Sveikos,
QUOTE(sanlong @ 2014 11 14, 11:27)
nesuprantu kas cia mum
aj, gal mėnulis
gaila kad jiem ant kaktos nerašo KO ČIA NEMIEGA arba KO ČIA RĖKIA
QUOTE(Bitelė @ 2014 11 14, 12:36)
Klausykite, kokias gertuves žadate naudoti mažiesiems. Kai augo didieji, tai ant "bangos" buvo Avento. tai ir galvoju, ar pirkti ją, ar atsirado kas nors patogesnio, geresnio?
man tai tiesiog mielesnės TT gertuvėlės, minkšti tie snapiukai, bet pamenu draugė turėjo avent tai ištikrųjų jokių skirtumų esminių nematau,
QUOTE(IdiotsSeductress @ 2014 11 14, 14:14)
Mums niekaip nepavyksta pagauti normaliai besisypsancios. Beje ir negaleciau pasakyti, kad abu vaikai tavo
jus man su vyru panasus.
Beje, vakar nupirkom chicco polly kedute
šypseniukas jis, biškį pašnekini ar nusišypsai jam, tai iškart iki ausų
ir juokiasi daug labai , ypač iš brolio
didysis irgi daug šypsojosi, bet juokint mes jo nemokėjom ir laba ilgai nemokėjo balsu juoktis. Dabar matyt visi juokingesni esam
Dėl to panašumo aš jau matau kad A labiau į tėtį pradeda panašėt, o kad su vyru panašūs tai pirmą kart kažkas sako.. bet jo per 11 metų turbūt įmanoma supanašėt
QUOTE(IdiotsSeductress @ 2014 11 14, 15:03)
Noreciau iseiti pasizmoneti ilgesniam laikui kartais
Manau dauguma jau jos greit aplankys
*pradės valgyt košes ir šiaip paaugs, pasikeičia tas maitinimas virš metų. dičkiui nuo metų su trupučiu MP reikėdavo tik užsimigdymui, t.y. 3 kart dieną ir kažkiek ten naktį, bet jau apseidavo ir be MP, nes jei mamos nėra- nėra ir MP, ir visai tai supranta tokie vaikučiai jau. su tėčiu prigulus šalia užmigdavo.
*
man su pirmu MM parėjo nutraukus maitinimą po mėnesio (t.y. vaikui buvo 1m 10 mėn) ir dabar nelaukiu anksčiau. Realiai nuo 2011 kovo mm buvo vieną kartą