Laba
Sveikatos visiems ligoniukams
Buvom siandien su dicke pas gydytoja, tai prisirisau stoga ir bandysiu islaikyt iki kitos savaites kaip nors, nes be pirmadienio i darza neis
Oras lauke pasakiskas, taip norisi nosi iskist, bet nezinau, ar rizikuoti, nes jau ir taip per lauka ryte prasiejom, bijau susaldyt
QUOTE(kristina.ieva @ 2014 11 30, 12:43)
Markas, tai kai žindau, visada su viena rankyte mane muša arba glamžo savo rūbelius.
Oi, maniske irgi rankytem mosikuojasi, kabinasi uz visko, kas papuola, dar megsta viena rankyte virs galvos istiest ir nagais braukt per sofa (atsigulus maitinu). O sofa tokio nelygaus audinio, kai nagais prasieina, toks garsas buna nelabai malonus, per dantis man net eina, brrrr
QUOTE(*Liepa18* @ 2014 12 01, 08:10)
Tiesiog sužinojome, kad brolienei diagnozuotas vėžys, labai agresyvios formos, greitai plinta...
Uzjauciu
Teko susidurt ir mum su tuo. Ne karta, ne du - visus 7
Ir man vien pagalvojus apie tai siausiasi plaukai, nes realiai situacija tokia, kad musu giminej niekas sava mirtim nemirsta. O kai matai, kad diagnozuoja tevams, seneliams is abieju pusiu, tetoms ir net ne po viena karta, o po kelis skirtingus, tai visas optimizmas isgaruoja, nes pasijauti pats kaip tiksinti bomba
Teisingai V_0622 pasake - grazus gyvenimas, bet ir baisiai ziaurus. O dar kai tokie dalykai paliecia jaunus zmones, isvis zodziu nebelieka
QUOTE(V_0622 @ 2014 12 02, 12:23)
ai, mano S taip pat kartais čiulpia lūpą, o soskės niekaip neįkišu.... neurologė sakė, kad čia sutrikimas:)) bet kadangi čiulpimo žymių neatsirado (tfu tfu tfu) tai gal išaugs...
Sutrikimas, kad soskes neima, ar kad lupa ciulpia?
Jei lupos ciulpimas, tai maniskei jau sitas sutrikimas baiges, dabar atsirado naujas - burgzti
Burzgia taip, kad net seiles tyska i visas puses ir su tokiu pasimegavimu, kad net juokinga
Klausimas - kaip prakakint vaika?
Pradejo darzoves valgyt, jau 4 dienas kako nemaciau
Klizmom ir kitokiais panasiais reikalais visai nenoriu uzsiiminet