QUOTE(natuliona @ 2014 12 19, 23:12)
puikiai
man tas BLW tai mistika papasakok placiau kaip sekasi, na kiek ji suvalgo? man kazkaip atrodo kad tada vaikas butu alkanas, nes ten vis tiek nieko nusuvalgo o tik ziadzia
oi tos ligos
kaip jusu koses?
ai tiesa dar pas pediatre klinikose buvot, tai pas tokia keistoka gydytoja papuolem...sneka sneka neturejau kada isiterpti sako ir raso korteleje "taip ir toliau ziema duoti po 1-2 lasus vit D" bet kad ji net nepaklause kiek duodu ir nezino kad po 4 geriam nei normaliai apziurejo nei ka marko pakausis plokscias, pasakiau kai vyrtuvej bunu ar siaip kazka darau tai buna autmobilinej kedutej tai liepe krapstyti is tos kedutes ir nesioti vaika ant ranku pati tegul pabando 10 kg pastoviai nesioti o pabaigoj tai is vis suskele...tai po 1-2 men kai eisit pro sali tai uzbekit paziuresiu ar taisosi reikalai ir kokio velnio as ten po jos langais esiu pro sali keistoka
man tas BLW tai mistika papasakok placiau kaip sekasi, na kiek ji suvalgo? man kazkaip atrodo kad tada vaikas butu alkanas, nes ten vis tiek nieko nusuvalgo o tik ziadzia
oi tos ligos
kaip jusu koses?
ai tiesa dar pas pediatre klinikose buvot, tai pas tokia keistoka gydytoja papuolem...sneka sneka neturejau kada isiterpti sako ir raso korteleje "taip ir toliau ziema duoti po 1-2 lasus vit D" bet kad ji net nepaklause kiek duodu ir nezino kad po 4 geriam nei normaliai apziurejo nei ka marko pakausis plokscias, pasakiau kai vyrtuvej bunu ar siaip kazka darau tai buna autmobilinej kedutej tai liepe krapstyti is tos kedutes ir nesioti vaika ant ranku pati tegul pabando 10 kg pastoviai nesioti o pabaigoj tai is vis suskele...tai po 1-2 men kai eisit pro sali tai uzbekit paziuresiu ar taisosi reikalai ir kokio velnio as ten po jos langais esiu pro sali keistoka
Nu idomi gydytoja
Su BLW yra taip - iki 6men tik MP misinukas, paskyi pagrindinis maistas yra MP arba misinukas iki vieneriu, o tik pasisotinus jo duodamas kitas maistas - duodamas gabaliukais. Pirmais menesiais pradejus valgyt tai yra tik zaidimas. Tad mazai suvalgo tik is pradziu, poto ismoke jau valgo normaliai. Vienas birzelinukas kerta viska labai sauniai nuo pirmu dienu (nuo 6to menesio) siaip pagal originalu maitinima visas seimos maistas adaptuojamas, kad jo butu galima siulyt ir mazajam.
As pirma sav duodu pietum darzoves. Labiausiai megsta brokoli, dar moliugas nukeliauja iki burnos. Cukinijos net i rankas neeme, o bulve su morka ragavo.
Is vaisiu jau ragavo mandarina, banana, persimona. Obuoli daviau garinta su sauksteliu (pati deda i burna, as tik pasemiu).
Siryt valgem avizine kose - as pasemiu su sauksteliu, paduodu jai ir ji suvalgo. Paskui dar su rankytem ragavo
Turiu video trumpa pafilmavus pirmojo valgymo, gal pavyks ikelt..
Apie kiekius nlb yra ka kalbet - ji valgo, kiek nori, nieko neskaiciuoju, stengiuos isgint is saves mintis apie tai, ar jai gana ar ne. Gi MP irgi neskaiciuoju, o ji puikiai zino kiek jai reikia.