui
aciu visoms atsakiusioms
QUOTE(ana-banana @ 2015 01 20, 09:24)
Na jai man siaip sau is lempos lieptu duoti, neduociau. Kokie motyvai?
QUOTE(PoSiTiVe @ 2015 01 20, 13:03)
Bastete@, o kodel pediatras siulo duot vitaminu? nusiskundimu kazkokiu turit? Ziurint kuo motyvuoja, nes siaip tai tikrai neduociau, jei viskas tvarkoj
Is lempos kraujo tyrimo nera niekada maziui dare, nusiskundimu neturim, mazius auga sveikas, fu fu fu dar net slogytes neturejes...
QUOTE(*Liepa18* @ 2015 01 20, 14:48)
Jo paskirta vit D 2 lasiukai ir zuvu tauku arbat. saukstelis.
QUOTE(madrugada @ 2015 01 20, 15:01)
o aš nesupratau, Bastete, tau ar vaikui paskyrė vitaminus vaikui neduočiau, sau pasidaryčiau kraujo tyrimą.
Vaikui
QUOTE(lollypopas @ 2015 01 21, 01:31)
Labas mamytes, as irgi seniai beuzeinu cia, dazniau fb pasedziu, bet kad ieskohau jusu grupes ten ir neradau ar galeciau irgi prisijungti kaip nors?
FB grupė yra slapta, matyt todėl ir nerandi...
Papildyta:
QUOTE(Bastete@ @ 2015 01 21, 10:01)
Na keista, jei vaikas neturi jokių promlemyčių, tai kam tiek visko
QUOTE(Bastete@ @ 2015 01 21, 09:01)
Kaip ir priklauso
Mum pvz. tik vit D sake duot, zuvu tauku neminejo visai Kita vertus ir nelabai tureciau, kada juos duoti, nes labai daznai kosti/sloguoja, o gydytoja buvo minejus, kad vyresnelei duot zuvu taukus tik tada, kai sveika, nes jei serganti gers, sunkiau pasveiks
QUOTE(PoSiTiVe @ 2015 01 21, 11:00)
Kaip ir priklauso
Mum pvz. tik vit D sake duot, zuvu tauku neminejo visai Kita vertus ir nelabai tureciau, kada juos duoti, nes labai daznai kosti/sloguoja, o gydytoja buvo minejus, kad vyresnelei duot zuvu taukus tik tada, kai sveika, nes jei serganti gers, sunkiau pasveiks
Taip, žuvų taukai tik visiškai sveikam vaikui. Jau čiaudo, krenkščia, tai jau geriau neduoti.
Nzn del zuvu tauku. Idomiai. Nors jau cia visai tuscia, pasidziaugsiu-J stojasi ir net bando zingsniuoti taip juoki gai