Aciu uz silta priemima ir patarimus! Kadangi perskaiciau prasyma pristatyti savo vaikiuka placiau, taip ir darau.
Mano sunelis Leonardas gime Santariskese, Vilniuje, 14-06-26 23:10. Butent ta diena ir buvo numatyta gimdyno data (tokio punktualumo is savo vaiko tikrai nesitikejau).
Pirmus 3 menesius turejom labai stipria beda del diegliuku. Tekdavo visa diena nesioti. Budavo, kad vaikas klykdavo nenuraminamai po 3-4 valandas per diena, o likusi laika - nurimdavo tik nesiojamas. Suejus 100 dienu, problema tiesiog dingo.
Siuo metu moka apsiversti nuo nugarytes ant pulvuko, nedaug pasliauzia, ciumpa ir kisa i burna zaisliukus, krykstauja, daug "plepa", taria b, p, m, t, d priebalsius, is pusiau sedimos padeties pilnai atsiseda.
Miega tik prie manes arba lauke, todel, jei noriu uzmigdyti, turiu gultis su juo kartu. Per tuos penkis su virsum menesio prisigulinejau iki soties... Jeigu miegu kartu, pamiega viena ilga ir viena trumpa pokaiti per diena. Nakti ismiega visa, bet tik isikabines i kruti.
Valgo pagrinde mano pienuka, bet jau kelis kartus daviau paragavimui bulviu ir morku kosytes. Kol kas - tik paragavimui...
Na va, atrodi, busiu kompensavusi visa ta laika, kai nebuvau kartu su jumis.
Papildyta:
Tiesa, sunus gime 3750 g, 55 cm (naturaliai, be epiduro). Dabartinis svoris: 8500 g, ugis: 68 cm.
Papildyta:
QUOTE(ana-banana @ 2014 12 10, 19:18)
Teko ismokti kai fabrikeli uzdarem 1.5 metukų
Ana, man labai idomu, kaip vyko tas fabrikelio uzdaeymas? Jei iki tol migdesi prie papo, tai kaip pasakei, kad reiks miegot savarankiskai?