Mes prasirgom aną visą savaitę, tai kai abu vaikai namie tai ne kas
didysis jau į darželį tai ramu. ir Domui jau ligos praėjo (sloga, kosulys, tempa) tik žiūriu ryte vėl akytė užtraiškanojus net atsimerkt negali
Vyresnėlis mano neropojo. Atsisėdo, atsistojo ir pašol sienom aplink baldus
Tiesa, gal yra sėdinčių jau birželinukų? Vyresnėlis pasodintas, na įsikibęs į pirštus atsisėsdavo ir kai paleidau puikiai išlaikė lygsvarą , kai jam buvo 5 mėn ir 2 sav. , o pats savarankiškai atsisėdo būdamas lygiai 6 mėn. Domas žiūriu atsilieka
Atsisėda įsikibęs į pirštus, bet kai paleidžiu lygsvaros neišlaiko, virsta. Tiesa labai mėgstamas užsiėmimas įsikibus į mamos pirštus atsisėsti ir po to būtinai atsistoti, tokie atsilenkimai- pritūpimai gaunasi
aš skiepiju privalomais, nors matau tiesos ir neskiepijančiųjų pusėje, bet kaip ir daugelis sakė be medicininio išsilavinimo nėr ko čia šakotis ir dviračio išradinėt
QUOTE(PoSiTiVe @ 2014 11 24, 10:03)
Dar apie primaitinimus kalbant, tik jau apie grudines koses (apie ateiti galvoju
) - susimasciau vakar kazkaip, kad didziajai darydavau HIPP kosytes ir su misinuku sumaisydavau.
Ant vandens arba OŽKOS pienas (virtas, skiestas). mano vyresnėlis taip valgė. tiesą pasakius aš nesugebėdavau košėms MP nusitraukti, dabar irgi nebandysiu.
QUOTE(Amarantine @ 2014 11 24, 11:10)
Tai neilgai tu uzpilamu reik, mes gal pora pakeliu sunaudojom kol ismoko valgyt padoriau, o tada nordic pirkdavau ir blenderiuodavau, nes kitose tu lukstu pilna lieka.
man cia tarp 4 sienu jei ryt neisleis tai orgi jau sakes stogui
Tuose lukštuose visas gėris ir maistinės medžiagos, geležis (ypač grikiuose). Išvalytos košės nėra maistingos. Šito išmokė vienas hematologas kraujo centre, kad košes reikia pirkti kuo mažiau valytas jeigu nori sveikai valgyti.
QUOTE(madrugada @ 2014 11 24, 19:27)
nu šlykšti putra gavos. Gal aš ko nemoku. Kitos gamina pačios tas kruopienes ir gerai joms
o jeigu malti dar nevirtas kruopas ? taip žadu daryti dar nežinau ar gausis
tai numanau, kad gausis kaip Mamuko tos košės tik pigiau
QUOTE(Siurbelyte @ 2014 11 25, 14:57)
Gal kokiu idomesniu zaislu nusiziurejot? Nezinau, ka maziui nupirkti
begalė žaislų nuo vyresnėlio pas mus. tai aš va užsakiau mažiukui gintarinius karolius, bus kalėdoms. seneliai mažiukui kalėdom vaikštukus pažadėjo. manau daugiau jam ir nereikia
nieko pernelyg įdomaus..