QUOTE(Siurbelyte @ 2014 11 20, 13:07)
Sveikos
Paguldziau vaika miegot ir va ka radau po minuteles:
Nenuorama
Grazuole
Imam Tavo E i marcias
Jooooo, tavo vaikino palikti vieno vezime be prieziuros negalima, nes tikrai tuoj "issikraustys"
Dekui
QUOTE(Li_Ba @ 2014 11 20, 15:32)
Tiesa, geriam jau antra para antibiotikus
bronchitas...Buvom gave tris dienas issigydyti paprastai (Ventolinas, vibraciniai masazai), bet nepadejo
siaip gasdina mane tie antibiotikai, nei as, nei vyras, nei dicke dar nei karto ju nesam vartoje, o maziui va
tik tiek, kad bent jau tiko pirmieji israsyti, jau girdis, kad daug geriau jauciasi vaikas.
Pradejau rupintis kaledinem dovanom. Siemet yra laiko kazka pagaminti paciai, tai nusprendziau daryti zvakes kvepiancias, su dicke gaminsim atvirukus. Laukiam dabar, kol priemones pastu atkeliaus
ir naminiu sausainiu kokiu dar pridesim prie dovanos
bus nemazai darbo, kasmet vaziuojam su vyru i jo teviske per kucias ir pirma kaledu diena, susirenka diiiiidele gimine, ir yra ta tradicija pasikeist dovanom.
Linkiu greiciau pasveikti
As apie kaledines dovanas senai galvoju, bet siandien jau pradejau rimtesnes paieskas. Netgi pora dovanu esu jau anksciau nupirkusi
Siais metai dovanoms neskirsiu tiek pinigu kaip pernai metais. Per anas kaledas visi gavo ne po viena dovana, o siais ketinu visiems po viena dovanoti. As dazniausiai ta kuri visada uzsikretusi kaledu karstine
Tamsus vakarai, kaledines lemputes, kaledines dainos, mandarinai ir t.t. Pasaka
QUOTE(ana-banana @ 2014 11 20, 15:40)
Pas mane sninga
Kaune lygtais ryt zada pasnygauti
QUOTE(WoAiNi @ 2014 11 20, 15:46)
bet nedinkim ir iš čia.
Nedinkim
QUOTE(madrugada @ 2014 11 20, 16:31)
nu. ir tu nutrauktu maitini, tai jau nebus taip, kad badauja. MB aiškina, kad jis pats vaikystėj šakalinis buvo. nu aš irgi. Tai gal genai kūdi...
Svarbu, kad priauga svorio