Įkraunama...
Įkraunama...

2014 m. birželinukai

QUOTE(ana-banana @ 2014 11 28, 19:09)
Tyyyla  blink.gif
as vis bandau pasimokyti rytdienos egzaminui,bet panasu kad busiu pusiau pasiruosusi.

Labas biggrin.gif
Vis užeinu šiandien bet kaip tyla taip tyla biggrin.gif

Sėkmės egzamine. Ką mokaisi jei ne paslaptis? O dėl jausmo, kad esu pusiau pasiruošus egzaminams - tai man nuolat taip biggrin.gif Jiem visada laiko pritrūksta biggrin.gif Bet naktis dar ilga biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Trupinėlis @ 2014 11 28, 21:18)
Labas  biggrin.gif
Vis užeinu šiandien bet kaip tyla taip tyla biggrin.gif

Sėkmės egzamine. Ką mokaisi jei ne paslaptis? O dėl jausmo, kad esu pusiau pasiruošus egzaminams - tai man nuolat taip biggrin.gif Jiem visada laiko pritrūksta biggrin.gif Bet naktis dar ilga biggrin.gif

Aha .tas jausmas visad yra. Tik kai tau 30 tai jaudulio jzu nera,nes mokaisi del saves. Kiek norejai tiek ismokai. Mokausi kokybes vadybos magistrA 4u.gif
Atsakyti
Aš gimus vaikui kažkaip paprasčiau į tuos mokslus žiūriu. Stengiuos, mokaus ne blogiau tik kažkaip mažiau į galvą imu biggrin.gif
Atsakyti
Labas visoms:)

Maniškis ne tik kad jau žaisdamas sėdi ir visaip ištobulino atsisėdimo techniką iš šliaužimo pozos, bet dar ir antrą dantį užaugino be didelio triukšmo thumbup.gif

Šiandien tylu, nes visos Akropoliuose po Jamam siaučia matyt lotuliukas.gif aš buvau trumpam toj beprotybėj, nes kelias kalėdines dovanas nugriebt reikėjo pigiau. Šiaip nemėgstu tos masovkės. Po to labai pavargus jaučiuosi.

QUOTE(Spagetti @ 2014 11 27, 17:53)
Sveikos,
...
Sveikinam su pasiekimu  wub.gif Maniškė tik kelias sekundes pasėdi.
...

QUOTE(Amarantine @ 2014 11 27, 18:37)
Labos smile.gif
...
thumbup.gif  thumbup.gif nu šaunuolis, jei jau vieną kart atsisėdo- gali užskaityt kad jau sėdi savarankiškai, stipruolis nu  thumbup.gif
...

Ačiū visoms už sveikinimus mano sėduoliui cool.gif Dabar jau visur ne tik atsisėst, bet jau ir stot reikia. Košmaras mano rankoms doh.gif

QUOTE(ana-banana @ 2014 11 28, 21:33)
Aha .tas jausmas visad yra. Tik kai tau 30 tai jaudulio jzu nera,nes mokaisi del saves. Kiek norejai tiek ismokai. Mokausi kokybes vadybos magistrA 4u.gif

Sėkmės egzamine!!!
Atsakyti
Labas labas smile.gif

O jau tyluma, o jau ramuma.. kur issilakstet visos? g.gif
As siandien pajauciau, ka reiskia keltis 4:30. Tiesa, dar reiktu pamineti,kad miegot ejau 01:30 biggrin.gif Zombiauju kavos puoda dabar apsikabinus doh.gif Ir buvau per anksti apsidziaugus, kad pasveikom visi - nuo penktadienio didzioji vel i darza nebeina, vyrui gerkle skauda, o mes su mazaja, kaip visada turbut, perimsim estafete, kai anie du seimos nariai bus bepasveikstantys doh.gif

Klausimas toks - jusu vaikai nebando savo lupos ciulpt? Maniske isigudrino tai daryt ir gal nematyciau nieko baisaus, bet kad net melynos lupos nuo ciulpimo doh.gif Kazin kaip toki iproti isgyvendint galima? unsure.gif

Ir dar bevalgydama MP viena koja spardosi labai. Net nervuotai sakyciau. Kas cia tam vaikui uzejo, nelabai suprantu g.gif

Atsakyti
QUOTE(ana-banana @ 2014 11 27, 11:52)
Ateinam susipazinti http://private.fotki...rgis.html#media  supratau kad netriu vaiko nuotrauku  g.gif

smagu susipaziti 4u.gif abu gražuoliai ir panašūs 4u.gif

QUOTE(PoSiTiVe @ 2014 11 30, 11:11)

Klausimas toks - jusu vaikai nebando savo lupos ciulpt? Maniske isigudrino tai daryt ir gal nematyciau nieko baisaus, bet kad net melynos lupos nuo ciulpimo doh.gif Kazin kaip toki iproti isgyvendint galima? unsure.gif   

kartais taip darbo, bet visai nepavojingai, o va vyresnėliui tokia bėda yra doh.gif ant smakro net raudona juosta kaip nubrozdinimas nuo lūpos čiulpimo. tik čia matyt kokia savistimuliacija kaip koks pirštų čiulpimas kitiems ir atsirado prieš pora mėn. gal su brolio gimimu susieja, gal taip save ramina ... ir kaip kovoti irgi nežinau doh.gif
Atsakyti
Positive, jei paguos tai mes irgi sirguliuojam dar doh.gif
Reikia kazka is esmez keisti. Jsu stengismes sveikai maitintis, rytais zaliuosius kokteilius plaku
.... bet vis neisbrendam.
as jau trecia diena advento kalendoriu siuvu doh.gif reikia pabaigt kol dukra pas mociute.

Labas visoms
Papildyta:
QUOTE(Owlet @ 2014 11 30, 12:32)
smagu susipaziti  4u.gif abu gražuoliai ir panašūs  4u.gif
kartais taip darbo, bet visai nepavojingai, o va vyresnėliui tokia bėda yra  doh.gif  ant smakro net raudona juosta kaip nubrozdinimas nuo lūpos čiulpimo. tik čia matyt kokia savistimuliacija kaip koks pirštų čiulpimas kitiems ir atsirado prieš pora mėn. gal su brolio gimimu susieja, gal taip save ramina ... ir kaip kovoti irgi nežinau  doh.gif
mano dukra irgi lupas ciulpia. Dabar apstojo, nes nupirkssu vazelina jsi. Tai ji vis teplioja . Jsu irgi buvo didziule raudona deme doh.gif

positive, maniskis spardosi kai atsirugti nori.

owlet, man irgi smagu susipszonti.
Atsakyti
Sveikos, mamytės! 4u.gif

Sirguliukams po sveikatos balionėlį. 4u.gif

Markas jungiasi į dantuotųjų būrį. Prasikalė du gražuoliai, baltuoja viršūnėlės po milimetrą. Sakyčiau be didesnių nesklandumų ir piktumų sulaukėme tų dantukų. thumbup.gif

Markas tik neseniai pradėjo labiau vartytis, tai apie šliaužimą ar bandymą sėstis dar kalbos nėra. Sveikinam stipruolius, kurie jau iki to pažengę! thumbup.gif

Darėme kraujo ir šlapimo tyrimus. Šlapimas geras, Hb 122, tačiau per 1,2 padidėjęs kažkoks alerginis faktorius. Na Marko visos kojytės išbertos, aplink lūpytes taip pat. manau, kad čia nuo obuolių ir moliūgų tyrelės, nors jos jau kelias savaites nebeverdu ragauti, o ties bėrimai nepranyksta. sad.gif Dabar kelis kartus daviau bulvės. Norėčiau įmaišyti ir morkos, bet bijau, nes ji irgi turi daug karotino, kaip ir moliūgas, nuo kurio, manau, Marką išbėrė. g.gif Nežinau, ar vis tik pridėti tos morkos, ar geriau kokios cukinijos? unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(PoSiTiVe @ 2014 11 30, 10:11)
Ir dar bevalgydama MP viena koja spardosi labai. Net nervuotai sakyciau. Kas cia tam vaikui uzejo, nelabai suprantu g.gif

Markas, tai kai žindau, visada su viena rankyte mane muša arba glamžo savo rūbelius. biggrin.gif Retai, kada guli paslikas ir nejudėdamas, visada rankytėmis malasi bežįsdamas. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristina.ieva: 30 lapkričio 2014 - 12:46
QUOTE(kristina.ieva @ 2014 11 30, 11:43)
Markas, tai kai žindau, visada su viena rankyte mane muša arba glamžo savo rūbelius. biggrin.gif Retai, kada guli paslikas ir nejudėdamas, visada rankytėmis malasi bežįsdamas. biggrin.gif

jo, su rankytėmis nuolat čiupinėja ką nors.. galvoju karolius didelius reik kabintis. kitaip apibraižyta lieku.
cukiniją dėčiau g.gif
mes daržovių dar nepradėjom. aš ant bepienės dienos - o vat šiaip sau, bet kažin ar geriau vaikui..
Atsakyti
Sveikos smile.gif buvom mes vakar JAMAM, nors buvau sau pasakius, kad nebevažiuosiu į tą beprotnamį, bet norėjau dovanas supirkt, tai važiavom. Mažasis patenkintas buvo, nes jam patinka kai daug žmonių aplink zuja, lempukai, spalvos.. Paskui grįžę ėjom mano brolio su gimtadieniu sveikint, buvo proseneliai atvažiavę, tai prisidžiaugė su vaiku, tik tiek, kad paskui jau taip pavargo visą dieną namie nebuvęs, kad grįžęs namo atsipalaidavo ir dar gerą valandą linksmas su savo kojom žaidė biggrin.gif Šian buvom į Palangą išvažiavę pasivaikščiot, tai oj oj kaip šalta ax.gif greit grįžom namo, nors mažiukas visai nesušalęs, skaniai išmiegojo wub.gif

Mane vaikas irgi valgydamas pastoviai braižo, tai į (.) kabinas, tai nosį pagaut bando biggrin.gif

Ir nežinau, bet kartojas mum pirmųjų dantų dygimo scenarijus (tik be neramumo) - kosti ir sloguoja šiek tiek, viduriukai palaisvėję, tai reiks patyrinėt dantenas atidžiau, nes ir košės nebelabai valgo, nors seniau suvalgydavo viską ką išvirdavau. Valgom kol kas moliūgienę smile.gif Dar reikia šaukštuką nusipirkt, nes visą kitą atributiką jau turim. Nusipirkom maitinimo kėdutę, tai turi savo sostą vyrukas thumbup.gif
Vartosi tai tik ant šono, ant pilvo apsiverst nesugalvoja, sėstis irgi iniciatyvos nerodo, gerai jam ir ant nugaros, pilvo gulėt. O Ievužės vyruko pasiekimai thumbup.gif stipruolis wub.gif
Atsakyti
sveikutes mamytes gal kuri naudoja nan ha.? turiu misinuka 500g bet tik kad nan ha.2 nuo sesiu men gal kas nori atiduodu 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,

Man tai irgi nekalbadieniai, reiktų apie dovanas galvoti, bet nesigauna.

Tiesiog sužinojome, kad brolienei diagnozuotas vėžys, labai agresyvios formos, greitai plinta...
O moteris jauna, tris vaikai - jauniausiam tik 3 metukai.
Negaliu atsitokėti tiesiog, apie nieką kitą negaliu galvoti.
Koks tas gyvenimas...
Atsakyti