Labdien!
Visiškai bemiegė naktis ir kažkokia nesėkminga diena. Kritau nuo laiptų su vežimu benešdama žemyn. Tik spėjau pagalvot, kad mažiukui nieko nenutiktų. Tai vežimas sėkmingai nusileido ant ratų, galu tik stuktelėjo į duris, o aš žiauriai užsigavau kelius ir pasitempiau nugarą
QUOTE(madrugada @ 2014 12 09, 11:27)
maclarenus girdėjau labai giria. Pati nebandžiau, turiu tik emmaljungą mylimąją. Net nesinori keist, tiek, kad auto vietos daug užima, neatsilenkia ...
Ievuze, o kur tu laikai M, kai gamini? aš saviškį ant stalviršio su gultuku keldavau, bet kad kažkaip mažai vietos gaunas pas mus, galvą į spinteles daužo besisupdamas. Tai kabo ant rankos, aš jau ir pjaustyt, ir sausainius kočiot viena ranka išmokau
Mano draugės tai giria PegPerego Si.
Kai gaminu, M dažniausiai būna ant grindų. Keliskart buvo ant stalviršio pasodintas, tai nerealiai patiko. Bet reik duot veiklos, nes viską čiumpa. O šiaip maišom, kepam, ragaujam ant rankų su manim. Tai viską mato:) Labiausiai patinka konditerinis šepetukas silikoninis, visaip varto, ragauja, čiupinėja šerelius.
QUOTE(ana-banana @ 2014 12 09, 12:37)
3:0 Juurgio naudai. Bulvių dar nenorim. Bet sauksta kai pačiam duodu tai kiša burnon. Savarankiškas nori būti
Keiskit meniu
QUOTE(natuliona @ 2014 12 09, 15:20)
Laba diena,
...
sedi, griuna I sonus ar I prieki
saunuolis stipruolis as manau jums baseinas labia padejo
o del dezes fainai sugalvojai , gaila kad tik laikinas tas dalykas turiu ir as tokia deze, reikes pasinaudoti ideja o vaikstynes nenori? manau pagelbes mes jau turim
...
Net neabejoju, kad baseinas čia jį taip sutvirtino.
Galvoju, ar vaikštynė,, ar veiklos centriukas geriau.
Marką su pusmetuku sveikijam
QUOTE(WoAiNi @ 2014 12 09, 17:43)
Laba diena, mes šian po TA priverstinės. Mažis sukarščiavo. Tai pasirodo gerklė raudona. Prirašė antibų ir ibufeno, tai pasidomėjus ir FB mamoms pamokius supratau, kad skiria pas mus antibus reikia ar nereikia. Kadangi temp vakar max 38,5 buvo, tai bandysim numušinėt ibufen sirupu, kurį tarp kitko spjauna lauk, tai su pirštu mirkydama suduodu
vargelis.. Po TA mūsų rezultatai tokie: 10kg ir 76 cm
varom pagal viršutinę ribą. Nustemba vis kai pasakau kad mp maitinu.
...
Vaistus labai patogu suduoti su pačiu mažiausiu švirkštuku. Tada giliau suleidi ir nebegali išstumti su liežuvuku.
QUOTE(Amarantine @ 2014 12 09, 18:06)
...
nu tavo stipruolis pirmūnas
jaučiu pirmasis jis čia pagal pasiekimus tarp birželinukų, o dar įvertinus kad antroj mėnesio pusėj gimęs. šaunuolis
manau 9 mėn pirksi batus
...
Pirmūnas tai pirmūnas, bet akių nuleist nebegaliu. Net arbatos ramiai nebepageriu kartu, nes lipa, į mane kabinasi, stojasi. Jau pilnai ropoja keliukais, net kelnės slidžios nebetrukdo.
QUOTE(ana-banana @ 2014 12 10, 10:44)
Labas rytas. Mūsų naktys tragiškos. Kol laikau ant rankų tol miega. O aš per tokius miegus visokius košmarus sapnuoju. Atsikeliu ypatingai pailsejusi.
Pas mus irgi neramios, miega pagrinde glėby, kitaip dūdos.
QUOTE(Egle Mint @ 2014 12 10, 17:33)
Labas, prisijungiu prie birzelinuku grupes. Maniskis gime birzelio 26 diena.
...
Sveika prisijungus
QUOTE(Lexi_ @ 2014 12 10, 23:56)
Labas vakariukas,
...
Kas cia dar... Aj, Ievuze, koks saunuolis Tavo M!!! Wow.. Jau ir sedi, ir sliauzia. Maniske vartosi i viena puse, porakart buvo atsivertus nuo pilvo ant nugaros, bet vel pamirso
uzpakali kelia, bet pajudet nesigauna, atgal labiau slenkasi nei i prieki
truputi pasedi tik man ant keliu, nes siaip dar svyruonelis ji
...
Nieko, tuoj prisimins. Jie per naktį sugromuluoja ką naujo išmoko.
QUOTE(Li_Ba @ 2014 12 11, 13:22)
...
Gal kuri nors naudosit vaikams Equazen eyeQ baby? Gal zinot
tasku, kur juos galima pigiau nusipirkti?
Aš kaip tik ruošiuos iš UK užsakinėti. Naudosiu, nes pati geriu suaugėlišką Equazen, man labai tinka. Plaukai, nagai, oda atsigauna. Jei nori, galim kartu. Pakuotė menesiui gaunasi 10 svarų.