Įkraunama...
Įkraunama...

2014 m. birželinukai

QUOTE(Li_Ba @ 2014 11 22, 12:33)
Nieko mandro, bandysiu va tokias su ledukais, imaisysiu eteriniu alieju:
http://www.auksarank...ku-darbo-zvakes
http://www.anonsas.l...-zvakiu-namuose
Galima ir tiesiog spalvotas sluoksniuot, be leduku, nuspalvinti baltas galima vaikiskom kreidelem.

Aciu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,

QUOTE(ana-banana @ 2014 11 24, 09:54)
man paciai tos uzpilamos bjauraus skonio unsure.gif

Man tai skanios. Kaip tik A išbėrė nuo košės,tai as ja valgiau. Tikiuosi per pieną nepersiduos taip stipriai, kad alergija atsinaujintų.

Aš sūnų esu Prevenar paskiepinus, tai kol kas neserga rimtai.

O mes namuose sėdim, nieko naujo.
Atsakyti
man tai skanios uzpylamos ax.gif neisradinesiu dviracio ir pirksiu jas smile.gif kai netingesiu tai normalia kose virsiu ir blenderiuosiu biggrin.gif

vakar dukra veme....siandien Markui tempa 38.1 wacko.gif durdomas...kada jau ramiai gyvensiu unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Amarantine @ 2014 11 25, 10:50)
Sveikos
mes jau namie, geriamus antibijotikus šiaip ne taip sugėrė tai paleido namie gydytis toliau.

maniškis dičkis tikrai pradėjo ropot anksčiau nei atsisėdo, atsisėdo gal tik po poros savaičių nuo ropojimo. kai pavargdavo guldavosi ant pilvo smile.gif jis labai greit nuo šliaužimo perėjo ant ropojimo,

sveikateles 4u.gif

Erika tai ne keliukais o tiesiom kojom ropojo lotuliukas.gif vaizdas juokingas buvo, bet greitai ismoko varineti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(natuliona @ 2014 11 25, 15:19)
*vakar dukra veme....siandien Markui  tempa 38.1  wacko.gif durdomas...kada jau ramiai gyvensiu 

**Erika tai ne keliukais o tiesiom kojom ropojo  lotuliukas.gif vaizdas juokingas buvo, bet greitai ismoko varineti  biggrin.gif

*Sveikatos vaikams 4u.gif

**Nereali Tavo Erika, ir zandais, ir ropojimu smile.gif 4u.gif

Man tai nepatinka, kai vaikai sededami uzpakaliu varineja, ypac kai ta technika gerai ivalde juda blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Siurbelyte: 25 lapkričio 2014 - 15:47
Labukas,
Jungiuosi prie vos išlaikančių važiuojantį stogą doh.gif
Sirgau aš, sirgo B, o dabar apsirgo ir M. Tik paprastu peršalimu, kosėja + snargliukai. B komandiruotėje, tai aš gyvenu su zyzalu. Jau vos ant kojų laikausi, nes vaikui tik ant mano rankų gyventi šiek tiek geriau. Nu bet kaip nors išgysim ir bus gyvent linksmiau. Sakau gal Kalėdinės dainos nuotaiką praskaidrins.

QUOTE(Amarantine @ 2014 11 24, 11:10)
Tai neilgai tu uzpilamu reik, mes gal pora pakeliu sunaudojom kol ismoko valgyt padoriau, o tada nordic pirkdavau ir blenderiuodavau, nes kitose tu lukstu pilna lieka.
man cia tarp 4 sienu jei ryt neisleis tai orgi jau sakes stogui  verysad.gif

Sveikatėlės jums 4u.gif Namučiuose ir sienos pagydys.

QUOTE(Siurbelyte @ 2014 11 25, 14:57)
Laba

...

Gal kokiu idomesniu zaislu nusiziurejot? Nezinau, ka maziui nupirkti  blush2.gif

Ai, istraukiau vakar kilimeli - skaiciukus, norejau perplauti, tai dicke kai pradejo zaisti, tvoras, pilis statyti, tai pasilikau svaros darbus siandienai  lotuliukas.gif Tiesa, turim dviguba, tai darrbo atsveisti daug nusimato...
Sveikite greiciau  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Maniškiui patinka tie grojantys alia pianinukai. Kur su klavišais ir paspaudus groja. Maniškis Fisher Price asortimento kur groja fanas.
Žinom asmenų, kurie tuos raidelių ir skaičių kilimėlius skalbia tiesiog skalbimo mašina ir sako, kad puiku, nieko nenutinka.

QUOTE(natuliona @ 2014 11 25, 16:19)
man tai skanios uzpylamos  ax.gif neisradinesiu dviracio ir pirksiu jas  smile.gif kai netingesiu tai normalia kose virsiu ir blenderiuosiu  biggrin.gif

vakar dukra veme....siandien Markui  tempa 38.1  wacko.gif durdomas...kada jau ramiai gyvensiu  unsure.gif
Papildyta:

sveikateles  4u.gif

Erika tai ne keliukais o tiesiom kojom ropojo  lotuliukas.gif vaizdas juokingas buvo, bet greitai ismoko varineti  biggrin.gif

Sveika atvykus į durdomą cool.gif Laikykis 4u.gif
Atsakyti
La, jungiuosi i "bestogiu" buri. Sunus jau sveikas, bet nakti mazoji sukarsciavo. Speju, kad skauda gerkle, nes atsisako gerti...vienu zodziu, nemiegojusi, liudna ir pavargus...o ir paciai pagal jausena kazkokia bacila kimba. Sakot klausytis kalediniu dainu? biggrin.gif Reiks isbandyti.
Bukit sveiki. 4u.gif
Atsakyti
Mes prasirgom aną visą savaitę, tai kai abu vaikai namie tai ne kas biggrin.gif didysis jau į darželį tai ramu. ir Domui jau ligos praėjo (sloga, kosulys, tempa) tik žiūriu ryte vėl akytė užtraiškanojus net atsimerkt negali doh.gif

Vyresnėlis mano neropojo. Atsisėdo, atsistojo ir pašol sienom aplink baldus smile.gif
Tiesa, gal yra sėdinčių jau birželinukų? Vyresnėlis pasodintas, na įsikibęs į pirštus atsisėsdavo ir kai paleidau puikiai išlaikė lygsvarą , kai jam buvo 5 mėn ir 2 sav. , o pats savarankiškai atsisėdo būdamas lygiai 6 mėn. Domas žiūriu atsilieka biggrin.gif Atsisėda įsikibęs į pirštus, bet kai paleidžiu lygsvaros neišlaiko, virsta. Tiesa labai mėgstamas užsiėmimas įsikibus į mamos pirštus atsisėsti ir po to būtinai atsistoti, tokie atsilenkimai- pritūpimai gaunasi biggrin.gif

aš skiepiju privalomais, nors matau tiesos ir neskiepijančiųjų pusėje, bet kaip ir daugelis sakė be medicininio išsilavinimo nėr ko čia šakotis ir dviračio išradinėt smile.gif

QUOTE(PoSiTiVe @ 2014 11 24, 10:03)

Dar apie primaitinimus kalbant, tik jau apie grudines koses (apie ateiti galvoju smile.gif ) - susimasciau vakar kazkaip, kad didziajai darydavau HIPP kosytes ir su misinuku sumaisydavau.

Ant vandens arba OŽKOS pienas (virtas, skiestas). mano vyresnėlis taip valgė. tiesą pasakius aš nesugebėdavau košėms MP nusitraukti, dabar irgi nebandysiu.

QUOTE(Amarantine @ 2014 11 24, 11:10)
Tai neilgai tu uzpilamu reik, mes gal pora pakeliu sunaudojom kol ismoko valgyt padoriau, o tada nordic pirkdavau ir blenderiuodavau, nes kitose tu lukstu pilna lieka.
man cia tarp 4 sienu jei ryt neisleis tai orgi jau sakes stogui  verysad.gif

Tuose lukštuose visas gėris ir maistinės medžiagos, geležis (ypač grikiuose). Išvalytos košės nėra maistingos. Šito išmokė vienas hematologas kraujo centre, kad košes reikia pirkti kuo mažiau valytas jeigu nori sveikai valgyti.

QUOTE(madrugada @ 2014 11 24, 19:27)
nu šlykšti putra gavos. Gal aš ko nemoku. Kitos gamina pačios tas kruopienes ir gerai joms  unsure.gif

o jeigu malti dar nevirtas kruopas ? taip žadu daryti dar nežinau ar gausis biggrin.gif tai numanau, kad gausis kaip Mamuko tos košės tik pigiau biggrin.gif

QUOTE(Siurbelyte @ 2014 11 25, 14:57)

Gal kokiu idomesniu zaislu nusiziurejot? Nezinau, ka maziui nupirkti  blush2.gif

begalė žaislų nuo vyresnėlio pas mus. tai aš va užsakiau mažiukui gintarinius karolius, bus kalėdoms. seneliai mažiukui kalėdom vaikštukus pažadėjo. manau daugiau jam ir nereikia biggrin.gif nieko pernelyg įdomaus..
Atsakyti
ir dar tada pasirodom ir parodom savo dantukus smile.gif http://private.fotki...-portretas.html
Atsakyti
Sveikos.

Nekalbadieniai ir man. Uzkniso visi tie sirgimai juodai. Dicke jau darze sia savaite, bet trecias vakaras panasiu laiku uzeina kosulio priepuoliai. Plauciai, kraujas nieko nerodo. Bijau, kad tai gali buti prasidedanti astma verysad.gif verysad.gif siandien seimos gydytojos prasysiu, kad rimciau pasiziuretu.

Mazas. Lyg ir praejo bronchitas po savaites antibiotiku. Siandien dar eisim isitikint, kad jau issveiko, taip pat pas reabilitologa keliausim, prasysiu masazu plauciams nuo karkalu galutinai isvalyt. Tuo paciu paziuresiu ir as, kita karta mokesiu. Dar tiesa pastebejau labai sausu plemuku odos ant keliuku, zanduku. Tai negi koks dermatitas? Ar gal cia nuo antibu kazkoks berimas? Vienzo... doh.gif

Zodziu uz valandos varau ir vazinesim su abiem per dvi poliklinikas pirmyn atgal iki vakaro.

Savaitgali jau duosiu paragaut maziukui bulves. Dabar gerasias bakterijas geria su vandenuku po antibiotiku.

Dovanos. Dar neapsisprendziau, galvoju Vtech stumduka (kol kas ta nuimama dali naudotume), bet neapsisprendziu ar verta tiek pinigu investuot g.gif turi daug zaislu jis nuo seses. Bet idomiau yra plesyti senus zurnalus ir cezinti maisus, tai gal ekonomiskai nepagristas pirkinys butu lotuliukas.gif ekologisku paziuru vaikas, antrines zaliavos domina labai lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Li_Ba: 26 lapkričio 2014 - 11:25
Laba

Sveikatos susirgusiems 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Musu rytas siandien ankstyvas... Miega dabar pipiras lauke, o as vis lakstau tikrint, ar nesalta jam ax.gif Vakaras itariu sunkus bus...

Pagaliau nusipirkom maitinimo kedute thumbup.gif

Atsakyti
Labas rytas,

Markas ir toliau karsciuoja unsure.gif buvom pas gydytoja, tik biskiuka paraudus gerklyte g.gif nuo ko ta tempa tada g.gif jei ir tolaiu kils tempa eisim krauja daryti

QUOTE(ievuze123 @ 2014 11 25, 22:10)

Sveika atvykus į durdomą cool.gif  Laikykis 4u.gif

sveika sveika, matau jau ne viena ten esu biggrin.gif
sveikatos 4u.gif

QUOTE(Bitelė @ 2014 11 26, 07:53)
La, jungiuosi i "bestogiu" buri. Sunus jau sveikas, bet nakti mazoji sukarsciavo

ir jus mums I kompanija verysad.gif

QUOTE(Owlet @ 2014 11 26, 10:01)
tiesą pasakius aš nesugebėdavau košėms MP nusitraukti, dabar irgi nebandysiu.

man tai nesamone tas MP nusitraukymas kosems blush2.gif

QUOTE(Owlet @ 2014 11 26, 10:31)
ir dar tada pasirodom ir parodom savo dantukus smile.gif http://private.fotki...-portretas.html

grazuoliai baltuoja thumbup.gif

QUOTE(Li_Ba @ 2014 11 26, 11:21)
bet neapsisprendziu ar verta tiek pinigu investuot  g.gif

visi ziaslai trumpalaikiai irnesakyk.gif
Atsakyti
Sveikatos visiems.
As durdome jau nuo pirmadienio lotuliukas.gif nu bet gi pasveiks kasa nors tie vaikai.

Pagaliau nusiunciau foto i pasta. 4u.gif tikiuoai priimsit.

ai ir dar,buvom siandie fotosesijoje.
Papildyta:
QUOTE(natuliona @ 2014 11 26, 15:48)
Labas rytas,

Markas ir toliau karsciuoja  unsure.gif buvom pas gydytoja, tik biskiuka paraudus gerklyte  g.gif nuo ko ta tempa tada g.gif jei ir tolaiu kils tempa eisim krauja daryti
sveika sveika, matau jau ne viena ten esu  biggrin.gif
sveikatos  4u.gif
ir jus mums I kompanija  verysad.gif
man tai nesamone tas MP nusitraukymas kosems  blush2.gif
grazuoliai baltuoja  thumbup.gif
visi ziaslai trumpalaikiai  irnesakyk.gif

O tai gal dantys g.gif nepamenu ar turite
Atsakyti