Įkraunama...
Įkraunama...

2014 m. birželinukai

QUOTE(ana-banana @ 2014 11 20, 14:40)
Pas mane sninga bigsmile.gif

Pas mane jau baige biggrin.gif Spejau apsnigta vezima iamzint rolleyes.gif

QUOTE(madrugada @ 2014 11 20, 14:50)
aš už nenuotaiką balioną pasiimu.
buvom svertis, mažas krenta jau iš lentelių. 200g per mėnesį, dabar 6,7kg ir 69cm. Siunčia tyrimams, gal alergija kokia.

Bet tai gal i ugi soktelejo? Nemazas atrodo pagal skaicius 4u.gif

Beje, perjunk kanala, as dabar tik zinias ir kokia humoristine laida pasiziuriu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Siurbelyte @ 2014 11 20, 13:07)
Sveikos

Paguldziau vaika miegot ir va ka radau po minuteles: Nenuorama smile.gif
Grazuole  wub.gif Imam Tavo E i marcias  biggrin.gif

Jooooo, tavo vaikino palikti vieno vezime be prieziuros negalima, nes tikrai tuoj "issikraustys" lotuliukas.gif
Dekui 4u.gif

QUOTE(Li_Ba @ 2014 11 20, 15:32)
Tiesa, geriam jau antra para antibiotikus  schmoll.gif bronchitas...Buvom gave tris dienas issigydyti paprastai (Ventolinas, vibraciniai masazai), bet nepadejo  unsure.gif siaip gasdina mane tie antibiotikai, nei as, nei vyras, nei dicke dar nei karto ju nesam vartoje, o maziui va  verysad.gif tik tiek, kad bent jau tiko pirmieji israsyti, jau girdis, kad daug geriau jauciasi vaikas.

Pradejau rupintis kaledinem dovanom. Siemet yra laiko kazka pagaminti paciai, tai nusprendziau daryti zvakes kvepiancias, su dicke gaminsim atvirukus. Laukiam dabar, kol priemones pastu atkeliaus smile.gif ir naminiu sausainiu kokiu dar pridesim prie dovanos  4u.gif bus nemazai darbo, kasmet vaziuojam su vyru i jo teviske per kucias ir pirma kaledu diena, susirenka diiiiidele gimine, ir yra ta tradicija pasikeist dovanom.

Linkiu greiciau pasveikti 4u.gif

As apie kaledines dovanas senai galvoju, bet siandien jau pradejau rimtesnes paieskas. Netgi pora dovanu esu jau anksciau nupirkusi blush2.gif Siais metai dovanoms neskirsiu tiek pinigu kaip pernai metais. Per anas kaledas visi gavo ne po viena dovana, o siais ketinu visiems po viena dovanoti. As dazniausiai ta kuri visada uzsikretusi kaledu karstine newyear.gif Tamsus vakarai, kaledines lemputes, kaledines dainos, mandarinai ir t.t. Pasaka bigsmile.gif

QUOTE(ana-banana @ 2014 11 20, 15:40)
Pas mane sninga bigsmile.gif

Kaune lygtais ryt zada pasnygauti thumbup.gif

QUOTE(WoAiNi @ 2014 11 20, 15:46)
thumbup.gif bet nedinkim ir iš čia. smile.gif

Nedinkim drinks_cheers.gif

QUOTE(madrugada @ 2014 11 20, 16:31)
nu. ir tu nutrauktu maitini, tai jau nebus taip, kad badauja. MB aiškina, kad jis pats vaikystėj šakalinis buvo. nu aš irgi. Tai gal genai kūdi...

Svarbu, kad priauga svorio mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Li_Ba @ 2014 11 20, 14:32)
Tiesa, geriam jau antra para antibiotikus  schmoll.gif bronchitas...Buvom gave tris dienas issigydyti paprastai (Ventolinas, vibraciniai masazai), bet nepadejo  unsure.gif siaip gasdina mane tie antibiotikai, nei as, nei vyras, nei dicke dar nei karto ju nesam vartoje, o maziui va  verysad.gif tik tiek, kad bent jau tiko pirmieji israsyti, jau girdis, kad daug geriau jauciasi vaikas.

Pradejau rupintis kaledinem dovanom. Siemet yra laiko kazka pagaminti paciai, tai nusprendziau daryti zvakes kvepiancias, su dicke gaminsim atvirukus. Laukiam dabar, kol priemones pastu atkeliaus smile.gif ir naminiu sausainiu kokiu dar pridesim prie dovanos  4u.gif bus nemazai darbo, kasmet vaziuojam su vyru i jo teviske per kucias ir pirma kaledu diena, susirenka diiiiidele gimine, ir yra ta tradicija pasikeist dovanom.

Sveikit 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Jei nesunku, imesk nuoroda pastudijuot 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(IdiotsSeductress @ 2014 11 20, 16:28)
As apie kaledines dovanas senai galvoju, bet siandien jau pradejau rimtesnes paieskas. Netgi pora dovanu esu jau anksciau nupirkusi  blush2.gif  Siais metai dovanoms neskirsiu tiek pinigu kaip pernai metais. Per anas kaledas visi gavo ne po viena dovana, o siais ketinu visiems po viena dovanoti. As dazniausiai ta kuri visada uzsikretusi kaledu karstine newyear.gif Tamsus vakarai, kaledines lemputes, kaledines dainos, mandarinai ir t.t. Pasaka  bigsmile.gif

Mane baime kausto pries kaledas, per abi puses pas mus 27 zmones doh.gif Neskaitant MB ir savu vaiku...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Siurbelyte: 20 lapkričio 2014 - 16:59
Nežinau šiandien sveikinausi ar ne biggrin.gif

Bet čia tikrai nedaviau ataskaitos už vakarykštę mūsų vyruko TA. 5 mėn 7000g (+500) ir 67 cm (+3cm).

Mes Kalėdoms jau neperkam visiems dovanos. Išsitraukiam kiekvienas po žmogų iš mano šeimos ir iš MB šeimos, tai kiekvienam gaunasi sveikinti po du žmones. Tai mums beliko tik vieną dovaną nupirkti biggrin.gif Ir tą jau turėčiau, bet niekaip į Urmo bazę nenuvažiuoju.
Atsakyti
mudvi sningant pasivaikščiojome.

QUOTE(Li_Ba @ 2014 11 20, 14:32)
Tiesa, geriam jau antra para antibiotikus  schmoll.gif bronchitas...
Pradejau rupintis kaledinem dovanom.

dėl savigraužos esi teisi ax.gif
Linkiu kuo greičiau pasveikti 4u.gif

kalėdinėmis dovanomis irgi jau pradėjau rūpintis. Su K vaikščiodama pasiėmiau maišą ir mašinos bagažinės biggrin.gif Dar pradėjau kurti Kalėdų senio atsakymus savo vaikams, t.y. paaiškinimą, kodėl dukra negaus paprašytos plančetės lotuliukas.gif Tik va, po kompo atnaujinimo neberandu ilgai bręstančio kalėdinio pyrago recepto. Gal kas turit?

buvom svertis, mažas krenta jau iš lentelių. 200g per mėnesį, dabar 6,7kg ir 69cm. Siunčia tyrimams, gal alergija kokia.

QUOTE(infuzorija @ 2014 11 20, 15:14)
pamačius duomenis, susivedžiau mūsiškės. pagal ūgio/svorio santykį (67/6,4) irgi beveik iškrito. kaip susinervinau, negaliu  verysad.gif

g.gif Manoji 5 mėn. buvo 66 cm. ir 6300 gr., bet iš lentelių dar nekrito, nors buvo prie žemutinės ribos. Laikykitės ir pasistenkite būti ramios, jei pavyks.

QUOTE(IdiotsSeductress @ 2014 11 20, 16:28)
As apie kaledines dovanas senai galvoju <...>

QUOTE(Siurbelyte @ 2014 11 20, 16:48)
Mane baime kausto pries kaledas, per abi puses pas mus 27 zmones  doh.gif Neskaitant MB ir savu vaiku...

Mes tai tik vaikams kalėdinėmis dovanomis rūpinamės, kad po egle būtų visiems vaikams po vieną dovanėlę. Kitaip tariant, kooperuojamės biggrin.gif . Visiems kitiems po eglute bus sausainiai/ keksas gal dar arbatos, vyno, kaip jau pavyks. ir tiek. ir tai sugrupuojame šeimomis :-)
Atsakyti
Ahoy, moterys,

vakarykstis musu TA konstatavo 8850 kg (+1100 kg), 68 cm (+4 cm) smile.gif Gavo dar skiepa, tai net ne cyptelejo, visa laika prasisypsojo biggrin.gif
Praeita savaite vaiksciojom i manksteles del riboto atvedimo, tai vaikinukui labai patiko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zzzzzvimt @ 2014 11 20, 18:34)
Ahoy, moterys,

vakarykstis musu TA konstatavo 8850 kg (+1100 kg), 68 cm (+4 cm)  smile.gif  Gavo dar skiepa, tai net ne cyptelejo, visa laika prasisypsojo  biggrin.gif
Praeita savaite vaiksciojom i manksteles del riboto atvedimo, tai vaikinukui labai patiko smile.gif

Graziai paaugo thumbup.gif maniskis irgi per ta skiepa neverke. Burzge ir juokino slaugutes.

Dovanos pas mus simbolines - sausainiu prikepsim. Vaikam aisku kaip priklauso,bet ju musu familijoje viso labo 3. Dar kriksto dukras pasveikinsiu ir tiek
Atsakyti
Sveikos damos smile.gif

Naktis gera, tik rytas ankstyvas, bet ka jau cia, anksti keles nesigailesi ax.gif

QUOTE(zzzzzvimt @ 2014 11 20, 17:34)
vakarykstis musu TA konstatavo 8850 kg (+1100 kg), 68 cm (+4 cm)  smile.gif  Gavo dar skiepa, tai net ne cyptelejo, visa laika prasisypsojo  biggrin.gif

Gerai paaugot thumbup.gif

Tesiant Kaledu tema, tai vaiku desimt yra biggrin.gif Gerai, kad akciju zaislams pries kaledas buna rolleyes.gif MB seima nesuprastu, jei tik su sausainiais ateiciau lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Siurbelyte: 21 lapkričio 2014 - 09:22
Labas rytas - snieguotas rytas. Dukrai džiaugsmo kiek
Šį rytą mano berniukas pirmą kart užmigo PATS klausydamas tokios muzikos non stop smile.gif
https://www.youtube....h?v=JuHB3C20Je0

QUOTE(zzzzzvimt @ 2014 11 20, 18:34)
vakarykstis musu TA konstatavo 8850 kg (+1100 kg), 68 cm (+4 cm)  smile.gif 

Rimtai čia! smile.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
mes gyvenam neblogai, mazius naktim jau leidzia issimiegoti (fu fu fu, kad neprisisnekeciau), buna pas mus ir tokiu naktu, kad visiskai nesikelia nakti, pvz. vakar uzmigo ~22 val., siandien ryte atsikele 6.40 val, nakti nei karto nesikele thumbup.gif

nuo pirmadienio ragaujam darzoves (bet neprimaitinu), is pradziu nesusizavejo, pute burbuliukus is koses, o vakar jau visai neblogai atrode smile.gif

ka cia dar... pasiekimais turbut nera ko girtis, mes maziausi, tai velkames visada is paskos pagal jusu vaikucius. Vartomes, daug atpylineja besivartydamas, jei nespeju suziureti, tai issimurdo nosi po atpilta pieneli doh.gif dantuku neturim, seilejasi nesvietiskai doh.gif

aš už nenuotaiką balioną pasiimu.

4u.gif

QUOTE(Trupinėlis @ 2014 11 20, 16:57)
Nežinau šiandien sveikinausi ar ne biggrin.gif

Bet čia tikrai nedaviau ataskaitos už vakarykštę mūsų vyruko TA. 5 mėn 7000g (+500) ir 67 cm (+3cm).

Mes Kalėdoms jau neperkam visiems dovanos. Išsitraukiam kiekvienas po žmogų iš mano šeimos ir iš MB šeimos, tai kiekvienam gaunasi sveikinti po du žmones. Tai mums beliko tik vieną dovaną nupirkti biggrin.gif Ir tą jau turėčiau, bet niekaip į Urmo bazę nenuvažiuoju.

Musu maziai panasiai auga, siek tiek jus lenkiam 4u.gif

QUOTE(zzzzzvimt @ 2014 11 20, 17:34)
Ahoy, moterys,

Vyrukas thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(V_0622 @ 2014 11 20, 14:16)

aš neįsivaizduoju kaip galima tiek laiko su tiek mažai miego gyvent.... man prasidėtų haliucinacijos.... blink.gif
4u.gif , laikykis!

Sveikatai atsiliepia tikrai, bet kaip nors..
Atsakyti
Liepa, o tavo mazius nei diena nemiega? ax.gif

Atsakyti