Įkraunama...
Įkraunama...

2014 m. birželinukai

Sveikos,
uf, po intensyvaus savaitgalio pirmadienis yra labai gerai biggrin.gif

Nakvisha, sveika prisijungus 4u.gif
QUOTE(ievuze123 @ 2014 11 21, 13:44)
Mes su M irgi kavutės mielai užsuksim wink.gif

Ok, lauksiu thumbup.gif

QUOTE(natuliona @ 2014 11 21, 18:35)
markas bando atsisesti  biggrin.gif gulint ant pivo pilnai pakelia krutine ir verciasi biski ant sono, tada as biski parodziau kad is tokios padeties galima atsisesti...nu ir darbavosi vaikinas <...>

Oho, kooks stipruolis thumbup.gif
S išmoko po truputį į priekį ir jaugreičiau atgal judėti, tai dabar palieku saugioj vietoj, o grįžusi už kelių minučių randu jau po kėde... Kai pradės ropoti galvosim kaip buvo gerai anksčiau biggrin.gif

QUOTE(Amarantine @ 2014 11 24, 10:02)
Sveikos, cia net nerasiau, bet su mazuoju gulim kmu.

sveikatėlės mažiukui 4u.gif kuo greičiau sveikit ir važiuokit iš ten smile.gif

Ana-banana, Bitele, dėl skiepų neturiu labai svarios nuomonės, tik žinau, kad patys medikai kiek tai įmanoma, atsargiai žiūri į visokius skiepus, vaistus, ir pan. jei tai nėra būtina. Sprendimas turi būti pasvertas... ar čia nuo to meningokoko viruso skiepas kur per įv. medijas vis praneša apie tą virusą: na, vaikai/moksleiviai staigiai suserga ir pasitaiko mirčių?

duodu S paragauti tai obuolio, tai banano (koki pusę šaukštelio suvalgo per kokius 5-7 kąsnius). Aišku, čia dar tik žaidimas, o ne valgymas, bet kaip gražu kai pamatęs šaukštą išsižioja kaip paukštukas wub.gif
dėl košyčių tai man tamsus miškas.... kiek daugiau suvokiu apie daržovių košytes, bet apie kruopines visai neturiu nuomonės... vargšas mano vaikas biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V_0622: 24 lapkričio 2014 - 19:12
QUOTE(Trupinėlis @ 2014 11 24, 19:07)
Bitele o nemaišai kartais su pneumokoku? smile.gif

doh.gif tikrai painioju. Neveikia mano galva visiskai unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(V_0622 @ 2014 11 24, 20:12)
Sveikos,
uf, po intensyvaus savaitgalio pirmadienis yra labai gerai  biggrin.gif

Nakvisha, sveika prisijungus  4u.gif

Ok, lauksiu  thumbup.gif
Oho, kooks stipruolis thumbup.gif
S išmoko po truputį į priekį ir jaugreičiau atgal judėti, tai dabar palieku saugioj vietoj, o grįžusi už kelių minučių randu jau po kėde... Kai pradės ropoti galvosim kaip buvo gerai anksčiau  biggrin.gif
sveikatėlės mažiukui  4u.gif kuo greičiau sveikit ir važiuokit iš ten  smile.gif

Ana-banana, Bitele, dėl skiepų neturiu labai svarios nuomonės, tik žinau, kad patys medikai kiek tai įmanoma, atsargiai žiūri į visokius skiepus, vaistus, ir pan. jei tai nėra būtina. Sprendimas turi būti pasvertas... ar čia nuo to meningokoko viruso skiepas kur per įv. medijas vis praneša apie tą virusą: na, vaikai/moksleiviai staigiai suserga ir pasitaiko mirčių?

duodu S paragauti tai obuolio, tai banano (koki pusę šaukštelio suvalgo per kokius 5-7 kąsnius). Aišku, čia dar tik žaidimas, o ne valgymas, bet kaip gražu kai pamatęs šaukštą išsižioja kaip paukštukas  wub.gif
dėl košyčių tai man tamsus miškas.... kiek daugiau suvokiu apie daržovių košytes, bet apie kruopines visai neturiu nuomonės... vargšas mano vaikas  biggrin.gif
taip meningokokas tas kur zaibiskai prazudo vaikucius verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(IdiotsSeductress @ 2014 11 22, 20:49)
Laba vakara.

Tai sulaukeme ziemos  bigsmile.gif  Man tikrai jau tuoj bus ta jingle bells nuotaika  wub.gif

Nieko pas mus naujo, ieskom autokedutes naujos ir tiek.

Siurbelyte ir Ievuze, nelaikas dar E i vaikinus dairytis  biggrin.gif  4u.gif
Sveika prisijungusi  mirksiukas.gif  Man atrodo, kad pas mus didziausias Woaini sunelis  g.gif  Bet tikrai nemazuciai ir natulionos bei zvimmmt berniukai. Mergaiciu patenkanciu i sunkiasvorio kategorija nelabai turim. Mano dukra auksta ir siek tiek didesnio svorio nei vidutinis, bet ne drucke smile.gif
Kas liecia nemiegojima ir papinimosi naktis, tai cia masine krize uzejusi.

Na is merginu manau mes is sunkesniu biggrin.gif 5 men. Sveriam 8 kg biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas.

Nieko pas mus naujo tongue.gif

Jus kalbejot apie sliauziojima ir ropojima. As visai susimaisiau. Na kuo gi jie skiriasi? biggrin.gif

QUOTE(Mahabharaba @ 2014 11 25, 00:29)
Na is merginu manau mes is sunkesniu biggrin.gif 5 men. Sveriam 8 kg biggrin.gif

Mano svarstyklemis sveriant E irgi 8 kg su trupuciu, bet tikslesniu skaiciu nezinosiu iki 6 men TA smile.gif
Atsakyti
Neturiu ka pasakyti tai tik skaitau blush2.gif

miegam blogai , tai jau nieko nuostabaus ax.gif

QUOTE(IdiotsSeductress @ 2014 11 25, 09:36)
Labas rytas.

Nieko pas mus naujo  tongue.gif

Jus kalbejot apie sliauziojima ir ropojima. As visai susimaisiau. Na kuo gi jie skiriasi?  biggrin.gif
Mano svarstyklemis sveriant E irgi 8 kg su trupuciu,  bet tikslesniu skaiciu nezinosiu iki 6 men TA smile.gif

ropojimas tai kai jau keturiom atsistoja mirksiukas.gif o sliauzia ant pilvo biggrin.gif
ropoti pradeda tik kai jau sedi smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo natuliona: 25 lapkričio 2014 - 10:11
Sveikos
mes jau namie, geriamus antibijotikus šiaip ne taip sugėrė tai paleido namie gydytis toliau.
jūs dabar man paaiškinkit apie kurį skiepą kalbat?
http://endemik.lt/lt...koko-b-skiepai/
http://endemik.lt/lt...ekciju-skiepai/

biggrin.gif nes aš tai tik apie tą pirmą girdėjus kad naujovė ir apsaugo nuo to žaibinio meningito kuris dažniausiai mirtimi baigiasi nes nespėja diagnozuot, o tas pneumokoko gi ir anksčiau buvo tik tiek kad dabar įtraukė į planą skiepų g.gif žodžiu apšvieskit kas labiau suprantat

QUOTE(natuliona @ 2014 11 25, 11:10)
ropojimas tai kai jau keturiom atsistoja  mirksiukas.gif o sliauzia ant pilvo  biggrin.gif
ropoti pradeda tik kai jau sedi  smile.gif

maniškis dičkis tikrai pradėjo ropot anksčiau nei atsisėdo, atsisėdo gal tik po poros savaičių nuo ropojimo. kai pavargdavo guldavosi ant pilvo smile.gif jis labai greit nuo šliaužimo perėjo ant ropojimo,
Atsakyti
Sveikos...

Amarantine, Bitelė turėjo galvoje pneumokoko skiepą (tiesiog sumaišė pavadinimą), ar irgi apie pneumokoką kalbėjau.
Dėl meningokoko skiepo aš kiek skeptiška, man regis čia panašiai kaip ir su gripo vakcina. Ir jau baaaisi brangi ta meninkokoko vakcina. O pneumokoko vakciną man rekomendavo būtent PREVENAR 13.
Atsakyti
Sveikos. Mano vaikis kol kas ne krust. apie savo asi sukiojasi,bet i prieki niekaip nesigauna. bet nereikia kol kas vaiko po stalu ieskoti.
Atsakyti
QUOTE(natuliona @ 2014 11 25, 11:10)
Neturiu ka pasakyti tai tik skaitau  blush2.gif

miegam blogai , tai jau nieko nuostabaus  ax.gif
ropojimas tai kai jau keturiom atsistoja  mirksiukas.gif o sliauzia ant pilvo  biggrin.gif
ropoti pradeda tik kai jau sedi  smile.gif

Aaaa, tai tada sliauziam kai kas nors idomu biggrin.gif

QUOTE(Amarantine @ 2014 11 25, 11:50)
Sveikos
mes jau namie, geriamus antibijotikus šiaip ne taip sugėrė tai paleido namie gydytis toliau.
jūs dabar man paaiškinkit apie kurį skiepą kalbat?
http://endemik.lt/lt...koko-b-skiepai/
http://endemik.lt/lt...ekciju-skiepai/

biggrin.gif nes aš tai tik apie tą pirmą girdėjus kad naujovė ir apsaugo nuo to žaibinio meningito kuris dažniausiai mirtimi baigiasi nes nespėja diagnozuot, o tas pneumokoko gi ir anksčiau buvo tik tiek kad dabar  įtraukė į planą skiepų  g.gif žodžiu apšvieskit kas labiau suprantat
maniškis dičkis tikrai pradėjo ropot anksčiau nei atsisėdo, atsisėdo gal tik po poros savaičių nuo ropojimo. kai pavargdavo guldavosi ant pilvo smile.gif jis labai greit nuo šliaužimo perėjo ant ropojimo,

Savos sienos nors ir keturios geriausiai gydo 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas smile.gif

Prisiminiau, kad esam gave Mamuko kosytes dovanu (lankynu proga..pries keturis menesius biggrin.gif). Jau ir pamirst buvau spejus, bet galiojimas geras, tai turbut irgi nuo tos pradesim, atejus laikui smile.gif

Kalbejot apie skiepus. Maniskes abi skiepytos privalomais skiepais, o be visu kitu apsieisim. As irgi tokios nuomones, kad medicininio issilavinimo neturiu, tikrai neismanau toj srity geriau, nei gydytojai ir saviveikla uzsiimineti nenoriu, todel kas privaloma - privaloma. O del visu kitu papildomu jau diskutuotinas klausimas, ar tikrai ju reik, ar tik pinigu plovimas g.gif

QUOTE(ana-banana @ 2014 11 25, 11:05)
Sveikos. Mano vaikis kol kas ne krust. apie savo asi sukiojasi,bet i prieki niekaip nesigauna. bet nereikia kol kas vaiko po stalu ieskoti.

Ir maniske taip pat. Ratuku aplink save ir niekaip kitaip smile.gif Anei uzpakali kelia, anei i prieki stumiasi, dar manau sliauziojimo teks palaukt smile.gif
Atsakyti
Laba

MAn kazkokie nekalbadieniai blush2.gif

Is kosiu tai dukra valge paprastas koses (dribsnius) virtas ant vandens. Spec kudikisku nemego.
Mazius jau pora dienu ragauja darzovienes. Siandien pirmakart normaliau "pavalge" biggrin.gif

Gal kokiu idomesniu zaislu nusiziurejot? Nezinau, ka maziui nupirkti blush2.gif

Ai, istraukiau vakar kilimeli - skaiciukus, norejau perplauti, tai dicke kai pradejo zaisti, tvoras, pilis statyti, tai pasilikau svaros darbus siandienai lotuliukas.gif Tiesa, turim dviguba, tai darrbo atsveisti daug nusimato...
QUOTE(Amarantine @ 2014 11 25, 10:50)
Sveikos

Sveikite greiciau 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti