Kava garuoja, bandysiu zmogum pavirst Smagi naktele buvo, mazoji sugalvojo, kad 2 val. jai reik pasneket ir pacypaut, tada didzioji issibudino, po to jau as uzmigt nebesugebejau, o kai galiausiai uzmigau, vel reikejo keltis maitint ir vyra i darba isleist
Vakar biskeli pasiaubiau Maximos zaislu skyriu, tai net paciai smagu Po truputi bus galima pakuoti naktim, kai vaikai miegos ir Kaledine nuotaika prisisaukt
Tiesa, pagalvojau vakar sau tyliai, kad va, kita savaite paleisiu R i darzeli ir butu galima bandyti pasikviesti draugu birzelinuku i svecius Nu ir ka...atsikeliam siandien - Migle su sloga Jau pradeda atsibosti, jei ne viena, tai kita serga
QUOTE(V_0622 @ 2014 12 04, 13:07)
čia radikulitas koks? nesaldus jausmelis jaučiu... man irgi rankas skauda... toks lėtinis įkyrus skausmas...
Nezinau, ar radikulitas (man isvis sitas zodis asocijuojasi su pensininkais, tai labai nenoreciau ), gal tiesiog perpute
Bitele, kas per stebuklai didiesiems? Prasom pasidalint Grupe slapta, tai niekas be jos nariu nemato, kas rasoma Bet neissikraustykit visos ten, ka? Ir taip jau ant rankos pirstu galima suskaiciuoti, kiek cia musu beliko
Apie mokslus kalbejot. Noreciau kokius nors kursus palankyt grynai del saves, bet labai rimtu mokslu jau daugiau nebenoriu, uztenka man dvieju bakalauru Su siaubu prisimenu tas bemieges naktis prie kompo apsideliojus visokia literatura... brrrrr....