Įkraunama...
Įkraunama...

2014 m. birželinukai

Sveikos, aš irgi pastebėjau, kad čia aprimo, kai beveik visos į fb išėjo blush2.gif nu man ten irgi daug patogiau, o dar kai vietoj galvos - kopūstas, tai nepamenu ką rašiau čia biggrin.gif
V_0622, jau pradeda vartytis, bet kol kas tik į vieną pusę bigsmile.gif tai jau niekur nebepalieku vieno, tik ant grindų.. Iš kėdutės kolkas irgi nelipa. Sėdasi kai už pirštų pačiumpa smile.gif

Liepa, stiprybės jūsų šeimai 4u.gif unsure.gif

QUOTE(PoSiTiVe @ 2014 12 02, 14:19)
Klausimas - kaip prakakint vaika? doh.gif Pradejo darzoves valgyt, jau 4 dienas kako nemaciau  doh.gif Klizmom ir kitokiais panasiais reikalais visai nenoriu uzsiiminet  unsure.gif

Gal košių sudėtį keist, moliūgo, cukinijos duot?

Mano O nebelabai noriai valgo. Šian gal du šaukštukus bulvės/morkos košės suvalgė, kitą aš pabaigiau, tai jaučiu man labiau nei jam patiko lotuliukas.gif

Pas mus burzgimo etapas jau praeitas, dabar - klykimo laikas. Išmoko isteriškai klykt, atrodo, kad kas jį pjauna, o tiesiog gulim lovoj abu ir bandom užmigt.. Tai gerai, kad kaimynų nėra biggrin.gif
Atsakyti
tai gal ir man į FB norėti g.gif kaip ta mūsų grupė vadinasi ar pas kažką kreiptis ? tik tikrųjų vardų nežinau tai ir nežinau kaip susirasti smile.gif
Atsakyti
verysad.gif o as fb nenaudoju. Nepabekit 4u.gif
Atsakyti
Na ka, suveike desnis - tik pasiskusk viesai ir situacija pasikeis biggrin.gif Jau nebereik anei slyvu, viskas kaip turi but - ir vaikui gerai, ir mama patenkinta biggrin.gif Bet aplamai tai darzoviu tyreliu klausimas kabo ore, nes kai pradejau duot, ne tik pradejo nekakot, pradejo dar ir atpylinet vis po truputi, ir siaip panasu, kad pilvukui ner gerai, o be to ji net ziuret nenori i darzovienes, lupas suciaupia ir nei krust, sauksto neturiu kaip i burnyte ikist doh.gif Tai itariu labai ir nesivarginsiu kol kas, drasiai galim maziausiai pora savaiteliu dar palaukti..

natuliona, siaubinga patirtis unsure.gif tikiuosi viskas dukrytei bus gerai ir nebeislys daugiau sita liga 4u.gif

QUOTE(WoAiNi @ 2014 12 03, 15:10)
Gal košių sudėtį keist, moliūgo, cukinijos duot?

Tai kad ir gavo moliugo, tada po triju dienu bulves imaisiau, galiausiai morkos. Siaip pagrindas visu kosiu buvo moliugas, o nuo jo lyg ir neturetu kietet g.gif

Owlet, pakvieciau tave draugaut FB mirksiukas.gif

As tai niekur nebegsiu, man vis tiek cia patogiau, ten nespeju rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(ana-banana @ 2014 12 03, 17:42)
verysad.gif o as fb nenaudoju. Nepabekit 4u.gif

taigi ner gyvenimo be FB lotuliukas.gif va mano vyras neatsilaike visuomenes spaudimui ir praejusią savaitę susikūrė anketą , teks ir tau biggrin.gif dabar giriasi kiek draugu turi lotuliukas.gif čia komandiruotėj būdamas taip sudurniavo ..
Atsakyti
natuliona, oje unsure.gif baisu, kai vaikai serga.. aš kažkada supratau, kad mažas turės eiti į darželį, prasidės visi uždegimai, anginos, rotai.. tai čia eilinės ligos, ir tai nervina, o jei kas rimčiau, tai nžn unsure.gif Vedžiau kartą dičkę į ligoninę širdies echoskopijai, tai vos neblioviau ten vaikų piešinius ir pan pamačius unsure.gif

mažas tai peršalęs, rėkauja kaip nežinia kas. vaje vaje unsure.gif su daržovėm laukiu... ligoninės laiško tyrimams laukiu... pavasario laukiu.. nu žo.

Bitele, praaugo tavoji mano sliekelį biggrin.gif mes stabiliai, į savaitę 40g biggrin.gif
Atsakyti
taip liudna musu patirtis... bet ka padarysi, ji gyva, linksma ir tai svarbiausia smile.gif

bet ziuriu limpa prie jos visokios nesamones g.gif kai tik gime tai su meningitu kudikiu reanimacijoj atsidure, paskui ta liga 3-ju men diagnozuota, dabar su koja kazkas negerai reikia operuoti ,dar dantys ne taip auga doh.gif surenka viska kas tik imanoma doh.gif ir kodel jai taip "sekasi" g.gif

QUOTE(PoSiTiVe @ 2014 12 03, 18:10)

As tai niekur nebegsiu, man vis tiek cia patogiau, ten nespeju  rolleyes.gif

as irgi nespeciau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(natuliona @ 2014 12 03, 20:12)
taip liudna musu patirtis... bet ka padarysi, ji gyva, linksma ir tai svarbiausia smile.gif

bet ziuriu limpa prie jos visokios nesamones  g.gif kai tik gime tai su meningitu kudikiu reanimacijoj atsidure, paskui ta liga 3-ju men diagnozuota, dabar su koja kazkas negerai reikia operuoti ,dar dantys ne taip auga  doh.gif surenka viska kas tik imanoma  doh.gif ir kodel jai taip "sekasi"  g.gif
as irgi nespeciau  unsure.gif
oi natuliona tikrai nelengva dalia jums su dukryte teko. Bet jus saunuoles. Susitvarkysit.
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

QUOTE(Owlet @ 2014 12 03, 18:12)
va mano vyras neatsilaike visuomenes spaudimui ir praejusią savaitę susikūrė anketą , teks ir tau  biggrin.gif

Maniskis irgi pradzioj burbejo burbejo, skersai ziurejo, bande aiskinti, koks blogis yr FB ir daug kartu kartojo, kad jau jis tikrai ten anketos savo nekurs. Aha..... lotuliukas.gif Galiausiai visi pasiduoda cool.gif

Atejau pasiskust, mazu ir vel suveiks tas desnis, kai garsiai pasakius viskas verciasi aukstyn kojom? g.gif Antra diena vaikstau skersa, nugara surakino doh.gif Ir nesuprantu, ar perpute, kai i poliklinika su dicke ejom, ar pasitempiau, ar dar kas. Kaip pensininke jauciuosi jklmn, dar normaliai rankos neissigydziau, o cia bac ir dar viena staigmena. Bet matyt vaizdelis is sono ziurint tikrai nekoks, nes negaliu nei susilenkt, nei pasisukt - kai reik mazaja padet ant kilimelio, is stovimos padeties tai padaryt - be sansu, tai sliauzioju keliais, o vyresnioji vis pribega, paklausia "mama, skauda?", papucia kazkur i tarpuaki ar i sona, kad neskaudetu ir lekia toliau, po 5 minuciu vel pribega ir klausia to paties biggrin.gif Taip ir gyvenam smagiai bigsmile.gif
Atsakyti
sveikos,
sveikatos ligoniukams 4u.gif

QUOTE(PoSiTiVe @ 2014 12 02, 13:19)
Buvom siandien su dicke pas gydytoja, tai prisirisau stoga ir bandysiu islaikyt iki kitos savaites kaip nors, <...>   
Sutrikimas, kad soskes neima, ar kad lupa ciulpia? biggrin.gif Jei lupos ciulpimas, tai maniskei jau sitas sutrikimas baiges, dabar atsirado naujas - burgzti 

Klausimas - kaip prakakint vaika?

laikykitės 4u.gif
kad lūpą čiulpia... sakė pirmą kartą tokį fintą matanti.... nu ką galiu komentuot tada apie jos dalykinę patirtį...
Kadangi mano didysis kakotojas, tai šiuo klausimu nelabai ką galiu patart... gal slyvų ir obuolio duot...smile.gif

QUOTE(natuliona @ 2014 12 02, 14:47)
Mano dukrytei teko atlaikyti stipria chemoterapija...

Sveikatėlės 4u.gif
labai baisu kai visokios ligos mažiukus puola...

QUOTE(Bitelė @ 2014 12 02, 16:20)
Neišduosiu jokios paslapties, nes jo ir neturiu.

man atrodo, kad ir pas mane tas noras ne toks jau didelis.... nors kitiems atrodo kas čia tokio... iki Simono tėvai man sakydavo, na kas čia sunkaus: "grįžti namo po darbo, pavalgai, sėdi ir rašai...", bet tam kad rašyt dar reikia valandų valandas galvoti ką ir kodėl rašyt...

QUOTE(natuliona @ 2014 12 03, 11:42)
dazniausia visi miegeliai trumpi  doh.gif vakar 3 kartus po 30 min  doh.gif
siandien nakti visai gerai miegojo tai ir as visai pailsejau  smile.gif

oj, pas mus irgi miegeliai trumpi: iki 20 min ryte, tada pietų miegas - 1/1,5 val. ir vkare - apie 30 min.
ir dar baisiausia, kad dabar jau jam reikia pastovaus veiksmo.... savi žaislai neįdomūs, reikia nešiot caraitį, viską rodyt ir pan... oj kenčia mano senas kūnas biggrin.gif

QUOTE(Owlet @ 2014 12 03, 18:12)
taigi ner gyvenimo be FB  lotuliukas.gif  va mano vyras neatsilaike visuomenes spaudimui ir praejusią savaitę susikūrė anketą

maniškis dar be FB gyvena biggrin.gif
Ana-banana, juk galima tik tam reikalui susikurt... biggrin.gif

QUOTE(PoSiTiVe @ 2014 12 04, 08:54)
Kaip pensininke jauciuosi jklmn, dar normaliai rankos neissigydziau, o cia bac ir dar viena staigmena. Bet matyt vaizdelis is sono ziurint tikrai nekoks, nes negaliu nei susilenkt, nei pasisukt - kai reik mazaja padet ant kilimelio, is stovimos padeties tai padaryt - be sansu, tai sliauzioju keliais,
**o vyresnioji vis pribega, paklausia "mama, skauda?", papucia kazkur i tarpuaki ar i sona, kad neskaudetu ir lekia toliau, po 5 minuciu vel pribega ir klausia

čia radikulitas koks? nesaldus jausmelis jaučiu... man irgi rankas skauda... toks lėtinis įkyrus skausmas...
**bet tai smagu turėt kažką šalia kas užjaučia ir paguodžia:)

S lyg ir sloga kokia kabinasi... unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V_0622: 04 gruodžio 2014 - 13:08
Sveikos

Pas mus kazkoks virusas namie siaucia unsure.gif Nekalbadieniai man... Vakar mazasis klykavo nei is sio nei is to blink.gif

Vaikas lupos neciulpia, uztad pirstus tiek koju, tiek ranku ragauja.

natuliona, tikiuos Erika daugiau nesirgs 4u.gif 4u.gif 4u.gif

V 0622, gal ir verta studijuot, stipendija tai nemaza mirksiukas.gif Jei turi, kas padetu Simona priziuret, kitu atveju disertacijos rasymo neisivaizduoju 4u.gif
Atsakyti
La,

Visiska tyla cia bigsmile.gif
Panasu, kad visos i FB susikrauste. unsure.gif Nelabai ka zibau apie grupes. ( kiek mano dalyvimas grupeje bus matomas kt.), bet gal ir man jau ten kraustytis g.gif
Musu padangej nieko naujo. Geriu. Lasiukus, o mazoji lyg sveiksta, kuriu kaledinius stebuklus didiesiems bigsmile.gif
Bandau viska suspeti, bet kuo toliau, tuo sunkiau sekasi.

Mokslai, disertacija, nemanau, kad stipendijos dydis gera priezastis studijoms ax.gif Kita vertus, noras padaryti l.gerai, taip pat didele kliutis judeti i prieki. V_0622, nuspreski, kodel Tau to reikia, jei reikia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bitelė: 05 gruodžio 2014 - 08:15