Įkraunama...
Įkraunama...

2014 m. birželinukai

QUOTE(ana-banana @ 2014 11 26, 15:24)
O tai gal dantys  g.gif nepamenu ar turite

Kas per foto sesija?
Sakai, kad gali buti nuo dantu. Manajai kilo iki 38,2. Dar lyg skysciau tustinasi... itariu gerkle, nes sunui nuo to prasidejo, dukra ja skundziasi, paciai persti. Tik kad mazajai zoliu arbatos, tai nesugirdysiu, tai ir nebezinau, kaip gydyti doh.gif

Del karsciavimo, tai gali iki triju paru karsciuoti, jei ilgiau, tai jau blogai. Tik man tai baisu tokiam mazam tos teperaturos nemusti, kad netrukdyti organizmui kovoti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bitelė: 26 lapkričio 2014 - 15:32
QUOTE(Bitelė @ 2014 11 26, 16:29)
Kas per foto sesija?
Sakai, kad gali buti nuo dantu. Manajai kilo iki 38,2. Dar lyg skysciau tustinasi... itariu gerkle, nes sunui nuo to prasidejo, dukra ja skundziasi, paciai persti. Tik kad mazajai zoliu arbatos, tai nesugirdysiu, tai ir nebezinau, kaip gydyti doh.gif

Del karsciavimo, tai gali iki triju paru karsciuoti, jei ilgiau, tai jau blogai. Tik man tai baisu tokiam mazam tos teperaturos nemusti, kad netrukdyti organizmui kovoti.

Buna gi dar tos tridienes karstines visokios.o nuo dantu tikrai gali kilt.

darem seimos fotosesija fotopasteleje
Atsakyti
Sveikos smile.gif turėjom vakar streso, vaikas vakare vėmė 4 ar tai 5 kartus. Buvom abu šlapi, 3 kartus persirengėm, ką suvalgydavo ar išgerdavo, tą išvemdavo verysad.gif Bet paskui užmigo ir kaip ir viskas susitvarkė, šiandien jau lyg niekur nieko. Bet išgąsčio buvo tai... doh.gif Jau geriau pati visą naktį pravemčiau, nei kad matyt vargšiuką vemiantį ir nieko negalėt padaryt, tik žiūri kad nepaspringtų unsure.gif

Miegojom kartu visi lovoj, šokinėjau kai tik sukrutėdavo, kad tik vėl nevemtų.. Siaubas, skauda galvą šian.. Tai va toks mūsų vakar vakaras buvo.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(WoAiNi @ 2014 11 26, 17:47)
Sveikos smile.gif turėjom vakar streso, vaikas vakare vėmė 4 ar tai 5 kartus. Buvom abu šlapi, 3 kartus persirengėm, ką suvalgydavo ar išgerdavo, tą išvemdavo  verysad.gif Bet paskui užmigo ir kaip ir viskas susitvarkė, šiandien jau lyg niekur nieko. Bet išgąsčio buvo tai... doh.gif  Jau geriau pati visą naktį pravemčiau, nei kad matyt vargšiuką vemiantį ir nieko negalėt padaryt, tik žiūri kad nepaspringtų  unsure.gif

Miegojom kartu visi lovoj, šokinėjau kai tik sukrutėdavo, kad tik vėl nevemtų.. Siaubas, skauda galvą šian.. Tai va toks mūsų vakar vakaras buvo..  doh.gif

4u.gif vargsiukai. Nesugalvojai nuo ko jam cia?
Atsakyti
Sveikos,gyvos :-)
Sveikatos visiems leliukams 4u.gif kaip pagalvoju,greiciau tas pavasaris lotuliukas.gif taip,op, ir prasokam ziema lotuliukas.gif mes tai kol kas pasnarpsciam po nakties,uzkostim koki karta kita,truputi su inhaliatorium pakvepuoja mazius ir dar laikomes.
Siandiena tik pediatre sunervavo su savo teorijom. Anot jos vaikui negalima duot morku,virtu cia beje :-D mesa galima pradet tik nuo 10 men. Tai vat galvoju,paklausiu ar ketinat kas nors tokiais principais vadovautis?
Atsakyti
QUOTE(ana-banana @ 2014 11 26, 19:32)
4u.gif vargsiukai. Nesugalvojai nuo ko jam cia?

Nuo banano, įtariu, nes moliūgienę jau valgom visą savaitę, o bananas kadangi importinis, tai jaučiu nuo jo g.gif
QUOTE(sanlong @ 2014 11 26, 20:01)
Siandiena tik pediatre sunervavo su savo teorijom. Anot jos vaikui negalima duot morku,virtu cia beje :-D  mesa galima pradet tik nuo 10 men.  Tai vat galvoju,paklausiu ar ketinat kas nors tokiais principais vadovautis?

Ne schmoll.gif
Atsakyti
Labas rytas,
Šikutis mano atsikėlė, tai ir aš kartu,
QUOTE(Bitelė @ 2014 11 26, 08:53)
La, jungiuosi i "bestogiu" buri. Sunus jau sveikas, bet nakti mazoji sukarsciavo. Speju, kad skauda gerkle, nes atsisako gerti...vienu zodziu, nemiegojusi, liudna ir pavargus...o ir paciai pagal jausena kazkokia bacila kimba. Sakot klausytis kalediniu dainu?  Reiks isbandyti.
Bukit sveiki.

Prašom prašom, juk be stogo linksmiau gyventi thumbup.gif
Ar Kalėdų dainos padeda? Man šiek tiek šviesiau smile.gif

QUOTE(Owlet @ 2014 11 26, 11:01)
Mes prasirgom aną visą savaitę, tai kai abu vaikai namie tai ne kas
...
Tiesa, gal yra sėdinčių jau birželinukų? Vyresnėlis pasodintas, na įsikibęs į pirštus atsisėsdavo ir kai paleidau puikiai išlaikė lygsvarą , kai jam buvo 5 mėn ir 2 sav. , o pats savarankiškai atsisėdo būdamas lygiai 6 mėn.  Domas žiūriu atsilieka  biggrin.gif  Atsisėda įsikibęs į pirštus, bet kai paleidžiu lygsvaros neišlaiko, virsta. Tiesa labai mėgstamas užsiėmimas įsikibus į mamos pirštus atsisėsti ir po to būtinai atsistoti, tokie atsilenkimai- pritūpimai gaunasi  biggrin.gif 
...

Maniškis jau sėdi pasodintas. Savarankiškai iš šliaužimo pozos dar tik vieną kartą atsisėdo.
O tas sėram-stojam, tai irgi vienas mėgstamiausių užsiėmimų drinks_cheers.gif

QUOTE(ana-banana @ 2014 11 26, 16:24)
Sveikatos visiems.
As durdome jau nuo pirmadienio  lotuliukas.gif nu bet gi pasveiks kasa nors tie vaikai.
...

Aišku kad pasveiks. Kaip ten sako, viltis .... lotuliukas.gif

QUOTE(ana-banana @ 2014 11 26, 16:36)
darem seimos fotosesija fotopasteleje

Fotopastelės man labai labai gražios foto. Tikiu ir pas jus bus super mirksiukas.gif Parodysit?

QUOTE(WoAiNi @ 2014 11 26, 17:47)
Sveikos smile.gif turėjom vakar streso, vaikas vakare vėmė 4 ar tai 5 kartus.
...

O siaubeli... Tikiuosi daugiau nepasikartos. Laikykitės. Maniškis nuo banano nevėmė, nors jau ragavo nemažai kartų.

QUOTE(sanlong @ 2014 11 26, 20:01)
Sveikos,gyvos :-)
Sveikatos visiems leliukams  4u.gif  kaip pagalvoju,greiciau tas pavasaris  lotuliukas.gif  taip,op, ir prasokam ziema  lotuliukas.gif  mes tai kol kas pasnarpsciam po nakties,uzkostim koki karta kita,truputi su inhaliatorium pakvepuoja mazius ir dar laikomes.
Siandiena tik pediatre sunervavo su savo teorijom. Anot jos vaikui negalima duot morku,virtu cia beje :-D  mesa galima pradet tik nuo 10 men.  Tai vat galvoju,paklausiu ar ketinat kas nors tokiais principais vadovautis?

Aš taip laukiau žiemos. Bet jei sirgs tai tikrai labiau pavasario lauksiu smile.gif
Ne, toks principas man netinkamas. Morką duosiu, o mėsą nuo 8 mėnesio planuoju įvesti.
Atsakyti
Laba
Kaip ligoniukai laikosi? 4u.gif

Šiandien vėl ankstyvi, bet taip miego norejau, kad nepasirasiau rytiniam pasnekesiui, tai sūnus tik su tėvu pasnekejo ir dar snuduriuoja.
Iš primaitinimu tai ragaujam morka su bulve. Šiandien gaus moliūgo.

QUOTE(WoAiNi @ 2014 11 26, 19:53)
Nuo banano, įtariu, nes moliūgienę jau valgom visą savaitę, o bananas kadangi importinis, tai jaučiu nuo jo  g.gif

Ojei 4u.gif , vakar dar galvojau bananą vaikui duot paragauti...

su zodziu pataisoma programa rašau, tai vietoje "snuduriuoja" man išmeta žodžius "abudu rujoja" ir "skuduru joja" lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Siurbelyte: 27 lapkričio 2014 - 08:13
Labu, mano mažis irgi jau atsikėlęs, o, girdžiu krauna į pampį. Jau išgėriau puodą kavos ir papusryčiavau dėl energijos, eisim veikt ką nors - linksmintis biggrin.gif
Miegam nepamiegam, dažnai keliamės, tai jaučiuos suvargus jau...
QUOTE(ievuze123 @ 2014 11 27, 08:23)
*Maniškis jau sėdi pasodintas. Savarankiškai iš šliaužimo pozos dar tik vieną kartą atsisėdo.
**O siaubeli... Tikiuosi daugiau nepasikartos. Laikykitės. Maniškis nuo banano nevėmė, nors jau ragavo nemažai kartų.

*Kokie faini pasiekimai! Maniškis jau irgi pradėjo prisitraukt, kai paduodu pirštus, bet nei šliaužt, nei verstis nenori. tik ant šono pasiverčia.
** Mes bananą antrą kart valgėm, tai patikt patiko labai, bet daugiau kol kas nerizikuosiu. Aišku gal ten tik šiaip koks negeras pasitaikė. Bet Fb Liepa sakė, kad irgi yra buvus apsinuodijus jais.

QUOTE(Siurbelyte @ 2014 11 27, 09:11)

su zodziu pataisoma programa rašau, tai vietoje "snuduriuoja" man išmeta žodžius "abudu rujoja" ir "skuduru joja"  lotuliukas.gif

biggrin.gif patinka man tos programos lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sanlong @ 2014 11 26, 18:01)

o kuo remias? ar šiaip tik tiek pasakė?
apie virtas morkas ir šiaipmorkas esu girdėjus, kad pikta daržovė, lėliukai per jautrūs. Bet tai... mes iš morkų ir bulvių šalies, įpratę smile.gif tokiais atvejais galvoju, kaip indai ir korėjiečiai primaitina vaikus. Arba Izraelis - žemės riešutų sviestu.

aš su daržovėm dar nepradedu. Pirma reik pastebėt tą jo svorį.. vėl kas savaitę unsure.gif

QUOTE(Siurbelyte @ 2014 11 27, 07:11)
su zodziu pataisoma programa rašau, tai vietoje "snuduriuoja" man išmeta žodžius "abudu rujoja" ir "skuduru joja"  lotuliukas.gif

biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(madrugada @ 2014 11 27, 10:39)
apie virtas morkas ir šiaipmorkas esu girdėjus, kad pikta daržovė, lėliukai per jautrūs. Bet tai... mes iš morkų ir bulvių šalies, įpratę smile.gif tokiais atvejais galvoju, kaip indai ir korėjiečiai primaitina vaikus. Arba Izraelis - žemės riešutų sviestu.

aš su daržovėm dar nepradedu. Pirma reik pastebėt tą jo svorį.. vėl kas savaitę unsure.gif
biggrin.gif

Madrugada,o tyrimus jumz dare? O del morkos.... zinau kad virtos kietina ir kaip visi oranziniai,raudoni dalykai yra stiprus alergenas.

bandysiu sian savo ligonius i poliklinika pristatyt.

Papildyta:
Positive,aciu uz slapuka 4u.gif einu i albumeli su jumis susipazinti ax.gif
Atsakyti
La,

QUOTE(sanlong @ 2014 11 26, 19:01)
Anot jos vaikui negalima duot morku,virtu cia beje :-D  mesa galima pradet tik nuo 10 men.  Tai vat galvoju,paklausiu ar ketinat kas nors tokiais principais vadovautis?

QUOTE(madrugada @ 2014 11 27, 09:39)
biggrin.gif

Man tas pats klausimas, kodėl? Jei paaiškino ir įtikino, tai gal ir neduočiau. šiaip tai manoji valgo ukiniją, moliūgą, šiek tiek bulvės. Morkos dar neragavo. Bet tik dėl to, kad man pačiai virta morka labai labai neskanu biggrin.gif O kai jau susikaupsiu išvirti, tai žinau,kad reikia būtinai šerdį išimti.

madrugada, tai kaip tas svoris? Visai nedidėja? O jis kruopas noriai valgo?

QUOTE(ievuze123 @ 2014 11 27, 07:23)
Prašom prašom, juk be stogo linksmiau gyventi thumbup.gif
Ar Kalėdų dainos padeda? Man šiek tiek šviesiau smile.gif
Maniškis jau sėdi pasodintas.

Jei atvirai nelabai. jai vakar matyt tik tylos norėjosi,o su sūnumi namie tai nelabai įgyvendinama užduotis. Suprantu, kad jis nepiktybiškai, o žaisdamas užsimiršta,bet mane gelbėjo tik dvi valandos vakare be vaikų.
Šiandien kiek geriau. Miega nešynėje. va taip.

Nebemoku įdėti nuorodos iš albumo doh.gif Pamiršau, ką reikia kopijuoti blush2.gif
Dėl pasiekimų, tai smagu. Sūnus nuo šešto mėnesio buvo atradęs stovėjimo džiaugsmą, tai ilgai nieko kito ir nenorėjo veikti tik stovėti biggrin.gif buvo vasara, tai teko visur su nešyne keliauti, nes vežime,kai nemiegodavo visiškai nenorėdavo būti, bandydavo atsistoti lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bitelė: 27 lapkričio 2014 - 10:34