Sveikos
buvom mes vakar JAMAM, nors buvau sau pasakius, kad nebevažiuosiu į tą beprotnamį, bet norėjau dovanas supirkt, tai važiavom. Mažasis patenkintas buvo, nes jam patinka kai daug žmonių aplink zuja, lempukai, spalvos.. Paskui grįžę ėjom mano brolio su gimtadieniu sveikint, buvo proseneliai atvažiavę, tai prisidžiaugė su vaiku, tik tiek, kad paskui jau taip pavargo visą dieną namie nebuvęs, kad grįžęs namo atsipalaidavo ir dar gerą valandą linksmas su savo kojom žaidė
Šian buvom į Palangą išvažiavę pasivaikščiot, tai oj oj kaip šalta
greit grįžom namo, nors mažiukas visai nesušalęs, skaniai išmiegojo
Mane vaikas irgi valgydamas pastoviai braižo, tai į (.) kabinas, tai nosį pagaut bando
Ir nežinau, bet kartojas mum pirmųjų dantų dygimo scenarijus (tik be neramumo) - kosti ir sloguoja šiek tiek, viduriukai palaisvėję, tai reiks patyrinėt dantenas atidžiau, nes ir košės nebelabai valgo, nors seniau suvalgydavo viską ką išvirdavau. Valgom kol kas moliūgienę
Dar reikia šaukštuką nusipirkt, nes visą kitą atributiką jau turim. Nusipirkom maitinimo kėdutę, tai turi savo sostą vyrukas
Vartosi tai tik ant šono, ant pilvo apsiverst nesugalvoja, sėstis irgi iniciatyvos nerodo, gerai jam ir ant nugaros, pilvo gulėt. O Ievužės vyruko pasiekimai
stipruolis