Sveikos...
PoSiTiVe, man irgi su tom košėm klausimų daug. Pvz nerekomenduojama vaikam saldinti maisto, o tų košelių sudėtyje (žinoma ne visų) tikrai yra cukraus. Pirksiu aš paprastas be nieko košeles ir kai norėsiu pati pagardinsiu savo uogom. O gal ir visai nepirksiu tų spec. košių o virsiu įprastas kruopas.
QUOTE(madrugada @ 2014 11 24, 10:22)
aš Holle užpilamą duodu, su vaisių tyrele, slyvomis arba obuoliais, kriaušėm. Galima gal bandyt mp nusitraukt, jei vaisių nenori
Mano dicke tai tu uzpilamu visai nepripazino. Ziaugciojo nuo ju. O stai tikraa kruopas tai skaniai niamniojo. Idomu kaip sitas elgsis man paciai tos uzpilamos bjauraus skonio
labas rytas mes vis dar snargliuoti. Ir visi namie tik man i savaites pabaiga bus ne visi namie
Sveikos, cia net nerasiau, bet su mazuoju gulim kmu. Pagulde del dideles tempos, leukocitu ir crb padidejusiu (crb 108).. nieko nerado nuo ko, leidzia antibus ir tiek ziniu. Dabar jau gerai viskas bet bijo kad geriamu antibu nepasisavins ir del to laiko...
del kosiu tai pirmam daviau holle, jos uzpilamos bet be jokiu priedu. As nieko ir nededavau pradzioj, fal pora pormu kartu i vandeni kazkiek nutraukto mp pildavau, bet po to nusibodo ir valgydavo tiesiog su vandeniu ruosta. As ir pati koses sau ant vandens verdu tai man neatrodo kazkaip blogai kad tik vanduo
del kosiu tai pirmam daviau holle, jos uzpilamos bet be jokiu priedu. As nieko ir nededavau pradzioj, fal pora pormu kartu i vandeni kazkiek nutraukto mp pildavau, bet po to nusibodo ir valgydavo tiesiog su vandeniu ruosta. As ir pati koses sau ant vandens verdu tai man neatrodo kazkaip blogai kad tik vanduo
QUOTE(ana-banana @ 2014 11 24, 08:54)
Mano dicke tai tu uzpilamu visai nepripazino. Ziaugciojo nuo ju. O stai tikraa kruopas tai skaniai niamniojo. Idomu kaip sitas elgsis man paciai tos uzpilamos bjauraus skonio
labas rytas mes vis dar snargliuoti. Ir visi namie tik man i savaites pabaiga bus ne visi namie
manosios valgė, bet neilgai. Bet kai pati pamaliau su blenderiu, tai baisu buvo ir man aj, kažkaip nestresuoju, nuo kokio 8men gali patys bandyt kramtyti, nereik jau tų tyrelių.
laikyk stogą. Man ir važiuoja.
QUOTE(Amarantine @ 2014 11 24, 11:02)
Sveikos, cia net nerasiau, bet su mazuoju gulim kmu. Pagulde del dideles tempos, leukocitu ir crb padidejusiu (crb 108).. nieko nerado nuo ko, leidzia antibus ir tiek ziniu. Dabar jau gerai viskas bet bijo kad geriamu antibu nepasisavins ir del to laiko...
Uiii.... sveikatos mazuciui. Neuzsibukit
QUOTE(madrugada @ 2014 11 24, 11:04)
Tai neilgai tu uzpilamu reik, mes gal pora pakeliu sunaudojom kol ismoko valgyt padoriau, o tada nordic pirkdavau ir blenderiuodavau, nes kitose tu lukstu pilna lieka.
man cia tarp 4 sienu jei ryt neisleis tai orgi jau sakes stogui
Pabegau is namu ekspromtu i kirpykla uzsuksau. O vyra su dvirm vaikais palikau
Ar skiepijot vaikus nuo meningokoko?ketinat?
La,
ligoniukai - sveikit. Sūnus irgi kiek sirguliuoja, tai namuose...Šiandien jau "siautėjau", nes visiškai negirdi, kas jam sakoma, o mažoji irgi visą naktį linksminosi, dieną irgi nemiega
Prasižiūrėjau gražių įdėjų, bet kol kas visiškai neturiu jokio ūpo kažką ruošti. Nors gal kaip tik reikia bandyti tą kalėdinę dvasią prisikviesti. Ir šiaip protu suvokiu, kad turiu džiaugtis tuo ką turiu, o va džiautis ir neišeina...
QUOTE(ana-banana @ 2014 11 24, 12:55)
Pabegau is namu ekspromtu i kirpykla uzsuksau.
Turėjau planą pabėgti iš namų, taip pat į kirpyklą. Net močiutė sutiko porai valandų išleisti, bet ką, savaitę močiutės nemačiusi mažoji jos visiškai neprisileido...jau pastebėjau, kad ji aiškiai skiria savus ir svetimus, bet kažkaip nepagalvojau, kad per savaitę gali pamiršti .Teko atšaukti kirpyklą, nes pagailėjau mamos, nebūtų ramu palikti ją su rėkiančia princese.
QUOTE(ana-banana @ 2014 11 24, 16:19)
Ar skiepijot vaikus nuo meningokoko?ketinat?
palauksiu, kol pasakys, kad sąlyga, jog nemokamai skiepija tik gimusios po šių metų rugpjūčio 1 d., yra diskriminuojanti ir įtrauks į privalomų skiepų sąrašą ir mūsiškiams O jei rimtai, tai nežinau, man skiepų klausimas visada labai sudėtingas. Pati nesu tokia drąsi ir neturiu tiek medicininių žinių, kad nuspręsčiau neskiepyti, nors yra logikos ir prieš skiepus pasisakančiųjų kalbose. Mūsų pediatrė - skiepų fanė, ji ir pati nuo visko skiepijasi ir savo vaiką skiepijo. Tai mes nutarę esame, kad privalomus skiepus gaus, o iš kitų, tai skiepysim tik nuo erkinio encefalito, nes nemažai laiko gamtoje praleidžiame. Dar nuo vėjaraupių, jei nepersirgs iki mokyklos.
Košės...nupirkau lietuviškų - Mamuko košės. Bet dar nebandėme. Galvoju, kad virsiu su vandeniu, o skaninsiu kol kas MP ir kažkokiu riebalu, gal kruopele lydyto sviesto. Beje, madrugada, kas ten netuko su ta koše, kai blenderiu pamalei?
QUOTE(Bitelė @ 2014 11 24, 15:48)
Košės...nupirkau lietuviškų - Mamuko košės. Bet dar nebandėme. Galvoju, kad virsiu su vandeniu, o skaninsiu kol kas MP ir kažkokiu riebalu, gal kruopele lydyto sviesto. Beje, madrugada, kas ten netuko su ta koše, kai blenderiu pamalei?
nu šlykšti putra gavos. Gal aš ko nemoku. Kitos gamina pačios tas kruopienes ir gerai joms
dėl skiepų tai taip mane paranojos ir sąmokslo teorijos nerviškai veikia. Iš kitos pusės, jei mamos, pažinodamos savo vaikus, vaikų alergijas ir tt, susirenka visą normalią inormaciją, įvertina kritiškai ir nori individualaus skiepų plano, jį vėlint, kažko atsisakyt, tai valio. Aš hep B neėmiau. Meningokokas - įtrauktas į programą, jei tas pats, tai skiepijau.
QUOTE(madrugada @ 2014 11 24, 19:27)
nu šlykšti putra gavos. Gal aš ko nemoku. Kitos gamina pačios tas kruopienes ir gerai joms
dėl skiepų tai taip mane paranojos ir sąmokslo teorijos nerviškai veikia. Iš kitos pusės, jei mamos, pažinodamos savo vaikus, vaikų alergijas ir tt, susirenka visą normalią inormaciją, įvertina kritiškai ir nori individualaus skiepų plano, jį vėlint, kažko atsisakyt, tai valio. Aš hep B neėmiau. Meningokokas - įtrauktas į programą, jei tas pats, tai skiepijau.
nu va... o pas mus meningokokas neįtrauktas
aš savo skiepijau tik privalomais skiepais, o štai apie meningokoko skiepą reiktų pasidomėti. Mūsų daktarė tai nlb pažangi , o ir šiaip manau kaip ir daugelis šeimos gydytojų atbukusi, tik snarglius moka gydyt
Bitele o nemaišai kartais su pneumokoku? Nes juk jis naujas skiepas. Mano vaikis visus privalomus skiepus tikrai gaus, aš už juos. Teko nemažai mokytis, kad neskiepyti man protas neleidžia. O dėl pneumokoko man gydytoja patarė paskiepyti 2 metų prieš einant į darželį, nes tada vaikui kils didesnė rizika ir dviejų metų vaikui užtenka vienos vakcinos (ji mums mokama, nes gimėm pusantro mėn anksčiau nei numato įsakymas).
Aš irgi šiandien nupirkau mamuko košelės, nes nepatiko kad kitos arba su pieno mišiniu arba su sacharoze.
Aš irgi šiandien nupirkau mamuko košelės, nes nepatiko kad kitos arba su pieno mišiniu arba su sacharoze.