Įkraunama...
Įkraunama...

2014 m. birželinukai

Ievuze, puikūs pasiekimai thumbup.gif jeigu jau 1ną kart atsisėdo pats manau jau galima užskaityti, kad pats atsisėda thumbup.gif aš laukiu kada jau Domas sėdės, daug lengviau tada - pasidinu kur reikia, perrengti lengviau ir pan.

o dar sėdinčių yra?

oi tas autocorectas lotuliukas.gif "abudu rujoja" lotuliukas.gif šitas labai pralinksmino

mum iš vis jau liepė mėsą valgyt, na jau turėjau įvesti jeigu ne ligos, čia dėl geležies duobės. bet man kažkaip per anksti atrodo g.gif
Atsakyti
Ateinam susipazinti http://private.fotki...rgis.html#media supratau kad netriu vaiko nuotrauku g.gif
Atsakyti
Sveikos...
Vis prisimenu, kad kažkuri prašė MORKŲ KEKSO recepto, o aš užuomarša vis jo neįkeliu biggrin.gif Taisausi, jei dar aktualu biggrin.gif

200 g smulkiai tarkuotų morkų (per ,,ežiukų" tarką biggrin.gif )
100 g sviesto (visada naudoju kepinių margariną) arba aliejaus
150 g cukraus
80 g smulkintų graikinių riešutų (kepiau su žemės riešutais, skonis puikus biggrin.gif )
Didelis kiaušinis ir + vienas baltymas
1,5 šaukštelio kepimo miltelių (aš visada gesinu actu sodą)
Šaukštelis cinamono
Šaukšelis vanilinio cukraus (šito niekad negailiu ir visą pakelį verčiu)

Galit maišyt pagal taisykles (pirma sukrus su kiaušiniu paskui tirpintas sviestas, morkos, persijoti milta), bet aš nežaidžiu ir sumaišau kaip išeina (pirmiausia tik ištirpinu sviestą ir cukrų supilu kas masė pravėstų biggrin.gif ), nieko nesijoju biggrin.gif
Atsakyti
http://www.beatosvir...g-arthur-flour/

sitas niam.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ana-banana: 27 lapkričio 2014 - 15:07
QUOTE(ana-banana @ 2014 11 27, 09:14)
Madrugada,o tyrimus jumz dare? O del morkos.... zinau kad virtos kietina ir kaip visi oranziniai,raudoni dalykai yra stiprus alergenas.

laukiu kvietimo į ligoninę. Tikiuos, susisuksim iki kalėdų... čia su jais nežinia unsure.gif nors sakė, su kūdikėliais nedelsia.

malonu susipažint albumėlyje. Gražūs jūs visi smile.gif aš vaiko foto ir neturiu.. ir nemoku fotkint normaliai unsure.gif
Atsakyti
Labas labas

nieko naujo pas mus... zyziam, karsciuojam, naktim norim veiksmo cool.gif

QUOTE(ievuze123 @ 2014 11 27, 07:23)

Maniškis jau sėdi pasodintas. Savarankiškai iš šliaužimo pozos dar tik vieną kartą atsisėdo.

oba bigsmile.gif saunuolis thumbup.gif

markas tai griuna biggrin.gif

QUOTE(Siurbelyte @ 2014 11 27, 08:11)

su zodziu pataisoma programa rašau, tai vietoje "snuduriuoja" man išmeta žodžius "abudu rujoja" ir "skuduru joja"  lotuliukas.gif

prisizvengiau lotuliukas.gif

QUOTE(ana-banana @ 2014 11 27, 10:52)
Ateinam susipazinti http://private.fotki...rgis.html#media  supratau kad netriu vaiko nuotrauku  g.gif

oi kokie dantuoti thumbup.gif malonu ir jus pamatyti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo natuliona: 27 lapkričio 2014 - 15:41
Man irgi labai malonu su visom susipazinti. Beveik visu albumukus perziurejau. Zavu. Smagus vaikAi. Grazios mamos. Aciu kad priemet 4u.gif
Papildyta:
Klausykit,o jusu didzkiai valgo brokolius? As siandien negalehau dukros dustsbdyt. Puse vurto brokolio sudorojo. As aisku ji pristaciau kaip gelytes skanesta lotuliukas.gif thumbup.gif ir gslvoju ar cia vienkartinis reiskinys???
Atsakyti
QUOTE(ana-banana @ 2014 11 27, 15:47)
Klausykit,o jusu didzkiai valgo brokolius? As siandien negalehau dukros dustsbdyt. Puse vurto brokolio sudorojo. As aisku ji pristaciau kaip gelytes skanesta lotuliukas.gif  thumbup.gif ir gslvoju ar cia vienkartinis reiskinys???

Mano nevalgo darzoviu isvis doh.gif Pripazista tik marinuota agurka ir dar kartais suvalgo moliugu koses unsure.gif
Atsakyti
Sveikos,

QUOTE(Owlet @ 2014 11 26, 10:01)
begalė žaislų nuo vyresnėlio pas mus. tai aš va užsakiau mažiukui gintarinius karolius, bus kalėdoms.

As tai A nieko neplanuoju pirkti. Vis nuperku kokį žaisliuką, drabuželių turėčiau neužilgo gauti iš usa. Pagalvoju, kad ji visko turi. Ir taip iš senelių, prosenelių gaus dovanų.

QUOTE(Siurbelyte @ 2014 11 26, 14:44)
Pagaliau nusipirkom maitinimo kedute  thumbup.gif

Man žadėjo kaimynė atiduoti kėdutę. O jeigu pamirš,tai padėvėta pirksiu. Kol dukra nemoka sėdėti, tol į ją nesodinsiu. O šiaip tai ji dar ir nieko nevalgo, tai laiko turim.

QUOTE(ievuze123 @ 2014 11 27, 07:23)
Maniškis jau sėdi pasodintas.

Sveikinam su pasiekimu wub.gif Maniškė tik kelias sekundes pasėdi.

QUOTE(ana-banana @ 2014 11 27, 15:47)
Klausykit,o jusu didzkiai valgo brokolius?

Sūnus nevalgo, bet gali būti dėl to,kad ir aš su vyru jo nemėgstam,dėl to ir neperkam.

Pas mus sunki savaitė. Nezinau kas mažajai yra, piktas vaikas lotuliukas.gif
Šią savaitę A rūbų spintą sutvarkiau, tai reikėtų kurią dieną i musumazyliai drabužėlius sudėti,bet taip nesinori. Man iš vis nepatinka pardavinėti, bet reikės, nes daugiau vaikų neplanuojam.
Paskutiniu metu retai i lauką išeinam, didelis vėjas pas mus kaime.
Atsakyti
Trupineli, aciu. Kepsiu, bet tik, kai visi sveiki bus rolleyes.gif

ana-banana, smagu susipažinti. Dėl brokolių, mano dukra juos vienu metu labai valgydavo,dabar valgo, bet nėra mėgstamiausia daržovė. Bet nepaisant to, užsispyrusiai savo vaikams daržoves vis siūlau, kažkada gi susipras, kad tai skanu ir sveika. biggrin.gif Jei jau apie maistą, tai kai kalbėjome apie mėsą ir geležį,tai tuomet pamiršau parašyti,kad kai kuriuose kruopose (jei neklystu avižose daugiau ) ir net daržovėse yra daugiau geležies nei mėsoje. Dabar galvoju, kad su mėsa neskubėsiu,bet bus matyti...

manoji šiandien jau matyt geriau jaučiasi, tai ne tokia pikta. Tikiuosi,kad taip ir liks, nes vyras turi darbų vakare,tai nesinori vakaro su verkiančia princese ant rankų ir dviem per dieną išsiilgusiai žiogais.

Atsakyti
Labos smile.gif
QUOTE(Owlet @ 2014 11 26, 11:01)
Tuose lukštuose visas gėris ir maistinės medžiagos, geležis (ypač grikiuose). Išvalytos košės nėra maistingos.

tikrai taip, ir kai pereisim prie normalių kruopų (minimaliai blenderiuotų) tai ir gaus tą ką visi valgom wink.gif bet kai sublenderiuoji ir lieka tos šiūkšlės tai mano didysis žiauriai žiaugčiodavo (jau paaugęs, ne pirmą mėn), tai pradžioj man patiko visos dribsnių košės (o ypač mažiau "prišiūkšlintos"). O dabar mielai valgo normalių grūdų košes.

QUOTE(Li_Ba @ 2014 11 26, 12:21)
Uzkniso visi tie sirgimai juodai.
Dovanos.

jo... užjaučiu. mes dar irgi neišsikapstę sad.gif
man su visais leliškais pirkiniais taip, laužaus laužaus, kai jau sugalvoju kad visgi perku- nebereik nes išauga biggrin.gif didesniem vaikam smagiau pirkt žaislus, nes jie ne tokie trumpalaikiai.
QUOTE(ana-banana @ 2014 11 26, 16:36)
darem seimos fotosesija fotopasteleje

wub.gif uj... aš jų reklamą FB pamačius užsisvajojau kad norėčiau, būtų jie kaune tikrai daryčiaus. Tai klausimas kaunietėm kas žino kur STUDIJOJ galima gražių foto pasidaryt? lauke nenoriu žiemą smile.gif
QUOTE(ievuze123 @ 2014 11 27, 08:23)
Maniškis jau sėdi pasodintas. Savarankiškai iš šliaužimo pozos dar tik vieną kartą atsisėdo.
O tas sėram-stojam, tai irgi vienas mėgstamiausių užsiėmimų drinks_cheers.gif

thumbup.gif thumbup.gif nu šaunuolis, jei jau vieną kart atsisėdo- gali užskaityt kad jau sėdi savarankiškai, stipruolis nu thumbup.gif
QUOTE(ana-banana @ 2014 11 27, 16:47)
Klausykit,o jusu didzkiai valgo brokolius?

mano dičkis visada valgė viską, bet brokolių ir žirnelių nuo gimimo vengė biggrin.gif dabar ir šiaip pradeda atsirast išrankumas maistui, tai visko susigalvoja. Tik kad pas mus arba valgai kas paduota arba nevalgai, niekas nešokinėja blush2.gif tai būna kad ryte avižų košė nepatinka, bet grįžus iš lauko tą pačią ant stalo stovinčią suvalgo doh.gif

Atsakyti
Tyyyla blink.gif
as vis bandau pasimokyti rytdienos egzaminui,bet panasu kad busiu pusiau pasiruosusi.
Atsakyti