Įkraunama...
Įkraunama...

2014 m. birželinukai

Labas smile.gif

Mano abi panos vel kosti, krioksiu ph34r.gif Nuplaukia tikriausiai Kucios pas senelius, nes su serganciais vaikais gi i Druskininkus nesigabensim, tuo labiau, kad ten ir kitu vaiku bus unsure.gif Zodziu.. doh.gif

Del BLW tai irgi mastau taip pat, kaip natuliona - ne mano nervams biggrin.gif Man paprasciau/ramiau/svariau/saugiau atrodo kose sumaitint (ne esme, kad darzoviu nevalgo, anksciau ar veliau prades). Vakar tik idomumo delei agurko gabala daviau pagriauzt pirma karta, tai vaiko akys buvo diiiideles diiiideles, stvere ta agurka ir pasicepsedama ciulpe smile.gif Pabandziau atimt, tai dudas paleido biggrin.gif

QUOTE(Trupinėlis @ 2014 12 20, 11:01)
20.00 - grūdinė košė + vandenukas (kurio praktiškai negeria)

Nekritikuoju, tik siaip idomu pasidare - o kodel vandenukas, o ne MP? Ar jau reik ir vandens duot, kai koses pradeda valgyt? Kai su pirmaja MP truko, tai gaudavo ir misinuko, ir vandenuko jau tokiu metu, o mazoji tik MP maitinama, tai galvojau vandens dar nereik g.gif

QUOTE(ana-banana @ 2014 12 20, 13:29)
matyt as neskaniai gaminu  lotuliukas.gif teks pasisarvot kantrybe ir siulyt.

As apie save taip pat pradedu galvot biggrin.gif Zalias agurkas tinka, o mano darzovienes - niekaip doh.gif
Atsakyti
QUOTE(PoSiTiVe @ 2014 12 21, 13:44)
As apie save taip pat pradedu galvot biggrin.gif Zalias agurkas tinka, o mano darzovienes - niekaip  doh.gif

nu va, tau ir BLW. Galvoju, kai kurie vaikai tiesiog geriau valgo, kai aiškaiu mato, ką valgo, koks skonis ir patys gali kontroliuoti tą valgymą.
aš vandens neduodu dar, tik mp. Šiaip žiūriu į vaiko svorį ir mąstau, kad maniškiui papildomos kalorijos nepakenks. Dukros gal nuo 7mėn gavo vandens, kaip išėjo, nesureikšminu aš to.
Atsakyti
QUOTE(PoSiTiVe @ 2014 12 21, 14:44)
Nekritikuoju, tik siaip idomu pasidare - o kodel vandenukas, o ne MP? Ar jau reik ir vandens duot, kai koses pradeda valgyt? Kai su pirmaja MP truko, tai gaudavo ir misinuko, ir vandenuko jau tokiu metu, o mazoji tik MP maitinama, tai galvojau vandens dar nereik g.gif

Nes valgydamas grūdinę košę jis vidury valgymo dažnai gerti užsinori, o žinant kokie vaikai būna po košių valgymo tai tokio buzoto kažkaip nesinori maitinti, prausti vidury valgymo vėl nei šis nei tas biggrin.gif Ir šiaip noriu kad susipažintų su vandeniu, gertuve, nes kolkas nelabai pripažįsta. O ir MP gauna neilgai trukus, prieš nakties miegelį.
Atsakyti
QUOTE(madrugada @ 2014 12 21, 15:18)
nu va, tau ir BLW.

Agurkas - dekinga darzove. Po jos ir vaikas, ir namai lieka svarus biggrin.gif Ko negaleciau pasakyti, jei duociau dabar koki brokoli ar moliuga minksta vazaliotis rolleyes.gif

QUOTE(Trupinėlis @ 2014 12 21, 19:05)
Ir šiaip noriu kad susipažintų su vandeniu, gertuve, nes kolkas nelabai pripažįsta.

Viskas aisku smile.gif Maniske kadangi svorio ne per didziausio, tai apsieis be vandens kol kas smile.gif Ciulptuko nepripazista, i burna kazkaip nekisa nieko, isskyrus savo kumscius ir nyksti, itariu ir buteliuka gavus nelabai suprastu, ko is jos norima rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(PoSiTiVe @ 2014 12 21, 20:56)
Viskas aisku smile.gif Maniske kadangi svorio ne per didziausio, tai apsieis be vandens kol kas smile.gif Ciulptuko nepripazista, i burna kazkaip nekisa nieko, isskyrus savo kumscius ir nyksti, itariu ir buteliuka gavus nelabai suprastu, ko is jos norima rolleyes.gif

Maniškis buteliuką žino, bet vanduo iš jo tikras nuodas biggrin.gif Nors iš gertuvės ne ką geresnis, bet vis vieną kitą lašą nuryja. Man būtina išmokinti jį gerti, nes aš priversta kartais vaiką palikti pasaugoti kitiems, tai jei vaikas košės pavalgęs norės gerti ir manęs nebus šalia, turi mokėti pasitenkinti vandenuku smile.gif
Atsakyti
Sveikos
ruošiuos šventėm smile.gif
QUOTE(madrugada @ 2014 12 21, 16:18)
nu va, tau ir BLW. Galvoju, kai kurie vaikai tiesiog geriau valgo, kai aiškaiu mato, ką valgo, koks skonis ir patys gali kontroliuoti tą valgymą.

Įsiterpsiu apie blw. Aš norėjau kad ir košes valgytų (nes taip paprasčiau kažkam palikt) ir vakarais pratintųsi su šeima kartu valgyt. Bet per dvi savaites taip ir nematau progreso valgant kai mama maitina.. nu verdu košę ir metu lauk kasdien dvi sav. Nervai nebelaikė. Tuo tarpu BLW kiekiai tik didėjo ir dabar tikrai daug suvalgo ( ~150-200 g daržovių kuo puikiausiai sukramto). Tai kam man virt ir trint jei vaikas tas pačias daržoves mieliau suvalgo netrintas?
jei kada bandėt maitint vaiką kuris nesižioja ir sukasi pamatęs šaukštą tai turbūt įsivaizduojat kiek "švaros ir tvarkos" būna po tokio valgymo. Tiesą pasakius po blw būna švariau biggrin.gif nes šaukštą su koše kai numuša iš rankų tai prisidrabsto didesniu spinduliu
doh.gif
todėl dabar gauna tik gabaliukais ir mamos nervai neramūs būna tik tas 5 min kol sutvarkau ką pridrabstė smile.gif o ne bandant įkišt šaukštą kurio vaikas net neplanuoja priimt į burną..

vandens irgi duodu dėl to, kad visas išsimozojęs negaus (.) biggrin.gif labai noriai geria, bet jei svorio trūktų- dar neduočiau wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amarantine: 22 gruodžio 2014 - 08:19
Labas rytas 4u.gif

U dar miega isikibus i (.), nuejom miegot tik puse 1.. Greiciau pasikeistu toks kvailas ritmas.

Bandziau vkr del idomumo koses duot, tai nesuprato ji manes. Eme pati sauksteli is manes, o kai as iki burnos nesiau ir idejau, tai isspjove. O daviau tikrai skania, vaisine biggrin.gif pas sese sveciuos buvom tai dave hipp kosytes
Atsakyti
Labas smile.gif

Oras Š... Neatrodo, kad artėtų Kalėdos.

Dukrai atostogos prasidėjo, tai džiaugiuosi labai - pailsėsime nuo tų pamokų darymo doh.gif
Siaubas, kaip pavargau nuo tų jos mokslų, dienas iš dienos. Mane tie namų darbai jau purto teisybę pasakius smile.gif

Mes per šventes namie tupėsim, nes abu vaikai sloguoja, kosti, tai niekur ir negastroliuosim.

QUOTE(natuliona @ 2014 12 19, 23:40)
aaa biski aiskiau  smile.gif na sekmes  smile.gif
as prie kosiu liksiu  blush2.gif ne mano nervams toks zaidimas, vyras tai is vis nesuprastu  biggrin.gif  jis lieka su Marku kai as vaziuoju I darba ir tada sumaitina darzoviene, nezinociau net kaip isaiskinti jam ta metoda biggrin.gif

Aš tai jau rašiau FB apie tą blw - ne mano nervams jis irgi, bet ne dėl žaidimo, o dėl užspringimo.
Gal tokį foną lemią ir baisi patirtis to BLW, kai giminėje palaidojome kūdikėlį - užspringo...

Aišku, visko gali būt ir su košėm, mišiniu(tfu tfu tfu neduok D), bet kažkaip man vis tiek saugiau atrodo, negu, kad 6 mėn. kleckai "kramto" patys.

Tegu būsiu senamadiška, bet sakyčiau čia yra forsavimas, kai tokie mažiukai valgo patys savarankiškai.

Nepykit, kurios tai naudoja 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(*Liepa18* @ 2014 12 22, 10:30)
Labas smile.gif

Oras Š... Neatrodo, kad artėtų Kalėdos.

Dukrai atostogos prasidėjo, tai džiaugiuosi labai - pailsėsime nuo tų pamokų darymo doh.gif
Siaubas, kaip pavargau nuo tų jos mokslų, dienas iš dienos. Mane tie namų darbai jau purto teisybę pasakius smile.gif

Mes per šventes namie tupėsim, nes abu vaikai sloguoja, kosti, tai niekur ir negastroliuosim.
Aš tai jau rašiau FB apie tą blw - ne mano nervams jis irgi, bet ne dėl žaidimo, o dėl užspringimo.
Gal tokį foną lemią ir baisi patirtis to BLW, kai giminėje palaidojome kūdikėlį - užspringo...

Aišku, visko gali būt ir su košėm, mišiniu(tfu tfu tfu neduok D), bet kažkaip man vis tiek saugiau atrodo, negu, kad 6 mėn. kleckai "kramto" patys.

Tegu būsiu senamadiška, bet sakyčiau čia yra forsavimas, kai tokie mažiukai valgo patys savarankiškai.

Nepykit, kurios tai naudoja 4u.gif  4u.gif  4u.gif

Vistiek teks mokint valgyt pacius, o iki to laiko ne taip jau daug ir belike. O kai prades irgi gali springti, ir net gi dazniau nei tie kurie nuo pradziu valge patys...
Pas mus tiesiog mamos lb nori kontroliuot tuos kudikius, nors jie gudresni uz jas. Aciu D jau nebemaitinam is kruties pagal grafika...
Cia tikrai neverta gincytis, nes vistiek nera vienos tiesos.
Atsakyti
QUOTE(*Liepa18* @ 2014 12 22, 10:30)

o ką daryt kai jis pats forsuojasi? nu nevalgo košių ir taškas, kad ir kaip stengčiaus g.gif dėl springimo tai turbūt tas mažylis juk buvo maitinamas košytėm didžiają dalį laiko, bet tai jo neapsaugojo... nekalbant apie tai kad springsta suaugę, turintys n metų kramtymo patirtį.
beje nu jie ne "kramto" o tikrų tikriausiai kramto. Maniškis gi vis dar atpylinėja tai turiu kartais progą susipažint su tuo, kaip jam pasisekė sukramtyt wink.gif
Papildyta:
QUOTE(Lexi_ @ 2014 12 22, 12:35)
Vistiek teks mokint valgyt pacius, o iki to laiko ne taip jau daug ir belike.

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amarantine: 22 gruodžio 2014 - 11:40
tas BLW paremtas tuo, kad tokiam amžiuj jie absoliučiai viską čiumpa ir kiša į burną. net savo pačių kojas gi pakramsnoja. kažin ar jie patys bent suvokia, kada "valgo", o kada šiaip kažką graužia. neveltui kūdikių žaisluose draudžiamos mažos lengvai atsikiriamos detalės.
o anksčiau ar vėliau vis tiek teks su šaukštu valgyt mokint. nevalgys gi daržely saujom.
Atsakyti
Labas rytas smile.gif musu naktis jau normalesnes smile.gif valgo nakti 2-3kartus smile.gif prabunda kartais dazniau, bet soske gelbeja thumbup.gif kaip noreciau kad nebutu naktiniu valgymu g.gif dukra tokio amziaus jau nevalge naktimis ax.gif

QUOTE(*Liepa18* @ 2014 12 22, 09:30)

oi cia tai pritariu drinks_cheers.gif as irgi pavargau nuo pamoku blush2.gif ir dar keltis 7 nenoriu biggrin.gif

QUOTE(Lexi_ @ 2014 12 22, 11:35)
Aciu D jau nebemaitinam is kruties pagal grafika...

as maitinu pagal valandas tongue.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo natuliona: 22 gruodžio 2014 - 12:21