Labas rytas,
Šikutis mano atsikėlė, tai ir aš kartu,
QUOTE(Bitelė @ 2014 11 26, 08:53)
La, jungiuosi i "bestogiu" buri. Sunus jau sveikas, bet nakti mazoji sukarsciavo. Speju, kad skauda gerkle, nes atsisako gerti...vienu zodziu, nemiegojusi, liudna ir pavargus...o ir paciai pagal jausena kazkokia bacila kimba. Sakot klausytis kalediniu dainu? Reiks isbandyti.
Bukit sveiki.
Prašom prašom, juk be stogo linksmiau gyventi
Ar Kalėdų dainos padeda? Man šiek tiek šviesiau
QUOTE(Owlet @ 2014 11 26, 11:01)
Mes prasirgom aną visą savaitę, tai kai abu vaikai namie tai ne kas
...
Tiesa, gal yra sėdinčių jau birželinukų? Vyresnėlis pasodintas, na įsikibęs į pirštus atsisėsdavo ir kai paleidau puikiai išlaikė lygsvarą , kai jam buvo 5 mėn ir 2 sav. , o pats savarankiškai atsisėdo būdamas lygiai 6 mėn. Domas žiūriu atsilieka
Atsisėda įsikibęs į pirštus, bet kai paleidžiu lygsvaros neišlaiko, virsta. Tiesa labai mėgstamas užsiėmimas įsikibus į mamos pirštus atsisėsti ir po to būtinai atsistoti, tokie atsilenkimai- pritūpimai gaunasi
...
Maniškis jau sėdi pasodintas. Savarankiškai iš šliaužimo pozos dar tik vieną kartą atsisėdo.
O tas sėram-stojam, tai irgi vienas mėgstamiausių užsiėmimų
QUOTE(ana-banana @ 2014 11 26, 16:24)
Sveikatos visiems.
As durdome jau nuo pirmadienio
nu bet gi pasveiks kasa nors tie vaikai.
...
Aišku kad pasveiks. Kaip ten sako, viltis ....
QUOTE(ana-banana @ 2014 11 26, 16:36)
darem seimos fotosesija fotopasteleje
Fotopastelės man labai labai gražios foto. Tikiu ir pas jus bus super
Parodysit?
QUOTE(WoAiNi @ 2014 11 26, 17:47)
Sveikos
turėjom vakar streso, vaikas vakare vėmė 4 ar tai 5 kartus.
...
O siaubeli... Tikiuosi daugiau nepasikartos. Laikykitės. Maniškis nuo banano nevėmė, nors jau ragavo nemažai kartų.
QUOTE(sanlong @ 2014 11 26, 20:01)
Sveikos,gyvos :-)
Sveikatos visiems leliukams
kaip pagalvoju,greiciau tas pavasaris
taip,op, ir prasokam ziema
mes tai kol kas pasnarpsciam po nakties,uzkostim koki karta kita,truputi su inhaliatorium pakvepuoja mazius ir dar laikomes.
Siandiena tik pediatre sunervavo su savo teorijom. Anot jos vaikui negalima duot morku,virtu cia beje :-D mesa galima pradet tik nuo 10 men. Tai vat galvoju,paklausiu ar ketinat kas nors tokiais principais vadovautis?
Aš taip laukiau žiemos. Bet jei sirgs tai tikrai labiau pavasario lauksiu
Ne, toks principas man netinkamas. Morką duosiu, o mėsą nuo 8 mėnesio planuoju įvesti.