Įkraunama...
Įkraunama...

2014 m. birželinukai

QUOTE(Egle Mint @ 2014 12 11, 14:19)
Aciu, Li Ba, aprimau del to papinejimosi. Nematau prasmes keltis kas 5 minutes ir istisai vaika nesioti, jei prie kruties jis ramiai pramiega visa nakti. Tik man idomu, ar imanoma bus metuku amziaus isleist i darzeli, jei dienos miego be papo nemokes miegot...

Sveikinu su pusmetuku! Labai svarbus etapas iveiktas! O ir meniu pas jus platus! Maniskis dar tik pradeda pazindintis su bulve ir morka.

Egle, darzelis daro stebuklus. Eis miegoti su visais kuo puimiausiai. Mūsų dukra su manim nė už ką nemiega iki šiol. O su aukle uzmigdavo per 5 min. Tas pats ir darzelyje. Miega kuo puikiausiai.

Mes irgi 5 diena ragavimais uzsiemam. Ne kažką pavyksta suvalgyt. lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Bitelė @ 2014 12 11, 15:28)
.

Papasakok, kokias ir kaip grūdines verdi. Manoji, kaip tik visiškai jų neima į burną.Kol kas bandau, nes nesinori pirkti tų užpilamų, nors sūnus pradžioje tik tokias ir valgė. O daržoves valgo labai skaniai. Tik galvoju, ką čia toliau pridėti, kai moliūgą, cukiniją, morką, bulvę jau valgo...

Equazen eyeQ baby, kas tai? g.gif

Deciau brokolius ar kalafijorus !! Burokai man rodos tik nuo kokio 10 men nes sunkiai virskinami. Pataisykit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Bitelė @ 2014 12 11, 15:28)
Laba,

Papasakok, kokias ir kaip grūdines verdi. Manoji, kaip tik visiškai jų neima į burną.Kol kas bandau, nes nesinori pirkti tų užpilamų, nors sūnus pradžioje tik tokias ir valgė. O daržoves valgo labai skaniai. Tik galvoju, ką čia toliau pridėti, kai moliūgą, cukiniją, morką, bulvę jau valgo...

Equazen eyeQ baby, kas tai? g.gif Jau išsiaiškinau. O jie tikrai tokia ypatingi lotuliukas.gif

Dvi pirmas dienas daviau uzpilama Holle avizu, po to (na realiai tris dienas) - Mamuko ryziu verdama. Labai paprastai isverda ir tikresne nei tos uzpilamos. Turiu ir kitu variantu Mamuko, tikiuosi uzskaitys. Dabar va tokia duodu: http://www.assorti.l...s-nuo-4men-240g Ta uzpilama paliksiu tiem kartam, kai mazgiu noresiu palikt vyrui ar mamai priziuret.
Pati tai tingiu tais malimais ir pan. uzsiimt rolleyes.gif blush2.gif

Tie EyeQ tai baisiai isgirti. Atlikti klinikiniai tyrimai, kad jie neva superiniai... SM irgi daug geru atsiliepimu apie juos. Na turetu but superiniai, sprendziant pagal kaina.
QUOTE(ana-banana @ 2014 12 11, 15:39)
Egle, darzelis daro stebuklus. Eis miegoti su visais kuo puimiausiai. Mūsų dukra su manim nė už ką nemiega iki šiol.  O su aukle uzmigdavo per 5 min. Tas pats ir darzelyje. Miega kuo puikiausiai. 

Mes irgi 5 diena ragavimais uzsiemam. Ne kažką pavyksta suvalgyt.  lotuliukas.gif
Papildyta:

Deciau brokolius ar kalafijorus !! Burokai man rodos tik nuo kokio 10 men nes sunkiai virskinami. Pataisykit  4u.gif

Mano dukra nuo metu buvo su mociute, as turejau i darba grizti. Pasupdavo kiek lovytej ar vezime ir uzmigdydavo. Kai as migdydavau, reikejo (.). Tad tikra tiesa, kad tie mazgiai ziauriai gudrus ir moka prisitaikyt.
Burokus pagal naujausias rekomendacijas lyg nuo 7 men galima duoti. Panasiai ir planuoju duoti paragauti.

Laukiu drauges thumbup.gif idomu ar pavyks pasneketi, kai namie abu kleckai. Drauge vaiku dar neturi, sake pas sese pabuvus (sese turi panasaus amziaus sunu, kaip mano dicke) vis nusprendzia vaikus dar atideti lotuliukas.gif o as jai vis kartoju, kad savi ne taip garsiai rekauja thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Li_Ba: 11 gruodžio 2014 - 16:09
QUOTE(Li_Ba @ 2014 12 11, 15:06)
Tie EyeQ tai baisiai isgirti. Atlikti klinikiniai tyrimai, kad jie neva superiniai... SM irgi daug geru atsiliepimu apie juos. Na turetu but superiniai, sprendziant pagal kaina.

neskaičiau aš apie juos daug, bet norgai paprastą testą darė, tai eyeq beveik prasčiausi pagal sudėties ir kainos santykį unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(madrugada @ 2014 12 11, 17:15)
neskaičiau aš apie juos daug, bet norgai paprastą testą darė, tai eyeq beveik prasčiausi pagal sudėties ir kainos santykį unsure.gif

unsure.gif
o kokie geri, anot norgu? ax.gif

Kaip jus laikotes? 4u.gif
Atsakyti
Li_Ba, manoji tos Mamuko ryziu ir nevalgo...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bitelė: 11 gruodžio 2014 - 16:58
Sveikos...
Bitele, o kokia ta ryžių gaunasi? Vientisa? Nes aš mamuko turiu grikių ir avižų su kukurūzų. Grikių pirmą kartą nevalgė, bet jam nepatiko konsistencija, nes gaunasi tokia nevientisa košė. Išvirus dar sublenderiavau, tai tada kapojo smile.gif Jei ryžiai irgi panašiai gaunasi gal irgi blenderiavimas padėtų? Nors maniškis viską valgo, ką duodi...
Atsakyti
QUOTE(Trupinėlis @ 2014 12 11, 17:10)
Bitele, o kokia ta ryžių gaunasi? Vientisa?

gal sakyčiau gliti. biggrin.gif Bet suveikė SM dėsn biggrin.gif is, o gal padaryta pertrauka pasitarnavo. Šiandien po daugiau nei sav. pertraukos išviriau tuos ryžius su moliūgu ir kruopa lydyto sviesto, tai valgė net pasišūkaudama iš malonumo bigsmile.gif Toks įspūdis, kad būtų dar valgius, bet jau lėkštė tuščia buvo.

Tiesa, kažkuri minėjo, kad pirko knygą apie pirmąsias mažylių košės. Gal galėtų pasidalinti įdomesniais daržovių deriniais?
Atsakyti
Labdien!
Visiškai bemiegė naktis ir kažkokia nesėkminga diena. Kritau nuo laiptų su vežimu benešdama žemyn. Tik spėjau pagalvot, kad mažiukui nieko nenutiktų. Tai vežimas sėkmingai nusileido ant ratų, galu tik stuktelėjo į duris, o aš žiauriai užsigavau kelius ir pasitempiau nugarą verysad.gif
QUOTE(madrugada @ 2014 12 09, 11:27)
maclarenus girdėjau labai giria. Pati nebandžiau, turiu tik emmaljungą mylimąją. Net nesinori keist, tiek, kad auto vietos daug užima, neatsilenkia ...

Ievuze, o kur tu laikai M, kai gamini? aš saviškį ant stalviršio su gultuku keldavau, bet kad kažkaip mažai vietos gaunas pas mus, galvą į spinteles daužo besisupdamas. Tai kabo ant rankos, aš jau ir pjaustyt, ir sausainius kočiot viena ranka išmokau

Mano draugės tai giria PegPerego Si.
Kai gaminu, M dažniausiai būna ant grindų. Keliskart buvo ant stalviršio pasodintas, tai nerealiai patiko. Bet reik duot veiklos, nes viską čiumpa. O šiaip maišom, kepam, ragaujam ant rankų su manim. Tai viską mato:) Labiausiai patinka konditerinis šepetukas silikoninis, visaip varto, ragauja, čiupinėja šerelius.

QUOTE(ana-banana @ 2014 12 09, 12:37)
3:0 Juurgio naudai. Bulvių dar nenorim. Bet sauksta kai pačiam duodu tai kiša burnon.  Savarankiškas nori būti

Keiskit meniu smile.gif

QUOTE(natuliona @ 2014 12 09, 15:20)
Laba diena,
...
sedi, griuna I sonus ar I prieki
saunuolis stipruolis  as manau jums baseinas labia padejo
o del dezes fainai sugalvojai , gaila kad tik laikinas tas dalykas  turiu ir as tokia deze, reikes pasinaudoti ideja  o vaikstynes nenori? manau pagelbes  mes jau turim
...

Net neabejoju, kad baseinas čia jį taip sutvirtino.
Galvoju, ar vaikštynė,, ar veiklos centriukas geriau.
Marką su pusmetuku sveikijam 4u.gif

QUOTE(WoAiNi @ 2014 12 09, 17:43)
Laba diena, mes šian po TA priverstinės. Mažis sukarščiavo. Tai pasirodo gerklė raudona. Prirašė antibų ir ibufeno, tai pasidomėjus ir FB mamoms pamokius supratau, kad skiria pas mus antibus reikia ar nereikia. Kadangi temp vakar max 38,5 buvo, tai bandysim numušinėt ibufen sirupu, kurį tarp kitko spjauna lauk, tai su pirštu mirkydama suduodu  doh.gif  vargelis.. Po TA mūsų rezultatai tokie: 10kg ir 76 cm biggrin.gif  varom pagal viršutinę ribą. Nustemba vis kai pasakau kad mp maitinu.
...

Vaistus labai patogu suduoti su pačiu mažiausiu švirkštuku. Tada giliau suleidi ir nebegali išstumti su liežuvuku.

QUOTE(Amarantine @ 2014 12 09, 18:06)
...
nu tavo stipruolis pirmūnas  thumbup.gif jaučiu pirmasis jis čia pagal pasiekimus tarp birželinukų, o dar įvertinus kad antroj mėnesio pusėj gimęs. šaunuolis wink.gif manau 9 mėn pirksi batus biggrin.gif
...

Pirmūnas tai pirmūnas, bet akių nuleist nebegaliu. Net arbatos ramiai nebepageriu kartu, nes lipa, į mane kabinasi, stojasi. Jau pilnai ropoja keliukais, net kelnės slidžios nebetrukdo.

QUOTE(ana-banana @ 2014 12 10, 10:44)
Labas rytas. Mūsų naktys tragiškos.  Kol laikau ant rankų tol miega. O aš per tokius miegus visokius košmarus sapnuoju. Atsikeliu ypatingai pailsejusi.  lotuliukas.gif

Pas mus irgi neramios, miega pagrinde glėby, kitaip dūdos.

QUOTE(Egle Mint @ 2014 12 10, 17:33)
Labas, prisijungiu prie birzelinuku grupes. Maniskis gime birzelio 26 diena.
...

Sveika prisijungus 4u.gif

QUOTE(Lexi_ @ 2014 12 10, 23:56)
Labas vakariukas,
...
Kas cia dar... Aj, Ievuze, koks saunuolis Tavo M!!! Wow.. Jau ir sedi, ir sliauzia. Maniske vartosi i viena puse, porakart buvo atsivertus nuo pilvo ant nugaros, bet vel pamirso  biggrin.gif uzpakali kelia, bet pajudet nesigauna, atgal labiau slenkasi nei i prieki  biggrin.gif truputi pasedi tik man ant keliu, nes siaip dar svyruonelis ji
...

Nieko, tuoj prisimins. Jie per naktį sugromuluoja ką naujo išmoko.

QUOTE(Li_Ba @ 2014 12 11, 13:22)
...
Gal kuri nors naudosit vaikams Equazen eyeQ baby? Gal zinot tasku, kur juos galima pigiau nusipirkti?  rolleyes.gif

Aš kaip tik ruošiuos iš UK užsakinėti. Naudosiu, nes pati geriu suaugėlišką Equazen, man labai tinka. Plaukai, nagai, oda atsigauna. Jei nori, galim kartu. Pakuotė menesiui gaunasi 10 svarų.
Atsakyti
Ievuze123, 4u.gif siaubas kokį nutikimą apturėjai. Gerai kad mažiukas saugiai nusileido.
Atsakyti
Labas, sedziu ir laukiu skambucio is vyro...Erika diena tetro burelyje nukrito nuo scenos, susimuse galva, stebejau, vakare pradejo galva skaudeti ir galiausia vemti huh.gif isveze tetis ja I ligonine unsure.gif

QUOTE(Egle Mint @ 2014 12 11, 00:02)
Mano sunelis Leonardas

vardukas koks wub.gif

QUOTE(ievuze123 @ 2014 12 11, 20:38)
Visiškai bemiegė naktis ir kažkokia nesėkminga diena. Kritau nuo laiptų su vežimu benešdama žemyn. Tik spėjau pagalvot, kad mažiukui nieko nenutiktų. Tai vežimas sėkmingai nusileido ant ratų, galu tik stuktelėjo į duris, o aš žiauriai užsigavau kelius ir pasitempiau nugarą  verysad.gif

oh kaip baisia nuskambejo unsure.gif

o tie zuvu taikai vaikams nuo kada?
Atsakyti
QUOTE(natuliona @ 2014 12 11, 22:55)
Labas, sedziu ir laukiu skambucio is vyro...Erika diena tetro burelyje nukrito nuo scenos, susimuse galva, stebejau, vakare pradejo galva skaudeti ir galiausia vemti  huh.gif isveze tetis ja I ligonine  unsure.gif
vardukas koks  wub.gif
oh kaip baisia nuskambejo  unsure.gif

O jetus .... kad viskas gerai baigtųsi 4u.gif
Papildyta:
Jau 5 kartą bandau vaiką paguldyt. Auginu tikrą nugalėtoją -jis vis laimi lotuliukas.gif

Labanakt
natuliona, lauksim žinių, kai dukryte.
Atsakyti
[quote=ana-banana,2014 12 11, 14:39]
Egle, darzelis daro stebuklus. Eis miegoti su visais kuo puimiausiai. Mūsų dukra su manim nė už ką nemiega iki šiol. O su aukle uzmigdavo per 5 min. Tas pats ir darzelyje. Miega kuo puikiausiai.

Mes irgi 5 diena ragavimais uzsiemam. Ne kažką pavyksta suvalgyt. :lotuliukas:
Papildyta:

Tikiuosi darzelis padarys is maniskio zmogu :) O nuo kokio amziaus tu dukryte i darzeli leidai?

Gerai, kad vaikis dar tik pradeda su kietu maistu susipazint. Skubet nereik. Iki puses metu praktiskai vien mamos pieno uztenka. As saviski tik supazindinu, o rimciau su kosytem pradesim nuo pusmecio terliotis.
Papildyta:
QUOTE(natuliona @ 2014 12 11, 21:55)
Labas, sedziu ir laukiu skambucio is vyro...Erika diena tetro burelyje nukrito nuo scenos, susimuse galva, stebejau, vakare pradejo galva skaudeti ir galiausia vemti  huh.gif isveze tetis ja I ligonine  unsure.gif
vardukas koks  wub.gif
oh kaip baisia nuskambejo  unsure.gif

Faina, Natuliona, kad varda uzskaitai. Mums su vyru, zinoma, irgi grazus ir vienintelis del kurio abu sutarem smile.gif

Koks tavo birzelinuko vardas?
Atsakyti