Įkraunama...
Įkraunama...

2014 m. birželinukai

Sveikos...

simtas metu kai nesilankiau blush2.gif bet nepabegau i FB, manes aplamai FB nera, nekalbadieniai ir tiek.

Maziausias birzelinukas gyvena visai neblogai, naktim miega superiskai, jau uzmirsau ka reiskia keltis naktimis, ~22 val uzmiega, po 8 prabunda, na tikiuosi, kad jau visam laikui taip ax.gif

Dantu neturi, valgo koses, dziaugiuosi, kad noriai valgo, 150 ml sukerta be problemu ir dar issiziojes laukia. Ragauja obuoli ir banana, bet kol kas darzoves maziui Nr. 1.

Vartosi, sliauzt tik mokinasi, dubce pilnai pakelia, bet is vietos dar ne krust. Atigules isikimba i rankas mano ir pilnai atsiseda smile.gif

Daug sneka, o spygauja... kazi ka tie musu kaimynai galvoja ko cia tas vaikas tiek spiegia biggrin.gif

Sveikatos sirguliuojantiems, taip bijau as tu ligu, tikiuosi praslysim mes be ligu sia ziema... ax.gif

Atsakyti
Laba diena, mes šian po TA priverstinės. Mažis sukarščiavo. Tai pasirodo gerklė raudona. Prirašė antibų ir ibufeno, tai pasidomėjus ir FB mamoms pamokius supratau, kad skiria pas mus antibus reikia ar nereikia. Kadangi temp vakar max 38,5 buvo, tai bandysim numušinėt ibufen sirupu, kurį tarp kitko spjauna lauk, tai su pirštu mirkydama suduodu doh.gif vargelis.. Po TA mūsų rezultatai tokie: 10kg ir 76 cm biggrin.gif varom pagal viršutinę ribą. Nustemba vis kai pasakau kad mp maitinu.

Košių nevalgo, užsičiaupia ir ignoruoja mane. Tai dabar per ligas vėl nukelsim primaitinimą.
QUOTE(ana-banana @ 2014 12 09, 12:37)
3:0 Juurgio naudai. Bulvių dar nenorim. Bet sauksta kai pačiam duodu tai kiša burnon.  Savarankiškas nori būti  lotuliukas.gif

Va kai sugalvoja šaukštą iš manęs atimt, tai irgi į burną kiša lotuliukas.gif reikia plėvelės kokios ant grindų ir to seilinuko kur kaip megztinis apsimauna biggrin.gif

QUOTE(Bastete@ @ 2014 12 09, 17:33)
Sveikos...

Kaip puikiai jums sekasi wub.gif
Atsakyti
QUOTE(natuliona @ 2014 12 07, 12:25)
bandet sita?  bigsmile.gif

aha kombinuotai maitinu aš jį biggrin.gif pietums gauna daržovienę, o kai visa šeima valgom vakarienę tai ir jis gauna daržovių iš to ką tuo metu visi valgom. Tai kai košės gal 30-40 g suvalgo arba išvis nieko, ti vakare ne taip jau ir mažai sugromulioja pats rankom imdamas. žiauriai įdomu stebėt thumbup.gif
QUOTE(ievuze123 @ 2014 12 08, 23:22)
nuropoja tuoj kur nors.

nu tavo stipruolis pirmūnas thumbup.gif jaučiu pirmasis jis čia pagal pasiekimus tarp birželinukų, o dar įvertinus kad antroj mėnesio pusėj gimęs. šaunuolis wink.gif manau 9 mėn pirksi batus biggrin.gif
QUOTE(natuliona @ 2014 12 09, 15:20)
Markas biski sedasi jau, pavyksta pusiau atsisesti, bet siaip pasodintas dar nesedi, griuna I sonus ar I prieki  lotuliukas.gif

pad mus irgi toks puse užpakalio sėdėjimas vyksta biggrin.gif ir aktyviai ropot mokosi, stovi ant keturių, rankas dėlioja, bet kojų nepajungia dar, jos tik siūbuoja
~22 val uzmiega, po 8 prabunda, na tikiuosi, kad jau visam laikui taip ax.gif

blink.gif blink.gif blink.gif bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif nerealu, o tu MP maitini ? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amarantine: 09 gruodžio 2014 - 17:07
QUOTE(Bitelė @ 2014 12 09, 08:33)
Laikydavom jį už buto durų laiptinėje, kuri rakinama , 5 a., bet vis tiek vieną popietę kažkas sugebėjo išsistumti. doh.gif.

eina sau ohmy.gif

kažkas klausė dėl kėdučių, tai mūsų "seselė" patarė geriau pirkti kietą. arba brangią tripp trapp, arba pigią antilopę iš ikea. nes vaikas turi sėdėt tiesiai. o tose minkštose sėdi kaip fotely sukritęs.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo infuzorija: 09 gruodžio 2014 - 20:58

Manoji po skiepo vėl karščiuoja doh.gif
ievuze, na ir stipruolį augini bigsmile.gif Manoji, tai paskutinėmis dienomis baleriną vaidina. Gulėdama ant pilvo, remiasi viena ranka, o kitą kelia aukštyn, prie to dar koją prideda biggrin.gif Keisčiausia, kad ji taip išsilaiko.

QUOTE(madrugada @ 2014 12 09, 10:27)
bet aš kasdien nededu, penktadieniais, kai iš nuovargio zirziam visi, tai tik dovanos.

Ievuze, o kur tu laikai M, kai gamini? aš saviškį ant stalviršio su gultuku keldavau, bet kad kažkaip mažai vietos gaunas pas mus, galvą į spinteles daužo besisupdamas. Tai kabo ant rankos, aš jau ir pjaustyt, ir sausainius kočiot viena ranka išmokau cool.gif

nededu kasdien, kartais kojinės lieka tuščios. Kai rašiau laišką, tai mintis buvo, kad nepadarysite užduočių, nebus dovanų. Kartais ir kiek gaila vaikų, nes tiesiog fiziškai nebelieka laiko. Vakar grįžo vakare, tai kol paruošė pamokas, kol pavakarieniavo ir metas į lovą buvo.

Man irgi dilema, kur dėti panelę, kai gaminu. Sėdėti kėdėje nenori, nešynėje iri nepatinka, o ant stalviršio tiek vietos, kad gultukas net netilptų, o jei ir užsikelčiau, tai koją į kokį puodą dar įkištų

QUOTE(Bastete@ @ 2014 12 09, 16:33)
naktim miega superiskai, jau uzmirsau ka reiskia keltis naktimis, ~22 val uzmiega, po 8 prabunda, na tikiuosi, kad jau visam laikui taip ax.gif

pavydu. ax.gif Manoji prieš pora mėnesių buvo pradėjusi išmiegoti po 5-6 val. neprabusdama. Truko tai pora savaičių ir pradėjo keltis dar dažniau nei iki tol. Paskutinį mėnesį miega tragiškai. Yapč, kai palyginu su vyresniaisis, kurie tikrai jau po 6 val. neprabusdami sulaukę pusės metų išmiegodavo.
Atsakyti
Labas rytas. Mūsų naktys tragiškos. Kol laikau ant rankų tol miega. O aš per tokius miegus visokius košmarus sapnuoju. Atsikeliu ypatingai pailsejusi. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ana-banana @ 2014 12 10, 10:44)
Labas rytas. Mūsų naktys tragiškos.  Kol laikau ant rankų tol miega. O aš per tokius miegus visokius košmarus sapnuoju. Atsikeliu ypatingai pailsejusi.  lotuliukas.gif

Jėckau.. Duok penkis, panašiai ir man doh.gif
Vienas gėris, kad maniškis nemėgsta būt supamas ant rankų.
Tai supu arba lovytėje, arba vežime.
Bet vienu žodžiu taip naktimis tik supu supu ir supu... Tik prisnūstu keliom min. ir jau beeee

Man tai nuo tokių "miegų" jau ir silpna, ir širdis makaluojasi, žodžiu

Papildyta:
Maziausias birzelinukas gyvena visai neblogai, naktim miega superiskai, jau uzmirsau ka reiskia keltis naktimis, ~22 val uzmiega, po 8 prabunda, na tikiuosi, kad jau visam laikui taip ax.gif

Nesuprantu, kaip tai įmanoma??????? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Liepa18*: 10 gruodžio 2014 - 11:27
Labas,

Markas miega, tikiuosi bus ilgas miegas unsure.gif

QUOTE(WoAiNi @ 2014 12 09, 16:43)
Po TA mūsų rezultatai tokie: 10kg ir 76 cm biggrin.gif

svoris kaip svoris...buvo tiketinas is jusu toks , nu bet ugis bigsmile.gif koks ausktas thumbup.gif

QUOTE(*Liepa18* @ 2014 12 10, 11:26)

Nesuprantu, kaip tai įmanoma??????? biggrin.gif

visos jau pavydim, ane biggrin.gif as tai nerealiai pavydziu biggrin.gif

Markas keliasi daznai, tik kad supti nereikia , kartais papas uzmigdo, kartais ir soske tinka.

siandien 4.30 kelesi, papo nedaviau nes tik 3-cia buvo pavalges, tai soske ikisau, tada vyras su ranka kojas prispaude kad nekilnotu , o as biski galvyte paglosciau ir nuluzo thumbup.gif aisku paskui 6 vel labas, tada papas tiko biggrin.gif 7.30 vel ku-ku biggrin.gif ir vel soske I dantis ir kojas prispaudziau kad nekilnotu lotuliukas.gif
tas koju kilnojimas tai zudo doh.gif tik prabudo ziuriu jau kojos I viru , palapine stovi lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(natuliona @ 2014 12 10, 12:55)

visos jau pavydim,  ane  biggrin.gif as tai nerealiai pavydziu  biggrin.gif

siandien 4.30 kelesi, papo nedaviau nes tik 3-cia buvo pavalges, tai soske ikisau, tada vyras su ranka kojas prispaude kad nekilnotu , o as biski galvyte paglosciau ir nuluzo  thumbup.gif aisku paskui 6 vel labas, tada papas tiko  biggrin.gif 7.30 vel ku-ku biggrin.gif ir vel soske I dantis ir kojas prispaudziau kad nekilnotu  lotuliukas.gif
tas koju kilnojimas tai zudo  doh.gif tik prabudo ziuriu jau kojos I viru , palapine stovi  lotuliukas.gif

Kad tik nenudyvyti tų miegalių smile.gif tfu tfu tfu
Gėris ir vaikui, ir tėvams, kai taip gerai miega.

Mano bernas irgi pastoviai kojas iškėlęs biggrin.gif Tai kai migdau irgi priverstinai jau jas prilaikau, kol nulūžta
Atsakyti
Labas, prisijungiu prie birzelinuku grupes. Maniskis gime birzelio 26 diena.

Pavydziu toms, kuriu leliai ismiega bent didziaja dali nakties. Maniskis keliasi itin daznai ir nemoka miegoti neapsiziojes kruties. Stengiuosi ismokinti miegoti be MP, bet kol kas siu pastangu rezultaras - tik dideles isterijos. Gal kam buna panasiai?
Atsakyti
QUOTE(Egle Mint @ 2014 12 10, 17:33)
Labas, prisijungiu prie birzelinuku grupes. Maniskis gime birzelio 26 diena.

Pavydziu toms, kuriu leliai ismiega bent didziaja dali nakties. Maniskis keliasi itin daznai ir nemoka miegoti neapsiziojes kruties. Stengiuosi ismokinti miegoti be MP, bet kol kas siu pastangu rezultaras - tik dideles isterijos. Gal kam buna panasiai?

Sveika prisijungus. As net nebandau. Žinau, kad nesigaus. MP tiesiausias kelias į miegą. As visai nepasiruosusi pati tam. Duodu papa ir miegu pati.
Atsakyti
QUOTE(ana-banana @ 2014 12 10, 16:39)
Sveika prisijungus.  As net nebandau. Žinau, kad nesigaus. MP tiesiausias kelias  į miegą. As visai nepasiruosusi  pati tam. Duodu papa ir miegu pati.

Na taip, nors ir nepatogiai miegu, bet bent jau miegu. Tiesa, girdejau nuomoniu, kad butinai reik pratinti savarankiskai uzmigt, kitaip susiformuoja blogi uzmigimo iprociai ir kelio argal nera. Ar gali toks vaikas veliau savaime ismokt uzmigti be kruties?
Atsakyti