Sveikos, mamytės!
Ateina Markas pasipasakoti.
Jau puikiai moka vartytis, nebegaliu net sauskelnių greitai uždėti, nes vos paguldau ima suktis ant šono ir verčiasi.
Šliaužti dar nebando, bet apie savo ašį ant pilvo gulėdamas puikiai sukinėjasi. Sėdėt dar nenori. Dantukai du gražiausi šviečia, jau kokius 3mm išlindę.
Ir plaukučiai pagaliau pradėjo augti.
Prieš mėnesį apie savaitę kasdien duodavau ragauti obuolių ir moliūgų tyrelės, bet kai išbėrė jį baisiai, kažkaip pristabdžiau tuos ragavimus. Duodavau dabar daržovienės (bulvių, morkų, cukinijos), bet neprievartaudavau, suvalgydavo šiaip ne taip tris šaukštelius ir nebesiūlydavau jam, nes taip nepatikdavo, kad net apsiverkdavo. Užtat obuolienės suvalgydavo gal 50ml. Na ir buvome dabar pas gydytoją, tai rezultate Markas beveik nieko nepriaugo.
Liepė dabar ir mišinį duoti, ir maistą brukti. Mišinį jau antrą perku ir abu jam tik ašaras sukelia. Nenori to mišinio nors tu ką.
Pirkau Aptamil Prematil ir Aptamil H1, nežinau kokį trečią pirksiu. Kokius jūs naudojate? Galvoju pabandyti kažkokį Friso. Na nors tiek gerai, kad vakar ir šiandien bandėm grūdų košytes ir abiejų Markas po pilną porciją suvalgė.
Pirkau Mamuko ryžių ir avižų bei kukurūzų kruopyčių košytes. Nors rašė, kad jas reikia skiesti savo pienu arba mišiniu, aš nieko nepyliau, o įdėjau šviežio tarkuoto obuolio iš mūsų sodo ir jis viską suvalgė!
Dar šiandien pabandžiau duoti daržovienės užpiltos mišiniu, bet vos kelis šaukštukus paragavo ir nusisuko. Tai manau kol kas apsistosim ties kruopyčių košėmis. Dar bandysiu duoti bananą.
QUOTE(natuliona @ 2014 12 09, 14:20)
Sveikinam savo bendravardi Markuti su menesiukais
Ačiū už sveikinimus!
Vilnietis Markutis truputį vėluoja, bet taip pat sveikina kaunietį Markutį su pusmetuku!
QUOTE(Bastete@ @ 2014 12 09, 16:33)
Maziausias birzelinukas gyvena visai neblogai, naktim miega superiskai, jau uzmirsau ka reiskia keltis naktimis, ~22 val uzmiega, po 8 prabunda, na tikiuosi, kad jau visam laikui taip
Wow!
Baltas pavydas. Markas keliasi mažiausiai 4 kartus.
Džiaugiuosi bent tuo, kad tik pažįsta krūtį 5min ir vėl miega. Nei supt, nei bendraut nereikia. Pfu pfu pfu, kad neprisikalbėčiau.
QUOTE(natuliona @ 2014 12 10, 22:44)
Mes siandien po TA tai 6 men 9500 gr (+600) ir 73 (+2cm)
gavom 2 skiepus
Mes irgi buvome TA. Tai per mėnesį Markas priaugo vos 90g, o ūgio nė kiek.
Užstrigo ties 66cm ir sveria tik 6400g.
Skiepus irgi teko iškentėti, gerai, kad dabar tik metų ir kelių mėnesių vėl šis nemalonumas laukia.
QUOTE(Li_Ba @ 2014 12 11, 12:22)
Gal kuri nors naudosit vaikams Equazen eyeQ baby? Gal zinot
tasku, kur juos galima pigiau nusipirkti?
Aš pirkau metų kursą healthypeach interneto svetainėje. Tai viena pakuotė man kainavo apie 35Lt.
Papildyta:
Tiesa, dar gavome siuntimą kardiogramai. Ar čia visus siunčia?
Kažkaip labai ilgai klausė jo širdutės, net kelis kartus, bet nieko nesakė.
Tai dabar galvoju, ar ji kažką pastebėjo, ar čia visiems priklauso atlikti? Iš to šoko dėl svorio, visai pamiršau paklausti apie tą kardiogramą.
Papildyta:
QUOTE(ana-banana @ 2014 12 13, 10:49)
Mano vaikas jai šliaužia į priekį
Šaunuolis!