manoji metė normaliai miegoti. Naktį vis malasi, atrodo, kad ką veikiau, tai pieną girdžiau ir čiulptuką kaišiojau. Ir net nebežinau, kas jai čia.Nes ir dieną nepamiega normaliai, vis po 30-40 min. kokius 3 kartus.
QUOTE(Li_Ba @ 2014 12 15, 12:24)
Man kazkaip nepasirode ji gliti na netokia, kaip blenderiuota bulve. D <...>O siaip geriausiai sueina obuoliukas naminis garintas. Gaila, greit jie baigsis.
SM Taves nera? Kazkas buvo imetes daug tu deriniu (knygos lapu foto).
Uch, koks intensyvus savaitgalis buvo <...>
SM Taves nera? Kazkas buvo imetes daug tu deriniu (knygos lapu foto).
Uch, koks intensyvus savaitgalis buvo <...>
Žinoma, su bulve nėra ko lyginti. Bet man sutrinta blenderiu bulvė, tai jau šlykštumo viršūnė.Nei pati tokios valgyčiau, nei mažajai siūlau. Ir šiaip pabandžiau daržovienę jai su medine grūstuve grūsti. Valgo, nors ir nėra vientisa konsistencija.
Manoji tai trintą obuolį žalią valgo.
SM esu, o FB ne
Mūsų irgi intensyvus. O 6ienį dar orkaitė sugedo,kai kepiau pyragą dukros Kalėdiniam vakarėliui. Gerai, kad jis vis tik sugebėjo iškepti. Kadangi mažoji buvo pikta ir nemiegojusi, tai į tą kalėdinį koncertą jau išleidau tik vyrą su didžiaisiais. O vakar ėjome visi keturi į naują "Spragtuko" pastatymą. Labai labai gražu. Po to vos ne bėgte grįžom namo, ir po pusvalandžio su dukra skuodėme į mišias, kuriose ji turėjo giedoti. Tai per jas galima sakyti pailsėjau.
O šiandien mažąją vis nešioju ir nešioju. Nemiega ir vis nelaiminga.