Įkraunama...
Įkraunama...

2014 m. birželinukai

QUOTE(Egle Mint @ 2014 12 10, 17:55)
Na taip, nors ir nepatogiai miegu, bet bent jau miegu. Tiesa, girdejau nuomoniu, kad butinai reik pratinti savarankiskai uzmigt, kitaip susiformuoja blogi uzmigimo iprociai ir kelio argal nera. Ar gali toks vaikas veliau savaime ismokt uzmigti be kruties?

Turbut yra tame tiesos. Mano dukra ismoko. Aisku iki dabar mes ja migdom .sekam pasakas bet vaikams tas tik I nauda.
Atsakyti
QUOTE(ana-banana @ 2014 12 10, 18:05)
Turbut yra tame tiesos. Mano dukra ismoko. Aisku iki dabar mes ja migdom .sekam pasakas bet vaikams tas tik I nauda.

Kaip ir kada ismoko? Gal, kai pradejo kosytes valgyt? Matai, man toks jausmas, kad maniskiam kuo toliau, tuo labiau kruties miegant reikia...
Atsakyti
QUOTE(Egle Mint @ 2014 12 10, 19:10)
Kaip ir kada ismoko? Gal, kai pradejo kosytes valgyt? Matai, man toks jausmas, kad maniskiam kuo toliau, tuo labiau kruties miegant reikia...

Teko ismokti kai fabrikeli uzdarem 1.5 metukų lotuliukas.gif
Atsakyti
Laba

Vaikas naktim prastai miega, o diena siandien uzsiemiau visokiais kepiniais essen.gif:

QUOTE(Egle Mint @ 2014 12 10, 16:33)
Labas, prisijungiu prie birzelinuku grupes. Maniskis gime birzelio 26 diena.

Pavydziu toms, kuriu leliai ismiega bent didziaja dali nakties. Maniskis keliasi itin daznai ir nemoka miegoti neapsiziojes kruties. Stengiuosi ismokinti miegoti be MP, bet kol kas siu pastangu rezultaras - tik dideles isterijos. Gal kam buna panasiai?

Sveika prisijungus 4u.gif Koks sunelio vardas?
Atsakyti
Sveikos,
Egle, is patirties su didziuoju, galiu pasakyt, kad kai yra tam tinkamas laikas- viskas gaunasi itin lengvai. Jei bandai skubint ivykius ir anksciau perlaust vaika ,nei jis tam subrendo- buna ziauriai sunku. Ir su miegu, ir su puodu ir su viskuo .
Dickis kelesi viena ar du kartus per nakti iki kol zindziau t.y. 1,7 metu, bet jis tokia nerami dusia, kad dar dabar buna saukia mama naktimis. Taip kad. Siulau daugiau sirdim vadovautis, nei kas kur ka parase wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amarantine: 10 gruodžio 2014 - 22:11
Labas,

Markas dar tusinasi biggrin.gif

Mes siandien po TA tai 6 men 9500 gr (+600) ir 73 (+2cm)
gavom 2 skiepus

vakare putem zvakes thumbup.gif

Naujokei 4u.gif koks maziuko vardas? parasyk daugiau apie jus mirksiukas.gif
Papildyta:
ai pamirsau parasyti , kad su darzoviene puikiai sekasi, jau siandien 70 gr suvalge thumbup.gif vis didinam porcijas thumbup.gif penktadieni ivesiu morka ax.gif
Atsakyti
Labas vakariukas,

Naujokei - sveika prisijungus 4u.gif besipapinanciu tikrai ner mazai, o kas nesipapina tai soske turi. Pritariu Amarantine pasisakymui..

Mes gyvenam kaip gyvenusios. Miegam gerai ir diena, ir nakti. Nakti valgo karta-du, buna pasiblasko, bet paryciais, tai svarbiausios valandos buna ismiegotos. Diena dazniausiai miega du ilgus ir viena trumpa miegeli vakare.
Dar nevalgo kieto maisto, bet jau kita sav arba savaitgali duosiu ragaut. Ir dantu vis dar ner ax.gif

Kas cia dar... Aj, Ievuze, koks saunuolis Tavo M!!! Wow.. Jau ir sedi, ir sliauzia. Maniske vartosi i viena puse, porakart buvo atsivertus nuo pilvo ant nugaros, bet vel pamirso biggrin.gif uzpakali kelia, bet pajudet nesigauna, atgal labiau slenkasi nei i prieki biggrin.gif truputi pasedi tik man ant keliu, nes siaip dar svyruonelis ji

QUOTE(natuliona @ 2014 12 10, 23:44)
Labas,

Markas dar tusinasi  biggrin.gif

gavom 2 skiepus

vakare putem zvakes  thumbup.gif

Naujokei  4u.gif koks maziuko vardas? parasyk daugiau apie jus  mirksiukas.gif
Papildyta:
ai pamirsau parasyti , kad su darzoviene puikiai sekasi, jau siandien 70 gr suvalge thumbup.gif vis didinam porcijas  thumbup.gif penktadieni ivesiu morka  ax.gif

Su puikia TA ir sukaktimi! 4u.gif 000552.gif
Atsakyti
QUOTE(natuliona @ 2014 12 10, 22:44)
Labas,

Markas dar tusinasi  biggrin.gif

gavom 2 skiepus

Na koks dar miegas Markui, kai tokia šventė biggrin.gif Su pusmečiu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Aciu uz silta priemima ir patarimus! Kadangi perskaiciau prasyma pristatyti savo vaikiuka placiau, taip ir darau.

Mano sunelis Leonardas gime Santariskese, Vilniuje, 14-06-26 23:10. Butent ta diena ir buvo numatyta gimdyno data (tokio punktualumo is savo vaiko tikrai nesitikejau).

Pirmus 3 menesius turejom labai stipria beda del diegliuku. Tekdavo visa diena nesioti. Budavo, kad vaikas klykdavo nenuraminamai po 3-4 valandas per diena, o likusi laika - nurimdavo tik nesiojamas. Suejus 100 dienu, problema tiesiog dingo.

Siuo metu moka apsiversti nuo nugarytes ant pulvuko, nedaug pasliauzia, ciumpa ir kisa i burna zaisliukus, krykstauja, daug "plepa", taria b, p, m, t, d priebalsius, is pusiau sedimos padeties pilnai atsiseda.

Miega tik prie manes arba lauke, todel, jei noriu uzmigdyti, turiu gultis su juo kartu. Per tuos penkis su virsum menesio prisigulinejau iki soties... Jeigu miegu kartu, pamiega viena ilga ir viena trumpa pokaiti per diena. Nakti ismiega visa, bet tik isikabines i kruti.

Valgo pagrinde mano pienuka, bet jau kelis kartus daviau paragavimui bulviu ir morku kosytes. Kol kas - tik paragavimui...

Na va, atrodi, busiu kompensavusi visa ta laika, kai nebuvau kartu su jumis.

Papildyta:
Tiesa, sunus gime 3750 g, 55 cm (naturaliai, be epiduro). Dabartinis svoris: 8500 g, ugis: 68 cm.
Papildyta:
QUOTE(ana-banana @ 2014 12 10, 19:18)
Teko ismokti kai fabrikeli uzdarem 1.5 metukų  lotuliukas.gif

Ana, man labai idomu, kaip vyko tas fabrikelio uzdaeymas? Jei iki tol migdesi prie papo, tai kaip pasakei, kad reiks miegot savarankiskai?
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Labas, Egle 4u.gif labai grazus vardas sunelio! 4u.gif

Pritariu simtu proc Amarantine pasisakymui. Nereikia tu musu kliacku skubinti, jie zino tikrai geriau uz mus, ko jiems reikia. Jei reikia papintis puse nakties, vadinasi kazkodel reikia. Ieskoti atsakymo 'kodel?', neverta, kaip ir skubinti tam tikrus ivykius, nes tai duos tik priesinga rezultata. Mano sunus dabar irgi papinasi puse nakties, bet zinau, kad tai laikina. Dukra tokia buvo iki metu, tada liko tik vienas naktinis valgymas, o 1,4 metu pati nusprende, kad kruties jai isvis nebereikia. Miegodavo su manim, valgydavo kiek nori nakti, nesiodavau, kiek pajegiau. Buvo sunku, bet siandien ziuredama i praeiti nesigailiu, kad tiek daug leidau jai lotuliukas.gif ji dabar pakankamai drasi, savarankiska, tikrai ne mamyciuke. Manau todel, kad kudikysteje gavo ta meiles ir 'mamos' doze, kurios jai reikejo. Tai manau leido susiformuoti tam, ka psichologai vadina 'saugiu prieraisumu'. Man atrodo, kad as jai nesu skolinga meiles, todel ji nebijo likti darzely, pabuti su seneliais (darzely per daugiau kaip 3 menesius nera nei karto isliejus asaros, kad va turi likti. Aisku dar ne tiek ilgai lanko, bet manau tendencija gera rolleyes.gif ).

Seniai cia nerasiau, buvau uzsiknisus su ideju dovanom generavimu, ju gamyba ir t.t. Dar su mazu i mankstas einam, tai maziau to laiko kazkaip lieka. Praejusi antradieni suejo mano D pusmetukas. Kelios dienos pries tai paragavo bulves. Siai dienai yra ragaves dar morkos, moliugo, obuolio, cukinijos (suvalgo jau visa porcija), avizu ir ryziu kruopyciu (koki trecdali porcijos vakarais sulapnoja). Grudines patinka lyg ir labiau, o is darzoviu jam labiausiai patinka deriniai su morka ir obuoliu. Po pietu duodu siek tiek siltos liepu ar ramuneliu arbatos, nes vis lenda jam tie kosuliukai.

Gal kuri nors naudosit vaikams Equazen eyeQ baby? Gal zinot tasku, kur juos galima pigiau nusipirkti? rolleyes.gif
Atsakyti
Aciu, Li Ba, aprimau del to papinejimosi. Nematau prasmes keltis kas 5 minutes ir istisai vaika nesioti, jei prie kruties jis ramiai pramiega visa nakti. Tik man idomu, ar imanoma bus metuku amziaus isleist i darzeli, jei dienos miego be papo nemokes miegot...

Sveikinu su pusmetuku! Labai svarbus etapas iveiktas! O ir meniu pas jus platus! Maniskis dar tik pradeda pazindintis su bulve ir morka.
Atsakyti
Laba,

Egle, sveika prisijungus. Nedaug trūko, kad mano sūnus būtų gavęs tokį vardą mirksiukas.gif

QUOTE(natuliona @ 2014 12 10, 22:44)

o manosios pusės metų pyragas liko nesuvalgytas. Nebuvo tos mėnesio dienos.Bet vat 7 mėn. sukaktį tai su griausmais ir fejerverkais švęs biggrin.gif Suliejo sriuba klaviatūrą, tai dabar kai kurios raidės nesispaudžia, reikia po kelis kartus paspausti doh.gif

QUOTE(Li_Ba @ 2014 12 11, 12:22)
Pritariu simtu proc Amarantine pasisakymui. Nereikia tu musu kliacku skubinti, jie zino tikrai geriau uz mus, ko jiems reikia.
<...> Grudines patinka lyg ir labiau, o is darzoviu jam labiausiai patinka deriniai su morka ir obuoliu.
Gal kuri nors naudosit vaikams Equazen eyeQ baby? Gal zinot tasku, kur juos galima pigiau nusipirkti?  rolleyes.gif

dėl skubinimo, visiškai sutinku. Pati stengiuosi gyventi šia diena,o kartais naktimi lotuliukas.gif Juolab kad nežinai, ką jie gali nuspręsti, o ir nepaklausi kodėl. Didžioji dukra be jokių sunkumų pati ėmė ir atsisakė krūties. O kiek laiko praleidau galvodama ir nerimaudama dėl to, kaip seksis atjunkyti doh.gif O ji paprasčiausia kelis vakarus atsisakė žįsti ir tiek. Mažoji, tai nusprendė dar anksčiau krūties atsisakyti lotuliukas.gif Beje, šiandien panelė pajudėjo į priekį, tik pakartoti nebe pavyko. Toks įspūdis, kad pati nesuprato, kaip jai čia taip išėjo.

Papasakok, kokias ir kaip grūdines verdi. Manoji, kaip tik visiškai jų neima į burną.Kol kas bandau, nes nesinori pirkti tų užpilamų, nors sūnus pradžioje tik tokias ir valgė. O daržoves valgo labai skaniai. Tik galvoju, ką čia toliau pridėti, kai moliūgą, cukiniją, morką, bulvę jau valgo...

Equazen eyeQ baby, kas tai? g.gif Jau išsiaiškinau. O jie tikrai tokia ypatingi lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bitelė: 11 gruodžio 2014 - 14:49