sveikos,
sveikatos ligoniukams
QUOTE(PoSiTiVe @ 2014 12 02, 13:19)
Buvom siandien su dicke pas gydytoja, tai prisirisau stoga ir bandysiu islaikyt iki kitos savaites kaip nors, <...>
Sutrikimas, kad soskes neima, ar kad lupa ciulpia?
Jei lupos ciulpimas, tai maniskei jau sitas sutrikimas baiges, dabar atsirado naujas - burgzti
Klausimas - kaip prakakint vaika?
laikykitės
kad lūpą čiulpia... sakė pirmą kartą tokį fintą matanti.... nu ką galiu komentuot tada apie jos dalykinę patirtį...
Kadangi mano didysis kakotojas, tai šiuo klausimu nelabai ką galiu patart... gal slyvų ir obuolio duot...
QUOTE(natuliona @ 2014 12 02, 14:47)
Mano dukrytei teko atlaikyti stipria chemoterapija...
Sveikatėlės
labai baisu kai visokios ligos mažiukus puola...
QUOTE(Bitelė @ 2014 12 02, 16:20)
Neišduosiu jokios paslapties, nes jo ir neturiu.
man atrodo, kad ir pas mane tas noras ne toks jau didelis.... nors kitiems atrodo kas čia tokio... iki Simono tėvai man sakydavo, na kas čia sunkaus: "grįžti namo po darbo, pavalgai, sėdi ir rašai...", bet tam kad rašyt dar reikia valandų valandas galvoti ką ir kodėl rašyt...
QUOTE(natuliona @ 2014 12 03, 11:42)
dazniausia visi miegeliai trumpi
vakar 3 kartus po 30 min
siandien nakti visai gerai miegojo tai ir as visai pailsejau
oj, pas mus irgi miegeliai trumpi: iki 20 min ryte, tada pietų miegas - 1/1,5 val. ir vkare - apie 30 min.
ir dar baisiausia, kad dabar jau jam reikia pastovaus veiksmo.... savi žaislai neįdomūs, reikia nešiot caraitį, viską rodyt ir pan... oj kenčia mano senas kūnas
QUOTE(Owlet @ 2014 12 03, 18:12)
taigi ner gyvenimo be FB
va mano vyras neatsilaike visuomenes spaudimui ir praejusią savaitę susikūrė anketą
maniškis dar be FB gyvena
Ana-banana, juk galima tik tam reikalui susikurt...
QUOTE(PoSiTiVe @ 2014 12 04, 08:54)
Kaip pensininke jauciuosi jklmn, dar normaliai rankos neissigydziau, o cia bac ir dar viena staigmena. Bet matyt vaizdelis is sono ziurint tikrai nekoks, nes negaliu nei susilenkt, nei pasisukt - kai reik mazaja padet ant kilimelio, is stovimos padeties tai padaryt - be sansu, tai sliauzioju keliais,
**o vyresnioji vis pribega, paklausia "mama, skauda?", papucia kazkur i tarpuaki ar i sona, kad neskaudetu ir lekia toliau, po 5 minuciu vel pribega ir klausia
čia radikulitas koks? nesaldus jausmelis jaučiu... man irgi rankas skauda... toks lėtinis įkyrus skausmas...
**bet tai smagu turėt kažką šalia kas užjaučia ir paguodžia:)
S lyg ir sloga kokia kabinasi...