Įkraunama...
Įkraunama...

2014 m. birželinukai

QUOTE(natuliona @ 2014 12 29, 23:13)
nuluzo mano pimpackiukas, laikas dirbti  smile.gif
super  wub.gif I ka vaikai panasus? jus abu tamsus o vaikai blondinai  biggrin.gif
oi kaip fainai  bigsmile.gif del katinu prajuokinai  biggrin.gif
ir jums sveikateles  4u.gif

Vyras vaikysteje buvo blondinas. Paskui pajuodo. Mazylis jau tamseja. Tai tikiuosi sis buz i mane.
Atsakyti
QUOTE(natuliona @ 2014 12 29, 23:13)
nuluzo mano pimpackiukas, laikas dirbti  smile.gif
...
oi kaip fainai bigsmile.gif del katinu prajuokinai  biggrin.gif

oi daug ka gavo  biggrin.gif viskas pagal jos sarasa:pony rinkinukas su sraigtasoarniu, pony pilis, LPS didelis namas,Cawalicrush rinkinukas su masinyte + dar cawali crush rinkinuku, Monster higt drabuzieliu, dar kazkoki Monster verimo aparata . apgailestavo kad antrus metus is eiles kaledu senis praleidzia rieducius ir ju neatnesa  lotuliukas.gif
ir jums sveikateles  4u.gif

Dievaži lotuliukas.gif aš pusės tų daiktų net pavadininų nežinau, ką jau kalbėti apie kažkokius jų rinkinius smile.gif
Ale ot gailikas senis, riedučių neatneša lotuliukas.gif

Jo smagu ir man, lysvių porą turėsiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ievuze123 @ 2014 12 28, 20:42)
Linkiu neprarasti užsispyrimo sportuoti.

Sakiau reik pirkt abonementa metams iskart, tada nebeturesiu, kur detis, sitiek pinigu isleidus biggrin.gif

natuliona, sveikit 4u.gif Oho, kiek dovanu sese gavo bigsmile.gif Musu sese irgi visa kalna is po egles issitrauke, bet didziausio susidomejimo kazkodel sulauke mazosios dovaneles - lavinamasis kubas ir veiklos staliukas biggrin.gif Zodziu kuo daugiau garsu skleidzia, tuo idomiau abiems biggrin.gif

QUOTE(ana-banana @ 2014 12 29, 21:48)
mano dziaugsmai.  Pasirodom

Labai faini dziaugsmai wub.gif

Aplink ziuriu vien bacilos unsure.gif Maniskes viena po kitos vis suserga, as irgi kaip lavonelis dvi dienas vaiksciojau, nes galva plyso, o kai jau atrodo atsigavau biski nuo galvos, iki pilnos laimes mm parsirado doh.gif Cia jau, aisku, ne bacilos, bet irgi malonumas menkas biggrin.gif

Buvom su dicke poliklinikoj siandien, tai vien prie kabineto pralaukem pries pakliudamos valanda, nors buvom uzsirase blink.gif Eiles siaubingos ir serganciu labai daug unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(ievuze123 @ 2014 12 29, 23:08)
Dievaži lotuliukas.gif aš pusės tų daiktų net pavadininų nežinau, ką jau kalbėti apie kažkokius jų rinkinius smile.gif

vat turesi mergaite ir suzinosi kas tai biggrin.gif net mano mama jau visus pavadinimus zino lotuliukas.gif

QUOTE(PoSiTiVe @ 2014 12 29, 23:08)
natuliona, sveikit  4u.gif Oho, kiek dovanu sese gavo  bigsmile.gif Musu sese irgi visa kalna is po egles issitrauke, bet didziausio susidomejimo kazkodel sulauke mazosios dovaneles - lavinamasis kubas ir veiklos staliukas biggrin.gif Zodziu kuo daugiau garsu skleidzia, tuo idomiau abiems biggrin.gif
Labai faini dziaugsmai  wub.gif

veiklos staliuka ir Markas gavo biggrin.gif ir pusbrolis 1.5m ji okupavo biggrin.gif
pas mus daug zaislu vaikai gauna smile.gif seneliai sako kol turi galimybes tol lepins smile.gif o kur dar kriksto tievai,dedes, tetos biggrin.gif

o del klinikos ... nereikejo laukti, gydytoja is karto pasikviete, nors zmoniu pilna buvo unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo natuliona: 29 gruodžio 2014 - 23:39
QUOTE(natuliona @ 2014 12 29, 23:38)
vat turesi mergaite ir suzinosi kas tai  biggrin.gif net mano mama jau visus pavadinimus zino 

Turiu dvi, bet irgi nezinau tongue.gif Kol kas... biggrin.gif Bet neabejoju, kad uz poros meteliu jau irgi zinosiu, kai Rusne paaugs biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(PoSiTiVe @ 2014 12 30, 00:08)
Sakiau reik pirkt abonementa metams iskart, tada nebeturesiu, kur detis, sitiek pinigu isleidus biggrin.gif
...
Aplink ziuriu vien bacilos unsure.gif Maniskes viena po kitos vis suserga, as irgi kaip lavonelis dvi dienas vaiksciojau, nes galva plyso, o kai jau atrodo atsigavau biski nuo galvos, iki pilnos laimes mm parsirado doh.gif Cia jau, aisku, ne bacilos, bet irgi malonumas menkas biggrin.gif

Buvom su dicke poliklinikoj siandien, tai vien prie kabineto pralaukem pries pakliudamos valanda, nors buvom uzsirase blink.gif Eiles siaubingos ir serganciu labai daug  unsure.gif

Man metinis abonementas būtų per didelė investicija. Vis tiek rasčiau priežasčių nenueit sportuot biggrin.gif
Jo bacilos karaliauja ir pas mus. B vis neišsikapsto iš slogų.
Su leliukais gi be eilės turi priimti g.gif

QUOTE(natuliona @ 2014 12 30, 00:38)
vat turesi mergaite ir suzinosi kas tai  biggrin.gif net mano mama jau visus pavadinimus zino  lotuliukas.gif
veiklos staliuka ir Markas gavo  biggrin.gif ir pusbrolis 1.5m ji okupavo  biggrin.gif
...

Aš iš mergaitiškų tik barbes žinau smile.gif
Su M žaislu iki padovanojimo savaitę žaidė 16 ir 21 metų pusbroliai lotuliukas.gif Tai kad kelių metų amžiaus pipirus domina leliukiški žaislai nereikėtų stebėtis smile.gif
Atsakyti
Sveikos,

Uzbegau pasveikinti su artejanciais Naujaisiais 2015 Metais ir palinketi daug sveikatos ir nuostabiu akimirku smile.gif newyear.gif
Atsakyti
Su Naujais 4u.gif

Mes tai visi sirguliuojame, tai tik sulaukėme fejerverkų ir į lovas...

Noriu pavasario, atsibodo tas ligų maratonas doh.gif Rodos tik tik jau kapstomės ir žiūrėk, tai dukra, tai vyras jau vėl čiaudo, slogos, o paskui juos ir mažasis...

Kaip tais liūdna man po švenčių ir to lito gaila kažkaip... rolleyes.gif
Atsakyti
Šventės baigėsi, grįžkite jau lotuliukas.gif
Atsakyti
ana-banana, kraustykis į FB biggrin.gif
Atsakyti
griztu biggrin.gif

sunkiai kazkaip gyvenam blush2.gif sergam, maniau kad naujus metus teks ligoninej sutikti unsure.gif teko vaziuoti extra nes gydytojai nepatiko musu kosuliukas, bet aciu dievui grizom namo.
sunkiai sekasi su primaitinimu unsure.gif su grudinem taip ir nesusidraugavom, o dabar nustojo ir darzoves valgyti unsure.gif nesizioja doh.gif pasimetus ir nezinau ka daryti.

ropoja bet neatsiseda biggrin.gif kada ismoks nezinau g.gif
jau sia savaite 7 men bigsmile.gif kaip laikas greit eina unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(natuliona @ 2015 01 05, 19:32)
griztu  biggrin.gif

šaukštoi kazkaip gyvenam  blush2.gif sergam, maniau kad naujus metus teks ligoninej sutikti  unsure.gif teko vaziuoti extra nes gydytojai nepatiko musu kosuliukas, bet aciu dievui grizom namo.
sunkiai sekasi su primaitinimu  unsure.gif su grudinem taip ir nesusidraugavom, o dabar nustojo ir darzoves valgyti  unsure.gif nesizioja  doh.gif pasimetus ir nezinau ka daryti.

ropoja bet neatsiseda  biggrin.gif kada ismoks nezinau  g.gif
jau sia savaite 7 men  bigsmile.gif kaip laikas greit eina  unsure.gif

Sveikit. Mes irgi vis su snargliais doh.gif o dukrs tai ir antibiotiku gavo. Del slogos ir gerklės pradejo vaikas neprigirdet
O mazas su kosem jokių reikalų turėti nenori.ne šaukšto. Tik šliaužia. Labiausiai patinka jam siurbli gainiot. Geriausia pramoga kol kas
Atsakyti