Įkraunama...
Įkraunama...

2014 m. birželinukai

QUOTE(*Liepa18* @ 2014 12 01, 09:10)
Sveikos,

Man tai irgi nekalbadieniai, reiktų apie dovanas galvoti, bet nesigauna.

Tiesiog sužinojome, kad brolienei diagnozuotas vėžys, labai agresyvios formos, greitai plinta...
O moteris jauna, tris vaikai - jauniausiam tik 3 metukai.
Negaliu atsitokėti tiesiog, apie nieką kitą negaliu galvoti.
Koks tas gyvenimas...

verysad.gif stiprybes jusu seimai. Sunku bet reikia kovoti ir tiketi. 4u.gif

labas rytas
Atsakyti
Labas rytas,

QUOTE(*Liepa18* @ 2014 12 01, 08:10)
Man tai irgi nekalbadieniai, reiktų apie dovanas galvoti, bet nesigauna.

Laikykites 4u.gif
Po tokios žinios, mano priežastis nekokiai nuotaikai atrodo labai menkutė. unsure.gif Vakar mažoji vėl sukarščiavo ir dar kosėti pradėjo doh.gif buvau išsigandusi, kad komplikuojasi praėjusios savaitės liga, bet panašu, kad nauja bacila...Kai pirmasis nerimas atslūgsta, suprantu, kad turiu dėkoti už tai, kad visi sveiki esame. Sakiau didžiąją vesiuosi į ligoninę, kur vaikai sunkiai serga, gal tada trupmenos nebeatrodys tokia didelė bėda. Nors sužinojau, kad su klase Kalėdų proga visi keliaus į kūdikių namus, ruošia vaidinimą vaikučiams,gamina žaislus, tai ,manau, kol kas užteks gal ir to...

kada jau buvome pas gydytoją, tai panelė pasunkėjo 750 gr., net 7 kg. perkopė ir paaugo 2,5 cm. Liepė duoti kruopų košę, o po poros sav. ir mėsą. Bet, o tačiau, kraujo tyrimas hemoglobino duobės nerodo, tai su mėsa kol kas palūkėsiu.Juolab kad sūnus iki šiol galima sakyti mėsos nevalgo. Darželyje kažkiek suvalgo, nes matyt visi valgo, o namie mes jam ne autoritetas, tai gyvena be mėsos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bitelė: 01 gruodžio 2014 - 11:23
Sveikos,

brolienei diagnozuotas vėžys

Liudna žinia verysad.gif Mano šeima irgi yra susidūrę su šia baisia liga.

QUOTE(Bitelė @ 2014 12 01, 11:22)
jau buvome pas gydytoją, tai panelė pasunkėjo 750 gr., net 7 kg. perkopė ir paaugo 2,5 cm.

Mes šiandien irgi buvom pas gydytoja, tai sveriam 8,4 kg ir 68 cm.

Nuo šian pradėsiu primaitinti. Valgysim šį mėnesį daržovienes. Pradžiai moliūgas, cukinija, bulvė ir morka be serdies.

Buvau meeta su V_06.22, smagiai praleidome laika. Tikiuosi jos Simonas po susitikimo ilgai miegojo.
Atsakyti
Sveikutės,
Sveikinimai stipruoliams judėjimo pasiekimu proga.
Dantuotiems mažyliams sveikinimai pradikalus pirmiems dantukams.
Stiprybės palaikant šeimos narius, kuriuos tokiu metu rimtos ligos užklupo.

Na mes nespęjam vis parašyt, vis reikalu atsiranda. Šiandien buvom TA su mažiuku, tai sveriam 10,4 kg, ūgis 71,5 cm. šiandien pusmečio smžiaus proga ragavom bulvės-stūmė viska lauk. smile.gif
Atsakyti
Sveikos,

Liepa, kokia baisi žinia unsure.gif stiprybės jūsų šeimai 4u.gif

Mažasis gyvena neblogai, tik kad geru naktiniu zirzalu patapęs jau pora savaičių.. Įtariu viršutinius dantukus, šviečiasi truputį pro dantenas smile.gif Kerta daržoves, išskyrus kalafijorą, nu niekaip neišeina jo įsiūlyt, tik pajaučia kur įmaišyta ir viskas, nebevalgo doh.gif visa kita gan skaniai lapnoja.

Ai gi dar negyriau savo vyruko bigsmile.gif savaitėlė kai jau nusprendė, kad besivartant pasaulis įdomesnis bigsmile.gif thumbup.gif aplenkė brolį pora savaičių biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos,
Negaliu atsitokėti tiesiog, apie nieką kitą negaliu galvoti.
Koks tas gyvenimas...

siaubas... tikrai, gyvenimas labai gražus, bet kartais ir labai žiaurus... linkiu didelio stebuklo...

QUOTE(Spagetti @ 2014 12 01, 13:28)
Buvau meeta su V_06.22, smagiai praleidome laika. Tikiuosi jos Simonas po susitikimo ilgai miegojo.

su šauniu TA 4u.gif ir ačiū, kad apsilankėt, buvo smagu! reikės kartot! thumbup.gif
Simonas numigo valandžiukęsmile.gif

QUOTE(nijntje @ 2014 12 01, 23:02)
**Mažasis gyvena neblogai, tik kad geru naktiniu zirzalu patapęs jau pora savaičių...
*Ai gi dar negyriau savo vyruko  bigsmile.gif savaitėlė kai jau nusprendė, kad besivartant pasaulis įdomesnis 

*šaunuolis, na va atranda gyvenimo (vartymosi) malonumus:)
Woaini, o tavo mažius irgi kažkada (manau jau labai netrukus) tinginuką išgins ir pradės aktyvesniu gyvenimu domėtis biggrin.gif
**žiūriu čia nemažai birželinukų zirzalais patapę... gal čia toks vystymosi etapas... g.gif
nu maniškis kartais irgi atrodo, kad gulbės pieno tetrūksta, o zirzia vistiek!

Nakvisha ir Bitele, su šauniais TA! sunkėja, sunkėja birŽelinukai biggrin.gif

Beje, Bitele, gal išduosi paslaptį kaip auginant leliuką rašyti disertac.?smile.gif labai aktualu, bet kažkaip įtariu, kad per daug gailiu savęs šitoj vietoj...smile.gif

ai, mano S taip pat kartais čiulpia lūpą, o soskės niekaip neįkišu.... neurologė sakė, kad čia sutrikimas:)) bet kadangi čiulpimo žymių neatsirado (tfu tfu tfu) tai gal išaugs... ax.gif

o aš dar tik obuolio ir banano labai po truputį duodu paragaut... daržovienes bandysiu įvest tik nuo 6 mėn, ty prieš pat šventes... kažkaip be entuziazmo aš primaitinimo klausimu... baisu, kad springs unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V_0622: 02 gruodžio 2014 - 12:31
Laba smile.gif

Sveikatos visiems ligoniukams 4u.gif

Buvom siandien su dicke pas gydytoja, tai prisirisau stoga ir bandysiu islaikyt iki kitos savaites kaip nors, nes be pirmadienio i darza neis doh.gif Oras lauke pasakiskas, taip norisi nosi iskist, bet nezinau, ar rizikuoti, nes jau ir taip per lauka ryte prasiejom, bijau susaldyt unsure.gif

QUOTE(kristina.ieva @ 2014 11 30, 12:43)
Markas, tai kai žindau, visada su viena rankyte mane muša arba glamžo savo rūbelius.

Oi, maniske irgi rankytem mosikuojasi, kabinasi uz visko, kas papuola, dar megsta viena rankyte virs galvos istiest ir nagais braukt per sofa (atsigulus maitinu). O sofa tokio nelygaus audinio, kai nagais prasieina, toks garsas buna nelabai malonus, per dantis man net eina, brrrr doh.gif

Tiesiog sužinojome, kad brolienei diagnozuotas vėžys, labai agresyvios formos, greitai plinta...

Uzjauciu 4u.gif Teko susidurt ir mum su tuo. Ne karta, ne du - visus 7 unsure.gif Ir man vien pagalvojus apie tai siausiasi plaukai, nes realiai situacija tokia, kad musu giminej niekas sava mirtim nemirsta. O kai matai, kad diagnozuoja tevams, seneliams is abieju pusiu, tetoms ir net ne po viena karta, o po kelis skirtingus, tai visas optimizmas isgaruoja, nes pasijauti pats kaip tiksinti bomba unsure.gif Teisingai V_0622 pasake - grazus gyvenimas, bet ir baisiai ziaurus. O dar kai tokie dalykai paliecia jaunus zmones, isvis zodziu nebelieka verysad.gif

QUOTE(V_0622 @ 2014 12 02, 12:23)
ai, mano S taip pat kartais čiulpia lūpą, o soskės niekaip neįkišu.... neurologė sakė, kad čia sutrikimas:)) bet kadangi čiulpimo žymių neatsirado (tfu tfu tfu) tai gal išaugs...  ax.gif

Sutrikimas, kad soskes neima, ar kad lupa ciulpia? biggrin.gif Jei lupos ciulpimas, tai maniskei jau sitas sutrikimas baiges, dabar atsirado naujas - burgzti lotuliukas.gif Burzgia taip, kad net seiles tyska i visas puses ir su tokiu pasimegavimu, kad net juokinga biggrin.gif

Klausimas - kaip prakakint vaika? doh.gif Pradejo darzoves valgyt, jau 4 dienas kako nemaciau doh.gif Klizmom ir kitokiais panasiais reikalais visai nenoriu uzsiiminet unsure.gif
Atsakyti
PoSiTiVe,
Gal slyvu pabandyk g.gif
Atsakyti
Labas, seniai nerasiau smile.gif

tikrai baisu unsure.gif stiprybes jums 4u.gif
Mano dukrytei teko atlaikyti stipria chemoterapija... 6 men kosmaro... nenoreciau susidurti daugiau verysad.gif

smile.gif+2014 12 01, 20:07-->
QUOTE(Nakvisha smile.gif @ 2014 12 01, 20:07)
Šiandien buvom TA su mažiuku, tai sveriam 10,4 kg, ūgis 71,5 cm. šiandien pusmečio smžiaus proga ragavom bulvės-stūmė viska lauk. smile.gif

ohoho bigsmile.gif perkopet 10 kg thumbup.gif

Markas pasidare tinginys g.gif nieko nenori daryti schmoll.gif nesiok tu ir jis laimingas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Spagetti @ 2014 12 01, 13:28)
Nuo šian pradėsiu primaitinti. Valgysim šį mėnesį daržovienes. Pradžiai moliūgas, cukinija, bulvė ir morka be serdies.

Beveik vienodo ūgio mūsų dukrytės. Manoji šiandien irgi jau paragavo morkos. Visai skaniai valgė kartu su cukinija.

QUOTE(V_0622 @ 2014 12 02, 12:23)
Beje, Bitele, gal išduosi paslaptį kaip auginant leliuką rašyti disertac.?smile.gif labai aktualu, bet kažkaip įtariu, kad per daug gailiu savęs šitoj vietoj...smile.gif

Neišduosiu jokios paslapties, nes jo ir neturiu. Nepabaigiau aš jos unsure.gif blush2.gif Ir gaila, ir gėda, bet stengiuosi davęs dėl to negraužti. Dabar pagalvoju, kad tiesiog norėjau viską padaryti per daug tobulai, o tobulai nesigavo. Šiaip tai mokėjau pinigus auklei, o pati dirbau, eidavau į universitetą, į biblioteką. Tik kad sūnus iki dviejų su puse metu labai sirgo. O sergančio, ypač kai tekdavo gulėti ligoninėje auklei palikti nenorėdavau. Dabar, kai pagalvoju, tai per mažai norėjau tą disertaciją parašyti mirksiukas.gif Anksčiau galvojau, kad per mažai palaikymo iš artimųjų buvo, nes visiems atrodė, kad nieko neveikiu, sūnus su aukle, o aš lyg ir daug laisvo laiko turiu. Vienu metu (keletą mėn.) teko ir savo amžinatilsį močiutę slaugyti. Tiesiog nepasakiau visiems labai aiškiai, kad disertacija man svarbu, o gal ir nebuvo ji man tokia svarbu mirksiukas.gif Nors dabar, kai turiu daugiau laisvo laiko ir kai būnu išsimiegojusi, pagalvoju, kad visai nieko būtų sugrįžti prie mokslų. lotuliukas.gif Tad mano patarimas, jei tikrai nori, tai surasi būdų mirksiukas.gif

PoSiTiVe, o kokių daržovių duodi?

QUOTE(natuliona @ 2014 12 02, 14:47)
Mano dukrytei teko atlaikyti stipria chemoterapija... 6 men kosmaro...
Markas pasidare tinginys  g.gif nieko nenori daryti  schmoll.gif nesiok tu ir jis laimingas  biggrin.gif

Vaje, bet dabar tikiuosi dukrytė sveika.
Markas ir taip daug išmoko, tai dabar galima ir patinginiauti. mirksiukas.gif Manoji tai nemiega doh.gif ir nežinau, ar dėl ligos, ar šiaip...Vakar buvome pas savo netradicinį daktarą tai gavau lašiukų, kad dukra būtų sveika. Kai paskaičiau tų lašiukų poveikį, kokiai būsenai jie skirti, supratau, kad labai taikliai apibūdina mano savijautą. Tai dabar tikiuosi "nušvitimo" lotuliukas.gif Juolab kad laukia šventinis maratonas. Jau dabar viską rašausi į kalendorių, nes galiu pamiršti visas veiklas, visus renginius, koncertus ir t.t...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bitelė: 02 gruodžio 2014 - 16:22
Labas rytas
retai ir aš čia nosį beįkišu kai tiek daug į FB persikraustė blush2.gif
Liepa labai sukrečia tokios artimos patirtys... žiauru ištikrųjų. Gyveni ir nežinai kada pasisuks tavo gyvenimas. Reikia džiaugtis šiandiena
QUOTE(PoSiTiVe @ 2014 11 30, 11:11)
Klausimas toks - jusu vaikai nebando savo lupos ciulpt?

dažnai kaip viščiukas atrodo biggrin.gif labai juokingai.
QUOTE(Bitelė @ 2014 12 01, 12:22)
kada jau buvome pas gydytoją, tai panelė pasunkėjo 750 gr., net 7 kg. perkopė ir paaugo 2,5 cm.

thumbup.gif nu puikiai paaugo
QUOTE(PoSiTiVe @ 2014 12 02, 14:19)
realiai situacija tokia, kad musu giminej niekas sava mirtim nemirsta.

aš irgi tiksinti bomba doh.gif kai ėjau į onkologinį tiesiog apgamus pašalint, o ten bendra tvarka užklausė kas iš artimų giminaičių sirgę... raudonu tušiniu kampe kortelės užrašė "rizika" blink.gif
QUOTE(natuliona @ 2014 12 02, 15:47)
Mano dukrytei teko atlaikyti stipria chemoterapija...

jetus, kaip gerai kad tas košmaras baigiasi gerai 4u.gif

Aidas kas antrą naktį tarp 1-2 val jaučia pareigą pažviegt šiaip sau. Niekas tada netinka, daryk ką nori. Dieną irgi sutrumpėjo miegai, ilgojo nebėra sad.gif ryte 20 min, po to pora po 30-40 min ir kartais dar vienas 15-20 min. Dirbt pasidarė gerokai sunkiau. Užtat pradėjom daugiau į lauką eit, nes kai jau nuvargęs tai mielai važiuoja vežime sportiniam, dairosi kol užmiega, tai su miegeliu apie valandą pabūbnam thumbup.gif mum čia pasiekimas biggrin.gif pradėjo pažintį su maistu, kolkas sekasi niekaip biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas ar jau diena biggrin.gif

Markas migdosi jau valanda cool.gif sneak su karusele ir gaudo gyvunu kojas biggrin.gif

miegai musu niekaip nesusitvarko , jau praradau vilti... buna stebuklai kad miega diena ilgai, bet dazniausia visi miegeliai trumpi doh.gif vakar 3 kartus po 30 min doh.gif
siandien nakti visai gerai miegojo tai ir as visai pailsejau smile.gif

dantu dar ner, kosiu nevalgom biggrin.gif

kaip as nenoriu tos terliones blush2.gif

vakar Maxej paemiau keleta uzpilamu kosiu ir dar tyreliu rolleyes.gif dukra laukia nesulaukia kada jau cia maitins broli smile.gif

kita savaite TA, pagal rubus matau kad nelabai paaugo g.gif tik pasunkejo rolleyes.gif

Ar yra dar sedinciu vaiku g.gif mano griuna biggrin.gif stove tvirtai , o sedet nenori biggrin.gif

Amarantine ir man su darbais sunkiai sekasi unsure.gif

QUOTE(Bitelė @ 2014 12 02, 16:20)
Vaje, bet dabar tikiuosi dukrytė sveika.

QUOTE(Amarantine @ 2014 12 03, 08:15)
jetus, kaip gerai kad tas košmaras baigiasi gerai  4u.gif

musu liga ne visai piktybine, bet esam labai jau isskirtiniai doh.gif pirmas atvejis tokios ligos Lietuvoje, tai bandomas triusiukas mano dukra schmoll.gif daug kas isbandyta, padaryta, iskenteta. Tik narkoziu turejo virs 30 ... Dabar liga sustabdyta bet nedingo, gyvenam ir tiek, tikrinames, stebim ir bandom apie ja negalvoti smile.gif
Atsakyti