Įkraunama...
Įkraunama...

2014 m. birželinukai

QUOTE(*Liepa18* @ 2014 12 23, 10:19)
Labas,

Klausimas toms, kurių kleckai valgo mišinius ir jau gauna papildomo maisto.
Kiek mišinio išgeria per dieną/parą?

Nežinau maniškis košes gerai valgo(dieną daržovienė, vakare kruopos), bet mišinio tiek pat nori  g.gif Ir naktimis valgo dar 2-3 kartus. Kam pasakau, tai visi stebisi...
Nes ir pati maniau, kad kai pradės valgyti normaliai, tai ir naktimis miegos geriau.

Maniškis dabar valgo per diena du kartus (daržovienę, kartais su mėsyte, ir trintus vaisius, abu kartus mazdaug po 50-70 g suvalgo) plius ką sučepsi į rankas pasiėmęs (agurko, virtos morkos, brokolio, bulvės, banano ir t.t.) smile.gif, košių dar nevalgo. Mišinuko vartojimas sumažėjo nuo litro per dieną iki maždaug 600 ml. plius geria vandenuką. Naktimis keliasi kartą arba visai nesikelia.
Atsakyti
Su šv. Kalėdom !!!
Ramybės santarvės, sveikatos ir meilės jūsų šeimoms. newyear.gif
Atsakyti
Ir as atkeliavau pasveikinti visu su Sv. Kaledom ir palinketi daug graziu, siltu, jaukiu akimirku seimos apsuptyje newyear.gif
Atsakyti
Siltu, jaukiu ir stebuklingu sv Kaledu!!! newyear.gif
Atsakyti
Gražių Švenčių smile.gif newyear.gif
Šaltukas paspaudė, panašu, kad Kalėdos žiemą atnešė smile.gif
Atsakyti
Uzsisventet? smile.gif Mes, visos trys seimos moteros, draugiskai sergam doh.gif Nejauciau siemet nei sventines nuotaikos per visas ligas. Uztai Kaledu senis atnese abonementa i sporto kluba (prisiprasiau silpnumo akimirka biggrin.gif ), tai dabar galiu pasizadet, kad nuo kitu metu eisiu sportuot, tik reik kazkaip valia sukaupt ir rast drasos nueit vienai i sporto kluba doh.gif Tokiom va nuotaikom gyvenam..
Atsakyti
Sveikos mamulytės 4u.gif

Grįžtu į šeimą taip sakant smile.gif
Buvau prapuolus, nes keitėm gyvenamąją vietą. Tai vis per M miegus reikėdavo plauti, šveisti, dėti daiktus į vietas.
Po to švenčių maratonas užklupo su kepiniais, mišrainėm ir t.t. Tai tik kada ne kada ikišdavau nosį paskaityti, bet spėdavau max puslapiuką permesti akimis.

Trumpai papasakosiu kaip M gyvena smile.gif Pasiekimai: sėdi, ropoja, stojasi įsikibęs į ką tik pasiekia. Tai reiškia, kad nusisukti nebeįmanoma, nes bet kada gali nusivožti lotuliukas.gif

Jau valgo daržovienes. Maišau moliūgą, morką, cukiniją. Toliau bandysim burokėlį. Dar epizodiškai kramto kūdikiškis sausainukus, džiuvėsėlius, bananą.

Šiuo metu abu sirguliuojam, abiem sloga. Nors gydytojas šiandien sakė, kad M nuo dantukų. Nes ne tokia kaip mano sloga. Gal ir tiesa, nes man prasidėjo baisia angina, tada sloga ir dabat jau pakosėju. O M tik sloguoja. Tai ieškosim dantukų smile.gif

QUOTE(PoSiTiVe @ 2014 12 28, 01:36)
Uzsisventet? smile.gif Mes, visos trys seimos moteros, draugiskai sergam  doh.gif Nejauciau siemet nei sventines nuotaikos per visas ligas. Uztai Kaledu senis atnese abonementa i sporto kluba (prisiprasiau silpnumo akimirka biggrin.gif ), tai dabar galiu pasizadet, kad nuo kitu metu eisiu sportuot, tik reik kazkaip valia sukaupt ir rast drasos nueit vienai i sporto kluba  doh.gif  Tokiom va nuotaikom gyvenam..

Šauni dovana thumbup.gif Linkiu neprarasti užsispyrimo sportuoti. Aš niekaip neprisiruošiu pasimankštinti. Nors svoris ir krenta (jau -5kg nuo priešnėštuminio svorio), bet norisi sutvirtinti patežusius raumenukus.

Natuliona, tikiuosi Erikai viskas gerai po to kritimo 4u.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif

griztu ir as po svenciu smile.gif

tik nelabai sveiki unsure.gif Markas kosti negraziai, nuliekem pas gydytoja, paeme krauja, tai ne toks dar tragiskas tas kraujas, bandysim sirupu gydyti ir isvengti antibu unsure.gif

Markutis ropoja, bando atsisesti pats, sedi jei pasodini, bet kartais griuna, reik stebeti.

niekaip nepavyksta susidraugauti su grudinem kosem g.gif nevalgo schmoll.gif dabar kai serga net nekisiu ax.gif

Markutis gavo daug dovanu, zaislu pilna, tik reikia dar paaugti iki ju biggrin.gif
Erika laiminga kaip slyva, kaledu senis ispylde norus cool.gif palikau ja pas mociutes, man biski ramybe thumbup.gif

QUOTE(ievuze123 @ 2014 12 28, 20:42)
Buvau prapuolus, nes keitėm gyvenamąją vietą.

Trumpai papasakosiu kaip M gyvena smile.gif

Natuliona, tikiuosi Erikai viskas gerai po to kritimo 4u.gif

taickur dabar bigsmile.gif pirkot kazka kito?

puikiai sekasi M mirksiukas.gif

jo viskas jai gerai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo natuliona: 29 gruodžio 2014 - 19:21
http://private.fotki...anana/1-19.html

mano dziaugsmai. Pasirodom
Atsakyti
QUOTE(natuliona @ 2014 12 29, 20:19)
Sveikos  smile.gif

griztu ir as po svenciu smile.gif

tik nelabai sveiki  unsure.gif Markas kosti negraziai, nuliekem pas gydytoja, paeme krauja, tai ne toks dar tragiskas tas kraujas, bandysim sirupu gydyti ir isvengti antibu  unsure.gif

Markutis ropoja, bando atsisesti pats, sedi jei pasodini, bet kartais griuna, reik stebeti.

niekaip nepavyksta susidraugauti su grudinem kosem  g.gif nevalgo  schmoll.gif dabar kai serga net nekisiu  ax.gif

Markutis gavo daug dovanu, zaislu pilna, tik reikia dar paaugti iki ju  biggrin.gif
Erika laiminga kaip slyva, kaledu senis ispylde norus  cool.gif palikau ja pas mociutes, man biski ramybe  thumbup.gif
taickur dabar  bigsmile.gif pirkot kazka kito?

puikiai sekasi M  mirksiukas.gif

jo viskas jai gerai  smile.gif

M dar negavo nieko grūdinio. Dar kurį laiką valgys tik daržoves. Dar mažai išragavo.
O persikėlėm į priemiestį Kauno. M turės savo smėlio dėžę, į kurią kiemo katės nesysios smile.gif
Ką Erikai atnešė Kalėdų Senelis, kad tokia laiminga?
Sveikatėl€s Markui 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(ana-banana @ 2014 12 29, 22:48)

Labai faina foto thumbup.gif Spalvos nuotraukos tobulos. Nuotaika išvis superinė cool.gif
Atsakyti
Ir mes sergam. Sventes tarp keturių sienųsad.gif
aš pati nrprakvepuoju. Nusibodo.

SVEIKATOS natuliona ir positive ir visiems visiems.
Atsakyti
nuluzo mano pimpackiukas, laikas dirbti smile.gif

QUOTE(ana-banana @ 2014 12 29, 21:48)
mano dziaugsmai.  Pasirodom

super wub.gif I ka vaikai panasus? jus abu tamsus o vaikai blondinai biggrin.gif

QUOTE(ievuze123 @ 2014 12 29, 21:51)
O persikėlėm į priemiestį Kauno. M turės savo smėlio dėžę, į kurią kiemo katės nesysios smile.gif

Ką Erikai atnešė Kalėdų Senelis, kad tokia laiminga?

oi kaip fainai bigsmile.gif del katinu prajuokinai biggrin.gif

oi daug ka gavo biggrin.gif viskas pagal jos sarasa:pony rinkinukas su sraigtasoarniu, pony pilis, LPS didelis namas,Cawalicrush rinkinukas su masinyte + dar cawali crush rinkinuku, Monster higt drabuzieliu, dar kazkoki Monster verimo aparata . apgailestavo kad antrus metus is eiles kaledu senis praleidzia rieducius ir ju neatnesa lotuliukas.gif

QUOTE(ana-banana @ 2014 12 29, 22:05)
Ir mes sergam.

ir jums sveikateles 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo natuliona: 29 gruodžio 2014 - 22:21