Įkraunama...
Įkraunama...

2014 m. birželinukai

Labas rytas 4u.gif

Kava garuoja, bandysiu zmogum pavirst biggrin.gif Smagi naktele buvo, mazoji sugalvojo, kad 2 val. jai reik pasneket ir pacypaut, tada didzioji issibudino, po to jau as uzmigt nebesugebejau, o kai galiausiai uzmigau, vel reikejo keltis maitint ir vyra i darba isleist doh.gif
Vakar biskeli pasiaubiau Maximos zaislu skyriu, tai net paciai smagu biggrin.gif Po truputi bus galima pakuoti naktim, kai vaikai miegos ir Kaledine nuotaika prisisaukt bigsmile.gif
Tiesa, pagalvojau vakar sau tyliai, kad va, kita savaite paleisiu R i darzeli ir butu galima bandyti pasikviesti draugu birzelinuku i svecius ax.gif Nu ir ka...atsikeliam siandien - Migle su sloga doh.gif Jau pradeda atsibosti, jei ne viena, tai kita serga unsure.gif

QUOTE(V_0622 @ 2014 12 04, 13:07)
čia radikulitas koks? nesaldus jausmelis jaučiu... man irgi rankas skauda... toks lėtinis įkyrus skausmas...

Nezinau, ar radikulitas (man isvis sitas zodis asocijuojasi su pensininkais, tai labai nenoreciau biggrin.gif), gal tiesiog perpute g.gif

Bitele, kas per stebuklai didiesiems? Prasom pasidalint ax.gif Grupe slapta, tai niekas be jos nariu nemato, kas rasoma smile.gif Bet neissikraustykit visos ten, ka? Ir taip jau ant rankos pirstu galima suskaiciuoti, kiek cia musu beliko doh.gif

Apie mokslus kalbejot. Noreciau kokius nors kursus palankyt grynai del saves, bet labai rimtu mokslu jau daugiau nebenoriu, uztenka man dvieju bakalauru rolleyes.gif Su siaubu prisimenu tas bemieges naktis prie kompo apsideliojus visokia literatura... brrrrr.... wacko.gif
Atsakyti
Sveikos, tikrai jau čia nieko nelikę, bet taip ir būna, kai FB sukuriamas yra. Man šiek tiek liūdna dėl to ax.gif
Pradėjau primaitinti savo žvirblį. Labai nenorėjau išties to, bet nuojauta sakė, kad su pilvu bus geriau. Ir išties, visai kitas vaikas pasidarė. O valgo laaabai puikiai. Jau ketvirtą dieną suvalgė 100 g (bet gal būtų valgęs ir daugiau, tiesiog tiek tik padariau), o dabar prasideda antra savaitė tai duodu po 150 g. Daugiau nelabai noriu duoti, nes neatrodo gerai taip staigiai tokie kiekiai smile.gif
Atsakyti
O mano nuojauta del primaitinimo nepasitvirtino rolleyes.gif Pradejo vaikas daugiau atpylinet, su viduriukais problemu buvo, o dabar isvis nesizioja, jei sauksta prie lupu laikau doh.gif Ir nebezinau, ar cia isvis tu kosiu nevirt kuri laika, ar toliau virt, megint ikist ir pilt lauk, nes nevalgo, ar pirktine pamegint g.gif

Atsakyti
Pamėgink gal tuomet pirma kruopas, o ne daržoves.
Maniškis laimei labai noriai valgo. Nuryja ir vėl žiojasi, laukia kada vėl duosiu. Mūsų valgymas su košės sutrynimu trunka 15 min.
Atsakyti
Labas smile.gif

QUOTE(PoSiTiVe @ 2014 12 02, 14:19)
Teko susidurt ir mum su tuo. Ne karta, ne du - visus 7 unsure.gif Ir man vien pagalvojus apie tai siausiasi plaukai, nes realiai situacija tokia, kad musu giminej niekas sava mirtim nemirsta. O kai matai, kad diagnozuoja tevams, seneliams is abieju pusiu, tetoms ir net ne po viena karta, o po kelis skirtingus, tai visas optimizmas isgaruoja, nes pasijauti pats kaip tiksinti bomba unsure.gif Teisingai V_0622 pasake - grazus gyvenimas, bet ir baisiai ziaurus. O dar kai tokie dalykai paliecia jaunus zmones, isvis zodziu nebelieka  verysad.gif    

QUOTE(natuliona @ 2014 12 02, 15:47)
Labas, seniai nerasiau  smile.gif
tikrai baisu  unsure.gif stiprybes jums  4u.gif
Mano dukrytei teko atlaikyti stipria chemoterapija... 6 men kosmaro... nenoreciau susidurti daugiau verysad.gif 

Dieve, baisios patirtys...
O kai vaikai su tuom susiduria, tai išvis... Košmaras kažkoks.

QUOTE(PoSiTiVe @ 2014 12 05, 10:42)
Nezinau, ar radikulitas (man isvis sitas zodis asocijuojasi su pensininkais, tai labai nenoreciau biggrin.gif), gal tiesiog perpute g.gif

Bet neissikraustykit visos ten, ka? Ir taip jau ant rankos pirstu galima suskaiciuoti, kiek cia musu beliko  doh.gif

Aš tai nežadu palikti SM smile.gif
Šiaip man čia žymiai patogiau susirašynėti, nes galima komentuoti normaliai
smile.gif
Nes pvz. FB gaunasi, kad kiekviena apie save parašo, jei nori kažką pacituoti, o dažniausiai daugelių postus norisi pacituoti, tai gaunasi ilga litanija su pavardėmis smile.gif
Na žodžiu, šiuo aspektu man SM mielesnis smile.gif

Dėl nugaros man po gimdymo irgi nekas, bet man kasdien. Antroje dienos pusėje prasivaikštau, bet ryte, taip "saldu", kad doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Liepa18*: 05 gruodžio 2014 - 12:18
Sveikos,
dėl FB aš iškart sakiau kad geriau nekurt tos grupės nes tikrai visos ten persikraustys ir čia lieka tokia pusiau mirus tema. bet kad jau sukurta ir visgi persikraustė dauguma, tai manau aš čia irgi retas svečias būsiu.

Trupinėli kaip smagu kad taip gerai sekas su maitinimu nu thumbup.gif ir kad tie pilvo reikalai susitvarkė tai dvigubas pliusas.
Maniškis savaitę valgo, dar nei karto neišsižiojo kai šaukštas juda link burnos, tai nebent netyčia tie keli mažulyčiai šaukštukai patenka į burną. SU BLW geriau sekasi ištikrųjų blush2.gif

Atsakyti
Laba
Mano vaikas atsisako normaliai diena miegot wacko.gif
QUOTE(Bitelė @ 2014 12 05, 08:08)
Mokslai, disertacija, nemanau, kad stipendijos dydis gera priezastis studijoms ax.gif Kita vertus, noras padaryti l.gerai, taip pat didele kliutis judeti i prieki.  V_0622,  nuspreski, kodel Tau to reikia, jei reikia.

Taip ir pagalvojau, kad uzklius tas pasakymas biggrin.gif

Nesakau, kad priezastis, ne del stipendijos studijuojama 4u.gif Bet piniginiai reikalai irgi svarbus ir ta ankstesne zinute tik norejau pasakyti, kad doktorantams gyvenimas piniginiu klausimu kiek lengvesnis nei tarkim magistrantams. Vis gi i doktorantura stojama nuo 24 m ar net gi veliau, studijos trunka 4 metus ir net ilgiau (nes po 4 m duodamas dar 1 metu terminas nemokamai apsiginti, neskaitant akademiniu atostogu). Su darbu pilnu etatu doktorantura suderinti sunkoka g.gif Tevai jau gal ir nepadeda finansiskai... Na vis tiek zmogus ta laikotarpi kiek imanoma pasiplanuoja, tiek darba, tiek laika, tiek ir piniginius reikalus ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Siurbelyte: 05 gruodžio 2014 - 17:35
Labas,

Gal jau ir kalbėjote, bet įdomu kokias turite ar žadate pirkti maitinimo kėdutes?
Aš galvoju apie dėvėtą... Bet vyras sako, kad nusipirksi kokią sudrožtą biggrin.gif Kurios koks defektas išlįs pradėjus naudoti, po to bus sunku ir parduoti.
Tai ir nežinau...
Šiaip galvoju apie tokio tipo, kad reguliuotųsi sėdėjimo padėtys ir aukštis g.gif http://www.parduotuv...arti-cosmo.html
Atsakyti
Mes pirkom naudotą. Jos sudrožtos retai kada būna, didžiausias r dažniausias minusas sutrūkinėjusi minkštoji sėdimoji dalis.
Mūsu bebe confort omega. Rinkausi, kad būtų buomelis ne ant staliuuko o ant pačios kėdutės, reguliuotūsi aukštis ir atlošas. Jos patiko dar tuo, kad nuėmus staliuką nelieka atsikišusių porankių ir pagal atsiliepimus, jų sėdimosios dalies ta medžiaga atsparesnė plyšimams.
Atsakyti
Ir gal vilnietės mamos turi kokių patikimų taškų, kur galima nusipirkti tikrai ekologiškų daržovių?
Mes savų daržų neturim, seneliai taip pat. Prekybos centruose išvis neperkam nei vaisių, nei daržovių.
Iš turgaus perkame, bet ten irgi klausimas ar ta bulvė, morka tikrai auginta be jokių patręšimų...
Nes bent jau pradžiai G košėms norėtųsi kuo sveikesnių daržovių
Atsakyti
Laba
QUOTE(*Liepa18* @ 2014 12 06, 09:24)
Labas,

Gal jau ir kalbėjote, bet įdomu kokias turite ar žadate pirkti maitinimo kėdutes?
Aš galvoju apie dėvėtą... Bet vyras sako, kad nusipirksi kokią sudrožtą biggrin.gif Kurios koks defektas išlįs pradėjus naudoti, po to bus sunku ir parduoti.
Tai ir nežinau...
Šiaip galvoju apie tokio tipo, kad reguliuotųsi sėdėjimo padėtys ir aukštis g.gif  http://www.parduotuv...arti-cosmo.html

Musu panasaus modelio. Ir perkant reikia plastmases apziuret, ar nera kokiu pabalimu, itrukimu ir atkreipt demesi ar medziaga nesuplysusi 4u.gif Nematau poreikio pirkt naujos blush2.gif
Atsakyti
Na va pagrindinė bėda ir matosi skelbimuose, kad sėdimos dalys jau paplyšusios... Reik toliau dairytis smile.gif
Atsakyti