QUOTE(Li_Ba @ 2014 12 11, 15:24)
o kokie geri, anot norgu?
Kaip jus laikotes?
tame teste tai geriausi buvo pigiausi Möller skysti. Bet čia toks ir testas, pati gali pasižiūrėti, kiek tų omegų yra vienoj dozėj ir kokia tos dozės kaina gaunasi. Ten tirti EyeQ skysti kažkokie buvo, tai jie gavos beveik brangiausi už mažiausią dozę. Vienam forume irgi mamos užsisakinėjo tuos EyeQ, žiūrėjo, kad mažokai tų omegų..
aš vaikams duodu žele pagalvėles, pati perku kapsules, kurioms būna akcija tuo metu
V turi tų skystų möller, bet tai kažin kaip įkalbėsiu jį gert.. plius terlionės nesinori.
o šiaip mes nieko, pirmadienį pas gydytojus, gal pradės storėt mano vaikas pagaliau
QUOTE(natuliona @ 2014 12 11, 20:55)
Labas, sedziu ir laukiu skambucio is vyro...Erika diena tetro burelyje nukrito nuo scenos, susimuse galva, stebejau, vakare pradejo galva skaudeti ir galiausia vemti
isveze tetis ja I ligonine
vardukas koks
oh kaip baisia nuskambejo
o tie zuvu taikai vaikams nuo kada?
natuliona, uj, sveikatos dukrai
norgai nuo 6sav duoda taukus. Buvau ir aš pradėjus, bet terliojos labai, tai perėjau ant vitD
Egle Mint, sveika
mano dukra maitinos naktimis intensyviai iki 2m., nuo metukų pašėlo visai. Pavargau. Dieninių buvo likę du, naktinius nusprendžiau nutraukti. Dukra tokio stipraus charakterio, pasiryžau ilgiems protestams. Paverkė pirmą naktį 15min vieną kartą, antrą kartą tik suniurzgė.. ir viskas. Labai buvau nustebus. Daržely užmigdavo be pieno jau seniai. Beje, jos naktinis miegas nėra superinis ir dabar (jau 4m greitai), prabunda praktiškai kas naktį, tai sapnuoja, tai sušąla, tai kosti..