QUOTE(Lexi_ @ 2014 12 22, 12:35)
Vistiek teks mokint valgyt pacius, o iki to laiko ne taip jau daug ir belike. O kai prades irgi gali springti, ir net gi dazniau nei tie kurie nuo pradziu valge patys...
Pas mus tiesiog mamos lb nori kontroliuot tuos kudikius, nors jie gudresni uz jas. Aciu D jau nebemaitinam is kruties pagal grafika...
Cia tikrai neverta gincytis, nes vistiek nera vienos tiesos.
Pas mus tiesiog mamos lb nori kontroliuot tuos kudikius, nors jie gudresni uz jas. Aciu D jau nebemaitinam is kruties pagal grafika...
Cia tikrai neverta gincytis, nes vistiek nera vienos tiesos.
Taip, turės išmokti, bet jau bus brandesni visom prasmėm
Aš kažkaip manau, kad viskam savas laikas..
QUOTE(Amarantine @ 2014 12 22, 12:40)
o ką daryt kai jis pats forsuojasi? nu nevalgo košių ir taškas, kad ir kaip stengčiaus dėl springimo tai turbūt tas mažylis juk buvo maitinamas košytėm didžiają dalį laiko, bet tai jo neapsaugojo... nekalbant apie tai kad springsta suaugę, turintys n metų kramtymo patirtį.
beje nu jie ne "kramto" o tikrų tikriausiai kramto. Maniškis gi vis dar atpylinėja tai turiu kartais progą susipažint su tuo, kaip jam pasisekė sukramtyt
Papildyta:
beje nu jie ne "kramto" o tikrų tikriausiai kramto. Maniškis gi vis dar atpylinėja tai turiu kartais progą susipažint su tuo, kaip jam pasisekė sukramtyt
Papildyta:
Dėl nevalgumo, mano dukra tokia buvo, kad brokyjo viską, bet kažkaip išsiverčiau, aišku kantrybės daug reikėjo.
Dėl to leliuko, jis mirė 7 mėn., tyrių jam nėra davę, valgydavo tik prie bendro stalo, pats kramtydavo.
Svarbiausia, kad kiekviena žinome/jaučiame kas mūsų vaikams geriausia, tas ir svarbiausia matyt šioje temoje.
Man asmeniškai 6 - 7 mėn. lelius valgantis pats yra baisiau nei baisu Aš matyt pražilčiau per kelias dienas bestebėdama tą vaizdą
Papildyta:
QUOTE(natuliona @ 2014 12 22, 13:20)
Labas rytas musu naktis jau normalesnes valgo nakti 2-3kartus prabunda kartais dazniau, bet soske gelbeja kaip noreciau kad nebutu naktiniu valgymu dukra tokio amziaus jau nevalge naktimis
oi cia tai pritariu as irgi pavargau nuo pamoku ir dar keltis 7 nenoriu
as maitinu pagal valandas
oi cia tai pritariu as irgi pavargau nuo pamoku ir dar keltis 7 nenoriu
as maitinu pagal valandas
Man tai vis tiek tenka keltis 5:30, nes mažajam dzin atostogos, ar savaitgaliai )
Bet žinoma, kai atkrenta mokslai, tai žymiai žymiai lengviau.