Įkraunama...
Įkraunama...

2014 m. birželinukai

QUOTE(PoSiTiVe @ 2014 12 12, 22:14)
Sveikos  4u.gif

Rasiau rasiau pries pora dienu, o eme ir pakibo SM, viskas dingo, tai susinervinau ir nebekomentavau daugiau nieko nei apie miegus, nei apie valgymus doh.gif

Eglute mes siandien pasistatem. Nuvaziavom su mazaja pas vyra i darba ir issirinkom, jau namie jauciama svente wub.gif Tikrai vaikai sita dalyka paankstina, kitu atveju buciau drasiai islaukus pora savaiciu ir tik tada stacius rolleyes.gif

Po eglute dovanu radom biggrin.gif

O kas sakė kad vaikus kopustuose randa? lotuliukas.gif gražu. Nu va matyt ir mes jau kokį sekmadienį susiveiksim eglę.
Atsakyti
QUOTE(ana-banana @ 2014 12 12, 18:21)
Kada eglę statysit? Mes anksčiau visasa Kūčių dieną statydavom, bet dabar kai yrLa vaiku taip norisi anksčiau statyt. O ir dukra kasdien klausia, ar jau siandie. lotuliukas.gif

kita savaitgali tikriausia g.gif

QUOTE(PoSiTiVe @ 2014 12 12, 21:14)

faina thumbup.gif

pakroviau biski nuotrauku is 0.5 gimtadienio biggrin.gif

http://private.fotki...na-/dsc-18.html
http://private.fotki...0040.html#media
http://private.fotki...0051.html#media
http://private.fotki...0048.html#media
http://private.fotki...0053.html#media
Atsakyti
Aš jau gal ir norėčiau eglę pasipuošti (nors visada tai darom per kūčias ar jų išvaakarėse), bet dar neturim stovo eglei doh.gif Susitarus buvau per SM pirkti, bet ta mama dabar neatsiliepia unsure.gif verysad.gif
Atsakyti
Mano vaikas jai šliaužia į priekį thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(natuliona @ 2014 12 12, 23:16)

Gražūs tavo vaikai ir abu man į tave panašūs 4u.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif mano vaikas sublūdo, nebemiega naktim visai. Kaltinu antibiotikus, gal pilvuką skauda naktį. Tai dabar duosiu du kartus probiotikus, dieną ir vakare po antibų. O šiaip jau temp nebėra, kaip ir viskas tvarkoj ax.gif tik dabar dar pabėrė, nesuprantu ar nuo prakaito ar nuo tų pačių antibų. Nepaisant to, kad šiąnakt beveik nemiegojom, dar baisu buvo, kad stogo namo nenuneštų, dabar irgi vėjas dar nežmoniškas doh.gif nors gal ir gerai, kad oras prastas, neskauda širdies, kad namie reik sėdėt ax.gif

Ievuze, negaliu atsistebėt tavo M gabumais thumbup.gif nu koks šaunuolis wub.gif
Marką su pusmetuku 4u.gif šita, aš irgi nesitikėjau, kad O bus toks aukštas biggrin.gif
Orijui šiandien jau irgi 6 mėn thumbup.gif ta proga pradėjo labai daug ,,šnekėt" ir ryte šliaužt atgal biggrin.gif
Pas mus eglutė jau papuošta, natūrali, tik kad neįdomu, kai sniego nėra.. sad.gif bet jau nebepamenu Kalėdų su sniegu.. g.gif

Egle Mint, Sveika prisijungus 4u.gif labai gražus sūnelio vardas wub.gif
Atsakyti
Sveikos, mamytės! 4u.gif Ateina Markas pasipasakoti. ax.gif

Jau puikiai moka vartytis, nebegaliu net sauskelnių greitai uždėti, nes vos paguldau ima suktis ant šono ir verčiasi. doh.gif Šliaužti dar nebando, bet apie savo ašį ant pilvo gulėdamas puikiai sukinėjasi. Sėdėt dar nenori. Dantukai du gražiausi šviečia, jau kokius 3mm išlindę. wub.gif Ir plaukučiai pagaliau pradėjo augti. thumbup.gif

Prieš mėnesį apie savaitę kasdien duodavau ragauti obuolių ir moliūgų tyrelės, bet kai išbėrė jį baisiai, kažkaip pristabdžiau tuos ragavimus. Duodavau dabar daržovienės (bulvių, morkų, cukinijos), bet neprievartaudavau, suvalgydavo šiaip ne taip tris šaukštelius ir nebesiūlydavau jam, nes taip nepatikdavo, kad net apsiverkdavo. Užtat obuolienės suvalgydavo gal 50ml. Na ir buvome dabar pas gydytoją, tai rezultate Markas beveik nieko nepriaugo. verysad.gif Liepė dabar ir mišinį duoti, ir maistą brukti. Mišinį jau antrą perku ir abu jam tik ašaras sukelia. Nenori to mišinio nors tu ką. unsure.gif Pirkau Aptamil Prematil ir Aptamil H1, nežinau kokį trečią pirksiu. Kokius jūs naudojate? Galvoju pabandyti kažkokį Friso. Na nors tiek gerai, kad vakar ir šiandien bandėm grūdų košytes ir abiejų Markas po pilną porciją suvalgė. thumbup.gif Pirkau Mamuko ryžių ir avižų bei kukurūzų kruopyčių košytes. Nors rašė, kad jas reikia skiesti savo pienu arba mišiniu, aš nieko nepyliau, o įdėjau šviežio tarkuoto obuolio iš mūsų sodo ir jis viską suvalgė! thumbup.gif Dar šiandien pabandžiau duoti daržovienės užpiltos mišiniu, bet vos kelis šaukštukus paragavo ir nusisuko. Tai manau kol kas apsistosim ties kruopyčių košėmis. Dar bandysiu duoti bananą.

QUOTE(natuliona @ 2014 12 09, 14:20)
Sveikinam savo bendravardi Markuti su menesiukais  wub.gif

Ačiū už sveikinimus! smile.gif Vilnietis Markutis truputį vėluoja, bet taip pat sveikina kaunietį Markutį su pusmetuku! 4u.gif

QUOTE(Bastete@ @ 2014 12 09, 16:33)
Maziausias birzelinukas gyvena visai neblogai, naktim miega superiskai, jau uzmirsau ka reiskia keltis naktimis, ~22 val uzmiega, po 8 prabunda, na tikiuosi, kad jau visam laikui taip ax.gif

Wow! thumbup.gif Baltas pavydas. Markas keliasi mažiausiai 4 kartus. doh.gif Džiaugiuosi bent tuo, kad tik pažįsta krūtį 5min ir vėl miega. Nei supt, nei bendraut nereikia. Pfu pfu pfu, kad neprisikalbėčiau. unsure.gif

QUOTE(natuliona @ 2014 12 10, 22:44)
Mes siandien po TA tai 6 men 9500 gr (+600) ir 73 (+2cm)
gavom 2 skiepus

Mes irgi buvome TA. Tai per mėnesį Markas priaugo vos 90g, o ūgio nė kiek. sad.gif Užstrigo ties 66cm ir sveria tik 6400g.

Skiepus irgi teko iškentėti, gerai, kad dabar tik metų ir kelių mėnesių vėl šis nemalonumas laukia.

QUOTE(Li_Ba @ 2014 12 11, 12:22)
Gal kuri nors naudosit vaikams Equazen eyeQ baby? Gal zinot tasku, kur juos galima pigiau nusipirkti?  rolleyes.gif

Aš pirkau metų kursą healthypeach interneto svetainėje. Tai viena pakuotė man kainavo apie 35Lt.
Papildyta:
Tiesa, dar gavome siuntimą kardiogramai. Ar čia visus siunčia? g.gif Kažkaip labai ilgai klausė jo širdutės, net kelis kartus, bet nieko nesakė. unsure.gif Tai dabar galvoju, ar ji kažką pastebėjo, ar čia visiems priklauso atlikti? Iš to šoko dėl svorio, visai pamiršau paklausti apie tą kardiogramą. verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(ana-banana @ 2014 12 13, 10:49)
Mano vaikas jai šliaužia į priekį  thumbup.gif

Šaunuolis! 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristina.ieva: 13 gruodžio 2014 - 18:06
kristina.ieva, o gal jam ne mišinys, o buteliukas nepatinka arba nemoka iš jo gert. ar jis yra ką nors iš buteliuko anksčiau gėręs?
Atsakyti
QUOTE(ievuze123 @ 2014 12 08, 22:22)
M duodasi taip, kad akių negali nuleist. Sėdėt išmokus vien tik sėdėti neįdomu. Dabar už visko kabinasi ir stojasi. Suradau didelę plastikinę dėžę su ratukais, į ją pripyliau mažų kamuoliukų, primečiau žaisliukų ir gavosi M asmeninė žaidimų erdvė. Patogu, kai valgyt darau ar indus plaunu įkelt M. Bet jau nebetinka, nes stojasi įsikibęs į kraštą ir gali nusiverst su visa dėže, nes ji lengva. Tai dabar tiesiog visur ant grindų sodinu, jei reikia darbus kažkokius daryt. Bet irgi paguoda menka, nes nuropoja tuoj kur nors. Jau išmoko ir keliukais ropinėt.

OHO! blink.gif Na ir šaunuolis! Dar vienas bogatyrius. biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(infuzorija @ 2014 12 13, 18:22)
kristina.ieva, o gal jam ne mišinys, o buteliukas nepatinka arba nemoka iš jo gert. ar jis yra ką nors iš buteliuko anksčiau gėręs?

Naudoju Avent Natural. Esu davusi iš to pačio buteliuko nutrauktą pieną gal kokius 6 kartus, tai valgė be problemų tiek su 1+, tiek su 3+ žindukais. Dabar naudoju 6+ žinduką. Tiesa, bandžiau duoti ir iš Avent Classic su 3+ žinduku, vis tiek nevalgo. g.gif Aš irgi nevalgyčiau. biggrin.gif Smirdi tie mišiniai žiauriai. biggrin.gif Pienas tai toks bekvapis.
Atsakyti
QUOTE(kristina.ieva @ 2014 12 13, 18:33)
Naudoju Avent Natural. Esu davusi iš to pačio buteliuko nutrauktą pieną gal kokius 6 kartus, tai valgė be problemų tiek su 1+, tiek su 3+ žindukais. Dabar naudoju 6+ žinduką. Tiesa, bandžiau duoti ir iš Avent Classic su 3+ žinduku, vis tiek nevalgo.  g.gif Aš irgi nevalgyčiau. biggrin.gif Smirdi tie mišiniai žiauriai. biggrin.gif Pienas tai toks bekvapis.

smirdi tai smirdi, bet vaikai man atrodo uoslės neturi. gi net apsidarę iki pažastų laimingi spardosi visą kambarį užsmardinę lotuliukas.gif
mano mergaitė anksčiau iš avent natural gerdavo, o dabar nebepatinka jis jai. jai labiau latekso žindukai patinka, nes jie minkštesni už silikoninius. čia šiaip mintis rolleyes.gif
Atsakyti
Labas smile.gif

Mazoji vel kosti, o man staugt norisi doh.gif Jau tik dicke pasveiko, jau pradejau kurt planus, kaip eisim Kalediniu traukinuku pasivazinet, i lauka pagaliau normaliai eit galesim, tai ne, antra pamaina prasidejo doh.gif Ir dar ketvirtadieni darzelyje svente. Kam vaika palikt neturiu, temptis su savim negaliu, didziosios be sventes irgi palikt negaliu, nors persiplesk verysad.gif Kazkaip reikes bandyt issigydyt iki ketvirtadienio unsure.gif

QUOTE(kristina.ieva @ 2014 12 13, 18:17)
Tiesa, dar gavome siuntimą kardiogramai. Ar čia visus siunčia?

Tikrai ne visus siuncia, matyt kazkas uzkliuvo.

QUOTE(infuzorija @ 2014 12 13, 18:43)
smirdi tai smirdi, bet vaikai man atrodo uoslės neturi. gi net apsidarę iki pažastų laimingi spardosi visą kambarį užsmardinę  lotuliukas.gif

Turi vaikai uosle wink.gif O apsidare iki pazastu ne del kvapo gi dziaugiasi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Bitelė @ 2014 12 11, 18:40)
gal sakyčiau gliti.

Tiesa, kažkuri minėjo, kad pirko knygą apie pirmąsias mažylių košės. Gal galėtų pasidalinti įdomesniais daržovių deriniais?

Man kazkaip nepasirode ji gliti g.gif na netokia, kaip blenderiuota bulve. D labai megsta tuos ryzius, yra ragaves dar grikiu ir avizu, bet ryziai patys paciausi. Kol kas duodu vienus, o siaip skanu su slyvom (tyrele manau puikiai tiktu, tik kose tirstesne reiktu pasidaryt), jau minetais moliugais.
D siaip neblogai ir nemazai valgo, pastebejau tik, kad bulves jam nelabai ir dar Marmaluzi bananu tyre jam pasirode labai jau saldi, tai irgi nelabai smile.gif buvom sveciuose, tai teko duoti pirktine. O siaip geriausiai sueina obuoliukas naminis garintas. Gaila, greit jie baigsis.

SM Taves nera? Kazkas buvo imetes daug tu deriniu (knygos lapu foto).

QUOTE(ievuze123 @ 2014 12 11, 21:38)
Labdien!
Visiškai bemiegė naktis ir kažkokia nesėkminga diena.

Mano draugės tai giria PegPerego Si.

Net neabejoju, kad baseinas čia jį taip sutvirtino.
Galvoju, ar vaikštynė,, ar veiklos centriukas geriau.

Aš kaip tik ruošiuos iš UK užsakinėti. Naudosiu, nes pati geriu suaugėlišką Equazen, man labai tinka. Plaukai, nagai, oda atsigauna. Jei nori, galim kartu. Pakuotė menesiui gaunasi 10 svarų.

Vajej 4u.gif 4u.gif 4u.gif , kaip nugara?

M saunuolis, D visiskas tinginys palyginus. Vos vos sliekuciu tik pasliauzia dar.
Apie vezimus pasisakyt veluoju, bet as po pirmo pasivaiksciojimo iki ausu isimylejau Maclaren Techno XT. Super vaziuoja, tyliai, bet visur pravaziuoja, manevringas, patogus, grazus. Kaina mazesne galetu but tik. Bet manau parduosiu ji tikrai panaudojus.

Is kur uzsakinesi? As noreciau gal ir dickei paziuret tuo paciu.

QUOTE(natuliona @ 2014 12 11, 22:55)
Labas, sedziu ir laukiu skambucio is vyro...

o tie zuvu taikai vaikams nuo kada?

4u.gif Dziugu, kad viskas ok dukrytei.
Nuo 6 men jau galima duoti zuvu taukus (vit D tuomet nebereikia).

QUOTE(ana-banana @ 2014 12 12, 19:21)
Kada eglę statysit?

Jau pasistatem nedidele vazone. As labiausiai is visu jau jos norejau ax.gif blush2.gif

Uch, koks intensyvus savaitgalis buvo, kasdien po baliu, vaikai is ritmo issimuse, finale jau ir su vyru susipykom. Tai sian va su D tik i masaza nukeliavom (vel jam tie karkalai girdis plauciuose, bandysim masazais isvalyt, nes antibiotiku dar aciu bet nenoriu), valgyt kazka greit sumeistrausiu ir tinginiausim. O nuo rytojaus reiks jau pagalvot kiek cia smulkiu dovaneliu siemet reikes ir reiks pabaigt gal suruost nevalgomaja dali smile.gif
Atsakyti