Labas rytas.
Tingadieniai man
susipykusi pati su savimi.
Amarantine, koks fainuolis tavo A. Mums niekaip nepavyksta pagauti normaliai besisypsancios. Beje ir negaleciau pasakyti, kad abu vaikai tavo
jus man su vyru panasus. Ne karta girdejus, kad poros supanaseja.
Positive, sveikatos tavo teciui
o tau kantrybes su mazaja uragane
Kalbejot apie maitinima. Kai laukiausi galvojau, kad maitinsiu ilgai ilgai, bet dabar jau taip negalvoju. Gal ir netikus as mama, bet ne mano budui ir gyvenimo stiliui maitinimas iki 2 metu. Tikiuosi, kad iki 1 metuku pavyks nutraukti maitinima krutimi be dideliu ceremoniju. Bus matyt
Apkaltinciau pms, bet dar neprasidejo menstruacijos.
Vakar bandziau nulauzti mergina 22 val. Nu nulauziau, bet iki rimto nuluzimo kelemes dar 3 kartus. Tai kaip ir anksciau 12 val nakties nenuejom miegoti. Tik miegojom iki 11 val ryto. Aisku tik dar kelemes 3 kartus, bet pirmasis buvo 6 val ryto
Skustis negaliu.
Siandien vizitas pas neurologe. Apziures mergina, patikrins technines savybes. Pastebejau, kad daugiau verciasi I viena puse. Ziuresim ka sakys.
Beje, vakar nupirkom chicco polly kedute
Apsisprendziau, kad naujos tikrai nereikia ir issirinkau deveta. Pilnas rinkinys, viskas veikia, jokiu itrukimu ar iplysimu, ciut pabraizytas padekliukas ir maza demele ant susegimo dirzelio - 150 lietuvisku pinigu
manau, kad neprastai.
Buvome vakar dar Cipolino parduotuveje ir konsultavomes del auto keduciu. Manau gal maxi cosi tobi nepirksime, bet maxi cosi rubi rinksimes. Nelabai jos kuo skiriasi. Rubi neturi to indikatoriaus, kuris parodo, kad teisingai prisegta kedute. Galvojome is pradziu, kad bus gerai ir deveta, bet.. na nevisi pardavejai buna saziningi. Ar tikrai sunku atideti siek tiek daugiau pinigu ir nusipirkti nauja, kai klausimas iskila del vaiko saugumo? Mano atsakymas "ne, tikrai nesunku". Mes automobiliu daug keliaujame beveik kasdien. Kitu metu vasara planuojame ilga kelione, o ir daugiau tokiu turbut bus. Tai va..atrodo apsisprendeme