Įkraunama...
Įkraunama...

2014 m. birželinukai

QUOTE(ana-banana @ 2014 12 11, 22:16)
]
Jau 5 kartą bandau vaiką paguldyt. Auginu tikrą nugalėtoją -jis vis laimi  lotuliukas.gif

Labanakt
natuliona, lauksim žinių, kai dukryte.

man vakar panasiai buvo biggrin.gif as jam sakau "miegok" o jis zvengia lotuliukas.gif

laukiu skambucio, apziurejo 2 gydytojai, dabar laukia kol svies galva, bet lyg daugiau neveme ir neskaudo galvytes.

QUOTE(Egle Mint @ 2014 12 11, 23:05)

Koks tavo birzelinuko vardas?

mano Markas, sunkiai sekasi del jo susitarti, teko ilgai vyra itikinet kad joks kitoks netiks biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas
natuliona, kaip Erika? tikiuosi viskas gerai unsure.gif

joo daržely jie visai kitaip. Maniškis kai pradėjo eit nemokėjo pats užmigt irgi (1,9 metų). Bent man taip atrodė smile.gif

ievuze tai dėl tų akių, ir mūsų tas pats laukia greitu laiku wink.gif tau tik truputį anksčiau biggrin.gif su šitu vaiku aš neturėjau tokios prabangos, kai didysis namie visada (t.y. ir kai miega) turi žiūrėt, kad iš meilės ar nemeilės nenukentėtų mažas lotuliukas.gif net ir žiūrint, ir tai nukenčia retkarčiais .

maniškis jau daugiau nei savaitę valgo, tai košės suvalgo apie 50 g ir dar kažkiek išterlioja aplink (nu nes malasi, viskas rūpi, žiotis moka tik kai pats kažką neša į burną) užtat vakare daržoves kai pats valgo tai suvalgo tikrai nemažai kaip tokiam špokučiui.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amarantine: 12 gruodžio 2014 - 07:28
QUOTE(Li_Ba @ 2014 12 11, 15:24)
unsure.gif
o kokie geri, anot norgu?  ax.gif

Kaip jus laikotes?  4u.gif

tame teste tai geriausi buvo pigiausi Möller skysti. Bet čia toks ir testas, pati gali pasižiūrėti, kiek tų omegų yra vienoj dozėj ir kokia tos dozės kaina gaunasi. Ten tirti EyeQ skysti kažkokie buvo, tai jie gavos beveik brangiausi už mažiausią dozę. Vienam forume irgi mamos užsisakinėjo tuos EyeQ, žiūrėjo, kad mažokai tų omegų..
aš vaikams duodu žele pagalvėles, pati perku kapsules, kurioms būna akcija tuo metu blush2.gif V turi tų skystų möller, bet tai kažin kaip įkalbėsiu jį gert.. plius terlionės nesinori.

o šiaip mes nieko, pirmadienį pas gydytojus, gal pradės storėt mano vaikas pagaliau smile.gif

QUOTE(natuliona @ 2014 12 11, 20:55)
Labas, sedziu ir laukiu skambucio is vyro...Erika diena tetro burelyje nukrito nuo scenos, susimuse galva, stebejau, vakare pradejo galva skaudeti ir galiausia vemti  huh.gif isveze tetis ja I ligonine  unsure.gif
vardukas koks  wub.gif
oh kaip baisia nuskambejo  unsure.gif

o tie zuvu taikai vaikams nuo kada?

natuliona, uj, sveikatos dukrai 4u.gif
norgai nuo 6sav duoda taukus. Buvau ir aš pradėjus, bet terliojos labai, tai perėjau ant vitD

Egle Mint, sveika smile.gif mano dukra maitinos naktimis intensyviai iki 2m., nuo metukų pašėlo visai. Pavargau. Dieninių buvo likę du, naktinius nusprendžiau nutraukti. Dukra tokio stipraus charakterio, pasiryžau ilgiems protestams. Paverkė pirmą naktį 15min vieną kartą, antrą kartą tik suniurzgė.. ir viskas. Labai buvau nustebus. Daržely užmigdavo be pieno jau seniai. Beje, jos naktinis miegas nėra superinis ir dabar (jau 4m greitai), prabunda praktiškai kas naktį, tai sapnuoja, tai sušąla, tai kosti..
Atsakyti
Erikai viskas gerai, tik lengvas sutrenkimas, dabar dar parpia, apie 12 nakties tik grizo doh.gif o vyrui 5 I darba keltis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(madrugada @ 2014 12 12, 09:34)
tame teste tai geriausi buvo pigiausi Möller skysti. <...> Ten tirti EyeQ skysti kažkokie buvo, tai jie gavos beveik brangiausi už mažiausią dozę.

Savajai tai tuos pigiausius nupirkau. biggrin.gif Geria, net sakyčiau noriai.
Man tai tie brangieji sukėlė abejonę dėl to, kad ten ir nakvišų aliejaus įmaišyta. Suprantu, kad tai omega 6 šaltinis, bet klausimas, ar tokiems mažiems jo galima. Gal tada jau geriau linų sėmenų. Tik va,kur rasti tokio, kuris jau iš karto atidarius nebūtų apkartęs.

QUOTE(natuliona @ 2014 12 12, 09:46)
Erikai viskas gerai, tik lengvas sutrenkimas, dabar dar parpia, apie 12 nakties tik grizo  doh.gif o vyrui 5 I darba keltis doh.gif

Gerai, kad viskas gerai. Svarbiausia, kad būtų akies dugną pažiūrėję.

Amarantine, o kaip Tu tas daržoves jam ruoši? Suprantu, kad nuo bendro stalo, bet man tai klausimas, kaip tada su prieskoniais, druska g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bitelė: 12 gruodžio 2014 - 10:19
QUOTE(madrugada @ 2014 12 12, 10:34)
jau 4m greitai

kai mano didžiąjam buvo pusė metų ir pergyvenau kad nesimiega naktimis, draugė pasakojo apie tai, kad vaikai tik 5-6 metų išmoksta miegot naktimis taip kaip suaugę, o aš ja tada netikėjau biggrin.gif dabar jau tikiu lotuliukas.gif mano trimetis irgi gal pora naktų per savaitę taip visai be pabudimo išmiega.
QUOTE(natuliona @ 2014 12 12, 10:46)
Erikai viskas gerai

nu gerai kad viskas gerai
QUOTE(Bitelė @ 2014 12 12, 11:06)
Amarantine, o kaip Tu tas daržoves jam ruoši? Suprantu, kad nuo bendro stalo, bet man tai klausimas, kaip tada su prieskoniais, druska g.gif

garuose ruošiu, ir mums irgi. Sūdau tik po to kai atidedu kas vaikams.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amarantine: 12 gruodžio 2014 - 10:38
Sveikos

Ievuze, baisiai nuskambėjo tas kritimas 4u.gif
Faini M pasiekimai smile.gif

Natuliona, smagu, kad E viskas gerai 4u.gif

O musu naktys jau kuris laikas nekokios.. unsure.gif

Dukra virs 4m pradėjo gerai miegoti naktimis, o prabudusi neskubedavo musu zadint, 5m jau tokia savarankiškesnė tapo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(natuliona @ 2014 12 11, 23:20)
man vakar panasiai buvo  :D as jam sakau "miegok" o jis zvengia :lotuliukas:

laukiu skambucio, apziurejo 2 gydytojai, dabar laukia kol svies galva, bet lyg daugiau neveme ir neskaudo galvytes.
mano Markas, sunkiai sekasi del jo susitarti, teko ilgai vyra itikinet kad joks kitoks netiks  :D

Pazistu dar viena Marka. Siu metu geguzinukas jis. Ar tik nebus sio vardo banga prasidejus?
Papildyta:
QUOTE(madrugada @ 2014 12 12, 09:34)
tame teste tai geriausi buvo pigiausi Möller skysti.  Bet čia toks ir testas, pati gali pasižiūrėti, kiek tų omegų yra vienoj dozėj ir kokia tos dozės kaina gaunasi. Ten tirti EyeQ skysti kažkokie buvo, tai jie gavos beveik brangiausi už mažiausią dozę. Vienam forume irgi mamos užsisakinėjo tuos EyeQ, žiūrėjo, kad mažokai tų omegų..
aš vaikams duodu žele pagalvėles, pati perku kapsules, kurioms būna akcija tuo metu  :geda2: V turi tų skystų möller, bet tai kažin kaip įkalbėsiu jį gert.. plius terlionės nesinori.

o šiaip mes nieko, pirmadienį pas gydytojus, gal pradės storėt mano vaikas pagaliau :)
natuliona, uj, sveikatos dukrai :4u:
norgai nuo 6sav duoda taukus. Buvau ir aš pradėjus, bet terliojos labai, tai perėjau ant vitD

Egle Mint, sveika :) mano dukra maitinos naktimis intensyviai iki 2m., nuo metukų pašėlo visai. Pavargau. Dieninių buvo likę du, naktinius nusprendžiau nutraukti. Dukra tokio stipraus charakterio, pasiryžau ilgiems protestams. Paverkė pirmą naktį 15min vieną kartą, antrą kartą tik suniurzgė.. ir viskas. Labai buvau nustebus. Daržely užmigdavo be pieno jau seniai. Beje, jos naktinis miegas nėra superinis ir dabar (jau 4m greitai), prabunda praktiškai kas naktį, tai sapnuoja, tai sušąla, tai kosti..

Madrugada, supratay, kad ne viena as tokia. Aprimau truputi. Anksciau ar veliay vis tiek atpras, o jei ne - teks atpratinti...
Atsakyti
Sveikos.. aš vėl be normalaus miego. Visai paselo vaikas. O man reikia paskutiniam egzaminui ruostis. Nieko nesigauna.

Egle, I daržą dukrą isleidom vėlai. Nuo 2m 7 men. Bet jau nuo pusantru ji buvo su aukle.
Atsakyti
Kada eglę statysit? Mes anksčiau visasa Kūčių dieną statydavom, bet dabar kai yrLa vaiku taip norisi anksčiau statyt. O ir dukra kasdien klausia, ar jau siandie. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ana-banana @ 2014 12 12, 17:21)
Kada eglę statysit? Mes anksčiau visasa Kūčių dieną statydavom, bet dabar kai yrLa vaiku taip norisi anksčiau statyt. O ir dukra kasdien klausia, ar jau siandie. lotuliukas.gif

statydavom dirbtinę anksti, šiais metais tikrą gal 20d? kiek kaži laikys nenubyrėjus g.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Rasiau rasiau pries pora dienu, o eme ir pakibo SM, viskas dingo, tai susinervinau ir nebekomentavau daugiau nieko nei apie miegus, nei apie valgymus doh.gif

Eglute mes siandien pasistatem. Nuvaziavom su mazaja pas vyra i darba ir issirinkom, jau namie jauciama svente wub.gif Tikrai vaikai sita dalyka paankstina, kitu atveju buciau drasiai islaukus pora savaiciu ir tik tada stacius rolleyes.gif

Po eglute dovanu radom biggrin.gif

Atsakyti