Įkraunama...
Įkraunama...

2014 m. birželinukai

Aš manau, kad bet kokios diskusijos čia gerai, nes kitaip šį tema visiškai numirs smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Liepa18* @ 2014 12 22, 17:17)
Aš manau, kad bet kokios diskusijos čia gerai, nes kitaip šį tema visiškai numirs smile.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(infuzorija @ 2014 12 22, 13:04)
bet kai parašo, kad pusmetinukai gudresni už mamas, tai skamba taip, kad mes košėm maitindamos savo vaikams gudrumą slopinam.  schmoll.gif 

aj žinokit man įtarimas, kad taip unsure.gif V pirmąsias košes 4men gromuliavo kaip kramtydamas, dabar pasitaiko, kad tiesiog ryja doh.gif
pats tterminas baby led weaning reiškia, kad nujunkymas pagal vaiką. Tai kai Amarantine vaikas suvalgo daug, mano dukros valgė mažai. Pažįstu iki metų valgiusių tik mp, tai tokiu atveju visai ne forsavimas gaunas.. nu žo, rėkia mažas, reik bėgt maitint, liksiu nepasisakius iki galo vėl biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(madrugada @ 2014 12 22, 20:06)
aj žinokit man įtarimas, kad taip  unsure.gif V pirmąsias košes 4men gromuliavo kaip kramtydamas, dabar pasitaiko, kad tiesiog ryja  doh.gif
pats tterminas baby led weaning reiškia, kad nujunkymas pagal vaiką. Tai kai Amarantine vaikas suvalgo daug, mano dukros valgė mažai. Pažįstu iki metų valgiusių tik mp, tai tokiu atveju visai ne forsavimas gaunas.. nu žo, rėkia mažas, reik bėgt maitint, liksiu nepasisakius iki galo vėl biggrin.gif

4u.gif
Atsakyti
aš nerašiau, kad jūs tą blw naudojat iš tingėjimo. (klausimas, kodėl būtent tai išsiskaitė tarp eilučių)
oficialioj savo biografijoj šito blw guru rašo: It wasn't until I had my third child (a girl), and simply didn't have time for all that messing about, taip sakant "iš bėdos". o dabar pateikiamas kaip kažkas labai super. ir pasipylė DVD, knygutės, uk edition, us edition. žodžiu bizniukas. o juk ji net ne gydytoja.

dėl kūdikių gudrumo ir žinojimo kas jiems geriausia, tai pasitaiko kūdikių, kurie atsisako žįsti mamą. ir tarp birželinukų ne vienas toks yra. ir jei ne naujosios technologijos kaip pientraukiai, buteliukai ir mišinukai, tai tokie kūdikiai išvis kažin ar išgyventų.
Atsakyti
Infuzorija, tas antras punktas ne todel ,kad as taip perskaiciau, o parodyt, kad diskusijoje visada galima priskaityt net ir to, kas neparasyta (taip kaip padarei tu). Is esmes juk kad vyktu diskusija tai reikia neturet isankstiniu nusistaymu, neskaityt to, kas neparasyta ir girdet oponenta wink.gif bet kazkaip jauciu kad nemoku as aiskiai issireikst, jei ano posto ironijos nepagavai smile.gif
Atsakyti
Labas,

Pasiskaitymui, gal bus įdomu:

Apie Šv. Kūčių valgių simbolinę prasmę http://www.anonsas.l...aprociai-burtai

Klausimas toms, kurių kleckai valgo mišinius ir jau gauna papildomo maisto.
Kiek mišinio išgeria per dieną/parą?

Nežinau maniškis košes gerai valgo(dieną daržovienė, vakare kruopos), bet mišinio tiek pat nori g.gif Ir naktimis valgo dar 2-3 kartus. Kam pasakau, tai visi stebisi...
Nes ir pati maniau, kad kai pradės valgyti normaliai, tai ir naktimis miegos geriau.
Atsakyti
Labas, dar ASDA sale biggrin.gif

http://direct.asda.c...M...art=0&sz=20

http://direct.asda.c...M...art=0&sz=20

QUOTE(*Liepa18* @ 2014 12 23, 10:19)

Nežinau maniškis košes gerai valgo(dieną daržovienė, vakare kruopos)

kokias kruopas valgot? nezinau ka markui duoti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(natuliona @ 2014 12 23, 11:25)
kokias kruopas valgot? nezinau ka markui duoti  unsure.gif

Kol kas pagrinde avižos ir grikiai.
Kartais duodu kukurūzų košės, dar manų, manų rečiausiai gauna.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Liepa18*: 23 gruodžio 2014 - 11:46
Sveikos
QUOTE(natuliona @ 2014 12 23, 10:25)
Labas, dar ASDA sale  biggrin.gif

Nespeju su sale, bet dar sausi bus ax.gif Reikia 74 cm drabuziu uzsipirkt blush2.gif

Keturias dienas siuliau avizines koses, ne pro kur schmoll.gif Vakar ryziu dribsniu daviau, patiko bigsmile.gif Dar valgydamas kazka panasaus i "niam niam" burbliavo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*Liepa18* @ 2014 12 22, 16:17)

drinks_cheers.gif

QUOTE(natuliona @ 2014 12 23, 10:25)

Vakar daviau pirma karta Mamuko kosyte avizu-kukuruzu. Turejom pradet nuo saukstelio, o gavosi, kad pradejom nuo 6 bigsmile.gif Visa patenkinta ziojosi, tik duok.. tikiuosi ir toliau entuziazmas nedings smile.gif Po to bandysim grikius, avizas, veliau ryzius, nes bijau, kad visai neprakakos ju gavus. Manu gaus veliausiai, nes pasak gydytojos juose ner nieko gero, tik svoriui augint tinka g.gif

Atsakyti
QUOTE(PoSiTiVe @ 2014 12 23, 14:58)
drinks_cheers.gif
Vakar daviau pirma karta Mamuko kosyte avizu-kukuruzu. Turejom pradet nuo saukstelio, o gavosi, kad pradejom nuo 6 bigsmile.gif Visa patenkinta ziojosi, tik duok.. tikiuosi ir toliau entuziazmas nedings smile.gif Po to bandysim grikius, avizas, veliau ryzius, nes bijau, kad visai neprakakos ju gavus. Manu gaus veliausiai, nes pasak gydytojos juose ner nieko gero, tik svoriui augint tinka  g.gif

Taip, manuose nieko naudingo nėra, tik į kūną eina smile.gif
Maniškiui šiek tiek daugiau kg galėtų būti sakė, todėl kartą per savaitę duodu ir manų

"Manų kruopos – tai toks maistas, kuris geriausiu atveju gali būti skirtas tik norint priaugti svorio ar po sunkios ligos, išsekimo ir panašiai. Kalorijų manų košėje – su kaupu, o naudos – tik menkas trupinėlis."

http://www.15min.lt/...usia-561-424568
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Liepa18*: 23 gruodžio 2014 - 14:28