Įkraunama...
Įkraunama...

2014 m. birželinukai

smile.gif+2014 11 21, 19:03-->
QUOTE(Nakvisha smile.gif @ 2014 11 21, 19:03)
Norejau pasiteirauti, ar yra sdar cia tarp bendraamziu tokiu storuliu kaip mes:

Tikrai yra biggrin.gif mes 5 men ir 2 sav.: 9,5 kg ir 74 cm smile.gif

Reikia cia kazkaip Positive nusiusti nuotrauka su nicu, pasirodyti galesim kaip atrodom smile.gif
Atsakyti
smile.gif+2014 11 21, 18:03-->
QUOTE(Nakvisha smile.gif @ 2014 11 21, 18:03)
Sveikos, mamytes. Kartais paskaitineju, kuom gyvena bendraamziu vaikuciu mamytes. Musu mazylis gimes birzelio 1 d., maitinu iki siol MP, neprimaitinu, nors bandem ragauti obuoliuko, bet ne itin patiko maziukui, tai ir neskubu nieko duoti. Norejau pasiteirauti, ar yra sdar cia tarp bendraamziu tokiu storuliu kaip mes: 5 men. svere 9,5 kg ir buvo 67 cm ugio. Na kazkaip kartais tik kai paskaitineju, tai nepastebejau tokiu "sunkiasvoriu" prisiduodanciu po TA.
Dantuku beja dar neturim, verciames nuo nugarytes ant pilvuko nuo 5 men. ir 1 sav.
Sodinti, tai tik ant keliu prilaikydami kiek palaikom, savarankiskai ar paramstyto nesodinam.

sveika prisijungus 4u.gif Dickis koks smile.gif Koks maziuko vardas?
Papildyta:
QUOTE(natuliona @ 2014 11 21, 18:35)

ir siandien buvo ziaurus kritimas ant grindu  verysad.gif nesuziurejau... bet lyg viskas ok  unsure.gif

Oje, tikiuosi, viskas gerai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sanlong @ 2014 11 21, 20:57)
Tikrai yra  biggrin.gif  mes 5 men ir 2 sav.: 9,5 kg ir 74 cm  smile.gif 

Reikia cia kazkaip Positive nusiusti nuotrauka su nicu, pasirodyti galesim kaip atrodom  smile.gif

Aciu uz paguoda mamytes, foto jei pavyks ryt padarysim.
Kazkaip pastarosiom dienom ir naktim mazius ramybes neduoda, praeita nakti neiskenciau-keliausi puse triju su mazium kavos gert, nes neiskenciah nuolatinio muistymosi, gulejimk vienij pozoj ir nuolatiniu mano kruties laikymu burnoj, diena ir vakare atrodo vel niekas neitinka. Gal dantukai cia taip bando judeti, nes daugiau nieko nesugalvoju.
Del miegeliu diena pas mus kokie 4 dazniausi, vienas dazniausiai buna ilgas apie pora val. trukmes, kiti trumpi po 15-30, reciau 40 min.
Maziuko vardas Matas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nakvisha :): 21 lapkričio 2014 - 20:01
smile.gif+2014 11 21, 21:00-->
QUOTE(Nakvisha smile.gif @ 2014 11 21, 21:00)
Kazkaip pastarosiom dienom ir naktim mazius ramybes neduoda, praeita nakti neiskenciau-keliausi puse triju su mazium kavos gert, nes neiskenciah nuolatinio muistymosi, gulejimk vienij pozoj ir nuolatiniu mano kruties laikymu burnoj, diena ir vakare atrodo vel niekas neitinka. Gal dantukai cia taip bando judeti, nes daugiau nieko nesugalvoju.
Del miegeliu diena pas mus kokie 4 dazniausi, vienas dazniausiai buna ilgas apie pora val. trukmes, kiti trumpi po 15-30, reciau 40 min.
Maziuko vardas Matas

Grazus vardas 4u.gif atsimenu, kai rinkomes varda, svarstem apie si smile.gif

Vat mes irgi pastarosiom naktim neramybes esam, vis keliasi pats nezino ar valgyti nori, ar tik paguguot. Dienos miegus mes jau mazinam is 3 jau liko tik 2 doh.gif
Atsakyti
QUOTE(sanlong @ 2014 11 21, 22:08)
Grazus vardas  4u.gif  atsimenu, kai rinkomes varda, svarstem apie si  smile.gif

Vat mes irgi pastarosiom naktim neramybes esam, vis keliasi pats nezino ar valgyti nori...is 3 jau liko tik 2  doh.gif

Na del miegeliu skaiciaus mazinimo, tai kelis kartus bandziau nuimt tai rytini trumpa, tai popietini trumpa, bet viskas baigesi bandymais, supratau, kad kol yra galimybe vaikui paciam kaip valgymo, taip ir miegojimo rezima deliotis, tegul taip ir buna. Juk jie dar visgi mazuciai.
Atsakyti
Lauke turbut visi?mes tai bacilAS gainiojam po namus unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Siurbelyte @ 2014 11 20, 17:48)
Sveikit  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Jei nesunku, imesk nuoroda pastudijuot  4u.gif

Nieko mandro, bandysiu va tokias su ledukais, imaisysiu eteriniu alieju:
http://www.auksarank...ku-darbo-zvakes
http://www.anonsas.l...-zvakiu-namuose
Galima ir tiesiog spalvotas sluoksniuot, be leduku, nuspalvinti baltas galima vaikiskom kreidelem.
O atvirukai man labai grazus ir paprastai pagaminami su washi tape:
http://www.madiganma...tape-cards.html
http://thedesigntabl...i-tape-ideas-7/
http://scraptime.ca/blogpage/?p=3892
QUOTE(madrugada @ 2014 11 21, 12:01)
auginustebuklą blogas yra, pagūlink. Turi 50 idėjų smile.gif
http://auginustebukl...eliu-ideju.html
įdėjau.

QUOTE(zzzzzvimt @ 2014 11 21, 12:14)

aciu! Kaip tik masciau, kad tikrai nedesiu kiekvienai dienai dovanu, nes bus tiesiog niekam nereikalingos smulkmenos. Tai bus pasakojimai/uzduoteles, ir tik kelios siek tiek didesnes dovaneles savaitgaliams tarkim.

As siandien nekaip jauciuos, prasidejo vakar mmmmm. Oi kaip nelaukiau as ju schmoll.gif lygiai kaip ir praejusi karta po 5 men po gimdymo atbildejo.

Po pietu reiks bandyt bent i lauka islyst trumpam, o tai uzsisedejom namie per tas ligas. Jau turim leidima valandai iseiti, mazas jau beveik sveikas 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,

Lekiam su vyrukais į parodą pasiganyti. Gal ką gero rasim smile.gif
QUOTE(Siurbelyte @ 2014 11 21, 16:26)
...
Mes gal  be eiles  uzlendam blush2.gif    ax.gif

O galim būti džentelmenais ir leisti E pačiai išsirinkti wink.gif

QUOTE(natuliona @ 2014 11 21, 19:35)
...
markas bando atsisesti  biggrin.gif gulint ant pivo pilnai pakelia krutine ir verciasi biski ant sono, tada as biski parodziau kad is tokios padeties galima atsisesti...nu ir darbavosi vaikinas vakar pries miega puse valandos  lotuliukas.gif nevisai pavyksta bet pradzia yra  biggrin.gif patogu tai daryti tik nuogu uzpakaliu, aprengtas net nebando schmoll.gif

ir siandien buvo ziaurus kritimas ant grindu  verysad.gif nesuziurejau... bet lyg viskas ok  unsure.gif

Stipruolis Markas thumbup.gif Dabar akių nuleisti nebebus galima visai. Už kritimą 4u.gif
M irgi vakar krito. Prisitraukė prie staliuko ir beveik atsisėdo, o tada pasileido ir plojosi ant nugaros su pakaušiu ant grindų doh.gif šiaip labai neužsigavo, gal labiau išsigando. Nespėjau irgi sugaudyt...

smile.gif+2014 11 21, 21:00-->
QUOTE(Nakvisha smile.gif @ 2014 11 21, 21:00)
...

Sveika prisijungus!
Apžiūrėk dantenas. Pas maniškį tarpdantis paraudo ir po poros dienų pasirodė dantukas. Irgi buvo zyzalas su (·) burnoj ištisai.
Atsakyti
Laba vakara.

Tai sulaukeme ziemos bigsmile.gif Man tikrai jau tuoj bus ta jingle bells nuotaika wub.gif

Nieko pas mus naujo, ieskom autokedutes naujos ir tiek.

Siurbelyte ir Ievuze, nelaikas dar E i vaikinus dairytis biggrin.gif 4u.gif

smile.gif+2014 11 21, 19:03-->
QUOTE(Nakvisha smile.gif @ 2014 11 21, 19:03)
Sveikos, mamytes. Kartais paskaitineju, kuom gyvena bendraamziu vaikuciu mamytes. Musu mazylis gimes birzelio 1 d., maitinu iki siol MP, neprimaitinu, nors bandem ragauti obuoliuko, bet ne itin patiko maziukui, tai ir neskubu nieko duoti. Norejau pasiteirauti, ar yra sdar cia tarp bendraamziu tokiu storuliu kaip mes: 5 men. svere 9,5 kg ir buvo 67 cm ugio. Na kazkaip kartais tik kai paskaitineju, tai nepastebejau tokiu "sunkiasvoriu" prisiduodanciu po TA.
Dantuku beja dar neturim, verciames nuo nugarytes ant pilvuko nuo 5 men. ir 1 sav.
Sodinti, tai tik ant keliu prilaikydami kiek palaikom, savarankiskai ar paramstyto nesodinam.

Sveika prisijungusi mirksiukas.gif Man atrodo, kad pas mus didziausias Woaini sunelis g.gif Bet tikrai nemazuciai ir natulionos bei zvimmmt berniukai. Mergaiciu patenkanciu i sunkiasvorio kategorija nelabai turim. Mano dukra auksta ir siek tiek didesnio svorio nei vidutinis, bet ne drucke smile.gif
Kas liecia nemiegojima ir papinimosi naktis, tai cia masine krize uzejusi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IdiotsSeductress: 22 lapkričio 2014 - 19:51
Labas rytas, mūsų fronte nieko naujo, gal tik miegam biški geriau biggrin.gif pajuto šįryt tėtis kaip man būna kiekvieną rytą, kai O valandai nubunda pasišnekėt, o tada dar užmiega. biggrin.gif

Nakvisha, Orijus pas mane dičkis, 4.5 mėn buvo 8850g ir 70 cm biggrin.gif dabar jaučiu dar daugiau.

Oras gražus, pašalo gražiai ir pas mus, tai papusryčiaujam, susiruošiam ir varom į Palangą pasiganyt.. Tik biški baisu, O kaip ir slogytė atsiradus, bet temp nėra, tai gal bandysim pavaikštinėt, jeigu kas per savaitę gydysimės.
Aj, tikrai gi, jau nusikėlėm sportinę dalį, nes kai mažis su kombinezonu, tai kojos ir galva remias į vežimą jau doh.gif įtariu kad vėl yra neblogai užaugęs..
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Oho, kokie sunkiasvoriai birzelinukai bigsmile.gif Mano kruopa dar 7 kg net nesveria rolleyes.gif Prapjoviau vakar moliuga is seneliu darzo, tai ta proga pradejo ir mazoji koses ragaut smile.gif Likuti pabandziau didziajai pasiulyt, tai paragavo ir vos ne spjaudytis pradejo, koki cia bruda sesei kisu lotuliukas.gif Nors sese visai skaniai ta saukstuka suniamniojo.

Dar apie primaitinimus kalbant, tik jau apie grudines koses (apie ateiti galvoju smile.gif ) - susimasciau vakar kazkaip, kad didziajai darydavau HIPP kosytes ir su misinuku sumaisydavau. O kaip daryt, jei mazoji irgi nevalgys mano virtu kosiu, o tik uzpilamas, ir misinuko negauna? Instrukcijoj gaminimas aprasytas tik su misinuku arba su vandeniu ir vaisiu tyrele rolleyes.gif Bet kazkaip nenoreciau su vaisiu tyrelem pradzioj duot, jas biski veliau ivedinesiu rolleyes.gif Milupos berods, jei gerai pamenu, budavo tik vandeniu uzpilamos, bet jos man kazkokios saldzios budavo, tai irgi variantas ne kazka g.gif Kaip darysit ar darot su grudinem kosem tos, kuriu vaikiukai tik MP gauna?
Atsakyti
aš Holle užpilamą duodu, su vaisių tyrele, slyvomis arba obuoliais, kriaušėm. Galima gal bandyt mp nusitraukt, jei vaisių nenori g.gif
Atsakyti